BREDA INVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BREDA INVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 872.671.782

Publication

23/01/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



tdgritfier, Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

V

Tseh

aa

Bel

Stu

Ondernemingsnr : 0872.671.782

Benaming (voluit) : BREDA INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Tongersestraat 58

3740 Bilzen

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING - AANDELEN OP NAAM

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Bert VRANCKEN, Notaris te As op 29 december 2011 dat er eenli buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de NV BREDA INVEST, met zetel te 3740 Bilzen,:; Tongersestraat 58, BTW BE 872.671.782, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren onder:; nummer 0872.671.782, die de volgende besluiten heeft genomen met éénparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit de aard van de aandelen te wijzigen in die zin dat de aandelen op naam zijn:;

of zullen kunnen uitgegeven worden onder de vorm van gedematerialiseerde effecten.

De bestaande aandelen aan toonder worden op heden tegen inlevering door de aandeelhouders van:. hun huidige aandelenbezit, vernietigd door het aanbrengen van de woorden "vernietigd" en worden!' vervangen door een inschrijving op naam van de aandelen in het aandeelhoudersregister. Van deze inschrijving zullen op verzoek van de aandeelhouders certificaten worden afgeleverd.

De aldus vervangen aandelen hebben dezelfde rechten en verplichtingen als de oorspronkelijke` aandelen.

De vergadering heeft besloten dat het houden van een aandeelhoudersregister in elektronische vorm!; overeenkomstig de voorwaarden opgelegd door een Koninklijk Besluit voortaan mogelijk zal zijn. De vergadering besluit de relevante bepalingen in de statuten in overeenstemming met dit besluit aan' te passen en dit zoals hierna bepaald.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit de statuten aan te passen als volgt:

- De invoering van artikel 6

"Het geplaatste .kapitaaLis vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde, en die allen stemrecht hebben.

Al deze aandelen luiden op naam of kunnen worden uitgegeven onder de vorm van:: gedematerialiseerde effecten.

!: De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt; opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van Vennootschappen en vermeldt per aandeelhouders onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun" gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de! zetel van de vennootschap. Van deze inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van;;

s; de effecten.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in blote eigendom en vruchtgebruik, dan:; worden de vruchtgebruiker en de blote eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van`; aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten.

Het bestuursorgaan is bevoegd om, mits eerbiediging van de wettelijke voorschriften, een register elektronische vorm te creëren."

- De statuten (artikel 2) worden aangepast aan de beslissing tot zetelverplaatsing (vergadering van 1 augustus 2009, gepubliceerd in de bijlage BS onder nr. 09119236).

DERDE BESLUIT

;; De bepalingen in de statuten in verband met de vereffening van de vennootschap worden aangepast:!

*iaoaisea*

ELGlS41-~ Sr

BEsrU

R

Nrorvirauh

a!Fs_c Neergsaagd ter griíiie der1'~tcti~gk v. koophandel te TONGEREN

-el'. 2e f~ (1 ~

_01W 2;,1,31'ï

mod 11.1

aan de wijzigingen opgenomen in het Wetboek van Vennootschappen.

VIERDE BESLUIT

` De vergadering neemt kennis van de statuten herwerkt op basis van de hiervoor genomen besluiten en die niet raken aan de inhoudelijke elementen van de statuten zoals doel, boekjaar, jaarvergadering, enzovoort.

Uittreksel uit de decodrdineerde statuten

Art 4 : duur: De vennootschap werd opgericht voor een onbepaalde duur.

Art 5 :.geplaatste kapitaal: Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt TWEEENZESTIGDUIZEND EURO (¬ 62.000,00).

Art 6 : aandelen: Het geplaatste kapitaal is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde, en die allen stemrecht hebben.

Al deze aandelen luiden op naam of kunnen worden uitgegeven onder de vorm van gedematerialiseerde effecten.

De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van Vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en ovememer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap. Van deze inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de effecten.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in blote eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de blote eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met ! vermelding van hun respectievelijke rechten. Het bestuursorgaan is bevoegd om, mits eerbiediging van de wettelijke voorschriften, een register in elektronische vorm te creëren.

Art. 15: bevoegdheden raad van bestuur 1. De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet of onderhavige statuten.

2. De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad van bestuur delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders. De raad, evenals de s gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keuze toekennen.

! Art. 16: directiecomité- adviserend comité

1. De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités ! oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

2. Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen, mag de raad van bestuur zijn bevoegdheden overdragen aan een directiecomité, met uitzondering van de bepaling van het algemeen beleid, de beslissingen die door de wet specifiek aan de raad van bestuur worden voorbehouden en het toezicht op dit directiecomité.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

' Het directiecomité oefent haar bevoegdheden uit onder toezicht van de raad van bestuur, voor dewelke het comité verantwoording moet afleggen over zijn handelingen en verslag moet uitbrengen.

De aanstelling van het directiecomité en de vertegenwoordigingsbevoegdheid van de directieleden is slechts tegenwerpelijk aan derden vanaf de dag van de bekendmaking in het Belgisch Staatsblad, behoudens indien de vennootschap bewijst dat deze derden er voordien kennis van hadden.

De beperkingen aan de bestuursbevoegdheid van het directiecomité, noch de eventuele interne taakverdeling,

is aan derden tegenwerpelijk. "

Indien een rechtspersóon wordt- benoemd als directeur, dient-deze overeenkomstig het Wetboek -van vennootschappen een natuurlijke persoon als "vaste vertegenwoordiger" te benoemen, belast met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

3. Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschriften van artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen in acht worden genomen

Art 17: verteq_enwoordiginq.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door:

1. hetzij de gedelegeerd bestuurder die alleen optreedt;

2. hetzij, binnen hun bevoegdheidssfeer, door de personen belast met het dagelijks bestuur uit de openbaarmaking van hun benoeming moet in ieder geval blijken of de personen, die de vennootschap vertegenwoordigen, wat het dagelijks bestuur aangaat, de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden;

3. hetzij, indien de raad van bestuur een directiecomité heeft aangesteld en daarbij de vertegenwoordigingsbevoegdheid heeft voorzien voor een bepaald directielid, door dit aangeduid directielid;

4. hetzij, binnen de perken van hun mandaat, door de bijzondere gevolmachtigden.

Art 34: ontbinding.

De vennootschap kan te allen tijde ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering die

beraadslaagt zoals voor een statutenwijziging, en mits te voldoen aan de formaliteiten opgenomen in de

:.desbetreffende.bepalingen vande wet..

Op de laatste blz. van Luik i3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Stàatsblad - 23/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. Zo de rechtbank weigert over te gaan tot bevestiging van hun benoeming, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel heeft gesteld tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan door de rechtbank van koophandel. Zij kan deze handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald.

De vereffenaar(s) moet(en) in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening overzenden aan de griffie van de rechtbank van Koophandel. Vanaf het tweede vereffeningsjaar moet deze omstandige staat nog slechts jaarlijks aan de griffie worden overgezonden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars of de vereffenaar het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel. De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten die de wet hun toekent zonder nieuwe beslissing van de algemene vergadering in de voorgeschreven gevallen, tenzij de algemene vergadering die hen benoemt anders besluit met gewone meerderheid van stemmen.

De algemene vergadering bepaalt de bezoldiging van de vereffenaars.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden, volgens het aantal van hun respectieve aandelen, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt.

In voorkomend geval, zullen eerst aile aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting en zullen bewijzen van deelgerechtigheid niet in aanmerking komen voor terugbetaling van hun inbreng.

GOEDKEURING

De vergadering besluit, na kennisname, de voormelde herwerkte statuten met eenparigheid goed te

keuren.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering neemt kennis en aanvaardt het ontslag van de heer BREBAN Danny, voornoemd,

als bestuurder van deze vennootschap. Er wordt hem décharge verleend voor het door hem

uitgeoefende mandaat.

ZESDE BESLUIT

De vergadering geeft opdracht aan de instrumenterende notaris am een expeditie van dit proces-;

verbaal neer te leggen op de rechtbank van Koophandel. Aan de raad van bestuur wordt de opdracht

gegeven om de uitvoering van de besluiten op te volgen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal houdende de statutenwijziging van 29/12/2011:

C1D "CI

1. e

e

4D

m rl

~

~

Ct-- r--Notaris-Bert-Vrancken 

u

'.1e1

l~

~

P:

l~

cd

~

P:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 05.05.2011, NGL 31.08.2011 11526-0487-010
29/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 10.06.2010, NGL 22.11.2010 10611-0227-010
30/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 26.09.2009 09773-0094-009
15/04/2015
ÿþna neerlegging ter girl

IAVAIWiIu11II18WI~IUU

Naar.ir(an0 1, .. ri.cu,,, e . . `' :,

~v. koophardEl 4r:trrer7, eId. i'rnpsia

0 2 ..01#.. iii5

gfl 9rigilriiie

MA 21

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Ondernemingsnr : 0872.671.782

Benaming

(voluit) : Breda-Invest

Rechtsvoren : Naamloze Vennootschap

Zetel : Tongersestraat 58, 3740 Bilzen

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Op de buitengewone algemene vergadering gehouden ten maatschappelijke zetel op 01/03/2015 is, volgende beslissing met eenparigheid van stemmen genomen :

Wijziging van de maatschappelijke zetel met onmiddellijke ingang naar : Bilzerstraat 23, 3730 Hoeselt

Getekend,

Your Support

Gedelegeerd bestuurder

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Sylvie Yema

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

10/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 07.10.2008 08776-0318-009
02/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 27.07.2007 07494-0368-010
05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 31.07.2015 15378-0369-013
29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 09.06.2016, NGL 25.08.2016 16468-0196-013

Coordonnées
BREDA INVEST

Adresse
BILZERSTRAAT 23 3730 HOESELT

Code postal : 3730
Localité : HOESELT
Commune : HOESELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande