BOSMAN MEDISCHE HULPMIDDELEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOSMAN MEDISCHE HULPMIDDELEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 548.887.861

Publication

27/03/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*14302986*

Neergelegd

25-03-2014

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0548887861

Benaming (voluit): Bosman Medische Hulpmiddelen

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3990 Peer, Ambachtslaan 1031

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Karen Sabbe te Achel op vijfentwintig maart tweeduizend veertien, nog ter registratie aan te bieden, dat door de hierna vermelde personen, een besloten vennootschap werd opgericht als volgt:

Oprichters: 1.. De besloten vennootschap naar Nederlands Recht Bosman Medische Hulpmiddelen B.V. met zetel te 5652 AP Eindhoven, Dillenburgstraat 22 ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 17082092 en met Belgisch Ondernemingsnummer 0547.972.103,

2. De heer BOSMAN PETRUS Cornelis Maria Christiaan, geboren te Eindhoven (EINDHOVEN) op elf april duizend negenhonderdeenenzestig, wonende te 5581GH WAALRE WILLIBRORDUSLAAN 78.

Inschrijving-volstorting kapitaal

De comparanten verklaren en erkennen, dat het gehele kapitaal is geplaatst, dat op de honderd aandelen werd ingeschreven door comparanten, als volgt:

- door de besloten vennootschap naar Nederlands Recht  Bosman Medische Hulpmiddelen B.V. , voormeld, voor achttien duizend driehonderd vierenzestig euro vijftig cent (¬ 18.364,50), waarvoor haar negenennegentig (99) aandelen worden toegekend;

- door de heer Petrus Bosman, voormeld, voor honderd vijfentachtig euro vijftig cent (¬ 185,50), waarvoor hem één aandeel worden toegekend.

Op voormelde aandelen hebben de oprichters een storting gedaan ten bedrage van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6200,00), zodat alle aandelen voor één/derde deel volgestort zijn geworden. De oprichters verklaren dat de volstorting door hen werd uitgevoerd in verhouding tot hun inschrijving op de aandelen.

Overeenkomstig artikel 224 Wetboek van Vennootschappen werd het volstortte deel van de inbrengen in geld vóór de oprichting van de vennootschap gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting bij Rabobank International.

Dit blijkt uit een bewijs van deponering dat aan ondergetekende notaris is overhandigd en in diens dossier bewaard blijft.

Naam-rechtsvorm: De vennootschap, die een handelsvennootschap is, is opgericht als Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam :  Bosman Medische Hulpmiddelen .

Duur : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. De vennootschap treedt in werking en verkrijgt rechtspersoonlijkheid met ingang van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3990 Peer, Ambachtslaan 1031

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

" De (detail)handel in medische hulpmiddelen, de uitoefening van een postorderbedrijf inzake medische hulpmiddelen, logistieke dienstverlening en verpleegkundige dienstverlening;

" Het verstrekken en aangaan van geldleningen,

" Het beheren van en het beschikken over onroerende goederen

Dit alles in de ruimste zin.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Kapitaal : Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (18.550 EUR) vertegenwoordigd door honderd gelijke aandelen, zonder nominale waarde.

Bestuur en vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder zal overeenkomstig artikel 257 Wetboek van Vennootschappen, alle handelingen van bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, en dit in de meest brede zin van het woord, met uitzondering uiteraard van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er verschillende zaakvoerders zijn aangesteld, zijn zij ieder afzonderlijk bevoegd, behoudens eventuele beperkingen opgelegd bij hun benoeming. Zodanige beperkingen kunnen niet aan derden worden tegengeworpen, ook al zijn ze openbaar gemaakt en hebben enkel een interne werking in de vennootschap.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap, al of niet vennoten, aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmachten, onverminderd de verantwoordelijkheid van zaakvoerder, ingeval van overdreven volmacht.

Boekjaar en jaarvergadering: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Elk jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats.

Deze jaarvergadering vindt plaats op de eerste maandag van de maand juni om 18.00 uur. Indien die dag een feestdag is, wordt de jaarvergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem.

Winstverdeling: De  te bestemmen winst zoals deze wordt bepaald door het geldend boekhoudrecht, wordt verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds met in achtname van het geldend vennootschapsrecht en boekhoudrecht.

Vereffening :

De wijze van vereffening wordt bepaald door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit, onverminderd de verplichtingen opgenomen in artikel 189 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

OVERGANGSBEPALINGEN

De oprichters nemen volgende beslissingen .

1. Eerste algemene vergadering - eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van een

uittreksel van de oprichtings-akte en zal eindigen op 31 december 2014.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien op één juni om

achttien uur.

2. Benoeming zaakvoerder.

a) De heer BOSMAN PETRUS wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaald duur,

die deze benoeming aanvaardt.

3. Commissaris-revisor: De vergadering stelt vast dat de vennootschap niet onderworpen is aan de verplichting één of meer commissarissen aan te stellen.

4. Volmacht

De oprichter geeft bij deze bijzondere volmacht aan de naamloze vennootschap  De Graef-Linsen & Co te

Neerpelt, Boseind 98, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot

indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Getekend Notaris Karen Sabbe

Tevens neergelegd:

- afschrift van de oprichtingsakte

- volmacht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

03/03/2015
ÿþ Vlad W oid 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTRANKvan KOOPHANDEL

de ANOWERPEN, afdeling HASSELT

9 FEB, 2015

Griffie

Voor-behoude aan het Belgiscl Staatsbh

llill

*15033438*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0548.887.861

Benaming

(voluit) : Bosman Medische Hulpmiddelen

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ambachtslaan 1031, 3990 Peer, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming

Uit de besluiten van de vennoten dd. 30 januari 2015 blijkt het volgende:

1, De Vennoten nemen kennis van het ontslag door de heer Petrus Comelis Maria Christiaan Bosman geboren te Eindhoven op 11 april 1961, wonende te 5581 GH Waatre, Nederland, Wiilíbrorduslaan 78, en me persoonsnummer 123922926, als zaakvoerder van de Vennootschap met ingang van 30 januari 2015.

2. De Vennoten besluiten om aan de ontslagnemende zaakvoerder (voorlopige) kwijting te verlenen voor de uitoefening van zijn mandaat en hem op de respectievelijke gewone algemene vergaderingen van vennoten van de Vennootschap die zullen beraadslagen en besluiten over de jaarrekeningen van de respectievelijke boekjaren 2014 en 2015 definitieve kwijting te verlenen voor de uitoefening van zijn mandaat.

3. De Vennoten benoemen met ingang van 30 januari 2015 Bosman Medische Hulpmiddelen B.V., een besloten vennootschap naar Nederlands recht, met maatschappelijke zetel te 5652 AP Eindhoven, Dillenburgstraat 22, Nedèrland, geregistreerd in het handelsregister met 17082092, met ais vaste vertegenwoordiger de heer Hermanus Christianus Maria van Will, geboren te Eindhoven op 9 juli 1971, en wonende te 5673 RE Nuenen, de Schout Diercxlaan 20, Nederland, tot zaakvoerder van de Vennootschap.

4. De Vennoten besluiten dat voormeld zaakvoerdersmandaat niet zal worden vergoed.

5. De Vennoten besluiten om een bijzondere volmacht te verlenen aan (i) elke zaakvoerder van de Vennootschap en (ii) dhr. Gwen Bevers en meur, Christine Heeb voor deze doeleinden beiden woonstkeuze doend te De Burburestraat 6-8, bus 5, 2000 Antwerpen, België, om (elk alleen handelend en met individueel recht van indeplaatsstelling) in naam en voor rekening van de Vennootschap alle documenten te tekenen en/of formaliteiten te vervullen die namens de Vennootschap moeten getekend of vervuld worden ter uitvoering van de hoger genomen besluiten, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, het tekenen van alle documenten en het vervullen van aile formaliteiten met betrekking tot de publicatie in het Belgisch Staatsblad en de Kruispuntbank van Ondernemingen van de hoger genomen besluiten.

Bosman Medische Hulpmiddelen B.V. (vertegenwoordigd door vaste vertegenwoordiger Hermanus

Christianus Maria van Will)

Zaakvoerder

[Volgt de handtekening]

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
BOSMAN MEDISCHE HULPMIDDELEN

Adresse
AMBACHTSLAAN 1031 3990 PEER

Code postal : 3990
Localité : PEER
Commune : PEER
Province : Limbourg
Région : Région flamande