BREMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BREMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.279.623

Publication

14/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 11.08.2014 14412-0567-010
25/06/2012
ÿþ~_.

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

1111111111111111 III

*12111634*

ba

a

B Ste

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL.

14 -06- 2012

ALT

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm

Zetel :

Onderwerp akte

0840.279.623

BREMO

BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID PEPERSTRAAT 47 - 3590 DIEPENBEEK

NEERLEGGING VAN HET VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR HUBERT VENCKEN I.V.M. QUASI-INBRENG IN DE BVBA BREMO SAMEN MET DE NEERLEGGING VAN HET VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER

26/10/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

C

I 111111111111111! 111111111111111 I11t UIIi I1i !1I

*iiisaaoa*

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 il -1O- 2019

HAfflïfe

Ondernemingsnr : o% y 3 G 3

Benaming

(voluit) : BREMO

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3590 Diepenbeek, Peperstraat 47

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Emile JAGENEAU te Diepenbeek op 10 oktober 2011, blijkt dat een. vennootschap werd opgericht, als volgt :

IDENTITEIT DER OPRICHTERS :

1) De heer CASTERS Dimitri Paul Ann, geboren te Genk op 11 februari 1969, echtgenoot van mevrouw; DRIESEN Christel Linda Nadia, hierna genoemd, wonend te 3590 Diepenbeek, Peperstraat 47.

2) Mevrouw DRIESEN Christel Linda Nadia, geboren te Hasselt op 5 november 1970, echtgenote van de heer CASTERS Dimitri Paul Ann, voornoemd, wonend te 3590 Diepenbeek, Peperstraat 47.

RECHTSVORM : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

NAAM : " BREMO " ZETEL : 3590 Diepenbeek, Peperstraat 47.

DOEL : De vennootschap stelt zich tot doel:

managementsactiviteiten in het algemeen, waaronder onder meer het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en in het bijzonder, het waarnemen van aile bestuurs- en controleopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies, de participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming, en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere;: de verwerving voor eigen rekening van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop op vaste levering of aankoopoptie, verhandeling of op iedere andere wijze;

- het verlenen van bijstand, adviezen en diensten in de meest ruime zin aan bedrijven, ondernemingen,, ; overheidsorganisaties, privé-personen en instellingen, waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen' I van adviezen en praktische hulp in verband met public relations en communicatie; het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van de bedrijfsvoering en -beheer, de planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, de beveiliging, enzovoorts; het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van" planning, organisatie, efficiëntie, enzovoorts; algemene auditactiviteiten; de uitbating van een bureau voor' nijverheidsstudies;

- onderneming voor het beheer van eigen beleggingen en vermogens;

- onderneming in onroerende goederen, welke ondermeer omvat: de verwerving, de vervreemding, het; beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het: doen bouwen en verbouwen, de ontwikkeling van bouwprojecten, projectontwikkeling, evenals alle welkdanige. verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het in leasing nemen of geven, het in opstal en erfpacht nemen of geven.

- terbeschikkingstelling van personeel, welke ondermeer omvat het zoeken, selecteren, verwijzen en plaatsen van personeel.

Dit alles in de ruimste zin.

De vennootschap kan haar doel verwezenlijken voor eigen rekening en voor rekening van derden, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger, op de wijze die haar het meest geschikt' lijkt, zowel in België als in het buitenland.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelsverrichtingen,: nijverheidsverrichtingen, financiële, roerende en onroerende verrichtingen kan stellen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen.

Zij zat door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan aile ondernemingen of: vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te:

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Annexes du Mómtéür bëIgë

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2011- Annexes du Moniteur belge

verschaffen of de afzet van haar producten en diensten te vergemakkelijken. Zij kan kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich borg stellen zowel voor haar eigen verbintenissen als voor de verbintenissen van derden, onder andere door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, met inbegrip van haar handelsfonds.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal zij die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake.

DUUR EN AANVANG : onbepaalde duur te rekenen vanaf 10 oktober 2011; zij verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

GEPLAATSTE KAPITAAL : ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO NUL NUL CENT (¬ 18.600,00).

Samenstelling : Het is verdeeld in honderdzesentachtig (186) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdzesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen, genummerd van 1 tot en met 186.

Op de aandelen werd INGESCHREVEN IN GELD, tegen de prijs van honderd Euro (¬ 100,00) per aandeel, als volgt:

- door de heer CASTERS Dimitri Paul Ann, voornoemd: honderdvijfentachtig (185) aandelen, mits een storting van zesduizend honderdzesenzestig Euro zevenenzestig cent (¬ 6.166,67), zodat nog te storten blijft ten belope van twaalfduizend driehonderddrieëndertig Euro drieëndertig cent (¬ 12.333,33),

- door mevrouw DRIESEN Christel Linda Nadia, voornoemd: één (1) aandeel, mits een storting van drieëndertig Euro drieëndertig cent (¬ 33,33), zodat nog te storten blijft ten belope van zesenzestig Euro zevenenzestig cent (¬ 66,67).

Als VERGOEDING voor hun inbreng, werd het volgend aantal aandelen toegekend:

- aan de heer CASTERS Dimitri Paul Ann, voornoemd: honderdvijfentachtig (185) aandelen, genummerd van 1 tot en met 185,

- aan mevrouw DRIESEN Christel Linda Nadia, voornoemd: één (1) aandeel, genummerd 186.

OMVANG EN WIJZE VAN UITOEFENING VAN HET BESTUUR

ARTIKEL 10 - BESTUURSORGAAN

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering en steeds door haar afzetbaar. De algemene vergadering bepaalt eveneens hun aantal, in voorkomend geval hun statutaire hoedanigheid, alsmede de duur van hun mandaat.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de wetsbepalingen terzake.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college. Het college kan slechts geldig besluiten wanneer de meerderheid van de zaakvoerders aanwezig of vertegenwoordigd is; de besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

ARTIKEL 11 - INTERN BESTUUR

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet warden tegengeworpen, ook niet nadat zij openbaar is gemaakt.

ARTIKEL 12 - EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

ARTIKEL 13 - BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) ingeval van overdreven volmacht.

BOEKJAAR : gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december. .

JAARVERGADERING : ieder jaar op de eerste vrijdag van de maand juni, om achttien uur, of indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag, in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats aangewezen in de oproeping.

AANLEGGEN RESERVES EN WINSTVERDELING :

De jaarlijkse netto-winst wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Van deze winst wordt jaarlijks tenminste één/twintigste voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds, totdat deze één/tiende van het geplaatste kapitaal bereikt.

Over het saldo beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen op voorstel van het bestuursorgaan, met inachtneming van de wettelijke beperkingen.

VERDELING VAN HET VEREFFENINGSSALDO

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden, naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt. In voorkomend geval, zullen eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

De oprichters hebben volgende besluiten genomen :

Bijlageit lsij $et $élgiseti StaatsljlM -2fi/1-0/2Q11= Annëxee ilü 1Glbnitën'r lïelgé

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1) EERSTE BOEKJAAR - OVERNAME VERBINTENISSEN

Het eerste boekjaar gaat in op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2012.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, alle handelingen, verbintenissen en overeenkomsten, zonder uitzondering noch voorbe-, houd, overneemt en bekrachtigt die in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan of afgesloten, te rekenen vanaf 1 augustus 2011 tot aan voormelde neerlegging van het uittreksel.

De vennootschap verklaart en erkent van deze handelingen, verbintenissen en overeenkomsten op de hoogte te zijn en verleent aan de zaakvoerder alle machten om alle formaliteiten te vervullen en alle akten, overeenkomsten en documenten te tekenen die noodzakelijk zouden blijken voor het op zich nemen door de vennootschap van deze handelingen, verbintenissen en overeenkomsten.

2) EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

3) BENOEMING ZAAKVOERDER

Het aantal niet-statutaire zaakvoerders werd vastgesteld op één.

Tot deze functie werd benoemd voor onbepaalde duur: de heer CASTERS Dimitri Paul Ann, voornoemd.

De eerstvolgende algemene vergadering besluit over de al dan niet bezoldiging van de zaakvoerder.

4) BENOEMING COMMISSARIS

Er werd geen commissaris benoemd, daar de vennootschap voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria voorzien in de wet. Derhalve hebben de vennoten de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

5) BIJZONDERE VOLMACHT

. De comparanten verlenen bijzondere volmacht aan mevrouw DRIESEN Christel Linda Nadia, voornoemd,

met macht om afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten te vervullen bij de bevoegde diensten, zoals de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de fiscale administraties, het bestuur van de Belasting op de Toegevoegde Waarde, een sociaal verzekeringsfonds en bij andere overheidsdiensten, en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren.

Uittreksel vôôr registratie neergelegd op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel, met als

enige doel rechtspersoonlijkheid te verkrijgen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Emile JAGENEAU, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte met in bijlage : één bankattest

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 30.09.2015 15637-0528-009

Coordonnées
BREMO

Adresse
PEPERSTRAAT 47 3590 DIEPENBEEK

Code postal : 3590
Localité : DIEPENBEEK
Commune : DIEPENBEEK
Province : Limbourg
Région : Région flamande