BRACKE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BRACKE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.583.662

Publication

26/11/2013
ÿþ Luik B -Vervolg mod 19.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





ui







RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

9 4 -1f- 200

SSELT

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Ondernemingenr: 0541.583.662

Benaming (voluit) : BRACKE il

i,

l; Zetel : Buizerdstraat 26 iï

3910 Neerpelt

Onderwerp akte :Neerlegging bijlagen bij oprichting

;3 1,

!i Ingevolge de oprichtingsakte verleden op 30 oktober 2013 voor Marc Topff, geassocieerd notaris te Neerpelt, Boseind 23 werden volgende bijlagen neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank(;

van koophandel: i

i - bijzonder verslag van de oprichter m.b.t. de inbreng in natura; ;i - verslag van de bedrijfsrevisor m.b.t. de inbreng in natura

(Get. Marc Topff, geass. notaris)

cedelkaftbetW" milddelaet[treskie:: fflettQ:.Kturortleet"iíi;" ..isimpdeiiie6(}teetetwerrcRtmeneemcfeetier4soe Meesermlt-." ,.: gostntepaieetfwandà[ePtteaettegsmi~

e@tre : ririmponefribietfhe

nnexes du Moniteur belge

26/11/2013

05/11/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13306561*

Neergelegd

31-10-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0541583662

Benaming (voluit): Bracke

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 3910 Neerpelt, Buizerdstraat 26

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uittreksel uit de oprichtingsakte verleden op 30 oktober 2013 voor Marc Topff, geassocieerd notaris te Neerpelt, Boseind 23, opgesteld voor registratie naar analogie van artikel 173 van het wetboek der registratierechten, met als enig doel neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel:

Oprichters

De heer BRACKE Frank Alberta Ludovicus Elsa, geboren te Sint-Gillis-Waas op 21 september 1957, [Identiteitskaart nummer : 591-0266298-38 / Rijksregister nummer : 57.09.21-117.28], echtgenoot van MOORS Ann, wonende te 3910 Neerpelt, Buizerdstraat 26.

Hij verklaart gehuwd te zijn onder het wettelijk stelsel zonder huwelijkscontract. Ongewijzigd tot op heden, aldus verklaard.

Inschrijving op en volstorting van het kapitaal  bevestiging storting bij instelling

De oprichter verklaart dat het kapitaal twee miljoen honderdzevenentachtigduizend euro (2.187.000 EUR) bedraagt en dat op ieder aandeel ingeschreven en gestort is als volgt :

De heer Frank BRACKE, voornoemd, verklaart in te schrijven op alle 100 aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde, en verklaart hiertoe een inbreng in natura te doen van 127 van de hiernavermelde aandelen voor een bedrag van twee miljoen honderdzevenentachtigduizend euro (¬ 2.187.000,00), onmiddellijk volstort;

Totaal: twee miljoen honderdzevenentachtigduizend euro (¬ 2.187.000,00).

De heer Frank BRACKE, verklaart met name bij deze inbreng te doen in de vennootschap van 127 aandelen van F.A.L.E. Bracke B.V., met statutaire zetel te Eindhoven, opgericht op 23 maart 1994, ingeschreven in de Kamer van Koophandel te Brabant onder nummer 17083676, RSIN 802649555, gevestigd te 5623 EJ Eindhoven, Michelangelolaan 2, met een waarde van twee miljoen honderdzevenentachtigduizend euro (¬ 2.187.000,00).

Voormelde inbreng in natura is nader beschreven in het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Taylor & Co, bedrijfsrevisoren, gevestigd te 1210 Brussel, Staartsterstraat 6 vertegenwoordigd door Peter Taylor, bedrijfsrevisor.

Het besluit van dit verslag luidt als volgt:

 5. Besluit

De inbreng in natura door de heer Frank BRACKE, wonende te 3910 Neerpelt, Buizerdstraat 26, tot oprichting van de Burg. BVBA BRACKE met zetel te 3910 Neerpelt, Buizerdstraat 26, bestaat uit de inbreng van een aandelenpakket bestaande uit 127 geplaatste aandelen van de BV F.A.L.E Bracke, vennootschap naar Nederlands recht met als RSIN nummer 802649555, voor een inbrengwaarde van 2.187.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder voorbehoud dat de in te brengen bestanddelen niet zijn bezwaard met hypothecaire lasten of pandrechten en onder voorbehoud van de effectieve realisatie van de hypotheses gehanteerd in de weerhouden methoden van waardering, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering

bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 100 aandelen van de Burg. BVBA BRACKE, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de oprichting van de Burg. BVBA BRACKE en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen  fairness opinion is.

Brussel, 20 oktober 2013

(handtekening)

Burg. Venn. BVBA Talyor & Co

Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door Peter Taylor

Overeenkomstig de wet heeft de oprichter eveneens een bijzonder verslag opgesteld waarin hij uiteenzet waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

Rechtsvorm - Naam

De vennootschap is een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) met de naam "Bracke".

Duur

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

Zetel

De vennootschap heeft haar zetel te 3910 Neerpelt, Buizerdstraat 26.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlandstalig gebied en/of het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad, bij besluit van de zaakvoerder(s).

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s), in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

Doel

De vennootschap heeft tot doel :

-het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechtelijk statuut;

-het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

-het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Holdingmaatschappij: onder eender welke vorm participaties te verwerven en/of aan te houden in bestaande en nog op te richten maatschappijen.

Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur en toezicht van ondernemingen waarin zij participeert en door ze technische,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

administratieve en financiële bijstand te verlenen.

Alle daden van beheer, bijstand en management van industriële en handelsvennootschappen, zowel door rechtstreekse deelname aan het bestuur als bij wijze van managementovereenkomst, zonder dat deze opsomming beperkend is.

Het verlenen van diensten in de meest ruime zin aan particulieren, bedrijven, ondernemingen en overheidsorganisaties in verband met de organisatie, management en ontwikkeling van hun beroepsactiviteiten.

Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, huren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest ruime zin.

Tussenpersoon in de handel.

De vennootschap kan in het algemeen alle financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen. Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving op of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een zelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zouden zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

Kapitaal - aandelen.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt twee miljoen honderdzevenentachtigduizend euro (2.187.000 EUR).

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen, zonder aanduiding van een nominale waarde ; elk aandeel vertegenwoordigt één honderdste van het maatschappelijk kapitaal.

Bestuur en vertegenwoordiging.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Bevoegdheden

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bestuursbevoegdheden aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste dinsdag van de maand juni, om 18 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Luik B - Vervolg

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 25 van de statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen voor de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Ten allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Ten allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Plaats van de vergadering.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Op het einde van het boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel. Winstverdeling.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Het saldo van de winst wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering. Wijze van vereffening.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

Eerste jaarvergadering - eerste boekjaar

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en vijftien.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel en eindigt op eenendertig december tweeduizend veertien.

BIJZONDERE VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt door comparant verleend met recht van indeplaatsstelling aan BDO Belastingconsulenten, burgerlijke coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid te Zaventem,  The Coporate Village , Da vincilaan 9  Box E.6, Elsinore Building, evenals haar bedienden en aagestelden

Teneinde :

a) inschrijving, wijzigingen en/of opheffing door te voeren van de inschrijving bij de Kruispuntbank der Ondernemingen en andere huidige en toekomstige formaliteiten en alle fiscale aangelegenheden;

b) eventuele inschrijving en/of wijzigingen van deze vennootschap door te voeren als

belastingplichtige bij het bestuur van de B.T.W.

BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER(S)

Met eenparigheid van stemmen neemt de voltallige algemene vergadering volgende beslissing :

Wordt tot zaakvoerder benoemd, voor de duur van de vennootschap

De heer Frank BRACKE, voornoemd,

die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet krachtens een veroordeling verboden is,

op grond van het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig

en die deze opdracht aanvaardt.

Zijn mandaat is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter

zake.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Get. Marc Topff, geass. notaris)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
BRACKE

Adresse
BUIZERDSTRAAT 26 3910 NEERPELT

Code postal : 3910
Localité : NEERPELT
Commune : NEERPELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande