BOVIVETS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOVIVETS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.848.217

Publication

16/01/2014
ÿþMotl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : «>? 1i/À) ~ '{ ~

Benaming

(voluit) : BOVIVETS

(verkort) :

Rechtsvorm : COÖPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 3540 HERK-dE-STAD, Sint-Truidersteenweg 47

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor ons, geassocieerd notaris Jan Eekhaut te Puurs op 17 december 2013, blijkt dat:

1. De Naamloze Vennootschap "VAN RANST", met zetel te 2870 Puurs, Zeutestraat 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Mechelen onder nummer 0449.306.968, opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Luc Weyts te Mechelen op 21 januari 1993, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 20 februari daarna, onder nummer 930220 364, waarvan de statuten tot op heden niet gewijzigd werden.

2. De Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "MARC GODERIS", met zetel te 8691 Alveringem, Stavelestraat 10, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Veurne onder nummer 0433.954.046 en hebbende BTW-nummer BE433.954.046, opgericht onder de benaming "BVBA ROELANTS" ingevolge akte verleden voor notaris Harry Maeyens te Bornem op 11 april 1988, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 10 mei daarna, onder nummer 880510-207, waarvan de statuten meermaals gewijzigd werden, doch het laatst bij verslagschrift! gesloten voor notaris Stephan Mourisse te ROebrugge-Haringe/Poperinge op 17 oktober 2001, bekendgemaakt: in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 8 november daarna, onder nummer 20011108-656.

3. De Naamloze Vennootschap "LID1KEL", met zetel te 3510 Hasselt (Kermt), Diestersteenweg 276,1 ingeschreven in het rechtspersonenregister van Hasselt onder nummer 0417.679.426, opgericht onder de benaming "N.V. Limburgse Dierenkliniek", ingevolge akte verleden voor notaris Peter Berben te Neerpelt op 26; oktober 1977, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 23 november daarna, onder' nummer 4154-4, waarvan de statuten meermaals gewijzigd werden, doch het laatst ingevolge verslagschrift. gesloten voor geassocieerd notaris Marc Topff te Neerpelt op 30 maart 2010, bekendgemaakt in de Bijlagen tot: het Belgisch Staatsblad op 27 april daarna, onder nummer 10060942, en zonder verdere wijzigingen tot op: heden.

4. De Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte' Aansprakelijkheid "CoMeK", met zetel te 9190 Stekene, Achterstraat 11, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde onder nummer 0837.948.059 en hebbende BTW-nummer 6E837.948.059, opgericht onder de benaming "BOVICOM", ingevolge akte verleden voor geassocieerd notaris Jeroen Uytterhaegen te Wetteren op 14 juli 2011, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 29: juli daarna, onder nummer 11117394, waarvan de statuten meermaals gewijzigd werden, doch het laatst bij; verslagschrift gesloten voor geassocieerd notaris Jeroen Uytterhaegen te Wetteren op 7 augustus 2013,1 bekendgemaakt in de Bijiagen tot het Belgisch Staatsblad op 23 augustus daarna, onder nummer 13131643.

een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijheid hebben opgericht als volgt: Naam : BOVIVETS

Vorm : COOPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID Zetel : 3540 HERK dE-STAD, Sint-Truidersteenweg 47

Doel :

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening, als tussenpersoon, makelaar in goederen,

zelfstandige handelsvertegenwoordiger of als commissionair:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

<14016655*

II 1tl

Rechtbank van koophandel

0'7 JAN, 2014

>w H-ri-t" " >4 :4-T

Griffie

Srtaatsb1 d = fOi12814 - Annexes du Moniteur belge

Bijlágëri bïr liëtBéTgiscfi

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2014 Annexes du Moniteur belge

(.Projectmanagement, procesoptimalisatie en organisatieontwikkeling, training en coaching, interimmanagement, veranderingsbeheer en change management in de meest brede zin van het woord en in alle mogelijke sectoren.

II,Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven, non-profit organisaties en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding; zakelijke dienstverlening; activiteiten in verband met de administratie; het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal

en andere. ..

De oontrole op of het participeren in het bestuur van vennootschappen of ondernemingen door het opnemen van alle mogelijke mandaten binnen vennootschappen of ondernemingen.

I1L Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de vennootschap mag tevens de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele en gedeeltelijke uitvoering van voltooiingwerken door onderaannemers.

Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Het verstrekken van leningen en voorschotten onder éénder welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit.

Publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie, onder alle vormen en het uitvoeren van alle werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn, zonder enige beperking.

1V. het uitoefenen van de diergeneeskunde volgens de wettelijke voorschriften en volgens de bepalingen van de Code der Plichtenleer van de Orde der Dierenartsen, het uitvoeren van prestatie in de klinische biologie.

Het inrichten van algemene diensten en een secretariaat die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteit.

Het verwerven en/of huren van alle apparatuur en begeleidende accomodaties die nuttig zijn of nodig zijn voor de uitoefening van voomoemde activiteit.

V.Zij mag alle roerende of onroerende, handels-, nijverheids- en finanoiële zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij mag zich borg stellen voor en waarborgen verlenen ten gunste van derden. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen

vergemakkelijken. _ Bovenvermelde opsomming is niet beperkend en dient in de meest ruime zin te worden geïnter-preteerd, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

DUUR : De vennootschap wordt voor een onbeperkte duur opgericht.

KAPITAAL :

De comparanten verklaren en erkennen dat het vast gedeelte van het kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) volledig geplaatst is; het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, doch elk met een fractiewaarde van 11900ste van het geheel - geplaatste kapitaal.

Het kapitaal wordt volledig onderschreven in geldspeciën ais volgt:

Op vijfentwintig (25) aandelen wordt ingetekend door de Naamloze Vennootschap VAN RANST, voornoemd, die, ter betaling van het daaraan beantwoordend gedeelte van het kapitaal, zijnde vierduizend zeshonderdvijfitg euro (4.650,00 ¬ ) een som geld ad duizend vijfhonderdvijftig euro (9,550,00 ¬ ) heeft ingebracht, zodat ieder aandeel waarop door haar in geld is ingeschreven, voor één derde volstort is.

Op vijfentwintig (25) aandelen wordt ingetekend door de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'MARC GODERIS", voornoemd, die, ter betaling van het daaraan beantwoordend gedeelte van het kapitaal, zijnde vierduizend zeshonderdvijfitg euro (4.650,00 ¬ ) een som geld ad duizend vijfhonderdvijftig euro (1.550,00 ¬ ) heeft ingebracht, zodat ieder aandeel waarop door haar in geld is ingeschreven, voor één derde volstort is.

Op vijfentwintig (25) aandelen wordt ingetekend door de Naamloze Vennootschap "L1DIKEL", voornoemd, die, ter betaling van het daaraan beantwoordend gedeelte van het kapitaal, zijnde vierduizend zeshonderdvijfitg euro (4.650,00 ¬ ) een som geld ad duizend vijfhonderdvijftig euro (1.550,00 ¬ ) heeft ingebracht, zodat ieder aandeel waarop door haar in geld is ingeschreven, voor één derde volstort is.

Op vijfentwintig (25) aandelen wordt ingetekend door de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "CoMeK", voornoemd, die, ter betaling van het daaraan beantwoordend gedeelte van het kapitaal, zijnde vierduizend zeshonderdvijfitg euro (4.650,00 ¬ ) een

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

som geld ad duizend vijfhonderdvijftig euro (1.550,00 ¬ ) heeft ingebracht, zodat ieder aandeel waarop door haar

in geld is ingeschreven, voor één derde volstort is.

DE VENNOTEN

Zijn vennoot:

1.de ondertekenaars van deze akte, hierna "oprichters" genoemd,

2.de natuurlijke of rechtspersonen door de algemene vergadering van vennoten ais vennoot aanvaard.

Wordt de aanvaarding geweigerd, dan hoeft de algemene vergadering van vennotén haar beslissing niet te

verantwoorden,

Om als vennoot te worden aanvaard, moet de aanvrager bij toepassing van artikel 6 ten minste op één

aandeel inschrijven tegen de voorwaarden vastgesteld door het orgaan dat instaat voor het bestuur en op elk

aandeel ten minste één vierde storten. De aanvaarding houdt in dat de vennoot instemt met de statuten en in

voorkomend geval met de huishoudelijke reglementen.

De vaststelling van de aanvaarding van een vennoot geschiedt door een inschrijving in het register van

aandelen, zoals bepaald in artikel 357 van het Wetboek van vennootschappen.

EINDE VAN HET LIDMAATSCHAP

De vennoten houden op deel uit te maken van de vennootschap ingevolge hun:

a) uittreding,

b) uitsluiting,

c) overlijden,

d) ontzetting, faillissement, kennelijk onvermogen of onbekwaamverklaring,

e) ontbinding gepaard gaand met vereffening.

REGISTER VAN AANDELEN

De vennootschap moet in haar zetel een register bijhouden, waarvan de vennoten ter plaatse inzage.

kunnen nemen en waarin voor ieder van hen wordt aangetekend:

1° de naam, voornamen en woonplaats;

2° de datum van toetreding, uittreding of uitsluiting;

3° het aantal aandelen waanvan hij houder is, de categorie waartoe deze aandelen behoren, alsmede de

inschrijvingen op nieuwe aandelen, de terugbetalingen en de overgangen en overdrachten van aandelen, met

opgave van de datum;

4° de stortingen op aandelen en de gelden die voor uittreding, gedeeltelijke terugneming van aandelen en

voor terugneming van stortingen worden aangewend.

Het orgaan dat instaat voor het bestuur wordt met de inschrijvingen belast,

De inschrijvingen geschieden op grond van bewijskrachtige, gedateerde en ondertekende documenten.

Ze vinden plaats in de volgorde van hun datum van voorlegging.

Op schriftelijk verzoek gericht aan het orgaan dat instaat voor het bestuur kunnen de vennoten van de

inschrijvingen in het register die op hen betrekking hebben, een afschrift verkrijgen.

De afschriften kunnen niet worden aangewend als bewijs tegen de vermeldingen in het register van

aandelen.

De uittreding van een vennoot wordt vastgesteld door een vermelding in het register.

UITTREDING OF TERUGNEMING VAN AANDELEN

Een vennoot mag alleen gedurende de eerste zes maanden van het boekjaar uittreden of verzoeken om

een gedeeltelijke terugneming van zijn aandelen. Die terugneming of uittreding is evenwel alleen toegestaan in

zoverre ze niet voor gevolg heeft het maatschappelijk kapitaal te verminderen tot een bedrag dat kleiner is dan

het vaste gedeelte door de statuten vastgesteld of het aantal vennoten tot minder dan drie te herleiden.

Een vennoot kan alleen met instemming van de algemene vergadering van vennoten uittreden of aandelen

of stortingen terugnemen.

BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bestuurders al dan niet vennoten, door deze statuten of door de algemene vergadering van de vennoten benoemd.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon,

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Van de bestuurders die ze benoemt, stelt de algemene vergadering vrijelijk de duur van het mandaat vast, Ze mag hen op elk tijdstip zonder reden of vooropzegging ontslaan.

Uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

De algemene vergadering mag het mandaat van bestuurder bezoldigen en de bestuurders vaste en/of veranderlijke emolumenten evenals presentiegeld toekennen,

Binnen acht dagen na hun benoeming/ontslag moeten de bestuurders het door de wet voorgeschreven uittreksel van hun benoemings- of ontslagakte neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel. RAAD VAN BESTUUR

Zijn er meer dan twee bestuurders, dan vormen zij een Raad van Bestuur.

De Raad van Bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter en een ondervoorzitter.

t e.

De raad komt bijeen na oproeping, door de voorzitter of de ondervoorzitter evenals zo dikwijls als het belang van de vennootschap dat vergt, Hij moet ook worden samengeroepen wanneer een bestuurder daarom verzoekt.

De raad komt bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats opgegeven in het oproepingsbericht.

Behoudens in dringende gevallen te verantwoorden in de notulen van de bijeenkomst, geschieden oproepingen per gewone brief, met opgave van de agenda, ten minste vijftien voile dagen vóór de vergadering. De Raad van Bestuur kan alleen geldig beraadslagen als ten minste de helft plus één van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Als echter een eerste bijeenkomst van de raad niet in aantal is, mag een nieuwe bijeenkomst met dezelfde agenda worden opgeroepen. Deze zal dan geldig kunnen beraadslagen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid'.

Een bestuurder mag, door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, aan een andere bestuurder opdracht geven hem op de bijeenkomst te vervangen en in zijn plaats zijn stem uit te brengen.

De beraadslagingen en stemmingen van de raad worden genotuleerd en getekend door de meerderheid van de aanwezige bestuurders.

De afschriften of uittreksels van die notulen worden getekend door de voorzitter of door de ondervoorzitter. BEVOEGDHEDEN

De raad van bestuur bezit de meest uitgebreide bestuurs- en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doel van de vennootschap,

Het mag onder meer aile roerende en onroerende goederen huren of verhuren, aankopen of vervreemden; leningen aangaan behoudens bij uitgifte van obligaties; alle goederen van de vennootschap in pand geven of hypothekeren; met afstand van alle hypothecaire rechten, voorrechten en het recht de ontbinding te eisen, zelfs zonder verantwoording van betaling, handlichting geven van alle hypothecaire en andere inschrijvingen, overschrijvingen, beslag en andere beletselen van gelijk welke aard; de vennootschap als eiser of verdediger voor de rechtbanken vertegenwoordigen; schikkingen treffen en in ieder geval een scheidsrechterlijke beslissing in verband met alle belangen van de vennootschap inroepen.

VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP

Afgezien van bijzondere delegaties wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door de meerderheid van de leden van de Raad van Bestuur.

JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering moet eenmaal per jaar worden opgeroepen binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar, meer bepaald iedere tweede woensdag van de maand juni om negen uur, om zich onder meer uit te spreken over de jaarrekening van het voorbije boekjaar en over de decharge aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoten belast met de controle.

Als die dag een feestdag Es, komt de vergadering bijeen op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals hierna uiteengezet in deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

STEMRECHT

leder aandeel geeft recht op één stem In de algemene vergadering.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

A.BENOEMING VAN DE EERSTE BESTUURDERS.

Onmiddellijk daarop hebben de oprichters besloten het aantal bestuurders vast te stellen op vier en tot die

functie te benoemen:

1/ de Naamloze Vennootschap "VAN RANST", voormeld;

2/ de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid "MARC GODERIe, voormeld;

31 de Naamloze Vennoots * ap "LIDIKEL", voormeld;

4/ de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkeid "CoMek , voormeld,

Hun mandaat zal onbezoldigd zijn, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

B.OVERNAME VERBINTENISSEN

De comparanten verklaren dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van

Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voortkomen uit (handels)activiteiten uitgevoerd vanaf 1

november 2012 en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de datum van de neerlegging ter

griffie van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte.

C.BENOEMING VAN EEN COMMISSARIS

De oprichters beslissen geen commissaris te benoemen.

D.BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden " aan het

Belgisch Staatsblad

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op heden en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend en veertien.

E.EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergade''ring zal gehouden worden op de tweede woensdag van juni om negen uur en voor de eerste maal in tweeduizend en vijftien.

F, VOLMACHT RECHTSPERSONENREGISTER, BTW ADMINISTRATIE en KRUISPUNTBANK van ONDERNEMINGEN

Volmacht wordt verleend aan CVBA Van Havermaet Groenweghe BV, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65, vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen, wonende te 3941 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42 of mevrouw Stephanie Casado, wonende te 3665 As, Vennekeslaan 29, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om aile- formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle

" benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

BVBA VERHAEGEN-EEKHAUT, geassocieerde notarissen te Puurs, Scheeveld 3, voor wie ondertekent, geassocieerd notaris Jan Eekhaut.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift oprichtingsakte.

mira n Bij liée Sélgisclí -Stààtsslilàd =1b%Ü1726ï4 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/02/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblar

111

i z sax



Ondernemingsnr: 0543.848.217 Benaming

(voluit) : BOVIVETS (verkort) :

Rechtsvorm : CVBA

RECHTgANKvan KOOPHANDEL

te ANTWERPEN

0 6 FEB. 2015

Griffie

aídclr,y HASSt

Zetel: 3540 Herk-de-Stad, Sint-Truidersteenweg 47

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit het verslagschrift, gesloten door geassocieerd notaris Peter Verhaegen te Puurs op 4 februari

2015, blijkt dat er werd gehouden een geldige buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van

de CVBA BOVIVETS.

Er werden volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLUIT

Overdracht aandelen

Voor zoveel als nodig neemt huidige buitengewone algemene vergadering kennis van en bevestigt na

controle en waarmerking de overdracht van de aandelen van de Naamloze Vennootschap VAN RANST, met

zetel te Zeutestraat 1, 2870 Puurs aan de heer VAN RANST Bonifacius, voormeld.

TWEEDE BESLUIT

Zetelverplaatsing

De vergadering besluit om de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 3510 Hasselt (Kermt),

Diestersteenweg 276.

DERDE BESLUIT

Doelswijziging

Verslagen doelswijziging

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag van de raad van bestuur, opgesteld

overeenkomstig artikel 413 van het Wetboek van Vennootschappen en waarvan de aandeelhouders verklaren

kennis te hebben kunnen nemen.

In bijlage bij het verslag van de raad van bestuur is een staat van actief en passief van de vennootschap

gevoegd, afgesloten per 31 december 2014.

De raad van bestuur verklaart hierbij dat er sedert laatst gemelde datum tot op heden geen verrichtingen

meer gebeurd zijn die van zulke aard zijn dat zij een aanzienlijke invloed uitoefenen op de ontwikkeling van de

financiële positie van de onderneming, zowel in positieve als in negatieve zin.

Wijziging maatschappelijk doel

"De vergadering besluit eenparig het doel te wijzigen en te vervangen door navermelde tekst:

De vennootschap heeft tot doel

a)Het beoefenen van de diergeneeskunde volgens de wettelijke voorschriften en volgens de bepalingen van

de Code der Plichtenleer van de Orde der Dierenartsen;

b)Het uitvoeren van prestaties van klinische biologie;

c)Het uitbouwen van een eerstelijnspraktijk, diagnose, behandeling en chirurgie;

d)De gynaecologische begeleiding van dieren;

e)Vleeskeurings-, inspectie- en controleactiviteiten in functie van de dierlijke productie en de,

voedselveiligheid;

f)Het verlenen van beheersbijstand, raadgevingen in de medische, paramedische, veterinaire,

paraveterinaire en farmaceutische sector;

g)De verschaffing van geneesmiddelen, de terhandstelling van verzorgingsproducten, dierenvoeders en

allerlei benodigdheden dienaangaande;

h)Het inrichten van algemene diensten en een secretariaat, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van

voormelde activiteit;

i)Het verwerven, kopen, huren en verhuren van alle apparatuur en begeleidende accommodaties die nuttig

of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

j)De mogelijkheid scheppen voor vorming en permanente vorming in de voormelde disciplines, dit ten einde

een hoogstaande theorie- en praktijkbeoefening mogelijk te maken

k)Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap heeft bovendien tot doel, zowel in België als in het buitenland:

a) Het onroerende en roerende vermogen, dat zij door inbreng, aankopen of anderszins zal verwerven, beheren, verhuren, al dan niet gemeubeld leasen, leasen voor exploitatie en de financiering, zorg dragen. Zij mag bovendien gebouwen huren voor eigen rekening, Tevens mag zij alle handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van haar onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing, restauratie, inrichting, dit alles in de ruimste zin van het woord. Bovendien mag zij aile activiteiten uitoefenen die betrekking hebben op het beheer en de uitbating van onroerende goederen, die haar of derden toebehoren en onder meer hiervoor alle taken op zich nemen, dit alles in de ruimste zin van het woord. Verbod wordt haar opgelegd zich bezig te houden met werkzaamheden van vastgoedmakelaars. Het is haar evenwel toegelaten haar onroerende goederen of delen ervan te verkopen indien dit om economische redenen aangewezen is gelet op het verkrijgen van een beter rendement van haar investeringen.

b) Het doen van roerende beleggingen in de ruimste zin, onder meer het beheer van effectenportefeuilles

voor eigen rekening, het nemen van participaties, onder welke vorm ook, in andere Belgische of buitenlandse

vennootschappen en verenigingen, met een gelijkaardig doel.

Zij mag de functie uitoefenen van bestuurder in andere vennootschappen en verenigingen, met een

gelijkaardig doel.

Verder is de vennootschap gerechtigd, zowel in België als in het buitenland, alle financiële, roerende en

onroerende handelingen te verrichten die in verband kunnen gebracht worden met wat hierboven niet limitatief

werd opgesomd.

Zij mag daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan de werking van andere

vennootschappen, bedrijven of groeperingen met eenzelfde, een gelijkaardig of aanverwant doel of wier doel

van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen en

aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan en hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Op algemene wijze mag zij allerhande financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke

rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Deze opsomming is enkel aanduidend en niet limitatief."

VIERDE BESLUIT

Integrale vervanging van de statuten

De vergadering besluit ëénparig de statuten integraal te schrappen en te vervangen door navolgende tekst:

TITEL 1. OPRICHTING.

ART1KEL 1. RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap neemt de handelsvorm aan van een burgerlijke vennootschap onder der vorm van een

coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam is `BOVIVETS',

De woorden coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of 'CVBA' moeten in alle akten,

facturen en documenten die naam onmiddellijk voorafgaan of volgen.

ARTIKEL 2. ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3510 Kermt, Diestersteenweg 276.

Zij mag naar elke plaats binnen België worden overgebracht door eenvoudige beslissing van de raad van

bestuur; deze laatste zal zorgen voor de bekendmaking in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad. De

overbrenging van de zetel naar een andere plaats in België valt onder de beslissingsbevoegdheid van de

algemene vergadering, die beraadslaagt en beslist op de wijze vereist voor een wijziging van de statuten.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, exploitatiezetels, administratieve

zetels, filialen, agentschappen en bewaarplaatsen, in België of in het buitenland vestigen.

ARTIKEL 3. DOEL

De vergadering besluit eenparig het doel te wijzigen en te vervangen door navermelde tekst:

De vennootschap heeft tot doel

a)Het beoefenen van de diergeneeskunde volgens de wettelijke voorschriften en volgens de bepalingen van

de Code der Plichtenleer van de Orde der Dierenartsen;

b)Het uitvoeren van prestaties van klinische biologie;

c)Het uitbouwen van een eerstelijnspraktijk, diagnose, behandeling en chirurgie;

d)De gynaecologische begeleiding van dieren;

e)Vleeskeurings-, inspectie- en controleactiviteiten in functie van de dierlijke productie en de

voedselveiligheid;

f)Het verlenen van beheersbijstand, raadgevingen in de medische, paramedische, veterinaire,

paraveterinaire en farmaceutische sector;

g)De verschaffing van geneesmiddelen, de terhandstelling van verzorgingsproducten, dierenvoeders en

allerlei benodigdheden dienaangaande;

h)Het inrichten van algemene diensten en een secretariaat, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van

voormelde activiteit;

i)Het verwerven, kopen, huren en verhuren van alle apparatuur en begeleidende accommodaties die nuttig

of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

j)De mogelijkheid scheppen voor vorming en permanente vorming in de voormelde disciplines, dit ten einde

een hoogstaande theorie- en praktijkbeoefening mogelijk te maken

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap heeft bovendien tot doel, zowel in België als in het buitenland:

a) Het onroerende en roerende vermogen, dat zij door inbreng, aankopen of anderszins zal verwerven, beheren, verhuren, al dan niet gemeubeld leasen, leasen voor exploitatie en de financiering, zorg dragen. Zij mag bovendien gebouwen huren voor eigen rekening. Tevens mag zij alle handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van haar onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing, restauratie, inrichting, dit alles in de ruimste zin van het woord. Bovendien mag zij aile activiteiten uitoefenen die betrekking hebben op het beheer en de uitbating van onroerende goederen, die haar of derden toebehoren en onder meer hiervoor alle taken op zich nemen, dit alles in de ruimste zin van het woord. Verbod wordt haar opgelegd zich bezig te houden met werkzaamheden van vastgoedmakelaars. Het is haar evenwel toegelaten haar onroerende goederen of delen ervan te verkopen indien dit om economische redenen aangewezen is gelet op het verkrijgen van een beter rendement van haar investeringen.

b) Het doen van roerende beleggingen in de ruimste zin, onder meer het beheer van effectenportefeuilles voor eigen rekening, het nemen van participaties, onder welke vorm ook, in andere Belgische of buitenlandse vennootschappen en verenigingen, met een gelijkaardig doel.

Zij mag de functie uitoefenen van bestuurder in andere vennootschappen en verenigingen, met een gelijkaardig doel.

Verder is de vennootschap gerechtigd, zowel in België als in het buitenland, alle financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten die in verband kunnen gebracht worden met wat hierboven niet limitatief werd opgesomd.

Zij mag daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan de werking van andere vennootschappen, bedrijven of groeperingen met eenzelfde, een gelijkaardig of aanverwant doel of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen en aval verfenen, voorschotten en kredieten toestaan en hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Op algemene wijze mag zij allerhande financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Deze opsomming is enkel aanduidend en niet limitatief.

ARTIKEL 4. DUUR,

De vennootschap wordt voor een onbeperkte duur opgericht.

TITEL il: KAPITAAL  INBRENG - AANDELEN

ARTIKEL 5. KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap Is onbeperkt en bestaat uit een vast en een veranderlijk gedeelte.

Het vast gedeelte is gelijk aan het kapitaal bij oprichting, zijnde achttienduizend zeshonderd euro (18 600 EUR) en dient steeds voor minimaal een derde volstort te zijn.

Iedere wijziging met betrekking tot het vast kapitaal van de onderneming, is onderworpen aan een unanieme beslissing van de algemene vergadering met in achtneming van de wettelijke bepalingen betreffende het minimumkapitaal voor coöperatieve vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid.

Het kapitaal is zonder wijziging van de statuten veranderlijk voor het bedrag dat het vast gedeelte te boven gaat. Het veranderlijk deel kan zonder beperkingen worden verhoogd of verlaagd waarbij de algemene vergadering oordeelt over de modaliteiten gekoppeld aan het volstorten van de aandelen.

Bij elke verhoging van het vast gedeelte van het kapitaal door inbreng in geld, hebben de oprichters of zij die op om het even welke wijze aandelen van oorspronkelijke oprichters hebben verworven, een voorkeurrecht bij de inschrijving op de nieuw uit te geven aandelen, in verhouding tot hun aandeel in het vast gedeelte van het kapitaal.

Een verhoging van het kapitaal, anders dan door inbreng En geld, kan alleen gebeuren mits unaniem schriftelijk akkoord van de vennoten of hun begunstigde(n).

ARTIKEL 6. DE AANDELEN

Het maatschappelijke kapitaal is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, doch elk met een fractiewaarde van 1/100ste van het geheel geplaatste kapitaal.

Elk aandeel moet minstens voor één vierde worden volgestort,

Buiten de aandelen die een inbreng vertegenwoordigen, mag geen enkele andere soort effecten, ongeacht hun naam, worden uitgegeven die maatschappelijke rechten vertegenwoordigen of recht geven op een deel van de winst,

Een aantal aandelen overeenstemmend met het vaste kapitaal moet steeds onderschreven zijn; op dit vast kapitaal moet in totaal minstens zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) zijn gestort.

Buiten de aandelen van de vennootschap waarop werd ingeschreven ter gelegenheid van de oprichting, mogen tijdens haar bestaan andere aandelen worden, uitgegeven, onder meer in het kader van de opneming van nieuwe vennoten of van een verhoging van inschrijvingen. De algemene vergadering van vennoten bepaalt de uitgifteprijs, het bij de inschrijving te storten bedrag en, in voorkomend geval, de tijdstippen voor de opvraging van de nog te storten bedragen en de rente verschuldigd op die bedragen.

Van de aandelen waarop de stortingen niet werden uitgevoerd, wordt het stemrecht opgeschort zolang de regelmatig opgevraagde en eisbare stortingen niet hebben plaatsgevonden.

De aandelen kunnen slechts toebehoren of overgedragen worden aan dierenartsen die ingeschreven zijn op de lijst van de Orde, behoudens afwijking toegestaan door de Gewestelijke Raad.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 7. AANSPRAKELIJKHEID

De aansprakelijkheid van de vennoten is beperkt tot het bedrag van hun inschrijving. Onder de vennoten bestaat er geen solidariteit, noch onverdeeldheid.

ARTIKEL 8. VORM VAN DEKAANDELEN

De aandelen zijn op naam; ten opzichte van de vennootschap zijn ze ondeelbaar, Deze laatste heeft het recht in geval van onverdeeldheid de rechten verbonden aan de aandelen op te schorten tot de erkenning van één enkele mede-eigenaar als de eigenaar ten opzichte van de vennootschap.

Zijn de aandelen bezwaard met een vruchtgebruik, dan bezit de vruchtgebruiker het stemrecht, behoudens verzet vanwege de blote eigenaar; in dat geval wordt het stemrecht opgeschort.

ARTIKEL 9. OVERDRACHT VAN AANDELEN

De aandelen zijn vrij overdraagbaar onder levenden of bij overlijden aan medevennoten, mits goedkeuring door de andere vennoten. Ze mogen daarentegen niet worden afgestaan of overgedragen, zelfs bij overlijden, aan derden, inbegrepen de erfgenamen en rechthebbenden van de overleden vennoot, behoudens unanieme goedkeuring van de andere medevennoten.

1n geval van overlijden van de huidige natuurlijk persoon van de oprichter, heeft de oprichter-rechtspersoon de keuze: ofwel een nieuwe vaste vertegenwoordiger aanstellen, ofwel, indien men geen nieuwe vaste vertegenwoordiger wenst aan te stellen of indien dit niet kan, kan die oprichter-rechtspersoon geen vennoot meer zijn maar heeft hij recht op de tegenwaarde van de aandelen.

TITEL III: VENNOTEN

ARTIKEL 10. DE VENNOTEN

Zijn vennoot:

1.dierenartsen die ingeschreven zijn op de lijst van de Orde, behoudens afwijking toegestaan door de Gewestelijke Raad.

2.de natuurlijke of rechtspersonen door de algemene vergadering van vennoten als vennoot aanvaard. Wordt de aanvaarding geweigerd, dan hoeft de algemene vergadering van vennoten haar beslissing niet te verantwoorden.

Om als vennoot te worden aanvaard, moet de aanvrager bij toepassing van artikel S ten minste op één aandeel inschrijven tegen de voorwaarden vastgesteld door het orgaan dat instaat voor het bestuur en op elk aandeel ten minste één vierde storten. De aanvaarding houdt in dat de vennoot instemt met de statuten en in voorkomend geval met de huishoudelijke reglementen.

De vaststelling van de aanvaarding van een vennoot geschiedt door een inschrijving in het register van aandelen, zoals bepaald in artikel 357 van het Wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL 11. EINDE VAN HET LIDMAATSCHAP

De vennoten houden op deel uit te maken van de vennootschap ingevolge hun:

a) uittreding,

b) uitsluiting,

c) overlijden,

d) ontzetting, faillissement, kennelijk onvermogen of onbekwaamverklaring,

e) ontbinding gepaard gaand met vereffening.

ARTIKEL 12. REGISTER VAN AANDELEN

De vennootschap moet in haar zetel een register bijhouden, waarvan de vennoten ter plaatse inzage

kunnen nemen en waarin voor ieder van hen wordt aangetekend:

1° de naam, voornamen en woonplaats,

2° de datum van toetreding, uittreding of uitsluiting;

3° het aantal aandelen waarvan hij houder is, de categorie waartoe deze aandelen behoren, alsmede de

inschrijvingen op nieuwe aandelen, de terugbetalingen en de overgangen en overdrachten van aandelen, met

opgave van de datum;

4° de stortingen op aandelen en de gelden die voor uittreding, gedeeltelijke terugneming van aandelen en

voor terugneming van stortingen worden aangewend.

Het orgaan dat instaat voor het bestuur wordt met de inschrijvingen belast.

De inschrijvingen geschieden op grond van bewijskrachtige, gedateerde en ondertekende documenten.

Ze vinden plaats in de volgorde van hun datum van voorlegging.

Op schriftelijk verzoek gericht aan het orgaan dat instaat voor het bestuur kunnen de vennoten van de

inschrijvingen in het register die op hen betrekking hebben, een afschrift verkrijgen.

De afschriften kunnen niet worden aangewend ais bewijs tegen de vermeldingen in het register van

aandelen.

De uittreding van een vennoot wordt vastgesteld door een vermelding in het register.

ARTIKEL 13. UITTREDING OF TERUGNEMING VAN AANDELEN

Een vennoot mag alleen gedurende de eerste zes maanden van het boekjaar uittreden of verzoeken om

een gedeeltelijke terugneming van zijn aandelen. Die terugneming of uittreding is evenwel alleen toegestaan in

zoverre ze niet voor gevolg heeft het maatschappelijk kapitaal te verminderen tot een bedrag dat kleiner is dan

het vaste gedeelte door de statuten vastgesteld of het aantal vennoten tot minder dan drie te herleiden.

Een vennoot kan alleen met instemming van de algemene vergadering van vennoten uittreden of aandelen

of stortingen terugnemen.

ARTIKEL 14. UITSLUITING VAN VENNOTEN.

Iedere vennoot kan om gegronde redenen of om elke andere in de statuten vermelde oorzaak uitgesloten

worden. De redenen kunnen in een huishoudelijk reglement worden opgenomen.

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

De uitsluiting wordt uitgesproken door de algemene vergadering van vennoten.

De vennoot van wie de uitsluiting wordt gevraagd, moet worden uitgenodigd zijn opmerking binnen een maand na de verzending van een aangetekende brief met het gemotiveerde voorstel tot uitsluiting schriftelijk kenbaar te maken aan het orgaan van de vennootschap dat de uitsluiting moet uitspreken, Als hij erom verzoekt in zijn schriftelijke opmerkingen moet de vennoot worden gehoord.

Elke beslissing tot uitsluiting moet met redenen omkleed zijn,

De beslissing tot uitsluiting wordt vastgesteld in een proces-verbaal opgemaakt en ondertekend door de algemene vergadering van vennoten. Dat proces-verbaal vermeldt de feiten waarop de uitsluiting is gegrond. De uitsluiting wordt in het register van aandelen overgeschreven, Een eensluidend afschrift van de beslissing wordt binnen de vijftien dagen per aangetekende brief aan de uitgestoten vennoot verstuurd,

ARTIKEL 15. TERUGBETALING VAN AANDELEN

De ontslagnemende, uittredende of uitgesloten vennoot heeft recht op de tegenwaarde van zijn aandelen, zoals die blijkt uit de goedgekeurde balans van het lopende boekjaar, met inbegrip van, behoudens in geval van uitsluiting, een evenredig deel van de beschikbare reserves, in voorkomend geval na aftrek van de belastingen waartoe de terugbetaling aanleiding kan geven,

De regelmatig goedgekeurde balans is bindend voor de ontslagnemende of uitgesloten vennoot, behoudens in geval van bedrog of bedrieglijk opzet

De ontslagnemende, uittredende of uitgesloten vennoot kan ten opzichte van de vennootschap geen enkel ander recht laten gelden.

De betaling zal binnen één jaar na goedkeuring van de balans plaatsvinden in geld, in voorkomend geval pro rata liberationis.

ARTIKEL 16. INNING VAN DE TEGENWAARDE VAN DE AANDELEN

In geval van overlijden, faillissement, kennelijk onvermogen of onbekwaamverklaring van een vennoot hebben zijn erfgenamen, schuldeisers of vertegenwoordigers recht op de uitkering van de tegenwaarde van zijn aandelen zoals in het voorgaande artikel 15 bepaald. De betaling zal plaatsvinden volgens de modaliteiten uiteengezet in datzelfde artikel.

ARTILEL 17, RECHTEN VAN DE VENNOTEN

De vennoten en de rechthebbenden of rechtverkrijgenden van een vennoot kunnen geenszins de vereffening van de vennootschap eisen, noch de zegels laten leggen op het vermogen van de vennootschap of. daarvan een inventaris vorderen.. Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich houden aan de boeken en aan de beslissingen van de algemene vergaderingen.

TITEL IV, BESTUUR

ARTIKEL 18, BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bestuurders al dan niet vennoten, door deze statuten of door de algemene vergadering van de vennoten benoemd, de bestuursfuncties moeten evenwel door dierenartsen worden waargenomen.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen,

Van de bestuurders die ze benoemt, stelt de algemene vergadering vrijelijk de duur van het mandaat vast Ze mag hen op elk tijdstip zonder reden of vooropzegging ontslaan.

Uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

De algemene vergadering mag het mandaat van bestuurder bezoldigen en de bestuurders vaste en/of veranderlijke emolumenten evenals presentiegeld toekennen,

Binnen acht dagen na hun benoeminglontslag moeten de bestuurders het door de wet voorgeschreven uittreksel van hun benoemings- of ontslagakte neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel. ARTIKEL 19, RAAD VAN BESTUUR

Zijn er meer dan twee bestuurders, dan vormen zij een Raad van Bestuur.

De Raad van Bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter en een ondervoorzitter,

De raad komt bijeen na oproeping door de voorzitter of de ondervoorzitter evenals zo dikwijls als het belang van de vennootschap dat vergt, Hij moet ook worden samengeroepen wanneer een bestuurder daarom verzoekt.

De raad komt bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats opgegeven in het oproepingsbericht.

Behoudens in dringende gevallen te verantwoorden in de notulen van de bijeenkomst, geschieden oproepingen per gewone brief, met opgave van de agenda, ten minste vijftien volte dagen vóór de vergadering. De Raad van Bestuur kan alleen geldig beraadslagen als ten minste de helft plus één van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Als echter een eerste bijeenkomst van de raad niet in aantal is, mag een nieuwe bijeenkomst met dezelfde agenda worden opgeroepen. Deze zal dan geldig kunnen beraadslagen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid.

Een bestuurder mag, door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, aan een andere bestuurder opdracht geven hem op de bijeenkomst te vervangen en in zijn plaats zijn stem uit te brengen.

v

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

De beraadslagingen en stemmingen van de raad worden genotuleerd en getekend door de meerderheid van de aanwezige bestuurders.

De afschriften of uittreksels van die notulen worden getekend door de voorzitter of door de ondervoorzitter. ARTIKEL 20. OPENVALLEN VAN EEN BESTUURDERSMANDAAT

Ingeval een plaats van bestuurder vacant wordt, mogen de overblijvende bestuurders, wanneer er een Raad van Bestuur bestaat, een voorlopige vervanger benoemen.

De benoeming moet aan de eerstvolgende algemene vergadering ter bekrachtiging worden voorgelegd, ARTIKEL 21. BEVOEGHEDEN

De raad van bestuur bezit de meest uitgebreide bestuurs- en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doel van de vennootschap.

Het mag onder meer alle roerende en onroerende goederen huren of verhuren, aankopen of vervreemden; leningen aangaan behoudens bij uitgifte van obligaties; aile goederen van de vennootschap in pand geven of hypothekeren; met afstand van alle hypothecaire rechten, voorrechten en het recht de ontbinding te eisen, zelfs zonder verantwoording van betaling, handlichting geven van alle hypothecaire en andere inschrijvingen, overschrijvingen, beslag en andere beletselen van gelijk welke aard; de vennootschap als eiser of verdediger voor de rechtbanken vertegenwoordigen; schikkingen treffen en in ieder geval een scheidsrechterlijke beslissing in verband met aile belangen van de vennootschap inroepen.

ARTIKEL 22. BEVOEGDHEDEN TOT DELEGEREN

De Raad van Bestuur mag het dagelijkse bestuur van de vennootschap toevertrouwen aan één of meer bestuurders met de titel van gedelegeerd bestuurder. Verder mag hij voor bepaalde taken bevoegdheden toekennen aan derden.

De Raad van Bestuur zal de emolumenten vaststellen die gehecht zijn aan de toegekende delegaties. ARTIKEL 23. VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP

Afgezien van bijzondere delegaties wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door de meerderheid van de leden van de Raad van Bestuur.

ARTIKEL 24. CONTROLE

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoen. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadeveroeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2 van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

TITEL V. ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL 25. SAMENSTELLING EN BEVOEGDHEID

De regelmatig samengestelde vergadering vertegenwoordigt aile vennoten. Haar beslissingen zijn bindend voor allen, ook voor de afwezigen of dissidenten.

Ze bezit de bevoegdheden die de wet en deze statuten haar toekennen.

Ze mag de statuten aanvullen en hun toepassing regelen door middel van huishoudelijke reglementen waaraan de vennoten, louter door het feit van hun toetreding tot de vennootschap, zijn onderworpen.

De algemene vergadering kan deze reglementen evenwel alleen invoeren, wijzigen of opheffen met inachtneming van de voorwaarden van aanwezigheid voorgeschreven voor wijzigingen in de statuten, ARTIKEL 26, OPROEPING

De algemene vergadering wordt opgeroepen door het orgaan dat instaat voor het bestuur waarvan sprake in artikel 21. Dat moet geschieden door middel van een aangetekende brief met opgave van de agenda, ten minste vijftien dagen voor de datum van de bijeenkomst aan de vennoten verstuurd.

De algemene vergadering moet eenmaal per jaar worden opgeroepen binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar, meer bepaald iedere tweede woensdag van de maand juni om negen uur, om zich onder meer uit te spreken over de jaarrekening van het voorbije boekjaar en over de decharge aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoten belast met de controle.

Als die dag een feestdag is, komt de vergadering bijeen op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals hierna uiteengezet in deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

De vergadering kan ook in buitengewone zitting worden opgeroepen. Dat moet geschieden op verzoek van vennoten met ten minste een vijfde van alle aandelen in hun bezit of in voorkomend geval van een commissaris. Ze moet dan binnen de maand na het verzoek worden bijeengeroepen.

De algemene vergaderingen komen bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats opgegeven in het oproepingsbericht,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering wordt naargelang van het geval voorgezeten door de voorzitter of de ondervoorzitter van de Raad van Bestuur en zoniet door de bestuurder daartoe door de raad aangewezen. ARTIKEL 27. BESLISSINGEN

Behoudens de uitzonderingen voorzien door de wet of door deze statuten beslist de vergadering bij gewone meerderheid van de stemmen, zonder rekening te houden met de onthoudingen en ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

De stemming geschiedt bij handopsteken of naamafroeping, tenzij de vergadering daarover anders beslist. De verkiezing van bestuurders en commissarissen geschiedt principieel bij geheime stemming.

Wanneer de vergadering zich dient uit te spreken over een wijziging in de statuten of het opmaken of de wijziging van een huishoudelijk reglement moeten opdat ze geldig zou kunnen beraadslagen de oproepingen het voorwerp van de beraadslagingen vermelden en moet ten minste de helft van de aandelen met stemrecht op de vergadering vertegenwoordigd zijn.

Wordt deze laatste voorwaarde niet vervuld, dan dient een nieuwe vergadering met dezelfde agenda te worden bijeengeroepen. Deze zal dan geldig beraadslagen ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen. Een beslissing is pas geldig als ze met drie vierden van de geldig uitgebrachte stemmen wordt goedgekeurd.

Een en ander onder voorbehoud van de toepassing van de bijzondere wettelijke bepalingen met betrekking tot de wijziging van de vorm van de coöperatieve vennootschap en de omzetting van vennootschappen.

Behoudens in verantwoorde dringende gevallen zal de algemene vergadering alleen over de agendapunten geldig kunnen beraadslagen,

ARTIKEL 28. STEMRECHT

leder aandeel geeft recht op één stem.

ARTIKEL 29. SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de raad van bestuur, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

ARTIKEL 30. NOTULEN

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die zulks wensen.

De afschriften en uittreksels van die notulen worden door de voorzitter of de ondervoorzitter getekend, TITEL VI. BALANS - WINSTVERDELING

ARTIKEL 31. BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

ARTIKEL 32, JAARVERSLAG

Aan het eind van elk boekjaar stelt het orgaan dat instaat voor het bestuur waarvan sprake in artikel 21, overeenkomstig de bepalingen toepasselijk ter zake, de inventaris en de jaarrekening op die aan de algemene vergadering moeten worden overgelegd.

Eén maand vóbr de algemene vergadering overhandigt dit orgaan de documenten, samen met een verslag, aan de commissaris(sen) of de vennoot (vennoten) belast met de controle,

Hij (zij) zal (zullen) een verslag over hun controleopdracht opstellen, Vijftien dagen vóbr de vergadering worden de jaarrekening, bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, de verslagen van de bestuurders en commissarissen (of vennoten belast met de controle) ter beschikking van de vennoten neergelegd op de zetel van de vennootschap.

ARTIKEL 33. WINSTVERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt,

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

TITEL VII: ONTBINDING - VEREFFENING

ARTIKEL 34. VEREFFENING

In geval van ontbinding om gelijk welke reden en op gelijk welk tijdstip geschiedt de vereffening door de zorgen van het orgaan dat instaat voor het bestuur alsdan in functie, tenzij de algemene vergadering besluit de vereffening aan één of meer vereffenaars toe te vertrouwen.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikels 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen,

In voorkomend geval zal de vergadering de emolumenten van de vereffenaars vaststellen.

ARTIKEL 35. SLOTAFREKENING

Na betaling van de schulden en kosten van de vennootschap zal het saldo in de eerste plaats worden aangewend voor de terugbetaling van de stortingen uitgevoerd voor de volstorting van de aandelen,

+a

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Als op alle aandelen niet in eenzelfde mate stortingen werden uitgevoerd, zullen de vereffenaars het evenwicht onder de aandelen vanuit het standpunt van de volstorting herstellen hetzij door een opvraging, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen.

De resterende activabestanddelen worden in gelijke mate onder de aandelen verdeeld.

TITEL VIII. DIVERSE BEPALINGEN

ARTIKEL 36. KEUZE VAN WOONPLAATS

Iedere vennoot of bestuurder, die in het buitenland woont en geen woonplaats in België heeft gekozen, wordt voor de toepassing van deze statuten verondersteld woonplaats te hebben gekozen in de zetel van de vennootschap, waar hem alle officiële kennisgevingen, mededelingen en aanmaningen geldig kunnen bezorgd worden.

ARTIKEL 37. ALGEMENE BEPALING

De bepalingen van deze statuten die een dwingende wettelijke regel zouden schenden, worden als nietgeschreven beschouwd zonder dat die onregelmatigheid invloed heeft op de overige statutaire bepalingen. VIJFDE BESLUIT

De vergadering verleent alle machten aan ondergetekende geassocieerde notaris om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ZESDE BESLUIT

Verlening bijzondere volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan CVBA Van Havermaet Groenweghe BV, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65, vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen, wonende te 3941 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42 of mevrouw Stephanie Casado, wonende te 3665 As, Vennekeslaan 29, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op de Kruispuntbank voor Ondernemingen, en/of op de griffie, en/of bij elle administratieve en/of juridische autoriteiten. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

BVBA VERHAEGEN-EEKHAUT-VERLINDEN, geassocieerde notarissen te Puurs, Molenstraat 6 B, voor wie ondertekent, geassocieerd notaris Peter Verhaegen,

Samen neergelegd met: afschrift verslagschrift buitengewone algemene vergadering, verslag bestuursorgaan met balans, coördinatie statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 10.06.2015, NGL 25.06.2015 15213-0524-010

Coordonnées
BOVIVETS

Adresse
DIESTERSTEENWEG 276 3510 KERMT

Code postal : 3510
Localité : Kermt
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande