BREUGHEL PLUS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BREUGHEL PLUS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 892.078.217

Publication

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 30.07.2013 13368-0461-011
31/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 30.08.2012 12479-0093-011
19/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 17.08.2011 11398-0533-011
02/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 30.08.2010 10462-0287-011
16/06/2015
ÿþ 7

Mad Wort 11.1

~~- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

0 5 JUN1 2015

Griffie

i

i

111

Ondernemingsnr : 0892.078.217

Benaming

(voluit) . Breughel Plus

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Panhovenstraat 22, 3990 Peer

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Fusievoorstel dd. 02/06/2015 in het kader van de fusie van NV Pyrus door overneming van BVBA Breughel Plus, zoals opgesteld door de respectievelijke bestuursorganen van beide vennootschappen:

1, INLEIDING

PYRUS NV met maatschappelijke zetel te 3990 Peer, Panhovenstraat 22 ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0474.921.601, hier vertegenwoordigd door haar bestuurders:

- De heer Gielen Marc, Deusterstraat 76 te 3990 Peer;

- Breughel Invest NV, Panhovenstraat 22 te 3990 Peer met als vaste vertegenwoordiger de heer Gielen.

Marc;

Optredend als de "Overnemende Vennootschap"

EN

BREUGHEL PLUS BVBA met maatschappelijke zetel te 3990 Peer, Panhovenstraat 22 ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0892.078.217, hier vertegenwoordigd door haar. zaakvoerder:

- De heer Gielen Marc, Deusterstraat 76 te 3990 Peer;

Optredend als de "Over te nemen Vennootschap'.

VERKLAREN

Dat aan de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de beide vennootschappen ter goedkeuring zat worden voorgelegd, een voorstel tot met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 676 juncto artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij de NV PYRUS de BVBA BREUGHEL PLUS overneemt.

Dat, overeenkomstig de bepalingen van artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen, door de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen een fusievoorstel moet opgemaakt worden, dat ten minste de vermeldingen voorgeschreven door datzelfde artikel dient te bevatten,

Dat dit fusievoorstel dient te worden neergelegd in het vennootschapsdossier van elke bij de fusie betrokken vennootschappen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Hasselt uiterlijk 6 weken voor de algemene vergaderingen die over de fusie moeten besluiten en binnen de 15 dagen na neerlegging moet. bekendgemaakt worden in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Dat, in uitvoering van bovenstaande wetsbepalingen, hierbij het fusievoorstel wordt voorgelegd als volgt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

2. RECHTSVORM - NAAM -- DOEL --ZETEL VAN DE TE FUSEREN VENNOOT-SCHAPPEN L DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Naam: PYRUS

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: Panhovenstraat 22 3990 Peer

De naamloze vennootschap PYRUS, is ingeschreven in het register der rechtspersonen te Hasselt onder nummer 0474.921,601. Opgericht bij akte verleden voor meester Bart Drieskens, Notaris te Houthalen, op dertig mei tweeduizend en één, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van veertien juni tweeduizend en één, onder nummer 2001-06-14/274.

De vennootschap heeft tot doet:

A, Het doel van de vennootschap te verwezenlijken, hetzij voor haar rekening, hetzij voor rekening van derden, of in deelneming met anderen is, met uitzondering van de hierna opgesomde activiteiten die het voorwerp uitmaken van een bijzondere erkenning of die bij zonder gereglementeerd zijn:

1. De verwerving en het aanhouden voor eigen rekening van participaties, onder welke vorm het ook zij. In de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen. Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen. Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur van de ondernemingen waarin zij participeert.

2. Aangaande onroerende goederen: de verwerving, de vervreemding, het in leasing geven en nemen, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en het verbouwen, het nemen en afstaan van optierechten terzake het kopen ervan, het uitgeven van vastgoedcertificaten. BEVAK's of soortgelijke beleggingsinstrumenten en uitvoeren van expertises, het verlenen en verwerven van vruchtgebruik, van rechten van opstal en erfpacht en alle andere bestaande zakelijke rechten.

3. Het huren en verhuren, de aankoop en verkoop van roerende goederen.

4. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, In dit kader mag de vennootschap zich tevens borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan. Zij mag eveneens al haar goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden. Zij mag tevens alle financiële operaties verrichten behalve die wezelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

5, Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelnemen en aan derden, al dan niet bezoldigd, van aile bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij op het vlak van algemeen beheer of financieel, Het waarnemen van aile bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden, het voeren van het dagelijks management van vennootschappen. Hieronder wordt onder meer vervat: organisatie en planning van het productieproces, de logistieke afhandeling en de kwaliteitscontrole: - het bepalen van het aan- en verkoopbeleid. Onderhandelen met leveranciers en klanten: - het verbeteren en op punt stellen van de administratieve en financiële organisatie,

6. Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen: in de meest ruime betekenis het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken door intekening van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbeheer.

7. De verwerving voor eigen rekening van eender welke titels, rechten, onderschrijving, intekening,

waarborg, koop, aankoopoptie, verhandeling of op iedere andere wijze.

8, Het beheer van beleggingen en vermogens voor eigen rekening

9. Tussenpersoon in de handel als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger en als

commissionair,

10, Het optreden als vereffenaar.

B. De vennootschap mag alle industriële, commerciële of financiële verrichtingen, zo roerende als onroerende, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks met voornoemd doel verband houden, of welke van aard zijn de uitbreiding of verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

C. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel, zowel in België als in het buitenland. De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

i-+

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Il. DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP

Naam: BREUGHEL PLUS

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Panhovenstraat 22, 3990 Peer

De naamloze vennootschap BREUGHEL PLUS, is ingeschreven in het register der rechtspersonen te Hasselt onder nummer 0892.078.217. Opgericht bij akte verleden voor meester Marc Van Nerum, Notaris te Meeuwen-Gruitrode, op dertien september tweeduizend en zeven, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negentien september tweeduizend en zeven, onder nummer 2007-09-19/0300981.

De vennootschap heeft tot doel:

- Het beheren ïn de ruimste zin van het woord van onroerende goederen, daaronder begrepen, de aan- en verkoop, de oprichting en iedere verwerving en vervreemding, het vestigen van zakelijke rechten, onroerende leasing, de huur, verhuring, onderhuur, de uitbating, de herstelling, de vertering, het onderhoud, de verbouwing, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de ordening, de verkaveling, de procuratie van onroerende goederen, alsook tussenhandelaar, de makelaardij en/of handel in onroerende goederen, en dit in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van onroerende leasing;

Op te treden en te handelen als dienstverlener en/of als tussenpersoon bij alle vormen van adviesverlening, managementdiensten en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie en dit in de meest ruime zin;

- Het verstrekken van inlichtingen en adviezen verbandhoudende met belegging, het beheer, de mobiliën van vermogens voor rekening van derden, alsook alle handelingen stellen met het oog op de belegging van vermogens, zowel roerende als onroerende;

- ln het algemeen aile verrichtingen, inclusief commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met het doel van de vennootschap verband houden en/of nodig af dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel, en dit op aile wijzen die zij het best geschikt acht, en inzonderheid:

o Het verwerven door inschrijving of aankoop, voor eigen rekening of voor rekening van derden van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen of het optreden als tussenpersoon bij deze verrichtingen;

o Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering; het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borgstellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatleondernemin-gen.

De vennootschap kan belangen verwerven in andere vennootschappen, in België of het buitenland, die een

vergelijkbaar, analoog of aanverwant maatschappelijk doel nastreven, of waarvan het doel van aard is dat van

de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap kan bestuurder-, vereffenaars- of andere mandaten opnemen.

De vennootschap handelt in voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, ais tussenpersoon of als

vertegenwoordiger.

Dit alles in de ruimste zin.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen. Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap kan alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

3. VERANTWOORDING VAN DE VOORGESTELDE VERRICHTING

De voorgestelde fusie door overneming is ingegeven door de volgende overwegingen:

1. De overervende vennootschap bezit alle aandelen van de over te nemen vennootschap.

2. Door de fusie zal de groepsstructuur vereenvoudigd en bijgevolg ook transparanter warden.

3.Door de fusie verdwijnt een rechtspersoon, wat kostenbesparend zal werken en belemmerende onderlinge verrichtingen tussen beide vennootschappen zal wegwerken,

4. RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN EN BEDRAG VAN DE OPLEG

I. AANDELENVERDELING

t e 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal van de overnemende vennootschap NV PYRUS bedraagt momenteel 250.000 euro, volstort en vertegenwoordigd door 250 aandelen zonder nominale waarde.

Het maatschappelijk kapitaal van de over te nemen vennootschap BVBA BREUGHEL PLUS, bedraagt 150.000 euro. Het kapitaal is vertegenwoordigd door 150 aandelen zonder nominale waarde.

il, RUILVERHOUDING

Vennootschapsrechterlijk vindt er geen omwisseling plaats van de aandelen " van de overnemende vennootschap tegen aandelen van de over te nemen vennootschap die gehouden worden door de overnemende vennootschap zelf.

De overnemende vennootschap is in het bezit van alle aandelen van de over te nemen vennootschap, , bijgevolg worden er, ingevolge de fusie door overneming, geen nieuwe aandelen uitgegeven.

111, OPLEG IN GELD

Niet van toepassing.

5. WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP WORDEN UITGEREIKT Vermits de overnemende vennootschap reeds in het bezit is van alle aandelen van de over te nemen vennootschap worden er geen nieuwe aandelen uitgereikt. De bestaande 150 aandelen zullen ter gelegenheid van de fusie akte vernietigd worden.

6. DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VER-RICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 1 januari 2015.

7. DE RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE AANDEELHOUDERS OF VENNOTEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

Niet van toepassing.

8. BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BE-STUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Aan de leden van het bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

9. BODEMSANERING

De overnemende vennootschap PYRUS NV is naakte eigenaar van onroerende goederen in Vlaanderen waarvan de over te nemen vennootschap Breughel Plus het vruchtgebruik heeft en waarvan de overdracht naar aanleiding van de fusie tot toepassing van de verplichtingen onder het Vlaamse Bodemdecreet leidt.

De over te nemen vennootschap Breughel Plus is ondertussen ook eigenaar geworden van een onroerend goed in Vlaanderen en waarvan de overdracht naar aanleiding van de fusie leidt tot toepassing van de verplichtingen onder het Vlaamse Bodemdecreet.

Met betrekking tot de grond gelegen te Kiezel Kleine Brogel 51, afdeling 72030 Peer 1 Afd werd op 20 mei 2015 een bodemattest bekomen. De inhoud van dit bodemattest luidt ais volgt:

"2 Inhoud van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

2.1 Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grond geen verdere maatregelen worden uitgevoerd.

2.1.1 Extra informatie

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond. De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 21.08.2007.

2.2 Documenten over de bodemkwaliteit

2.2.1 Extra informatie

DATUM: 20.12.2000

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend Bodemonderzoek in het Kader van Overdracht te Peer - 200.338 t Verklaring

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Dd. 10.10.2003

AUTEUR: Buro BS NV

DATUM: 21.082007

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Actualisatie oriënterend bodemonderzoek in het kader van de overdracht van 2 kadastrale

percelen gelegen te Bree, met kadastemummers: Peer, ide afdeling, sectie A, nrs 385w en 397t,

onderzoekslocatie: Kiezel op Kleine Brogel 51 te 3990 Peer (207.543)

AUTEUR: Buro BS NV

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten"

De over te nemen vennootschap Breughel Plus, vruchtgebruiker, verklaart dat er sedert het afleveren van het bodemattest dd. 20-05-2015 en het uitvoeren van het laatste oriënterend bodemonderzoek geen risicoactiviteiten werden uitgevoerd op het overgedragen goed.

Met betrekking tot de grond gelegen te Ambachtslaan 1049, afdeling 72030 Peer 1 Afd werd op 17 oktober 2014 een bodemattest bekomen. De inhoud van dit bodemattest luidt als volgt:

2 Inhoud van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

2,1 Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grond geen verdere maatregelen worden uitgevoerd.

2.1,1 Historische verontreiniging

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond, De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 22.08.2014, en op de hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond.

2.1.2 Nieuwe verontreiniging

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond. De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 22.08.2014, en op de hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond.

2.2 Documenten over de bodemkwaliteit

2.2.1 Historische verontreiniging

DATUM: 25.10.2006

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek TITEL: Oriënterend Bodemonderzoek, Ambachtslaan 1049 -3390

Peer. (Agc06187hz festen ob) AUTEUR: Axtron Geoconsulting NV

DATUM: 22.08.2014

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek TITEL: Oriënterend bodemonderzoek; Advocatenkantoor Luc

Sampermans. Ambachtslaan 1049, 3390 Peer AUTEUR: Adviesbureau voor Bodemonderzoek NV

2.2.2 Nieuwe verontreiniging

DATUM; 22.08.2014

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek TITEL: Oriënterend bodemonderzoek; Advocatenkantoor Luc

Sampermans, Ambachtslaan 1049, 3390 Peer AUTEUR: Adviesbureau voor Bodemonderzoek NV

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

De over te nemen vennootschap Breughel Plus, eigenaar van de grond verklaart dat er sedert het afleveren van het bodemattest dd, 17-10-2014 en het uitvoeren van het oriënterend bodemonderzoek geen risicoactiviteiten werden uitgevoerd op het overgedragen goed.

Dhr. Marc Gielen

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel

28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 27.07.2015 15341-0463-012

Coordonnées
BREUGHEL PLUS

Adresse
PANHOVENSTRAAT 22 3990 PEER

Code postal : 3990
Localité : PEER
Commune : PEER
Province : Limbourg
Région : Région flamande