BOREALIS CLUB

Association sans but lucratif


Dénomination : BOREALIS CLUB
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 434.912.663

Publication

27/02/2014
ÿþi;,

a  ~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

MOD2.2

Ondememingsnr : 0434.912.663

Benaming

(voluit) : Borealis Club

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Industrieweg 148 - 3583 Beringen Onderwerp akte : Statutenwijziging - doelwijziging Uittreksel statutenwijziging:

De algemene vergadering van 4 december 2013, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten de statuten te wijzigen als volgt:

ARTIKEL 3 wordt gewijzigd als volgt:

De vereniging heeft tot doel het organiseren van activiteiten zoals uitstappen, samenkomsten, e.d. die de sociale samenleving (contacten) bevorderen voor de personeelsleden van de bedrijven, zoals opgesomd in artikel 6 van de statuten.

Zij mag eveneens alle activiteiten ondernemen die dit doei kunnen bevorderen. Zij kan in die zin ook, doch slechts op bijkomstige wijze, handelsdaden stellen, enkel voor zover de opbrengst hiervan besteed wordt aan het doel waarvoor zij werd opgericht.

ARTIKEL 5 wordt gewijzigd als volgt:

Het aantal leden is onbeperkt, maar moet tenminste zes bedragen. De vereniging kan effectieve en: toegetreden leden tellen. De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene: vergadering, komt uitsluitend toe aan de effectieve leden. Effectieve leden zijn diegenen wiens naam is vermeld: in het ledenregister dat op de zetel van de vereniging wordt bijgehouden. De wettelijke bepalingen zijn alleen op: de effectieve leden toepasselijk. Toegetreden leden zijn enkel aangesloten om te genieten van de activiteiten' van de vzw. Ze hebben geen stemrecht op de algemene vergadering. De rechten en verplichtingen van de: toegetreden leden worden ingeschreven in een huishoudelijk reglement.

ARTIKEL 6 wordt gewijzigd als volgt:

Elk in dienst zijnde personeelslid heeft het recht toe te treden als toegetreden lid van de vereniging vanaf, zijn indiensttreding bij Borealis Polymers N.V., Borealis Kallo N.V., Borealis Antwerpen Compounding N.V.,' Neste Oil N.V. of Borealis Financial Services N.V, en mits betaling van het lidgeld.

Als effectief lid kan tot de vereniging toetreden, ieder natuurlijke persoon die werknemer is bij Borealis Polymers N.V., Borealis Kallo N.V, of Borealis Antwerpen Compounding N.V. en die door de algemene, vergadering als dusdanig wordt aanvaard en dit op voorstel van de raad van bestuur. Het verzoek om toelating van een kandidaat-lid moet schriftelijk worden ingediend bij de voorzitter van de raad van bestuur. Met de term 'lid' in deze statuten wordt uitdrukkelijk verwezen naar de effectieve leden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

i

11

*1905 19*

Ht:I,N 1 tSANI( vA$J KOOPNAIJDEL

18 -02- 2014

HASSELT

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOn 2.2

ARTIKEL 9 wordt gewijzigd als volgt:

Elk lid en elk toegetreden lid kan ten allen tijde uit de vereniging treden. Het ontslag moet bij aangetekend schrijven aan de secretaris ter kennis worden gebracht.

Het niet langer ais werknemer fungeren bij één van de bedrijven zoals opgesomd in artikel 6, brengt automatisch het ontslag als lid of ais toegetreden lid met zich mee.

ARTIKEL 18 wordt gewijzigd als volgt:

De raad van bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig acht en nuttig oordeelt.

Het huishoudelijk reglement wordt op het secretariaat van de vereniging bewaard als bijvoegsel aan de statuten. De raad van bestuur alleen heeft op elk ogenblik het recht dit huishoudelijk reglement aan te passen aan gewijzigde omstandigheden of inzichten;

Het huishoudelijk reglement zal tenminste de volgende richtlijnen omvatten:

-de taakomschrijving van de bestuurders;

-de richtlijnen voor het ordelijk verloop van de vergaderingen;

-de richtlijnen voor het toekennen van bijzondere opdrachten;

-typeformulieren voor toetreding van nieuwe leden, voor de kasverslagen en voor de vergaderingsnotulen;

-opsomming van bij te houden documenten en plaats van bewaring van deze documenten;

-richtlijnen voor het inrichten van activiteiten, voor het opstellen en bewaren van documenten die hierop

betrekking hebben, voor de uitgaven om deze activiteiten te dekken, en voor de bestuursleden die met toezicht

van deze activiteiten belast worden;

-richtlijnen voor de overdracht van handtekeningen die de vereniging kunnen binden.

ARTIKEL 20 wordt gewijzigd als volgt:

De raad van bestuur kan zijn bevoegdheden voor bepaalde handelingen en taken op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan één van de bestuurders of aan een ander persoon, die al dan niet lid is van de vereniging. De Raad van bestuur kiest uit zijn bestuurders een voorzitter, een ondervoorzitter, een 2de ondervoorzitter, een secretaris en een schatbewaarder en kan daarnaast elke functie die voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk is, kiezen.

Hun benoeming gebeurt door de raad van bestuur.

De ambtsbeëindiging van deze gemachtigde personen kan geschieden

a)op vrijwillige basis door de gemachtigde zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de raad van bestuur

b)door afzetting door de raad van bestuur. De beslissing hieromtrent door de raad van bestuur moet evenwel binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de betrokkene.

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen, moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vereniging in en buiten rechte steeds geldig vertegenwoordigd door het individuele optreden van de voorzitter of van de secretaris of van de schatbewaarder.

De voor bijzondere opdrachten aangestelde gevolmachtigden oefenen hun bevoegdheden afzonderlijk of gezamenlijk uit,

ARTIKEL 21 wordt gewijzigd ais volgt:

De raad van bestuur kan een dagelijks bestuur aanstellen.

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

MaD 2.2

Luik B - Vervolg

Het dagelijks bestuur wordt omschreven als de handelingen of verrichtingen die door het dagelijks leven van de vereniging worden vereist en van dringende te nemen aard zijn of die zowel wegens hun gering belang als wegens de noodzakelijkheid van een snelle oplossing de tussenkomst van de raad van bestuur zelf niet rechtvaardigen.

Hun benoeming gebeurt door de raad van bestuur.

De ambtsbeëindiging van het dagelijks bestuur kan geschieden:

a)op vrijwillige basis door een lid van het dagelijks bestuur zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij

de raad van bestuur

b)door afzetting door de raad van bestuur.

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de personen van het dagelijks bestuur moeten neergelegd warden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging bij uittreksel bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De beslissingen genomen door het dagelijks bestuur, dat als een college vergadert, worden steeds genomen in collegiaal overleg.

ARTIKEL 24 wordt gewijzigd als volgt:

De algemene vergadering wordt geldig bijeengeroepen door de raad van bestuur telkens als het doel van de vereniging zulks vereist,

Zij moet tenminste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en voor de begroting van het komend jaar.

Op de dagorde van de jaarlijkse algemene vergadering worden ten minste volgende punten voorzien:

1° overzicht van de werking tijdens het voorbije werkjaar,

2° goedkeuring van het financieel verslag over het voorbije werkjaar,

3° bespreking van de beleidslijnen voor het komende werkjaar;

4° bespreking van de budgettaire opties en eventuele aanpassing van de lidgelden;

5° goedkeuring van de begroting van het komende werkjaar

6° kwijting van de bestuurders over het voorbije werkjaar.

ARTIKEL 26

De raad van bestuur is bovendien verplicht de algemene vergadering samen te roepen wanneer 1/5 van de effectieve leden daartoe een verzoek richt aan de raad van bestuur en dit per aangetekende brief waarin de te behandelen agendapunten zijn vermeld. ln dit geval is de Raad van Bestuur verplicht de algemene vergadering samen te roepen binnen de 21 dagen met vermelding op de agenda van de gevraagde agendapunten, De bijeenkomst zelf moet uiterlijk de veertigste dag na het verzoek bijeengeroepen worden.

Te Beringen, op 4 december 2013,

Convens Alex

Voorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/09/2013
ÿþ AáOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

1--

iiu

*13149058* 1

Ondernemingsar : 0434.912.663 Benaming

(voluit) : Borealis Club

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

I f -09- 2t13

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Industrieweg 148, 3583 Paal-Beringen, België

Onderwerp akte Wijzigingen raad van bestuur en gemachtigden

Borealis Club VZW

Industrieweg 148

3583 Beringen

Ondemememummer 0434.912.663

Akte betreffende raad van bestuur

De algemene vergadering van 21/02/2013 heeft het ontslag als bestuurder aanvaard van: Poel Johan, Heerbaan 368, 3582 Koersel, geboren op 29/07/1962, te Koersel.

De algemene vergadering van 21/02/2013 heeft tot bestuurder benoemd:

Joris Peter, Aug, de Boeckstraat 1.9120 Beveren Waas, geboren op 10/02/1965, te Beveren-Waas.

Bouhuijs Peter, Paul Housmansstraat 8111, 2050 Antwerpen, geboren op 05/08/1966 te Antwerpen.

De raad van bestuur is vanaf 21/02/2013 als volgt samengesteld:

Van Gysel Chantal, Tulpenstraat 23, 9120 Melsele, geboren op 26/04/1971, te Beveren-Waas.

Joris Peter, Aug. de Boeckstraat 1, 9120 Beveren-Waas, geboren op 10/02/1965, te Beveren-Waas. Convens Alex, Zwanenberg 65, 2270 Herenthout, geboren op 0810811967, te Geel.

De Peuter Geert, Gooreind 47, 2240 Geel, geboren op 26/01/1961, te Herentals.

Van Hecke Ann, Heiakker 7, 2950 Kapellen, geboren op 13/03/1960, te Sint-Amandsberg,

Vlamincloc Vanessa, Joseph Wuytslaan 40, 2100 Deume, geboren op 14/04/1977, te Deume. Bouhuijs Peter, Paul Housmansstraat 8111, 2050 Antwerpen, geboren op 05/08/1966 te Antwerpen.

De raad van bestuur oefent haar mandaat als college uit, maar kan bepaalde bevoegdheden onder haar verantwoordelijkheden overdragen aan één of meer gemachtigden.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vereniging in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke akten en heoft eveneens aile bevoegdheden die niet bij wet of door deze statuten aan de algemene vergadering worden toegekend en op voorwaarde dat zijn beslissingen genomen zijn binnen de begroting, die werd goedgekeurd door de algemene vergadering.

De raad van bestuur benoemt zelf elke functie die hij voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk acht.

De raad van bestuur van 29/03/2012 heeft onder zijn leden volgende functies verdeeld en in die functie benoemd:

Voorzitten Convens Alex, , Zwanenberg 65, 2270 Herenthout, geboren op 08/08/1967, te Geel,

Secretaris: Vlaminckx Vanessa, Joseph Wuytslaan 40, 2100 Deume, geboren op 14/04/1977, te Deume.

Schatbewaarder: Joris Peter, Aug. de Boeckstraat 1. 9120 Beveren-Waas, geboren op 10/02/1965, te

Beveren-Waas.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

s " MOO 2.2

Luik B - Vervolg

Ondervoorzitter': Van Hecke Ann, Heiakker 7, 2950 Kapellen, geboren op 13/03/1960, te Sint Amandsberg. Ondervoorzitter2: Van Gysel Chantal, Tulpenstraat 23, 9120 Melsele, geboren op 26104/1971, te Beveren-Waas.

Bestuurder: De Peuter Geert, Gooreind 47, 2240 Geel, geboren op 26/01/1961, te Herentals.

Bestuurder: Bouhuijs Peter, Paul Housmansstraat 8/11, 2050 Antwerpen, geboren op 05/08/1966 te Antwerpen.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



De raad van bestuur heeft op 21/02/2013 eveneens aangesteld als gemachtigden die rechtsgeldig de

vereniging kunnen verbinden:

Hubart Annick, Schrieksebaan 266, 3140 Keerbergen, geboren op 13/05/1977, te Hamme

Stukkens Cindy, Clarahof 8, 3020 Herent, geboren op 23/09/1973, te Leuven

De raad van bestuur bevestigt op 21/02/2013 de gemachtigden die rechtsgeldig de vereniging kunnen verbinden:

Dillen Ria, Zoutbrugstraat 31 bus 2, 3540 Herk De Stad, geboren op 11/07/1953, te Paal. Vereertbrugghen Pascale, Lange Breestraat 11, 9280 Lebbeke, geboren op 25/01/1965, te Aalst.

Voor alle administratieve en financiële verplichtingen hebben de voorzitter, de secretaris en de schatbewaarder afzonderlijke en onbeperkte volmachten.

De gemachtigde niet-bestuurders hebben voor alle administratieve en financiële verplichtingen afzonderlijke en onbeperkte volmachten,

Opgemaakt te Kallo op 21/02/2013 en ondertekend door Convens Alex handelend als Voorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzil van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/01/2011
ÿþMOD 2.2

L D (31 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

RECHTBANK VAN KOOrI 1ANDCL

Voor- behoud.

aan he

Belgisc Staatsbl

2 g -12- 2010

~BIaI11NdiI1lEglm

" 11006606'

Ondememingsnr : 0434.912.663 Benaming

(voluit) : Borealis Club

HASSELT

Griffie

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Industrieweg 148, 3583 Paal-Beringen, België

Onderwerp akte : Wijzigingen raad van bestuur en gemachtigden

Borealis Club VZW

Industrieweg 148

3583 Beringen

Ondernememummer : 0434.912.663

Akte betreffende raad van bestuur

De algemene vergadering van 28/06/2010 heeft het ontslag als bestuurder aanvaard van: Fonteyne Jean, Vogelzangstraat 23, 2260 Westerlo, geboren op 27/07/1948, te Wilrijk. Luts Leonard, Eindestraat 90, 3971 Heppen, geboren op 17/03/1953, te Hasselt. Francis Theo, Rothstraat 170. 3290 Diest, geboren op 19/07/1949, te Glooi Germen.

De algemene vergadering van 28/06/2010 heeft tot bestuurders benoemd:

Van Gysel Chantal, Pastoor Verwilghenplein 36 bus 305, 9120 Haasdonk, geboren op 26/04/1971, te

Beveren-Waas.

Poel Johan, Heerbaan 368, 3582 Koersel, geboren op 29107/1962, te Koersel.

Convens Alex, Zwanenberg 65, 2270 Herenthout, geboren oop 08/08/1967, te Geel.

De Peuter Geert, Gooreind 47, 2240 Geel, geboren op 26/01/1961, te Herentals.

De raad van bestuur is vanaf 2806/2010 als volgt samengesteld:

Van Gysel Chantal, Pastoor Verwilghenpfein 36 bus 305, 9120 Haasdonk, geboren op 26/04/1971, te

Beveren-Waas.

Poef Johan, Heerbaan 368, 3582 Koersel, geboren op 29/07/1962, te Koersel.

Convens Alex, Zwanenberg 65, 2270 Herenthout, geboren op 08/08/1967, te Geel.

De Peuter Geert, Gooreind 47, 2240 Geel, geboren op 26/01/1961, te Herentals.

Van Hecke Ann, Heiakker 7, 2950 Kapellen, geboren op 13/03/1960, te Sint-Amandsberg.

Vlaminckx Vanessa, Jozef Hendrckxstraat 60, 2900 Schoten, geboren op 14/04/1977, te Deurne.

De raad van bestuur oefent haar mandaat als college uit, maar kan bepaalde bevoegdheden onder haar verantwoordelijkheden overdragen aan één of meer gemachtigden.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vereniging in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke akten en heeft eveneens aile bevoegdheden die niet bij wet of door deze statuten aan de algemene vergadering worden toegekend en op voorwaarde dat zijn beslissingen genomen zijn binnen de begroting, die werd goedgekeurd door de algemene vergadering.

De raad van bestuur benoemt zelf elke functie die hij voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk acht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam'en handtekening.

4.y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

" MOD2.2

Luik B - Vervolg

" Akte betreffende de personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen

De algemene vergadering van 28/06/2010 heeft het ontslag als gemachtigde aanvaard van: Peeters Sofie, Fortuinstraat 44, 2800 Mechelen, geboren op 08/05/1975, te Diest.

Vandecauter Karen, Ijzerenleen 41, 2800 Mechelen, geboren op 14/05/1975, te Leuven.

De raad van bestuur heeft op 28/06/2010 onder zijn leden volgende functies verdeeld en in die functie benoemd:

Voorzitter: Poel Johan, Heerbaan 368, 3582 Koersel, geboren op 29/07/1963, te Koersel.

Secretaris: Vlaminckx Vanessa, Jozef Hendrekxstraat 60, 2900 Schoten, geboren op 14/04/1977, te Deurne. Schatbewaarder: Convens Alex, , Zwanenberg 65, 2270 Herenthout, geboren op 08/08/1967, te Geel. Ondervoorzitter!: Van Hecke Ann, Heiakker 7, 2950 Kapellen, geboren op 13/03/1960, te Sint-Amandsberg. Ondervoorzitter2: Van Gysel Chantal, , Pastoor Verwilghenplein 36 bus 305, 9120 Haasdonk, geboren op

26/04/1971, te Beveren-Waas.

Bestuurder: De Peuter Geert, Gooreind 47, 2240 Geel, geboren op 26/01/1961, te Herentals.

De raad van bestuur heeft op 28/06/2010 eveneens aangesteld als gemachtigden die rechtsgeldig de

vereniging kunnen verbinden: -

Bouhuijs Peter, Paul Housmansstraat 8/11, 2050 Antwerpen, geboren op 05/08/1966 te Antwerpen. Vereertbrugghen Pascale, Lange Breestraat 11, 9280 Lebbeke, geboren op 25/01/1965, te Aalst.

De raad van bestuur bevestigt op 28/06/2010 de gemachtigden die rechtsgeldig de vereniging kunnen verbinden:

Joris Peter, Aug. de Boeckstraat 1. 9120 Beveren-Waas, geboren op 10/02/1965, te Beveren-Waas. Dillen Ria, Zoutbrugstraat 31 bus 2, 3540 Herk De Stad, geboren op 11/07/1953, te Paal.

Voor alle administratieve en financiële verplichtingen hebben de voorzitter, de secretaris en de schatbewaarder afzonderlijke en onbeperkte volmachten.

De gemachtigde niet-bestuurders hebben voor alle administratieve en financiële verplichtingen afzonderlijke en onbeperkte volmachten,

Opgemaakt te Beringen en ondertekend door Poel Johan handelend ais Voorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BOREALIS CLUB

Adresse
INDUSTRIEWEG 148 3583 PAAL

Code postal : 3583
Localité : Paal
Commune : BERINGEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande