BOUDEWIJN ELEKTRO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOUDEWIJN ELEKTRO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 809.496.870

Publication

13/03/2014
ÿþmod 11.1

..... .......... e_^-----___---_____.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 k -03- 2014

GrcSELT

ll

*140619 3

Ondernemingsnr : 0809.496.870

Benaming (voluit) : BOUDEWIJN ELEKTRO

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koning Albertiaan 27

3910 Neerpelt

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering verleden op 20 december 2013; voor Meester Silvie Lopez-Hernandez, geassocieerd notaris, met zetel te Neerpelt, Boseind 23, met! volgende registratievermelding : "Geregistreerd vier bladen geen verzendingen te Neerpeft, op 27 december 2013, boek 552 blad 6 vak 8 ; ontvangen : vijftig euro (¬ 50,00). De E.a. Inspecteur a.i. gete ï kend L.Hoogstijns." blijkt

Dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte! aansprakelijkheid "BOUDEWIJN ELEKTRO", met maatschappelijke zetel te 3910 Neerpeft, Koning; Albertlaan 27, volgende beslissingen genomen heeft

Eerste beslissing  Verslaq doelwijziging

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder aangaande; !B de uitbreiding van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per! 30 oktober 2013.

De vennoten erkennen een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passiva; afgesloten per 30 oktober 2013 te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de zaakvoerder alsmede de staat van activa en passiva zullen worden neergelegd ter; il griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

!: Tweede beslissing - Doelwiiziginq

De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen door aanvulling van artikel 4 met; volgende tekst:

"De vennootschap kan onroerende en roerende goederen aan- en verkopen en op andere manieren; beheren voor zover dit kadert in het beheer als een goede huisvader, voor zover het burgerlijke karakter, van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en: commercieel karakter mag krijgen.

De vennootschap kan voormelde goederen, zowel onroerende als roerende, zowel deze in volle; ! eigendom, als deze in vruchtgebruik, ter beschikking stellen van de zaakvoerder(s)."

Derde beslissing  Voorafgaande verslagen

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de in de; agenda aangekondigde verslagen, waarvan de vennoten verklaren een afschrift te hebben ontvangen; en er kennis van te hebben genomen, met name:

a/het verslag opgesteld door BVBA HUBERT VENCKEN BEDRIJFSREVISOR, met zetel te Bree,! Millenstraat 34, vertegenwoordigd door de heer Hubert Vencken, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel; 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura luiden als; volgt:

"BESLUIT j

Uit mijn onderzoek, met betrekking tot de geplande kapitaalverhoging in BOUDEWIJN ELEKTRO BVBA! bestaande uit de omzetting van de schuldvordering welke ontstaan is uit de uitkering van een netto; dividend, voor een totaal bedrag van E 69,750,00, is gebleken dat naar mijn mening en onder, voorbehoud van de continuiteit van de vennootschap:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

4,1

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der'

Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van de waarde van de verhoging van de bestaande aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura; alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %;

2. onder voorbehoud van de niet-annulering van de algemene vergadering van 20 december 2013 die zal beslissen over de dividenduitkering die aan de oorsprong ligt van de te brengen schuldvordering op grond van de niet-naleving van de vormvoorschriften inzake de bijeenroeping van de algemene vergadering:

de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

de door de partijen toegepaste waarderingswijze in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord Is en leidt tot een inbrengwaarde van ¬ 69.750, 00, de waardering is gebaseerd op de nominale waarde van de in te brengen schuldvordering, na de uitkering van het netto dividend;

3. de als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit de verhoging van de fractiewaarde van de 186 reeds bestaande aandelen van BOUDEWIJN ELEKTRO BVBA, elk met een bedrag van ¬ 375,00; het eigen vermogen van de vennootschap zal verminderen met een bedrag van ¬ 7.750,00;

4. deze kapitaalverhoging volledig kadert in de programmawet van 28 juni 2013, artikel 537 W1892;

5. deze kapitaalverhoging zal gerealiseerd worden zonder uitgifte van nieuwe aandelen. Gezien alle aandelen in handen zijn van de inbrengers, is deze werkwijze evenwel verantwoord.

Mijn opdracht bestaat er echter niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Bree, 18 december 2013.

Hubert VENCKEN

Bedrijfsrevisor

HUBERT VENCKEN BVBA"

b/het verslag opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 van het genoemde wetboek. Deze verslagen zullen neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, samen met de expeditie van onderhavig proces-verbaal.

Vierde beslissing - Kapitaalverhoging

Overeenkomstig artikel 537, 1ste lid WIB92, heeft de bijzondere algemene vergadering van 4 december 2013 beslist een tussentijds bruto-dividend uit te keren waarop roerende voorheffing (10%) verschuldigd is, en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves. Dit dividend werd betaalbaar gesteld door boeking op rekening-courant van de vennoten.

Vervolgens beslist deze vergadering om het kapitaal te verhogen met negenenzestigduizend zevenhonderd vijftig euro (69.750 ¬ ) om het van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 ¬ ) op achtentachtigduizend driehonderd vijftig euro (88.350 ¬ ) te brengen door inbreng in natura van voormelde rekening-couranten.

De kapitaalverhoging gaat gepaard zonder creatie van nieuwe aandelen.

Vijfde beslissing  Verwezenlijking van de inbreng

De vennoten, de heer Boudewyn Bollen en de heer Maarten Bollen, verklaren, na voorlezing van het voorafgaande, volledig op de hoogte te zijn van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en verklaren met hun netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging, door inbreng van de credit rekening-couranten op hun naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor.

Zesde beslissing  Vaststelling van de verwezenliikinq van de inbreng

De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op achtentachtigduizend driehonderd vijftig euro (88.350 ¬ ) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door 186 identieke aandelen, zonder nominale waarde.

Zevende beslissing  Aanpassing van de statuten

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om de statuten ais volgt te wijzigen:

-Artikel 4 wordt aangevuld met volgende tekst:

"De vennootschap kan onroerende en roerende goederen aan- en verkopen en op andere manieren beheren voor zover dit kadert in het beheer als een goede huisvader, voor zover het burgerlijke karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen.

De vennootschap kan voormelde goederen, zowel onroerende als roerende, zowel deze in volle eigendom, als deze in vruchtgebruik, ter beschikking stellen van de zaakvoerder(s)."



4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermerden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden mod 11.1

aan het

Belgisch Staatsblad

,4;



-Artikel 5 wordt vervangen door volgende tekst

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achtentachtigduizend driehonderd vijftig euro (88.350 ¬ ). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder aanduiding van een nominale waarde; elk aandeel vertegenwoordigt 1/l86$1e delen van het maatschappelijk kapitaal."

Achtste beslissing - Machten

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen Uit te voeren.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2014 - Annexes du Moniteur belge VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Silvie LOPEZ-HERNANDEZ,

geassocieerd notaris te Neerpelt,

Tegelijk hiermee neergelegd

- volledige uitgifte.

- gecoördineerde tekst der statuten.

- bijzonder verslag van de zaakvoerder.

- verslag van de bedrijfsrevisor.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 17.07.2012 12305-0600-016
01/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 28.06.2011 11222-0194-016
07/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 30.08.2010 10494-0261-016

Coordonnées
BOUDEWIJN ELEKTRO

Adresse
KONING ALBERTLAAN 27 3910 NEERPELT

Code postal : 3910
Localité : NEERPELT
Commune : NEERPELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande