BOWI-EXPORT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOWI-EXPORT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 631.940.350

Publication

15/06/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15309833*

Neergelegd

11-06-2015

Griffie

0631940350

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Bowi-Export

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

~Er blijkt uit een akte verleden door Meester Filip JUNIUS, notaris te Hasselt (Kiewit), op 11 juni 2015 te registreren, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

Oprichters:

1/ de heer BOS Alexander, geboren te Borne op 3 december 1967, wonende te 3600 Genk, Coghenstraat 7 (bus 24).

2/ mevrouw WICHERINK Ewa Elzbieta, geboren te Torun op 19 november 1970, wonende te 3600 Genk, Coghenstraat 7 (bus 24

Naam:  Bowi-Export

Maatschappelijke zetel: 3980 Tessenderlo, Hofstraat 11 (bus 18)

Doel :

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland :

- Groot-en kleinhandel in auto-onderdelen en accessoires, smeermiddelen en onderhoudsprodukten ; - Import en export van tweedehandswagens ;

- De reparatie van auto s, reparatie van mechanische onderdelen en van de elektrische installatie ; - De revisie van motoren ;

- Het gewone onderhoud van auto s, wassen, anti-roestbehandeling, olie verversen, vervangen of herstellen van binnen- en buitenbanden, vervangen van ruiten, enzovoort ;

- Handelsbemiddeling in nieuwe en gebruikte voertuigen ;

- Allerhande transporten over de weg;

- De groot- en kleinhandel in al dan niet gespecialiseerde winkels, ambulant, op markten en beurzen, via postorder of via elektronische weg en internet, de handelsbemiddeling, de invoer en uitvoer, de lease en de verhuur al dan niet met bedieningspersoneel, en de vervaardiging en de herstelling van alle producten en materialen, grondstoffen, halffabricaten en afgewerkte producten, artikelen en toestellen ongeacht hun bestemming;

De vennootschap mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhande¬lingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks ver¬band houden met haar maatschappelijk doel of deze activi¬teiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling. De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en ad¬vies verschaf-fen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschap¬pen. De ven¬noot-schap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deel¬ne¬ming, finan¬ciële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemin¬gen, in België of in het buitenland, waarvan het maat¬schappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Duur : De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Hofstraat (H) 11 Bus 18

3980 Tessenderlo

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Geplaatst Kapitaal: Het geplaatste kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (18.600,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen, zonder vermelding van waarde, die elk één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, onderschreven in geld door de oprichters als volgt:

1) de heer Bos Alexander, voornoemd sub één : tweeënnegentig aandelen

2) mevrouw Wicherink Ewa, voornoemd sub twee: vierennegentig aandelen

Elk aandeel is volgestort ten belope van één derde. Het bedrag, ten belope van de volstorting, werd gedeponeerd overeenkomstig de voorschriften van het wetboek van vennootschappen op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting geopend bij de Belfius Bank, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, verstrekt door de voormelde bank, op 8 juni 2015, aan de notaris overhandigd om bewaard te blijven in diens dossier. De vennootschap heeft aldus zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) tot haar beschikking.

Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31december. Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31 december 2016.

Reserves; verdeling van de winst:

Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer dit reser¬vefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de be¬stemming ervan bepaalt, mits naleving van de toepasselijke bepalingen van de vennootschappenwet.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastge-steld door de zaakvoer¬der, rekening houdend met de beperkingen voorzien door de ven¬nootschappenwet. Saldo na vereffening:

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de venno¬ten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding wer¬den volgestort zullen de vereffe¬naars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalin¬gen in geld of effekten ten voor-dele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen ver¬deeld.

Jaarvergadering: Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om veertien uur. (voor het eerst in 2017)

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de verga-de¬ring plaats op de eerstvol¬gende werkdag, op hetzelfde uur.

a) Wanneer de vennootschap slechts een vennoot telt, oe¬fent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergade¬ring zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

b) Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uit¬brengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot en drager van een schriftelijk volmacht. De volmachten moeten wor¬den voorgelegd aan de algemene ver¬gadering, om aangehecht te worden aan de notulen van de vergadering.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht, naast elk punt van de agenda de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening. Deze brief wordt aangete¬kend aan de vennootschap toegezon¬den en moet ten laatste vòòr de vergadering op de zetel besteld zijn.

c) schriftelijke besluitvorming

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de

algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden

verleden.

Bestuur:

 Artikel 11. : Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaak¬voerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene verga¬dering, voor een periode te bepalen door

de algemene ver¬gadering en is steeds door haar afzetbaar.

Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering, wordt de opdracht van de zaakvoerder

kosteloos uitgeoe¬fend.

Indien een rechtspersoon benoemd wordt als zaakvoerder dient deze overeenkomstig de

bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen een natuurlijke persoon als vaste

vertegenwoordiger aan te duiden, belast met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor

rekening van de rechtspersoon.

Artikel 12. : Bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwe¬zenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, en met inachtname van de regeling inzake tegenstrijdig belang.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet wor¬den tegengeworpen.

Artikel 13. : Vertegenwoordiging

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap je¬gens derden en in rechte als eiser of als verweerder, met inachtname van de regeling inzake tegenstrijdig belang.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk of elk afzonderlijk optreden, zoals te bepalen door de algemene vergadering.

Artikel 14. : Bijzondere volmachten

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennoot¬schap aanstellen. Alleen bij¬zondere en beperkte volmach¬ten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennoot-schap binnen de perken van de hun verleende volmacht, on¬verminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht. * Werd benoemd tot zaakvoerder zonder beperking van duur: mevrouw WICHERINK Ewa, die verklaarde het mandaat te aanvaarden.

Het mandaat wordt bezoldigd uitgeoefend.

* Er werd geen commissaris benoemd.

Besluit van de zaakvoerder

Onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit voormelde oprichtingsakte op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel besloot de aldus benoemde zaakvoerder tot bijzondere lasthebbers met bevoegdheid tot indeplaatsstelling aan te stellen, gelast om alle formaliteiten te vervullen die nodig of dienstig zijn met betrekking tot het bekomen van de inschrijving en eventuele latere wijzigingen in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de B.T.W., het sociaal verzekeringsfonds, de aanvraag van vergunningen:

- de heer Marcel Tschoschia, wonende te 3500 Hasselt, Heidestraat 102;

- mevrouw Chantal Claesen, wonende te 3500 Hasselt, Heidestraat 102;

de handtekeningsbevoegden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Bofimac , met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Kempische steenweg 359, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen met ondernemingsnummer 0458.824.450., rechtsgebied Hasselt.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

notaris F. Junius

tegelijk neergelegd : de expeditie van de akte

08/07/2015
ÿþà

Op de laatste buz. van Luk e vermelden Racto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans hetze} van de persoiojnen)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertagen,r,00rdigen Verso Naam en handtekening

Mod POF 11,1

[to t f ln de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

2 9 JUNI 2915

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming (voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm :

0631.940.350

BOW1-EXPORT

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met sociaal oogmerk

Zetel : HOFSTRAAT 11 bus 18, 3980 Tessenderlo, België

(volledig adres)

Onderrverp(en) akte :Uittreksel uit akte benoeming zaakvoerder

Tekst :

Op de bijzondere algemene vergadering van 11/6/2015 wordt beslist te benoemen tot zaakvoerder:

Benoeming Zaakvoerder:

De heer Bos Alexander, wonende te 3600 Genk, Coghenstraat 7/24 en dit met onmiddellijke ingang.

Wicherink Ewa

Zaakvoerder

anus

Coordonnées
BOWI-EXPORT

Adresse
HOFSTRAAT 11, BUS 18 3980 TESSENDERLO

Code postal : 3980
Localité : TESSENDERLO
Commune : TESSENDERLO
Province : Limbourg
Région : Région flamande