BRASSERIE BASIL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BRASSERIE BASIL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.556.081

Publication

01/08/2014
ÿþ mod 11.1



[Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der racktbank y. koophandel Antwerpen, ald. Tongeren

18 -07- 2014

pe griffiefriffie

Ondernemingsnr BE0839.556.081

Benaming (voluit) : BRASSERIE BASIL

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : St-Pietersstraat 46

3630 Maasmechelen (Leut)

Onderwerp akte : BVBA: ontbinding

i I.Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Vanderstraeten, te Opglabbeek, op 27 juni 2014, geregistreerd lste registratiekantoor Tongeren 2 op 1 juli 2014, referentie 5, boek 555, blad! 13, vak 12, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten! vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BRASSERIE BASIL, waarvan de zetel thans! gevestigd is te 3630 Maasmechelen, Sint-Pieterstraat 46, rechtsgebied Tongeren, ondernemingsnummer 0839.556.081 en die als BTW-belastingplichtige geregistreerd is onder! !! nummer 6E0839.556.081, onder meer volgende besluiten heeft genomen

EERSTE BESLUIT

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder dat het voorstel tot ontbinding van! de vennootschap toelicht, en dat werd opgesteld op 06 juni 2014, overeenkomstig artikel 181 van het! Wetboek van Vennootschappen, en van de staat van actief en passief, afgesloten op 31 maart 2014. Bij eenparigheid ontslaat de algemene vergadering de voorzitter ervan lezing te geven van dit! verslag van de zaakvoerder en van de betrokken staat van actief en passief.

Een exemplaar van dit verslag en van deze staat van actief en passief zullen samen met een! afschrift van deze akte neergelegd worden op de bevoegde griffie van de rechtbank van! Koophandel.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering neemt kennis van het verslag van de heer Stijn Didden, externe accountant,! handelend namens "ACCOUNTANT EN BELASTINGCONSULENT STIJN DIDDEN BV BVBA", met! zetel te 3630 Maasmechelen, Bredeweg 29 en aangesteld door de zaakvoerder, verslag dat werd! opgesteld op 06 juni 2014, aangaande de staat van actief en passief afgesloten op 31 maart 2014. Bij eenparigheid ontslaat de algemene vergadering de voorzitter ervan lezing te geven van het! verslag van de externe accountant over gemelde staat van actief en passief.

Het besluit van het verslag van de externe accountant luidt letterlijk als volgt.

"9. Besluit

In het kader van de procedure tot vereffening voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de BVBA BRASSERIE BASIL met zetel te 3630 Maasmechelen, Sint-! Pietersstraat 46, een boekhoudkundige staat opgesteld afgesloten op 31 maart 2014, die, rekening! houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal vertoont! van ¬ 540,61 EUR en een netto-passief van 9429, 79 EUR.

Onder voorbehoud van een aan te leggen provisie voor de vereffeningkosten ten bedrage van:! 2.303,67 EUR en de eventuele nadelige consequenties van mogelijke fiscale controles, blijkt uit min! controles, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut van de Accountants: en Belastingconsulenten, dat deze boekhoudkundige staat volledig, getrouw en juist de toestand van! de vennootschap weergeeft op deze datum.

Er dient aan de algemene vergadering gesignaleerd te worden dat de vereffening maar tot een goed einde kan worden gebracht in de mate dat de vennoten het totaal netto-passief dekken dat op heden! gekend is of dat in de loop van de vereffening nog zal blijken.

Er is geen andere informatie die mij onontbeerlijk lijkt voor de algemene vergadering en die niet ini het verslag van het bestuursorgaan zou voorkomen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

~ mod 11.1

voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad





Maasmechelen, 6 juni 2014.

Voor BVBA ACOUNTANT EN

BELASTINGCONSULENT STIJN DIDDEN,

Stijn DIDDEN

Extern accountant"

De aanwezige deelnemers aan deze algemene vergadering erkennen op voorhand kennis genomen

te hebben van dit verslag.

Een exemplaar van dit verslag zal samen niet een afschrift van deze akte neergelegd worden op de

bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

DERDE BESLUIT

AI Na kennisname van voormelde verslagen, besluit de vergadering tot ontbinding van de

vennootschap.

BI De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge het besluit tot ontbinding de zaakvoerder,

voornoemde heer DESSERS Mark van rechtswege ontslagnemend is,

CI De vergadering beslist kwijting te verlenen aan de zaakvoerder, voornoemde heer DESSERS

Mark,

VIERDE BESLUIT

AI De algemene vergadering benoemt voornoemde heer DESSERS Mark als vereffenaar, die dit

mandaat als vereffenaar aanvaardt.

De benoeming als vereffenaar vindt, conform artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen,

plaats onder de opschortende voorwaarde van de bevestiging door de rechtbank van Koophandel

van het rechtsgebied Antwerpen, afdeling Tongeren, zodat voornoemde vereffenaar slechts in

functie treedt nadat zijn benoeming door voormelde rechtbank werd bevestigd.

De algemene vergadering verleent biizondere volmacht aan de heer DESSERS Mark Emanuel

Robert Thérèse, geboren te Tongeren, op 17 september 1972, wonende te 3630 Maasmechelen,

Sint-Pietersstraat 75, zijnde de hiervoor onder opschortende voorwaarde benoemde vereffenaar, die

hier aanwezig is, om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging van de

benoeming van de vereffenaar op te stellen en in te dienen bij de bevoegde rechtbank van

koophandel en dit samen met:

" de boekhoudkundige staat van activa en passiva, afgesloten per 31 maart 2014;

" een kopie van het verslag van de zaakvoerder;

" een kopie van onderhavige akte;

" een kopie van het verslag van de externe accountant;

" een verklaring op eer.

De algemene vergadering beslist dat desgevallend in dat verzoekschrift ook de bevestiging wordt gevraagd aan de rechtbank van de handelingen die de vereffenaar tussen vandaag en de datum van de bevestiging door de rechtbank zou hebben gesteld in zijn hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap.

Een afschrift van het besluit van de rechtbank wordt samen met een uitgifte van dit proces-verbaal neergelegd in het vereffeningsdossier van de vennootschap bij de griffie van de rechtbank van koophandel.

BI De vergadering kent aan de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden toe voorzien in artikels 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaar kan de handelingen stellen zoals voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder een  ten aanzien van de in zitting van heden overkoepelend verleende - bijkomende machtiging te moeten verkrijgen van de algemene vergadering in de gevallen waarin ze werd voorzien,

De vereffenaar kan in die context onder meer de hypotheekbewaarder ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen en kan aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, ontbindende rechtsvorderingen verzaken; ze kan handlichting geven of opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle inschrijvingen, bevoorrechte of hypothecaire overschrijvingen, beslagleggingen, verzetten of andere beletselen, waarbij deze opsomming ter indicatie werd opgegeven en dus niet beperkend is.

De vereffenaar kan ervan worden ontslagen om inventaris op te stellen en mag zich steunen op de vennootschapsgeschriften.

CI Alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs de akten waaraan een openbaar ambtenaar zijn medewerking verleent, worden ondertekend door de vereffenaar, die zich niet dient te verantwoorden met betrekking tot haar bevoegdheid.

VIJFDE BESLUIT

AI De vergadering neemt er akte van dat, ingevolge de ontbinding van de vennootschap, en dus rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap, de vennootschap bliift bestaan met het oog op haar vereffening, en aldus een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is in vereffening.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

s

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

-\\F

mol 11.1

Dientengevolge wordt besloten de maatschappelijke benaming aan te vullen met de woorden ulN VEREFFENING", zodat haar maatschappelijke benaming vanaf heden luidt "BRASSERIE BASIL IN VEREFFENING".

BI Er wordt kennis van genomen dat, op basis van de vigerende wettelijke bepalingen, tevens toepassing zal verleend worden aan onder meer volgende nadere modaliteiten inzake de vereffeningsprocedure

* In de zevende en de dertiende maand van het eerste jaar van de vereffening zenden de vereffenaars een omstandige toestand van de vereffening aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Deze staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet vereffend worden.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening moet er nog slechts één keer per jaar een omstandige staat van vereffening aan de griffie toegezonden worden.

Deze staten worden bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Bij de sluiting van de vereffening roepen de vereffenaars een buitengewone vergadering van de aandeelhouders samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening, het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de decharge.

Tenminste één maand voor deze algemene vergadering leggen de vereffenaars de rekeningen neer, samen met de stukken ter staving.

* Indien de vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaars décharge verleend en is de vereffening gesloten.

Dezelfde buitengewone vergadering der aandeelhouders duidt tevens de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard.

Cj De algemene vergadering stelt aan als bijzondere lasthebber van de vennootschap, voornoemde heer DESSERS Mark Emanuel Robert Thérèse, geboren te Tongeren, op 17 september 1972, wonende te 3630 Maasmechelen, Sint-Pietersstraat 75, voornoemde vereffenaar, om, namens en voor rekening van de vennootschap:

" aile administratieve en andere formaliteiten te vervullen, onder meer alle inschrijvingen, wijzigingen en doorhalingen te vragen bij de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde en bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen;

" alle noodzakelijke documenten te ondertekenen en alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen naar aanleiding van de administratieve uitvoering van de in deze akte genomen besluiten.

II. Door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van Antwerpen, afdelingTongeren werd, na beraadslaging, op 14 juli 2014 beslist om de benoeming van de voornoemde vereffenaar te bevestigen, te weten : de heer DESSERS Mark Emanuel Robert Thérèse, geboren te Tongeren, op 17 september 1972, wonende te 3630 Maasmechelen, Sint-Pietersstraat 75.

Voor eensluidend verklaard uittreksel,

Tegelijk hiermee neergelegd :

* uitgifte akte dd. 27,06.2014;

* verslag zaakvoerder (met staat van actief en passief per 311312014);

* verslag extern accountant;

* uitgifte beschikking voorzitter rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Tongeren

Getekend, notaris Dirk Vanderstraeten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 08.11.2013, NGL 27.02.2014 14053-0283-013
29/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 14.11.2014, NGL 22.12.2014 14702-0359-009
16/04/2013
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

rechtbank v . koophandel ta TQNGEREN

0 4 -04- 2013

Oe Hoofdgrittier, Griffie

i

Mod Word 11,1

Voor-behoude aan het Belgisci Staatsbh

ilogimpo

Ondernemingsnr : 0839.556.081

Benaming

(voluit) : (verkort) :

Brasserie Basil bvba

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint Pietersstraat 46, 3630 Maasmechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering d.d. 0911112012:

Er is bij afzonderlijke stemming en met éénparigheid van stemmen beslist het ontslag als zaakvoerder van de heer Saidja Willems te aanvaarden met ingang van 9 mei 2012,

Bij afzonderlijke stemming en met eenparigheid van stemmen wordt kwijting verleend aan de zaakvoerders voor de uitoefening van zijn mandaat tijdens het afgesloten boekjaar.

Mark Dessers

Zaakvoerder

Op de laatste blx. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 09.11.2012, NGL 15.03.2013 13065-0271-015
05/02/2015
ÿþ Mod 2.1

t l = In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



b iu

s

r ,!tltfrgewija ier )r{rin ne2r ri)t" ;-uh,-,r,k

V, kraOphcln[iel Arr`sa,pt,1 ,-;rd i'ah.. :;rn

h

2 6 -01- 1.1)15

De grlfljeü riffie

Ondernemingsar : 0839556081

Benaming

(voluit) : Brasserie Basil

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in vereffening

Zetel : Sint-Pietersstraat 46, 3630 Maasmechelen

Onderwerp akte : sluiting van de vereffening

Uittreksel uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering dd. 15 januari 2015:

De vereffenaar leest het verslag voor welke door hem werd opgemaakt voor de vereffening van de vennootschap.

Met eenparigheid van stemmen treedt de vergadering de besluiten van dit verslag bij, keurt de rekeningen goed en geeft zonder enig voorbehoud algehele décharge aan de heer Dessers Mark voor zijn beheer als vereffenaar van de vennootschap.

De vergadering verklaart de afrekening voor gesloten en stelt vast dat de BVBA Brasserie Basil definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden zullen worden neergelegd en gedurende tenminste vijf jaar worden bewaard op kantoor bij de heer Dessers Mark te 3830 Maasmechelen, Sint Pietersstraat 75, die dit op zich neemt.

Dessers Mark

Vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/10/2011
ÿþ Mal 2.1

~< k In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie der

rechtbank y. koophandel te TONGEREN

2 3 -09- 2011 ,

,. Amr

Griffie

De Hoofdgriffier, i~

i 1111111.1111111.111111.411

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad 11150161

Ondernemingsnr : . 666_081

Benaming

(vomit) : BRASSERIE BASIL



Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3630 Maasmechelen, Sint-Pieterstraat 46

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor het ambt van meester Dirk VANDERSTRAETEN, notaris met standplaats te Opglabbeek, op 20 september 2011, blijkt dat door

1. De heer DESSERS Mark Emanuel Robert Thérèse, geboren te Tongeren, op 17 september 1972, wonende te 3630 Maasmechelen, Sint-Pietersstraat 75, echtgenoot van mevrouw THEVISSSEN Sara, hiema, genoemd;

2. Mevrouw THEVISSEN Sara Johanna, geboren te Maaseik, op 01 juni 1975, wonende te 3630 Maasmechelen, Sint-Pietersstraat 75, echtgenote van de heer DESSERS Mark, hiervoor genoemd;

3. De heer WILLEMS Saidja, geboren te Bilzen, op 05 augustus 1971, wonende te 3630 Maasmechelen, Genieskensstraat 101, echtgenoot van mevrouw FEYEN Tamara, hierna genoemd;

4. Mevrouw FEYEN Tamara, geboren te Neerpelt, op 02 juli 1976, wonende te 3630 Maasmechelen, Genieskensstraat 101, echtgenote van de heer WIILLEMS Saidjaa, hiervoor genoemd;

een handelsvennootschap opgericht werd onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met. beperkte aansprakelijkheid, met als maatschappelijke benaming "BRASSERIE BASIL", met zetel te 3630 Maasmechelen, Sint-Pieterstraat 46 en waarvan het kapitaal ¬ 18.600,00 bedraagt, verdeeld in 200 gelijke; aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Voornoemde heer DESSERS Mark, oprichter genoemd onder 1), verklaart in te schrijven op eenenvijftig (51) aandelen, tegen de prijs van drieënnegentig euro (¬ 93,00) per aandeel en doet een inbreng in geldspeciën van vierduizend zevenhonderd drieënveertig euro (¬ 4.743,00).

* Voomoemde mevrouw THEVISSEN Sara, oprichtster genoemd onder 2), verklaart in te schrijven op eenenvijftig (51) aandelen, tegen de prijs van drieënnegentig euro (¬ 93,00) per aandeel en doet een inbreng in geldspeciën van vierduizend zevenhonderd drieënveertig euro (¬ 4.743,00).

* Voomoemde heer WILLEMS Saidja, oprichter genoemd onder 3), verklaart in te schrijven op' negenenveertig (49) aandelen, tegen de prijs van drieënnegentig euro (¬ 93,00) per aandeel en doet een, inbreng in geldspeciën van vierduizend vijfhonderd zevenenvijftig euro (¬ 4.557,00).

* Voomoemde mevrouw FEYEN Tamara, oprichtster genoemd onder 4), verklaart in te schrijven opa negenenveertig (49) aandelen, tegen de prijs van drieënnegentig euro (¬ 93,00) per aandeel en doet een inbreng in geldspeciën van vierduizend vijfhonderd zevenenvijftig euro (¬ 4.557,00).

* Als vergoeding voor zijn inbreng in geldspeciën worden aan de heer DESSERS Mark, oprichter genoemd, onder 1), die verklaart te aanvaarden, de eenenvijftig (51) aandelen, waarop hij heeft ingeschreven, toegekend.

* Als vergoeding voor haar inbreng in geldspeciën worden aan mevrouw THEVISSEN Sara, oprichtster genoemd onder 2), die verklaart te aanvaarden, de eenenvijftig (51) aandelen, waarop zij heeft ingeschreven, toegekend.

* Als vergoeding voor zijn inbreng in geldspeciën worden aan de heer WILLEMS Saidja, oprichter genoemd, onder 3), die verklaart te aanvaarden, de negenenveertig (49) aandelen, waarop hij heeft ingeschreven,. toegekend.

* Als vergoeding voor haar inbreng in geldspeciën worden aan mevrouw FEYEN Tamara, oprichtster genoemd onder 4), die verklaart te aanvaarden, de negenenveertig (49) aandelen, waarop zij heeft inge schreven, toegekend.

De oprichters stellen vast en verklaren dat :

-de aandelen, waarop door voomoemde heer DESSERS Mark, oprichter genoemd onder 1), werd ingeschreven, volstort werden ten belope van duizend vijfhonderd eenentachtig euro (¬ 1.581,00).

-de aandelen, waarop door voornoemde mevrouw THEVISSEN Sara, oprichter genoemd onder 2), werd; ingeschreven, volstort werden ten belope van duizend vijfhonderd eenentachtig euro (¬ 1.581,00).

-de aandelen, waarop door voornoemde heer WILLEMS Saidja, oprichter genoemd onder 3), werd inge-' schreven, volstort werden ten belope van duizend vijfhonderd negentien euro (¬ 1.519,00).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/10/2011- Annexes du Moniteur belge

-de aandelen, waarop door voomoemde mevrouw FEYEN Tamara, oprichter genoemd onder 4), werd inge-

schreven, volstort werden ten belope van duizend vijfhonderd negentien euro (¬ 1.519,00).

Door de heer DESSERS Mark en mevrouw THEVISSEN Sara moet bijgevolg nog respectievelijk een bedrag

van drieduizend honderd tweeënzestig euro (¬ 3.162,00) volstort worden.

Door de heer WILLEMS Saidja en mevrouw FEYEN Tamara moet bijgevolg nog respectievelijk een bedrag

van drieduizend achtendertig euro (E 3.038,00) volstort worden.

De gemelde bedragen zijn bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend bij

de KBC Bank, met zetel te 1080 Brussel, Havenlaan 2, agentschap Lanklaar (Dilsen-Stokkem), op naam van de

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting.

Het "bankattest", afgeleverd door voornoemde financiële instelling op 15 september 2011, wordt door de

oprichters aan ondergetekende notaris Dirk Vanderstraeten overhandigd die het zal bewaren.

De oprichters stellen de statuten van de vennootschap vast zoals hierna volgt (bij uittreksel).

-De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en

draagt de naam "BRASSERIE BASIL".

-De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3630 Maasmechelen, Sint-Pietersstraat 46.

-De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, hetgeen hierna volgt.

* De uitbating, hetzij zelf, hetzij door derden, van brasserie, café, taverne, restaurant, spijshuis, frituur en verbruikssalon, dit in de meest ruime betekenis.

* De activiteiten van restauratiehouder en drankgelegenheid, daarin begrepen restaurant en traiteur,

inrichten van feesten en verhuring van zalen.

* Aan- en verkoop, in- en uitvoer van voedingsmiddelen en dranken in de meest ruime betekenis.

* Eetgelegenheid met volledige bediening.

* Traiteur en cateringdiensten en aanverwante activiteiten, zoals de verkoop van voorbereide maaltijden en

alle toebehoren.

* verkoop van dranken en kleine eetwaren in wegwerpverpakking die voornamelijk ter plaatse gebruikt worden eventueel in combinatie met enigerlei vorm van amusement

* Het inrichten en verzorgen van happenings feestelijkheden en vermakelijkheden in de meest brede

betekenis van het woord.

* Alle huur en verhuur van materiaal inzake traiteur-, horeca- en cateringdiensten.

* Verhuur van fietsen

Het aanvaarden en waarnemen van bestuursmandaten of vereffenaar in vennootschappen, verenigingen en

maatschappen.

* AIJe handels- nijverheids- financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of

onrechtstreeks in verband staan met het doel of die van aard zijn dit te begunstigen.

* Het optreden als tussenpersoon in de handel.

* Het toestaan en aangaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borgstellen door haar goederen in hypotheek of pand te geven of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

* Alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan niet haar doel.

* Het verlenen van advies en verrichten van prestaties inzake allerhande organisatorische aangelegenheden, budgetcontrole en algeheel management;

* De uitbouw van een onroerend vermogen en het beheer, huur, verhuur en onderverhuur van onroerende goederen van alle aard, ongeacht de bestemming ervan.

* De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, haar maatschappelijk doel overal verwezenlijken voor eigen rekening en voor derden, op allerhande manieren en volgens de wijze die haar het best geschikt kijken, inbegrepen de vertegenwoordiging, invoer en uitvoer.

* Zij kan alle burgerlijke, handels-, roerende en onroerende verrichtingen afsluiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met één of andere tak van haar maatschappelijk doel of van aard zijn van de vennootschap uit te breiden of te bevorderen.

* Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst aan alle

bestaande of te stichten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, en waarvan het doel

gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

Deze opsomming is enkel aanwijzend en niet beperkend.

-De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

-Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is volledig

geplaatst.

Het is vertegenwoordigd door tweehonderd (200) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde.

-De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder(s) is/zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig

zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor

volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemeNe vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige

verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

~

"

" voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Zijn er twee of meer dan twee zaakvoerders in functie dan vormen zij samen de zaakvoerdersraad. De .

besluiten van deze zaakvoerdersraad worden genomen met de gewone meerderheid der geldig uitgebrachte

stemmen en dit ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerders.

Iedere zaakvoerder kan de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen.

De zaakvoerder kan bijzondere gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn

geoorloofd.

-De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden

bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand november om 18uur. Indien die dag een wettelijke feestdag

is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

-Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 01 juli van ieder jaar en eindigt op 30 juni van het

daaropvolgende jaar.

-Jaarlijks wordt van de nettowinst van de vennootschap ten minste één/twintigste voorafgenomen om de

" wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt. De aanwending van het saldo van de nettowinst wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

De oprichters verklaren :

1.dat bij wijze van overgang, het eerste boekjaar begint op heden, 20 september 2011 en eindigt op 30 juni 2012, met dien verstande dat het alle verrichtingen zal omvatten die sedert 01 januari 2011 voor rekening van de vennootschap in oprichting werden gedaan en dit bij toepassing van het artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en dat alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd;

2.dat de eerste jaarvergadering zal gehouden worden in november van het jaar 2012.

De oprichters verklaren tot niet-statutaire zaakvoerders te benoemen voor een onbepaalde duur, te rekenen vanaf heden, 20 september 2011 :

1.voornoemde heer DESSERS Mark Emanuel Robert Thérèse, geboren te Tongeren, op 17 september 1972, wonende te 3630 Maasmechelen, Sint-Pietersstraat 75, hetgeen door hem aanvaard wordt; zijn mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden;

2.voornoemde heer WILLEMS Saidja, geboren te Bilzen, op 05 augustus 1971, wonende te 3630 Maasmechelen, Genieskensstraat 101, hetgeen door hem aanvaard wordt; zijn mandaat zal bezoldigd uitgeoefend worden.

Tegelijk hiermee neergelegd :

uitgifte akte;

Getekend, notaris Dirk Vanderstraeten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BRASSERIE BASIL

Adresse
SINT-PIETERSTRAAT 46 3630 MAASMECHELEN

Code postal : 3630
Localité : MAASMECHELEN
Commune : MAASMECHELEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande