BORGHOF

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : BORGHOF
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 842.873.976

Publication

31/01/2012
ÿþ111

IIU HIU liii UH 1II IU I II

" ZZ~Z~55~"

Rechtsvorm :

Vennootschap onder firma

uitbating van horecazaken, cafetaria, ed.; inzake uitbating van wellnesscentra en

Artikel 3: De vennootschap heeft tot doel:

-Het leveren van prestaties als concëge;

-Het leveren van prestaties als domeinbeheerder: logistiek verantwoordelijke inzake onderhoud

herstellingen van gebouwen en terreinen;

-Het organiseren, en desgewenst leveren van prestaties inzake

-Het organiseren, en desgewenst leveren van prestaties

verblijfscentra voor kortstondige verblijven;

Mntl2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van d

MONITEU BELGE

23 -01

P _GISCH ST

2012

ATSBLA,n

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Borg hof

1_U l, Li3

~.~ îï3 end

Zetel : Tomstraat 103, 3700 Tongeren

Onderwerp akte : Oprichting

Mevr. Hack Sarah, geboren te Genk op 1 mei 1974, wonende te 3700 Tongeren, Tomstraat 103

en

Dhr. De Gregorio Alfredo, geboren te Houthalen op 24 juli 1953, wonende te 3500 Hasselt, Sint-Truidersteenweg 185

verklaren hierbij bij onderhandse akte een vennootschap onder firma op te richten, waarvan zij de statuten. hebben vastgesteld als volgt.

I. Benaming - zetel - doel - duur

Artikel 1: De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma met als vennootschappelijke benaming "BORGHOP.

Artikel 2: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3700 Tongeren, Tomstraat 103.

Hij mag bij beslissing van de zaakvoerders naar elke plaats in het land worden overgebracht.

-Het verstrekken van alle advies, management en raadgevingen in commercile, administratieve, technische,

industrëe en financëe aangelegenheden;

-De aan- en verkoop, import en export van allerhande roerende goederen.

De vennootschap mag in Belgë en in het buitenland alle commercëe, industrge, financile, roerende. verrichtingen doen die rechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of, vennootschappen die een gelijkaardige, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en krediet: toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Artikel 4: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd, die een aanvang neemt vanaf heden.

Il. Vennoten

Artikel 5: Alle oprichters zijn vennoten. Zij zijn hoofdzakelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen namens de vennootschap aangegaan. De professionele aansprakelijkheid van iedere vennoot blijft evenwel individueel.

De professionele verzekeringskosten zijn niettemin lastens_de vennootschap.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

en

Vc

behc aar i3etj Staal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

g

Neergelegd ter ertffi4 der

rechtbank V. koophandel te TONGEAEN

13 -01- 2012

De Hoofdgriflier,

C;riffip

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 6: Andere vennoten kunnen slechts na schriftelijke instemming van alle mede-vennoten toetreden.

Artikel 7: De vennoten mogen hun rechten in de vennootschap slechts na schriftelijke instemming van alle medevennoten overdragen of afstaan, en uitsluitend aan collega's die deelnemen of zullen deelnemen aan de gezamenlijke beroepsuitoefening,

Artikel 8: Eedere vennoot kan zich uit de vennootschap terugtrekken door zijn ontslag aan de vorige vennoten bij aangetekende brief aan te bieden, op voorwaarde dat er minstens 2 vennoten aangesteld blijven. Het ontslag heeft uitwerking drie maanden na de datum van verzending van deze brief.

III. Maatschappelijk kapitaal

Artikel 9: Bij oprichting van de vennootschap wordt het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op 20.000,00

Euro, volledig volstort, vertegenwoordigd door 100 aandelen.

Het wordt als volgt onderschreven:

-Mevr. Hack Sarah 90 aandelen

-Dhr. De Gregorio Alfredo 10 aandelen

IV. Bestuur - Vertegenwoordiging - Controle

Artikel 10: De vennoten delegeren alle beheersbevoegdheden van de vennootschap aan één of meerdere onder hen die de zaakvoerders worden van de vennootschap. Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd. Nochtans kan de algemene vergadering beslissen tot toekenning van een bezoldiging die dan ook te beschouwen zijn als algemene kosten.

Artikel 11: Iedere zaakvoerder afzonderlijk handelt in naam van de vennootschap en onder de vennootschapsfirma, vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder. Ieder van hen stelt aldus tegenover derden rechtsgeldig alle daden van bewaring, van beheer en van beschikking mits zij tot het doel van de vennootschap behoren.

Artikel 12: Iedere vennoot afzonderlijk heeft alle onderzoeks- en controlebevoegdheden, waardoor hij onder meer het recht heeft te allen tijde ter plaatse inzage te nemen van de boeken, brieven, notulen en in het algemeen alle documenten en geschriften van de vennootschap.

