BREDA-SUPPORT

Société en commandite simple


Dénomination : BREDA-SUPPORT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 877.442.895

Publication

02/05/2014 : GERUISLOZE FUSIE
griffier,

Griffie

•-

09 eu

•FF

-2f "3

Uit een akte verleden voorons, Meester Ann VRANKEN, geassocieerd notaris te Eigenbilzen, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'VANGRONSVELD & VRANKEN, geassocieerde notarissen', met zetel te 3740 Eigenbilzen (Bilzen), Dorpsstraat 71, op 31 maart 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met een sociaai oogmerk " YOUR SUPPORT " (overnemende vennootschap), waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3730 Hoeselt, Bilzerstraat 23, alsook de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de gewone commanditaire vennootschap " BREDA-SUPPORT " (overgenomen vennootschap), waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3730 Hoeselt, Groenstraat 92 bus 10, zijn samengekomen.

Na beraadslaging worden volgende beslissingen elk met eenparîgheid genomen:

EERSTE BESLISSING

De buitengewone algemene vergadering van de overgenomen vennootschap stelt vast dat haar enige zaakvoerder, de voornoemde BVBA met een sociaai oogmerk YOUR SUPPORT met ingang van 01 januari 2014, aïs vaste vertegenwoordiger heeft aangeduid, ter vervanging van de heer BREBAN Danny, wonende te 3730 Hoeselt, Bilzerstraat 23:

Mevrouw YERNA Sylvie Léonie Jeanne, wonende te 3730 Hoeselt, Bilzerstraat 23.

TWEEDE BESLISSING

De voorzitter geeft een korte samenvatting van de fusievoorstellen waarin wordt voorgesteld dat de met een sociaai oogmerk YOUR SUPPORT de vennootschap Comm.V BREDA-SUPPORT zal overnemen

door fusie.

De bestuursorganen hebben zich ervan vergewist en bevestigen dat tussen de datum van het opstellen van de fusieverslagen en de datum van de huîdîge vergadering zich in de activa en passiva van de betrokken vennootschappen geen beiangrijke wijzigingen hebben voorgedaan. De fusievoorstellen worden door de vergaderingen goedgekeurd.

DERDE BESLISSING

De algemene vergadering van BVBA met een sociaai oogmerk YOUR SUPPORT besluit over te gaan tôt fusie door ovememing van het gehele vermogen van Comm.V BREDA-SUPPORT.

Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de BVBA met een sociaai oogmerk

YOUR SUPPORT;

De BVBA met een sociaai oogmerk YOUR SUPPORT zal als overnemende vennootschap het gehele

vermogen verkrij'gen van de over te nemen vennootschap Comm.V BREDA-SUPPORT en zonder uitwisseling van aandelen, op basis van een boekhoudkundige staat per 31 december 2013. Uit die staat blijkt dat het vermogen van de overgenomen vennootschap Comm.V BREDA-SUPPORT minus vijftienduizend honderd euro negenenzestig cent (€-15.100,69) bedraagt

Aile verrichtingen en handelingen gesteld door Comm.V BREDA- SUPPORT sedert 1 januari 2014 tôt op vandaag zijn voor rekening van de BVBA met een sociaai oogmerk YOUR SUPPORT.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenvjoofdtgen

Verso â–  Naam en handtekening.


» «'

*■*-» -

Voor¬

behouden

aan het

""Belgisch

Staatsblad

09 eu

Luik B - vervolg

De BVBA met een sociaai oogmerk YOUR SUPPORT zal als overnemende vennootschap het gehele vermogen verkrijgen van de over te nemen vennootschap Comm.V BREDA -SUPPORT.

VIERDE BESLISSING

Als gevolg van voornoemde fusie gaat het gehele vermogen van Comm.V BREDA- SUPPORT, met aile rechten en plichten, over op BVBA met een sociaai oogmerk YOUR SUPPORT. De aandelen van Comm.V BREDA- SUPPORT in het bezit van BVBA met een sociaai oogmerk YOUR SUPPORT zullen door de zaakvoerder van BVBA met een sociaai oogmerk YOUR SUPPORT worden verniettgd. De overgang geschiedt zonder kapitaalverhoging en zonder omwisseling van aandelen op basis van een balanstoestand afgesloten op 31 december 2013, waaruit blijkt dat het eigen vermogen van de overgenomen vennootschap Comm.V BREDA- SUPPORT minus vijftienduîzend honderd euro negenenzestig cent (€ -15.100,69) bedraagt.

Aile rechten, plichten, handelingen en verbintenissen ontstaan vanaf 1 januari 2014 worden geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van BVBA met een sociaai oogmerk YOUR SUPPORT. De schulden van Comm.V BREDA- SUPPORT gaan over op BVBA met een sociaai oogmerk YOUR

SUPPORT.

Aile rechten, kosten en erelonen voortvloeiend uit deze fusie door ovememing zijn ten laste van de overnemende vennootschap BVBA met een sociaai oogmerk YOUR SUPPORT. Vervolgens stelt de algemene vergadering vast:

- enerajds: dat de fusie door ovememing van Comm.V BREDA- SUPPORT, door BVBA met een sociaai oogmerk YOUR SUPPORT, werd verwezenlijkt.

- anderzijds: dat Comm.V BREDA- SUPPORT definitîef opgehouden heeft te bestaan.

Deze vaststellîngen worden, in al hun onderdelen, met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist kwijting te verlenen aan de gecommanditeerde vennoot van de overgenomen vennootschap Comm.V BREDA- SUPPORT voor de uitoefening van haar mandaat in de période van 01 januari 2013 tôt op heden.

ZESDE BESLISSING

De- vergadering verleent eenparig de machtiging aan de zaakvoerder van de overnemende vennootschap om het nodige te doen voor de uitvoering van de beslissingen die heden werden genomen en geeft opdracht aan de notaris om de statuten aan te passen aan de hiervoor genomen beslissingen en over te gaan tôt de coordinatie ervan.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

MeesterAnn VRANKEN

Geassocîeerd notaris te Eigenbilzen

Tegelijkertijd neergelegd:

- een eensluidend afschrift van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergaderingen - het formulier I (luik A en B)

- het formulier II

- een uittreksel van de akte wijziging statuten;

bt es
04/02/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

ÿesse: Naam en handtekening

3730 Hoeselt .~

g21AO

Zetel

(volledig adres)

IIII14liiiiu,111~Nis

MOD 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

g

I'~~.il3sk

Ondernemingsnr.: 0877442895 Benaming (voluit) : Breda-Support

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Onderwerp(en) akte : Neerlegging fusievoorstel

FUSIEVOORSTEL

Op 15 november 2013 is, overeenkomstig artikel 719 van het W. Venn, door het bestuursorgaan van de hierna vermelde vennootschappen, in gemeen overleg, het voorstel van fusie door overneming met vereenvoudigde procedure opgesteld, waarvan hierna de tekst volgt.

De aan de voorgestelde fusie deelnemende vennootschappen zijn:

1. BVBA YOUR SUPPORT, met maatschappelijke zetel te 3730 Hoeselt,

Bilzerstraat 23, met ondernemingsnummer 0419.248.945.

Deze vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris op 27 maart 1979, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De statuten werden gewijzigd als volgt :

Ingevolge akte verleden voor notaris, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 17 januari 1987, onder nummer 125.

- Ingevolge akte verleden voor notaris, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het

Belgisch Staatsblad van 18 september 2003, onder nummer 0096512

Ingevolge akte verleden voor notaris Bert Vrancken te As op 3 april 2013, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 17 april daarna, onder nummer 0060431

BVBAYOUR SUPPORT wordt hierna "overnemende vennootschap" genoemd.

i

MONITEUR BELGE

28-01-2014 LGISCH STAATSBLA(,

Neergelegd ter crifffe der rechtbank y, koophandel te TONGEREN

2 0 -01- 2014

De Hoofdgriffier,

~

.:14 - vervolg

Zij wordt vertegenwoordigd door haar zaakvoerder : Sylvie Yerna.

MOD 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

s

$ijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

.1

EN

2. GCV BREDA-SUPPORT, met maatschappelijke zetel te 3730 Hoeselt,

Groenstraat 92 bus 10, met ondernemingsnummer 0877.442.895.

Deze vennootschap werd opgericht te Bilzen op 10 november 2005, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 5 december daarna, onder nummer 0174469.

De statuten werden daarna niet meer gewijzigd.

GCV BREDA-SUPPORT wordt hierna genoemd `over te nemen vennootschap".

Zij wordt vertegenwoordigd door haar gecommanditeerde vennoot: BVBA Your Support, vertegenwoordigd door mevrouw Sylvie Yerna.

In aanmerking- nemende dat de overnemende vennootschap houdster is van alle aandelen van de over te nemen vennootschap en de bestuursorgaan van voormelde vennootschap het initiatief hebben genomen ertoe strekkende een fusie door te voeren waarbij het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap, met toepassing van de bepalingen van de artikelen 671 W.Venn. en volgende zal. overgaan op de overnemende vennootschap en dit volgens de vereenvoudigde procedure ingesteld bij de artikel'én 719  727 W.Venn., verbinden de bestuursorganen van genoemde vennootschappen zich jegens elkaar te doen wat in hun macht ligt om tussen genoemde vennootschappen een fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen zij .bij deze een fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal voorgelegd worden aan de respectieve algemene vergaderingen van de aandeelhouders van deze vennootschappen.

1. De bij de fusie betrokken vennootschappen

De fusie zal worden doorgevoerd tussen:

- De overnemende vennootschap BVBA YOUR SUPPORT, die volgens artikel 3 F van haar statuten het volgende doel heeft:

"1. ,Het geven van reële kansen aan langdurige en/of laaggeschoolde werklozen die tot de kansengroepen behoren

2. Het begeleiden van organisaties van muzikale en artistieke activiteiten in de meest uitgebreide zin van het woord. Artiestenbureau en begeleiding van artiesten en begeleiding van artiesten en acteurs

3. Verhuur van voertuigen met of zonder chauffeur, het organiseren van vervoer, in het kader van voorgaande activiteiten

4. Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium vooral door beheersdaden

5. Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten

Op de laatste blz. van Lik B vemlelden : auto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

4Jj,í Fi - v(rv9lg MOD 111

zijn in zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap. Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en licentiaatsverhandelingen verrichten, zoals ondermeeer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin alsmede aankopen, te gelde maken en beleggen in effecten en aile waarde-elementen

6. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger

7. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

8. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en aile andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als deze voor alle derden.

9. Deze opsomming is niet beperkend. ln het algemeen zal de vennootschap alle financiële, commerciëlen en industriële verrichtingen mogen doen welke in verband staan met haar doel of welke eenvoudig van aard zijn om de verwezenlijking ervan te bevorderen, en dit zowel in het vinnen- als in het buitenland

De realisatie van deze doelstellingen vormen het sociaal oogmerk van de vennootschap

De vennoten streven geen of een beperkt vermogensvoordeel na

De winst die voortvloeit uit de voormelde activiteiten zal als middel beschouwd worden om het vooropgestelde sociaal doel te realiseren, deze zal dus niet worden uitgekeerd aan vennoten.

De over ,te nemen vennootschap: GCV BREDA-SUPPORT die volgens artikel 3 van haar statuten het volgende doel heeft:

De vennootschap heeft als doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelnamen van dezen:

1. Het verlenen van managementbijstand aan en het uitvoeren van

managementtaken in vennootschappen, ondernemingen en openbare instellingen, meer in het bijzonder inzake algemeen en operationeel beheer, productie-, voorraad- en aankoopbeheer, informatiebeheer, financieel, fiscaal en commercieel beheer en advies met betrekking tot organisatiestructuur en procedures

2. Het begeleiden van organisaties van muzikale en artistieke activiteiten in de meest uitgebreide zin van het woord. Artiestenbureau en begeleiding van artiesten en begeleiding van artiesten en acteurs

3. Verhuur van voertuigen met of zonder chauffeur, het organiseren van vervoer, in het kader van voorgaande activiteiten

4. De vennootschap mag alle verrichtingen en bewerkingen van commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende of onroerende aard doen die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of de bevordering van haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan zowel ih binnen- als in het buitenland, aile handels- en financiële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen stellen die van aard zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken, uit te breiden of te vergemakkelijken en in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel en met geljkaardige of , verbandhoudende doelen.

5. Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle

Op de laatste biz. van Icuik B vermelden Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

vervdg MOD 11.1

ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven. Deze deelneming kan geschieden door overnamen van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

6. Zij kan ook de functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De BVBA YOUR SUPPORT zal als overnemende vennootschap het gehele vermogen verkrijgen van de over te nemen vennootschap GCV BREDA-SUPPORT. Er bestaan 100 aandelen in de over te nemen vennootschap GCV BREDA-SUPPORT die alle gehouden worden door de overnemende vennootschap, derwijze dat bij goedkeuring van het fusievoorstel geen aandelen moeten worden uitgereikt in vergoeding voor de aandelen van de over te nemen vennootschappen die onmiddellijk na het fusiebesluit worden vernietigd.

2. Verrichtingen gesteld door de over te nemen vennootschappen

Vanaf 1 januari 2014 worden de verrichtingen gesteld door de over te nemen vennootschappen boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

. Bijzondere rechten

Er zijn in de over te nemen vennootschappen geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

4. Bijzondere voordelen bestuursorgaan

Aan de leden van het bestuursorgaan van de overnemende en over te nemen vennootschappen worden geen bijzonder voordeel toegekend.

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van ondergetekenden in hun hoedanigheid van organen van bestuur van de aan de fusie deelnemende vennootschappen neergelegd in het vennootschapsdossier op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De bestuursorganen van zowel de overnemende als de over te nemen vennootschappen zullen het voorstel binnen de kortst mogelijke termijn ter goedkeuring voorleggen aan de respectieve algemene vergaderingen, teneinde de voorgenomen verrichting tot stand te brengen, met inachtneming van de wettelijke en statutaire bepalingen.

Opgemaakt te Hoeselt op 15 november 2013, in vier exemplaren waarvan 2 exemplaren voor de overnemende vennootschap en 2 exemplaren voor de over te nemen vennootschap.

Elk bestuursorgaan erkent twee door of namens de beide bestuursorganen getekende exemplaren ontvangen te hebben, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op

de zetel van de respectieve vennootschappen. _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- uir4 - vervolg Mot) tt.t

behouden .

sen het

Belgisch

Staatsblad

Voor de overnemende vennootschappen

'BVBAYOUR SUPPORT

Sylvie Yerna

gecommanditeerde vennoot

Voor de over te nemen vennootschap

GCV BREDA-SUPPORT

BVBAYOUR SUPPORT

Vertegenwoordigd door Sylvie Yerna

Zaakvoerder

La -..,. ..«.."" - --'--- `----" ."- ... .:... _ --- `-----

©p de laatste bla. van Luik B vermelden : . teef : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/08/2013
ÿþ1111111111111111111111111111

MOD 11.1

Nsefgolegd ter griffie dor

rechtbank v. koophandel te TONGEIREN

23 -07- 2013

a ;rufir.

De Hoofdgriffier,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr.: 0877442895

Benaming (voluit) : Breda-Support

(verkorf) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel ; Bilzerstraat 23 te 3730 Hoeselt

(volledig adres)

Onderweroten) akte ; Wijziging maatschappelijke zetel

Op de buitengewone algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel op 31/03/2013 is met éénparigheid van stemmen volgende beslissing genomen :

1) Wijziging van de maatschappelijke zetel naar: Groenstraat 92 bus 10, 3730 Hoeselt. De wijziging gaat in vanaf 31/0312013.

Breda Sales bvba

Gecommanditeerde vennoot

met als vaste vertegenwoordiger Sylvie Yerna

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BREDA-SUPPORT

Adresse
3730 Hoeselt, Groenstraat 92 bus 10

Code postal : 3730
Localité : HOESELT
Commune : HOESELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande