BRABELAUT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BRABELAUT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.490.017

Publication

07/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 03.03.2014, NGL 31.03.2014 14083-0111-011
25/07/2013
ÿþs

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0844.490.017.

Benaming

(voluit) : Brabelaut

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oude Luikerbaan 49 - 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging _ wijziging boekjaar

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door notaris Samuël Van der Linden, te Diepenbeek, op zesentwintig juni tweeduizend dertien, geregistreerd te Hasselt, op 27 juni 2013, boek 798, blad 49, vak 13, ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25,00), getekend de E.A. Inspecteur, K. Blondeel, dat op die datum de'. buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Brabelaut", met zetel te 3500 Hasselt, Oude Luikerbaan 49, werd gehouden, welke algemene vergadering volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing: verlenging boekjaar

De algemene vergadering beslist het lopende boekjaar  dat een aanvang heeft genomen op zestien maart tweeduizend en twaalf en dat reeds een eerste maal werd verlengd tot dertig juni tweeduizend dertien-nogmaals te verlengen, thans tot dertig september tweeduizend dertien.

In het algemeen beslist de algemene vergadering de loop van het boekjaar aan te passen zodat ieder volgend boekjaar loopt van één oktober tot dertig september van het daaropvolgend kalenderjaar.

Dienvolgens wordt de eerste zin van de tekst van artikel 24 van de statuten integraal geschrapt en vervangen door de volgende tekst "Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het; daaropvolgend kalenderjaar".

Tweede beslissing,

Rekening gehouden met de eerste beslissing, beslist de vergadering de datum van de jaarvergadering te wijzigen naar de eerste maandag van maart om negentien uur (19.00 uur),

Dienvolgens worden in de eerste zin van artikel 11 van de. statuten de woorden "de eerste maandag van december", geschrapt en vervangen door "de eerste maandag van maart".

De eerste jaarvergadering na heden zal derhalve gehouden worden op drie maart tweeduizend veertien. Derde beslissing: machtiging tot coördinatie van de statuten

Voor zoveel als nodig, verleent de vergadering aan de zaakvoerder alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de; bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake,

Vierde beslissing: machtiging tot uitvoering van de genomen beslissingen,

Voor zoveel als nodig, verleent de vergadering een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Samuël Van der Linden

Notaris

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD.

Expeditie van het proces-verbaal, gecoördineerde statuten.

HircNTgArdK VAN

i

u

Op de laatste blz. van Luik E vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/02/2013
ÿþ" 1

II

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Atol Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

1 FEB, 2013

te H.~SS~j_T

rr ie

Ondernemingsnr : 0844.490.017.

Benaming

(voluit) : Brabelaut

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

. Zetel : Oude Luikerbaan 49 - 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - wijziging boekjaar

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door notaris Samuël Van der Linden, te Diepenbeek, op vier februari tweeduizend dertien, eerstdaags te registreren te Hasselt, dat op die datum de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Brabelaut", met zetel te 3500 Hasselt, Oude Luikerbaan 49, werd gehouden, welke algemene vergadering volgende beslissingen heeft genomen;

Eerste beslissing: verlenging boekjaar

De algemene vergadering beslist het lopende boekjaar  dat een aanvang heeft genomen op zestien maart tweeduizend en twaalf- te verlengen tot dertig juni tweeduizend dertien.

In het algemeen beslist de algemene vergadering de loop van het boekjaar aan te passen zodat ieder volgend boekjaar loopt van één juli tot dertig juni van het daaropvolgend kalenderjaar.

Dienvolgens wordt de eerste zin van de tekst van artikel 24 van de statuten integraal geschrapt en vervangen door de volgende tekst: "Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend kalenderjaar".

Tweede beslissing.

Rekening gehouden met de eerste beslissing, beslist de vergadering de datum van de jaarvergadering te wijzigen naar de eerste maandag van december om negentien uur (19.00 uur).

Dienvolgens worden in de eerste zin van artikel 11 van de statuten de woorden "de eerste maandag van augustus", geschrapt en vervangen door "de eerste maandag van december".

De eerste jaarvergadering na heden zal derhalve gehouden worden op twee december tweeduizend dertien. Derde beslissing: machtiging tot coördinatie van de statuten

Voor zoveel als nodig, verleent de vergadering aan de zaakvoerder alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Vierde beslissing: machtiging tot uitvoering van de genomen beslissingen.

Voor zoveel als nodig, verleent de vergadering een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uitte voeren.

Samuël Van der Linden

Notaris

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD.

Expeditie van het proces-verbaal, gecoördineerde statuten.

IW

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/03/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*12301670*

Neergelegd

17-03-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0844490017

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): Brabelaut

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3500 Hasselt, Oude Luikerbaan 49

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Samuël Van der Linden, te Diepenbeek, op zestien maart tweeduizend twaalf, eerstdaags te registreren te Hasselt, eerste kantoor, dat door de heer Jan-Pieter Marcus MARTENS, geboren te Bilzen op 23 september 1974, wonende te 3500 Hasselt, Oude Luikerbaan 49, een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, genaamd "Brabelaut", met zetel te 3500 Hasselt, Oude Luikerbaan 49, en dit voor een onbeperkte duur.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst, en is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één honderdste (1/100) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De oprichter heeft een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) in geld ingebracht, volgestort ten belope van in totaal twaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 12.500,00), zodat nog zesduizend honderd euro (¬ 6.100,00) te volstorten blijft.

Ieder aandeel waarop in geld werd ingeschreven werd volstort ten belope van minstens één vijfde.

Het volgestorte gedeelte van de inbrengen in geld werd voorafgaandelijk aan de oprichting gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 973-0558641-52, bij  Argenta Spaarbank , naamloze vennootschap met zetel te Antwerpen.

Het boekjaar begint op één maart en eindigt op achtentwintig februari van het daaropvolgend kalenderjaar, uitgezonderd wanneer dit (daaropvolgend) kalenderjaar een schrikkeljaar is, in welk geval het boekjaar eindigt op negenentwintig februari.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de verdeling van het saldo van de nettowinst.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. Zij beschikken over alle machten welke hen dienaangaande krachtens het Wetboek van vennootschappen worden toegekend, onder de voorwaarden aldaar bepaald.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Het na vereffening overblijvend saldo zal worden aangewend op de door de algemene vergadering te bepalen wijze.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen.

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door een bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Indien de vennootschap slechts één vennoot zou tellen, kunnen zowel de enige vennoot als een derde tot zaakvoerder worden benoemd. Indien evenwel geen zaakvoerder is benoemd, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

De vennootschap heeft tot doel, in België of in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

A. Onderneming voor:

. Beheer en exploitatie van sportcentra gebruikt voor de beoefening van diverse sporten en disciplines, en van multifunctionele centra, overwegend gebruikt voor sportbeoefening;

. Activiteiten van sportclubs;

. Het verstrekken van alle diensten met betrekking tot het management en de begeleiding van de clientèle op sportief gebied, zowel sportverenigingen als individuele sportbeoefenaars;

. De promotie en organisatie van sportevenementen, als zelfstandige activiteit of voor rekening van derden;

. Het leveren van alle ondersteunende diensten in verband met sportbeoefening;

. Het leveren van alle diensten en begeleiding aan individuele sportbeoefenaars, aan sportverenigingen en  federaties;

. Het analyseren en becommentariëren van alle sportwedstrijden, -evenementen en  uitslagen, in het bijzonder in het voetbal, en dit voor alle geschreven en audio-visuele media;

. Terbeschikkingstelling van alle faciliteiten voor recreatie- en sportdoeleinden;

. Advies en consultancy, in alle mogelijke domeinen, in het bijzonder, zonder daartoe beperkt te zijn, op het gebied van bedrijfsvoering en beheer; het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven op het gebied van bedrijfsvoering en beheer, inzake financiële, fiscale, sociale en handelsaangelegenheden; het verlenen van adviezen en praktische hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enz., het berekenen van kosten en baten van de voorgestelde maatregelen, managementactiviteiten van holdings en andere ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin; reclamebureau en het uitvoeren van alle activiteiten die met reclame verband houden; in zake het onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten, de ontvangst en de bekendheid van producten en koopgewoonten, met het oog op de verkoopbevordering en de ontwikkeling van nieuwe producten, de statistische analyses van de resultaten van het onderzoek; de organisatie van opiniepeilingen; het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media; inzake public relations en communicatie en alle diensten die daarmee verband houden, in de meest brede zin; voor alle administratieve en ondersteunende activiteiten ten behoeve van kantoren, ondernemingen en overige zakelijke activiteiten; juridische dienstverlening, met inbegrip van het opstellen en sluiten van overeenkomsten in naam en voor rekening van opdrachtgevers;

. Het uitoefenen van gespecialiseerde wetenschappelijke en technische activiteiten, in het bijzonder met betrekking tot alle hiervoor vernoemde onderwerpen en activiteiten; het organiseren, coördineren van en participeren aan onderzoeksprojecten;

. Projectmanagement; het ontwerpen, ontwikkelen, beheren en uitvoeren van alle projecten in alle domeinen al dan niet in naam en voor rekening van opdrachtgevers;

. Het schrijven van artikelen in kranten en tijdschriften; de uitgave van boeken, tijdschriften en andere publicaties, in papieren en digitale vorm; het geven van voordrachten, lezingen en cursussen rond diverse onderwerpen;

. De activiteiten van vertalers en tolken;

. Het organiseren, begeleiden en modereren van stages, studiedagen, workshops, seminaries, congressen, cursussen, evenementen en reizen, en het geven van lezingen en voordrachten voor professionele of niet-professionele doeleinden in het bijzonder, doch niet uitsluitend, met betrekking tot sportbeoefening, sportmanagement, begeleiding van professionele en niet-professionele sportbeoefenaars;

B. Het ontwerpen, de vervaardiging, de reparatie, de klein- en groothandel zowel in al dan niet gespecialiseerde winkels, op afstand via internet, elektronische of telefonische communicatie of enige andere wijze, de aankoop en verkoop, de invoer en uitvoer, en de handelsbemiddeling in, als makelaar, commissionair of agent, en de verhuring en lease van een onbepaald en onbeperkt gamma aan goederen en artikelen, materiaal en materieel, zonder beperking.

C. Handel, verhuur en andere diensten in verband met onroerende goederen, o.a. onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de projectontwikkeling, de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de restauratie, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, evenals alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van de onroerende leasing, voor alle onroerende goederen, ongeacht hun aard of bestemming.

D. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

goederen; evenals alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer en op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

E. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een roerend patrimonium; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, kasbons, staatsfondsen, met inbegrip van:

" Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk zijn voorbehouden aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

" Het beheren van beleggingen en participaties in (dochter)vennootschappen, het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investeringen;

" Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van brevetten en octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

" Het beleggen en beheren van pensioengelden en het doen van pensioenuitkeringen, het aangaan van lijfrenteovereenkomsten en pensioenverplichtingen, het oprichten van en aangesloten zijn bij pensioenfondsen en/of andere fondsen ten behoeve van de werknemers van de vennootschap en van groepsvennootschappen, daaronder begrepen de directieleden.

Dit alles in de meest ruime zin.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van augustus om negentien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag plaats.

De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per fax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Om als vennoot (of diens gevolmachtigde) tot de vergadering te worden toegelaten en om stemrecht te kunnen uitoefenen, dient men (of de lastgever in kwestie) vennoot te zijn op datum van de vergadering/besluitvorming. Deze hoedanigheid wordt bewezen aan de hand van de inschrijving in het register van aandelen.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Indien de oproeping dit voorziet kunnen de vennoten, mits eenparigheid, ook schriftelijk besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die besluiten die bij authentieke akte moeten worden genomen.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene vergadering van vennoten kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt oefent deze alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard. Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

Werd door de oprichter tot eerste niet-statutaire Zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur: de heer Jan-Pieter MARTENS, wonende te 3500 Hasselt, Oude Luikerbaan 49, dewelke dit mandaat aanvaard heeft.

Onder voorbehoud van retro-activiteit ingevolge de overname van de verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in oprichting, neemt het eerste boekjaar een aanvang op datum van zestien maart tweeduizend en twaalf en zal het worden afgesloten op achtentwintig februari tweeduizend dertien.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD. Expeditie van de oprichtingsakte

Samuël Van der Linden Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BRABELAUT

Adresse
OUDE LUIKERBAAN 49 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande