BOUWBEDRIJF ZUID

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOUWBEDRIJF ZUID
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.344.175

Publication

23/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.05.2012, NGL 17.07.2014 14312-0539-009
23/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.05.2013, NGL 17.07.2014 14312-0540-009
23/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 09.05.2014, NGL 17.07.2014 14312-0541-012
17/08/2011
ÿþOndernemingsnr :

Benaming :

(voluit): BOUWBEDRIJF ZUID

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 3630 Maasmechelen, Industrielaan 82/3

Onderwerp akte: OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Peter JOOSSENS, geassocieerd notaris te Lanaken, op twee augustus tweeduizend en elf, dat:

1) De heer LEUNISSEN Johannes Hubertus, geboren te Wijlre (Nederland) op 13 juli 1948, wonende te 6305 AJ Schin op Geul (Nederland), Strucht 76

2) De heer LEUNISSEN Marco, geboren te Heerlen (Nederland) op 29 augustus 1975, wonende te 6305 Schin op Geul (Nederland), Ransdalerweg 4;

verzocht hebben de statuten authentiek vast te stellen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die zij verklaren op te richten onder de naam: BOUWBEDRIJF ZUID.

KAPITAAL  ONDERSCHRIJVING - VOLSTORTING

I Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

10p alle aandelen wordt door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. Als volgt:

1. de heer LEUNISSEN Johannes schrijft in op drieënnegentig (93) aandelen tegen een bedrag van I drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00)

12. de heer LEUNISSEN Marco schrijft in op drieënnegentig (93) aandelen tegen een bedrag van! drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00) Totaal onderschreven: honderd zesentachtig (186) aandelen tegen zesduizend tweehonderd euro (¬ 16.200,00)

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van een derde. De Î I vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) .

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend Î namens de vennootschap.

Ondergetekende notaris bevestigt dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

II. STATUTEN (UITTREKSEL)

Artikel één - NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte !

aansprakelijkheid. Haar naam luidt BOUWBEDRIJF ZUID.

Artikel twee - ZETEL

De zetel is gevestigd te 3630 Maasmechelen, Industrielaan 82/3.

Artikel drie - DOEL

Het doel van de vennootschap is:

I De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor i

I rekening van derden:

i Onderneming in algemene aannemingswerken, zowel in de private als openbare of parastatale sector, I

binnen- en buitenlandvan algemene bouwondernemingen en bouwniiverheiden omvattende:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)rgen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblad

" iiiaesaa"

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 Fi

,  ",3.~,ÿ.. ... .:d:td,d.niud ~

reChi: :s1k V. koopil2ii.;dsl te7OP:üEFiEiV

9 4 -08- 2011

/, ,/~

De Hootdg.ibriifie îelieli



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

833034 7s

Luik B - vervolg

{- het ontwerpen, aannemen, uitvoeren alsmede het doen ontwerpen, aannemen en uitvoeren vari bouw- en betonwerken ;

- de onderneming voor het optrekken van gebouwen, timmer- en schrijnwerk voor gebouwen, reinigen en invoegen van gevels en muren, het slopen van gebouwen, restaureren van gebouwen en kunstwerken, het plaatsen van afsluitingen en omheiningen, algemene bouwonderneming, het, waterdichten en bedekken van gebouwen met teer en asfalt, warmte en geluidsisolatie;

- grondwerken;

- het bouwen van niet-metalen kunstwerken; 1- het plaatsen van vloer- en muurtegels;

- het bouwen van stellingen alsmede voor invoegen van gevels;

1- het plaatsen van niet-metalen dakbedekkingen;

- plafonneer- cementeer- en alle andere pleisterwerk; - het bedekken van gebouwen met uitzondering van aannemer van niet-metalen dakbedekking; - studie en advies inzake op- en inrichting van gebouwen;

- groothandel in bouwproducten en -materialen;

- tussenpersoon in de handel;

I Onderneming in roerende en onroerende poederen dit omvat ondermeer :de verwerving, de verkoop, ; de valorisatie, het huren en verhuren, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie en het makelen van roerende en onroerende goederen, het beheer en elke uitbating, zowel commercieel als industrieel van een roerend en onroerend patrimonium, evenals alle welkdanige roerende en ; onroerende transacties in de meest brede zin, met inbegrip van leasing. Het beleggen in, het verwerven van het en het beheer van vermogen, van welke aard ook, roerend en I I onroerend, alsmede alle handelingen van die aard om de opbrengst van het vermogen te bevorderen, I I alsook de productie van eigen roerende en onroerende goederen.

De vennootschap mag zich borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor' verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van haar onroerende goederen, of voor verbintenissen van ondernemingen of vennootschappen waarin ze belangen heeft. De participatie, onder welke vorm ook, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop of vaste levering of aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze. Artikel vier - DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. Artikel vijf - KAPITAAL I Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

{ Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale I waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel negen - BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

j Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de I uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

I Artikel tien  BEVOEGDHEDEN Bestuursbevoegdheden

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

I Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en' I verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere l I volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

I De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid. Vertegenwoordigingsbevoegdheid

I Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap Î I jegens derden en in recht als eiser of als verweerder.

;De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger. I Artikel twaalf - ALGEMENE VERGADERING

I De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede vrijdag van de maand mei om twintig uur. Indien I deze dag_ een wetteli[ke feestdag is, zal dejaarvergadering gehouden worden .op de eerstvolgende



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/08/2011 - Annexes du Moniteur belge



















Luik B - vervolg

werkdag. w Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere I plaats aangeduid in de oproeping.

1 Artikel dertien - AANTAL STEMMEN Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot lis, stemmen.

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De I

I aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen ais zijn aantal

aandelen.

1 Artikel zestien - BOEKJAAR

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Artikel achttien - ONTBINDING

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeiser voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van'; het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreest aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de I aandelen terug te betalen. Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de I aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van de laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

III. OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid

verkrijgt, en eindigt het op éénendertig december tweeduizend en elf. ï

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend twaalf, overeenkomstig de statuten.

IV. SLOTBEPALINGEN

- De verschijners hebben bovendien besloten: I~

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie: de heer LEUNISSEN Johannes, wonende te 6305 AJ Schin Op Geul (Nederland), Strucht 76, die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een I besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden, behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(get. Notaris Peter Joossens)

Samen hiermee neergelegd: afschrift van de oprichtingsakte.

~--~----~~ ,~

~

~

P:

I Het boekjaar begint op een januari van elk jaar en eindigt op éénendertig december van het zelfde

jaar.

Artikel zeventien - VERDELING

ij het Belgisch Staatsblad - 17/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

' Voorbehouden aan het

Staatsblad

17/06/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
26/05/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
BOUWBEDRIJF ZUID

Adresse
INDUSTRIELAAN 82/3 3630 MAASMECHELEN

Code postal : 3630
Localité : MAASMECHELEN
Commune : MAASMECHELEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande