BRAUHAUS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BRAUHAUS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.045.968

Publication

02/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.04.2014, NGL 30.04.2014 14104-0086-011
26/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.04.2013, NGL 25.07.2013 13341-0200-012
09/05/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11303101*

Neergelegd

05-05-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): Brauhaus

0836045968

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3800 Sint-Truiden (Aalst), Moldersstraat 22

Onderwerp akte: BVBA: OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Jan Van Ermengem, geassocieerde notaris te Meerhout op vier mei tweeduizend en elf, welke spoedig zal worden neergelegd ter registratie, dat door de heer Meuleman Emanuel, en zijn echtgenote, mevrouw Renier Sofie, samenwonende te 2018 Antwerpen, Politeshofstraat 22, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht die de volgende kenmerken vertoont:

NAAM. Brauhaus.

VORM. Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

ZETEL. 3800 Sint-Truiden (Aalst), Moldersstraat 22.

DUUR. Onbepaalde duur.

DOEL. De vennootschap heeft tot doel in België en het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden: Het zoeken naar locaties voor de productie van films, reclamespots, audio- en video-opnamen en dergelijke (location hunting); Het produceren van , adviseren, assisteren en coachen bij het maken van films, TV Series, reclamefilms en  spots, in de meest ruime zin; Het verrichten van alle handelingen nodig voor het maken van media producties in het algemeen; Activiteiten in verband met films en video- en televisieprogramma's na de productie (59.120); Productionele diensten voor de media in het algemeen. De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn. De vennootschap mag daarenboven samenwerken met, belangen nemen in, hetzij door deelneming, inbreng, of elke andere wijze, rechtsreeks of onrechtreeks, in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie. Het doel van de vennootschap dient bovendien in zijn meest ruime betekenis geïnterpreteerd te worden en bovendien is het bestuur bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren.

KAPITAAL. Achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

AANDELEN. Tweeënzestig (62) aandelen zonder vermelding van waarde, elk met een fractiewaarde van één/tweeënzestigste van het kapitaal.

WINSTVERDELING. Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de algemene vergadering.

BOEKJAAR. Van één januari tot en emet eenendertig december van het zelfde burgerlijke jaar.

ALGEMENE VERGADERING. De gewone algemene vergadering wordt gehouden op 6 april om negentien uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van de bijeenroeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

BESTUUR-CONTROLE. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd; nochtans kan aan de zaakvoerder(s), onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een bezoldiging worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap. Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Wanneer de vennootschap de functie uitoefent van bestuurder, zaakvoerder of lid van een directiecomité van een andere vennootschap wordt ze vertegenwoordigd door een vaste vertegenwoordiger die wordt belast met de uitvoering van de opdracht haar naam en voor haar rekening. Deze vaste vertegenwoordiger wordt benoemd onder haar zaakvoerders, vennoten, of werknemers. De vennootschap kan verder geldig worden vertegenwoordigd door bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht. Er wordt geen commissaris benoemd omdat zij er als kleine onderneming niet toe gehouden is.

SLOT-EN OVERGANGSBEPALINGEN

Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger: De oprichters hebben beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger, en dit voor onbepaalde duur, de heer Emanuel Meuleman, voormeld, aanwezig die zijn mandaat aanvaardt. Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar: Het eerste boekjaar neemt een aanvang op het moment dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en zal worden afgesloten op 31 december 2011.

Eerste gewone algemene vergadering: De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en twaalf.

Volmacht: De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan Accountantskantoor C. Schaffers te 2980 Zoersel, Achterstraat 140, BTW BE0457.184.259, en in het bijzonder aan mevrouw Christiane Schaffers, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende de neerlegging en/of publicatie die verband houden met beslissingen van de zaakvoerders, van de algemene vergadering, of van personen belast met het dagelijks bestuur, alsook alle formaliteiten te vervullen met betrekking tot de kruispuntbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten, en de aanvraag van een B.T.W.-nummer, en de neerlegging van de documenten op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Jan Van Ermengem.

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 07.04.2015, NGL 31.07.2015 15377-0418-010

Coordonnées
BRAUHAUS

Adresse
MOLDERSSTRAAT 22 3800 AALST(LIMB)

Code postal : 3800
Localité : Aalst
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande