BOUWINVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BOUWINVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 475.334.642

Publication

19/03/2014
ÿþ13

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Vr behc iu

aar Bel Staa

Ondernemingsnr ; 0475.334.642

Benaming (voluit) : Bouwinvest

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : Sint-Jobstraat 192/21 - 3550 Heusden-Zolder

onderwerpen) akte : Kapitaalverhoging

Uit een akte verleden voor Meester Karl SMEETS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke professionele vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, "Karl Smeets & Phil Vanhaeren, geassocieerde notarissen", met zetel te Hasselt op veertien, januari tweeduizend veertien, geregistreerd vier bladen zonder verzendingen te Hasselt I de vijftien januari; tweeduizend veertien, boek 801 blad 77 vak 08 ontvangen vijftig euro, getekend de ontvanger K. Blondeel, blijkt; dat de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen heeft genomen

EERSTE BESLUIT  ZETELVERPLAATSING

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de reeds eerder genomen beslissing van de algemene vergadering van éénentwintig mei tweeduizend en tien, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 26/07/2010 onder nummer 10111124, om met ingang van 21/05/2010 de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 3550 Heusden-Zolder, Dahlialaan 6, naar 3550 Heusden-Zolder, Sint-Jobstraat 192 bus 2.1.

Zij besluit dienovereenkomstig artikel twee van de statuten te wijzigen zoals hierna bepaald in het zesde besluit. TWEEDE BESLUIT - KAPITAALVERHOGING

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB92, met driehonderd tweeënzeventigduizend zevenhonderd euro (372.700,00 EUR.) om het aldus te brengen van tweeënzestigduizend euro (62.000,00 EUR.) op vierhonderd vierendertigduizend zevenhonderd euro (434.700,00 EUR.), door inbreng in speciën tot beloop van het overeenkomstig bedrag, zonder creatie van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

A. Onderschrijving

Op de kapitaalverhoging wordt voor de totaliteit ingeschreven door de huidige aandeelhouders als volgt :

- de heer VANDEBROEK Tony, voornoemd, voor een bedrag van honderd zesentachtigduizend driehonderd vijftig euro (186.350,00 EUR.);

- mevrouw WERTELAERS Sabine, voornoemd, voor een bedrag van honderd zesentachtigduizend driehonderd vijftig euro (186.350,00 EUR.).

DERDE BESLUIT  VASTSTELLING EN VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt de verwezenlijking van de voormelde kapitaalverhoging vast, zodat het kapitaal thans; gebracht is op vierhonderd vierendertigduizend zevenhonderd euro (434.700,00 EUR.), vertegenwoordigd door; zeshonderd twintig (620) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Zij besluit dienovereenkomstig artikel vijf van de statuten te wijzigen zoals hierna bepaald in het zesde besluit. VIERDE BESLUIT  WIJZIGING AARD AANDELEN

De vergadering besluit de aard van de aandelen, welke statutair aan toonder luiden, te wijzigen zodat de aandelen statutair op naam luiden en dit conform de beslissing van de Raad van Bestuur de dato 12/12/201t Voormelde beslissing van de Raad van Bestuur werd meegedeeld aan de aandeelhouders bij aangetekend; brief van 14112/2011, met postdatum van 1611212011. De bewijsstukken van deze aangetekende zending; worden bewaard door de aandeelhouders. Zij besluit dienovereenkomstig artikels negen, twaalf en vierentwintig van de statuten te wijzigen zoals hierna bepaald in het zesde besluit.

VIJFDE BESLUIT AANPASSING STATUTEN AAN GEWIJZIGDE PROCEDURE VAN VEREFFENING

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de wet van twee juni tweeduizend en zes tot wijziging van het Wetboek van Vennootschappen inzake de procedure van vereffening van vennootschappen, gewijzigd door de wet van negentien maart tweeduizend en twaalf. Zij besluit dienovereenkomstig artikels drieëndertig en vierendertig van de statuten te wijzigen zoals hierna bepaald in het zesde besluit.

ZESDE BESLUIT  AANPASSING STATUTEN

Ingevolge voorgaande besluiten, besluit de vergadering de statuten aan te passen als volgt:

- Artikel twee wordt integraal vervangen door.

"De zetel van de vennootschap isgevestigd te 3550 Heusden-Zolder, Sint-Jobstraat 192 bus 2.1. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - VP.rvrlla

Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, mag de zetel naar om het even welke plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brusselse Gewest worden overgebracht. Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan zal de vennootschap administratieve en exploitatiezetels, agentschappen en kantoren in België en in het buitenland mogen oprichten, mits inachtneming van de taalwetgeving betreffende de exploitatiezetels."

Artikel vijf wordt integraal vervangen door:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderd vierendertigduizend zevenhonderd euro (434.700,00 EUR,), en is vertegenwoordigd door zeshonderd twintig (620) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/zeshonderd twintigste (. /620ste) van het kapitaal." Artikel negen wordt integraal vervangen door:

"De aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in het register van aandelen,

Van die inschrijving worden certificaten afgegeven, indien de aandeelhouders hierom verzoeken. De aandelen zijn voorzien van een volgnummer,

De overdracht van aandelen op naam wordt overgeschreven in het register van aandelen van de vennootschap. De vorm van de overige effecten wordt bepaald bij de uitgifte ervan."

Artikel twaalf - schrapping laatste zin.

Artikel vierentwintig wordt integraal vervangen door:

"De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Om tot een algemene vergadering toegelaten te worden, moeten de aandeelhouders, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, zich minstens vijf volle werkdagen voor de datum van de vergadering laten inschrijven op de plaats in de oproepingsbrief aangeduid.

Een aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, wordt door leder aandeelhouder of gemachtigde ondertekend."

Artikelen drieëndertig en vierendertig worden integraal vervangen door:

"Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel worden voorgelegd.

De Voorzitter van de Rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

Het benoemingsbesluit van de vereffenaar kan één of meer alternatieve kandidaat-vereffenaars bevatten, eventueel in volgorde van voorkeur, voor het geval de benoeming van de vereffenaar niet wordt bevestigd of gehomologeerd door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel Zo de Voorzitter van de bevoegde Rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst hij één van deze alternatieve kandidaten aan als vereffenaar. Voldoet geen enkele van de kandidaten aan de in artikel 184 Wetboek Vennootschappen omschreven voorwaarden, dan wijst de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel zelf een vereffenaar aan.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig artikel 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan van verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft."

- Artikel vijfendertig wordt hemummerd,

ZEVENDE BESLUIT  COORDINATIE - VOLMACHT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de bestuurders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten,

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte, gecoordineerde statuten.

Meester Karl Smeets, Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ver behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

05/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 04.06.2013 13145-0305-012
18/09/2012
ÿþi Mod Word 11.1

i; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I1I l u i iiiiiii i alii u

*iaiseao4*

II

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

06-09-2012

HASSELT

GreFie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0475.334.642

Benaming

(vormt) : BOUWINVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Sint-Jobstraat 192 bus 21, 3550 Heusden-Zolder

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders

Op de Bijzondere Algemene Vergadering van 05juli 2012 werden met éénparigheid van stemmen

volgende beslissingen genomen

Dhr. Vandebroek Tony, Dahlialaan 6, 3550 Heusden-Zolder wordt herbenoemd als bestuurder

en tevens ais gedelegeerd bestuurder. Zijn mandaat is bezoldigd en gaat in op 05 juli 2012 en eindigt

op 04 juli 2018.

Mevr. Vandebroek Joëlle, Sint-Jobstraat 192 bus 1.2, 3550 Heusden-Zolder wordt herbenoemd als

bestuurder. Haar mandaat is bezoldigd en gaat in op 05 juli 2012 en eindigt op 04 juli 2018.

Mevr. Wertelaers Sabine, Dahlialaan 6, 3550 Heusden-Zolder wordt herbenoemd als bestuurder.

Haar mandaat is onbezoldigd en gaat in op 05 juli 2012 en eindigt op 04 juli 2018.

Hestia CVA, Sint-Jobstraat 192 bus 21, 3550 Heusden-Zolder (0881.425.142), vertegenwoordigd door

Dhr. Vandebroek Tony, Dahlialaan 6, 3550 Heusden-Zolder wordt herbenoemd als bestuurder.

Het mandaat is onbezoldigd en gaat in op 05 juli 2012 en eindigt op 04 juli 2018.

Dhr. Vandebroek Tony, Dahlialaan 6, 3550 Heusden-Zolder wordt herbenoemd als vaste

vertegenwoordiger voor Bouwinvest nv, Sint Jobstraat 192 bus 21, 3550 Heusden-Zolder en dit voor

de periode van 05 juli 2012 tot en met 04 juli 2018.

Dhr. Vandebroek Tony, Dahlialaan 6, 3550 Heusden-Zolder wordt herbenoemd als voorzitter van

de Raad van Bestuur en dit voor de periode van 05 juli 2012 tot en met 04 juli 2018.

Vandebroek Tony,

Gedelegeerd bestuurder,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Baarn en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 08.06.2012 12154-0084-012
29/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 24.06.2011 11203-0451-012
26/07/2010 : HA106809
17/06/2010 : HA106809
09/02/2010 : HA106809
08/06/2009 : HA106809
16/06/2008 : HA106809
14/06/2007 : HA106809
20/09/2006 : HA106809
23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 16.06.2015 15185-0298-011
13/06/2005 : HA106809
15/06/2004 : HA106809
15/07/2003 : HA106809
28/07/2001 : HAA019030

Coordonnées
BOUWINVEST

Adresse
SINT-JOBSTRAAT 192, BUS 2.1. 3550 HEUSDEN-ZOLDER

Code postal : 3550
Localité : HEUSDEN-ZOLDER
Commune : HEUSDEN-ZOLDER
Province : Limbourg
Région : Région flamande