V. Algemene vergadering

Artikel 13: De algemene vergadering - rechtsgeldig samengesteld, vertegenwoordigt alle vennoten. De algemene vergadering beslist onder meer over:

1) aanvaarding van nieuwe vennoten;

2) goedkeuring van de jaarrekening;

3) wijziging van de statuten.

Artikel 14: De beslissingen van de algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid der aanwezige stemmen. Wijzigingen aan de statuten kunnen evenwel slechts met eenparigheid van de stemmen van de aanwezige vennoten worden goedgekeurd, onverminderd het bepaalde onder de artikels 8 en 19.

Artikel 15: Elk aandeel geeft het recht op één stem.

Artikel 16: De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni te 20 uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de bijeenroeping aangeduid. Indien deze dag geen werkdag is, komt de vergadering de eerstvolgende werkdag bijeen. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2013. De algemene vergadering kan daarenboven in buitengewone zitting worden bijeengeroepen door iedere vennoot die oordeelt dat het belang van de vennootschap zulks vereist. De vennoten moeten ten minste veertien dagen op voorhand bij aangetekende brief tot de algemene vergadering worden uitgenodigd. Het verslag van de vergadering wordt in notulen vastgelegd die ter ondertekening worden voorgelegd aan alle vennoten die de vergadering hebben bijgewoond.

VI. Boekjaar - jaarrekening - resultaat

Artikel 17: Het boekjaar loopt van één januari tot eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk vanaf datum van oprichting tot 31 december 2012. Op eenendertig december van ieder jaar, en voor het eerst op 31 december 2012, wordt een inventaris en de jaarrekening opgemaakt overeenkomstig de ter zake geldende wettelijke bepalingen.

Artikel 18: Van de winst van het boekjaar worden, ter vaststelling van de netto-winst, de algemene onkosten, de nodige afschrijvingen, de fiscale en andere voorzieningen, de waardecorrecties en de gebeurlijke overgedragen verliezen afgetrokken. Het saldo geeft de nettowinst aan. De aan de zaakvoerder(s) bij wijze van bezoldiging uitgekeerde bedragen worden onder de algemene onkosten geboekt. De vennoten, verenigd in de algemene vergadering, zullen bij gewone meerderheid beslissen over de bestemming van het resultaat.

VII. Ontbinding - terugtrekking van een vennoot

Artikel 19: De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het ontslag, de uitsluiting, de werkonbekwaamheid, de onbekwaamverklaring, de professionele (tuchtrechtelijke) afzetting of schorsing van een vennoot. De vennootschap wordt wel ontbonden indien de algemene vergadering daartoe beslist met een meerderheid van twee derde der aanwezige stemmen.

Artikel 20: In geval van ontbinding wordt een vereffenaar aangesteld die zal handelen overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

Artikel 21: In alle gevallen van ontbinding en van terugtrekking wordt het netto-actief van de vennootschap verdeeld, derwijze dat aan iedere gewezen vennoot, of aan de zich terugtrekkende vennoot, zijn deel wordt toegekend.

VIII. Diverse bepalingen

Artikel 22: De eventuele nietigheid van het geheel of een deel van artikels der onderhavige statuten zal in geen enkel opzicht de geldigheid van de andere beschikkingen aantasten.

Artikel 23: Betwistingen aangaande de interpretatie of de toepassing van deze statuten zullen aan een scheidsrechtelijke uitspraak worden voorgelegd overeenkomstig de bepalingen van het Gerechtelijke Wetboek.

Artikel 24: Voor al wat niet voorzien is in deze statuten wordt verwezen naar de ter zake geldende wettelijke bepalingen en in het bijzonder naar het Wetboek van Vennootschappen.

Buitengewone algemene vergadering

En na de vennootschap aldus te hebben opgericht zijn de vennoten in algemene vergadering bijeengekomen en beslissen zij tot zaakvoerders van de vennootschap te benoemen: mevrouw Hack Sarah en de heer De Gregorio Alfredo.

De zaakvoerders worden belast met het beheer van de vennootschap, binnen de perken van het maatschappelijk doel, zoals is vastgesteld in artikel 3 van de onderhavige statuten. Ook zijn zij bevoegd om alle daden van beheer en van beschikking te stellen die nodig zijn of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

In drievoud opgemaakt te Tongeren op 10 januari 2012.

Tegelijkertijd was er een neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie.

Alfredo De Gregorio,

Zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BORGHOF

Adresse
TOMSTRAAT 103 3700 TONGEREN

Code postal : 3700
Localité : TONGEREN
Commune : TONGEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande