BRIMAS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BRIMAS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 878.435.562

Publication

13/10/2014
ÿþModWoid 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RéCliTtIANK von It0OPHANIXII.

te ANTWQRPUN

02 OKT, 201It

atdeitfiPASSELT

Ondernerningsnr : 0878.435,S62

Benaming

(voluit) : BRIMAS

(verkort):

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 3510 Kermt, Helwinningstraat 3

(volledig adres)

Onderwerp akte: NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL

Op 1 september 2014 is overeenkomstig artikel 676 en artikel 719 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, door de bestuursorganen van de hierna vermelde vennootschappen, in onderling overleg, het voorstel tot fusie door overneming opgesteld.

De aan de voorgestelde fusie door overneming deelnemende vennootschappen zijn:

 BRIMAS BVBA, met zetel te 3510 Kermt, Helwinningstraat 3 (de overnemende vennootschap)

BROVEST BVBA, met zetel te 3510 Kermt Helwinningstraat 3 (de over te nemen vennootschap)

BRIMAS BVBA houdt 100% van de aandelen BROVEST BVBA aan; het` betreft dus een geruisloze fusie, er zullen geen nieuwe aandelen worden uitgegeven.

De datum vanaf wanneer de verrichtingen van de over te nemen vennootschap beschouwd worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 1 april 2014.

Neergelegd: Fusievoorstel

Dirk BROECKX

Zaakvoerder

Ingrid KIM

Zaakvoerder

Pim BROECKX

Zaakvoerder

Lien BROECKX

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 19.09.2013, NGL 31.10.2013 13653-0107-015
11/12/2014
ÿþ MW 2.5

T In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i UIlU II IlilUl II lu

*iazzioaa*

I II

Ill

tECHTDANKvan KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

0 2 DEC. 2014

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtsperscon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0878.435.562

Benaming

(voluit) : BRIMAS

Rechtsvorm : Bvba

Zetel : 3510 Kermt, Helwinningstraat 3

Onderwerp akte : FUSIE

Uit een akte verleden voor notaris Yves CLERCX geassocieerd notaris, te Genk, Berglaan 11, op 22 november 2014, dewelke binnen de wettelijke termijnen ter registratie zal neergelegd worden, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van hierbovengenoemde vennootschap volgende beslissingen genomen heeft:

DEEL 1 FUSIE DOOR OVERNEMING (GERUISLOZE FUSIE) VAN BVBA BROVEST DOOR BVBA BRIMAS

L AGENDA

A. De voorzitter stelt vast dat de buitengewone algemene vergaderingen van beide vennootschappen volgende gemeenschappelijke agenda omvat als voorstel van beslissing:

1) Kennisname en onderzoek door de vennoten van het voorstel tot fusie opgemaakt door de zaakvoerders van de betrokken vennootschappen op respectievelijke één september tweeduizend veertien; neergelegd ter publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel Antwerpen, afdeling Hasselt voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BRIMAS op twee oktober tweeduizend veertien gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van dertien oktober daarna onder nummer 14186350 en voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BROVEST op drieëntwintig september tweeduizend veertien, gepubliceerd in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van twee oktober daarna onder nummer 14179598.

2) Afstand doen van de opmaak van tussentijdse cijfers, zoals voorzien in artikel 720§2 van het wetboek van vennootschappen.

B. De voorzitter stelt vast dat de buitengewone algemene vergadering van de over te nemen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BROVEST volgende agenda omvat als voorstel van beslissing:

1) Fusie door overneming overeenkomstig artikel 676 van het Wetboek van Vennootschappen waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BROVEST als gevolg van een ontbinding zonder vereffening overgaat op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BRIMAS die reeds houdster is van al de aandelen van de over te nemen vennootschap BROVEST en dus zonder toekenning van aandelen, overeenkomstig het fusievoorstel.

2) Ingevolge de ontbinding van de over te nemen vennootschap: ontslag en kwijting aan de zaakvoerders te weten de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BRIMAS met als vaste vertegenwoordiger de heer BROECKX Dirk, en de heer BROECKX Dirk zelf, beiden voornoemd.

3) Beslissing dat de boeken en bescheiden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BROVEST gedurende ten minste vijf jaar bewaard zullen worden op het adres te 3510 Kermt, Helwinningstraat

3.

C. De voorzitter stelt vast dat de Buitengewone vergadering van de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BRIMAS volgende agenda omvat als voorstel van beslissing:

1) Fusie door overneming overeenkomstig artikel 676 van het Wetboek van Vennootschappen waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BROVEST als gevolg van een ontbinding zonder vereffening overgaat op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BRIMAS, die reeds houdster is van al de aandelen van de over te nemen vennootschap BROVEST en dus zonder toekenning van aandelen, overeenkomstig het fusievoorstel.

Deze overgang zal worden verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BRIMAS en zonder omwisseling van aandelen op basis van de boekhoudkundige staat per éénendertig maart tweeduizend veertien. Uit die staat blijkt dat het eigen vermogen van de over te nemen vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BROVEST vijfhonderdnegenenvijftigduizend vijfhonderdzesendertig euro éénentachtig cent (¬ 559.536,81) bedraagt.

Alle handelingen en verrichtingen gesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BROVEST, worden sedert één april tweeduizend veertien tot op de dag van de verwezenlijking van de fusie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

L

}

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

(boekhoudkundig) geacht verricht te zijn voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BRIMAS

2) Vaststelling van de verwezenlijking van de fusie door overneming waarbij het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BROVEST, volgens voornoemde balanstoestand afgesloten op éénendertig maart tweeduizend veertien overgegaan is op de overnemende vennootschap en vaststelling dat besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BROVEST definitief opgehouden heeft te bestaan.

3) ontslag en kwijting aan de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BROVEST, zijnde de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BRIMAS en de heer BROECKX Dirk.

4) Vaststelling dat, overeenkomstig artikel 724 van het Wetboek van Vennootschappen het doel gewijzigd

dient te worden, gezien het huidig doel niet volledig beantwoordt aan de activiteiten die de vennootschap na

deze fusie door overname zal ontplooien.

De statutaire doelbepaling zal dus gewijzigd worden door inlassing van volgende bepalingen:

"*Het oprichten of . het laten oprichten van hotels, logementshuizen, eetgelegenheden en

drankgelegenheden.

*Het exploiteren of het laten exploiteren van hotels, logementshuizen, eetgelegenheden en

drankgelegenheden.

*Het organiseren van conferenties en seminaries.

*Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante

immateriële duurzame activa.

*Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices,

*De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke

goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel,

*Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe

vormen van technologie en hun toepassingen.

5) Aanpassing van de statuten aan de beslissing van de zaakvoerders de dato vijftien juli tweeduizend en tien houdende overbrenging van de zetel van de vennootschap naar 3510 Kermt, Helwinningstraat 3.

6) Ontslag als niet-statutaire zaakvoerder van de heer BROECKX Dirk, wonende te 3665 As, Dorpsstraat

71,

Kwijting over zijn mandaat vanaf heden.

7) Benoeming tot statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur van de heer BROECKX Dirk, wonende te

3665 As, Dorpsstraat 71.

Vaststelling dat dit mandaat bezoldigd zal zijn.

8) Volmacht voor formaliteiten (btw/KBO...)

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `Accountantskantoor Primaccount', met zetel te 3010 Kessel-Lo, Eenmeilaan 21, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder nummer 0863,137.771, alsmede aan haar vertegenwoordigers en aangestelden om de nodige inschrijvingen in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, met inbegrip van eventuele verbeteringen, wijzigingen en/of schrappingen van die inschrijving alsmede alle formaliteiten te vervullen die zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de btw, de sociale kas, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen als aannemer enz. met inbegrip van alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande.

Il. De voorzitter bevestigt, na te hebben verduidelijkt dat de vennootschappen geen obligaties of nominatieve certificaten hebben uitgegeven en dat tot deze vergadering niet alteen de vennoten werden opgeroepen, maar ook de zaakvoerders.

Hl. De aanwezige of vertegenwoordigde vennoten hebben zich gedragen naar de statutaire en wettelijke bepalingen met betrekking tot de formaliteiten om op de vergadering toegelaten te worden.

IV, Het kapitaal van de vennootschappen is thans vertegenwoordigd door respectievelijk zevenhonderd en negen (709) aandelen voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BRIMAS en duizend tweehonderdvijftig (1.250) aandelen voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BROVEST.

Uit het bovenstaande blijkt dat alle aandelen hier en nu vertegenwoordigd zijn, zodat;

a) deze vergaderingen derhalve geldig kunnen beraadslagen over de agenda;

b) geen bewijs hoeft geleverd te worden over de geldige bijeenroeping van deze vergaderingen.

V, Om te worden aangenomen, moeten navolgende meerderheden behaald worden in de stemming:

* de beslissingen met betrekking tot ontslag van en kwijting aan de zaakvoerders van de over te nemen

vennootschap : de gewone meerderheid van de stemmen;

*overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen, de beslissingen met betrekking tot de

doelwijziging, de vier/vijfden van de stemmen;

*de overige voorstellen die een statutenwijziging teweeg brengen, de drie/vierden der stemmen.

* overeenkomstig artikel 720§2, 4° in fine van het Wetboek van vennootschappen, de beslissing om geen

tussentijdse cijfers voor te leggen: algehele éénparigheid in beide vennootschappen

VI. Vaststellingen met betrekking tot de formaliteiten die overeenkomstig artikelen 719, 720, 723 en

volgenden van het Wetboek van vennootschappen voor de fusie moeten worden vervuld:

,

c ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

a) de zaakvoerders van beide vennootschappen hebben een fusievoorstel opgemaakt dat sedert meer dan zes weken voor vandaag werd neergelegd op de bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel zoals blijkt uit het gemeenschappelijk agendapunt van de vennootschappen;

b) gezien alle aandelen van de over te nemen vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BROVEST in handen van de overnemende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BRIMAS, verenigd zijn, werd er geen fusieverslag opgemaakt en evenmin dienen er controleverslagen door de bedrijfsrevisor (of externe accountant) schriftelijk te worden opgesteld,

c) de fusievoorstellen, de jaarrekening, de jaarverslagen, werden in de agenda van de betrokken algemene vergaderingen vermeld, alsook de plaats waar de vennoten van deze stukken kennis konden nemen; een afschrift van deze stukken werd aan de vennoten één maand vóór heden ter beschikking gesteld,

d) de zaakvoerders van de beide vennootschappen bevestigen dat blijkens de vermeldingen in het aandelenregister en eveneens naar hun weten de aandelen van de over te nemen de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BROVEST volledig in handen zijn van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BRIMAS

e) de zaakvoerders van de beide vennootschappen hebben er zich van vergewist dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BROVEST geen eigendomsrechten op onroerend goed bezit, behoudens de hierna vermelde goederen:.

GEMEENTE HERK-DE-STAD (tweede afdeling) voorheen Donk

Een huis met alle aanhorigheden, op en met grond gelegen Grote baan 10, gekend ten kadaster onder sectie A, volgens titel en thans nummers 180/F, 186/D en 180/K, telkens voor een gezamenlijke oppervlakte van zevenendertig are vijftig centiare (37a50ca)

f) op verzoek van het bureau stelt de vergadering vast, overeenkomstig artikel 719, 4° van het Wetboek van Vennootschappen en overeenkomstig het fusievoorstel, dat geen enkel bijzonder voordeel toegekend is aan de zaakvoerder van enerzijds de overnemende vennootschap en anderzijds aan de zaakvoerder van de over te nemen vennootschap.

h) De zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BROVEST hebben zich ervan vergewist, dat sinds de datum van opstelling van het fusievoorstel en de datum van huidige algemene vergadering zich in de activa en passiva van haar vermogen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

VIL Daarnaast omvat de agenda de kennisname, zoals wettelijk verplicht, van de stukken bedoeld in -+artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen:

- verslag van de niet-statutaire zaakvoerders, houdende een omstandige verantwoording inzake de voorgestelde wijziging van het maatschap-ipe-slijk doel;

- staat van activa en passiva, opgemaakt binnen de drie maanden vóór het zoëven ge-Inoemd verslag;

Alle aanwezige vennoten verklaren hiervan een afschrift ontvangen te hebben, en ervan kennis genomen te hebben. Zij ontslaan derhalve de voorzitter van het voorlezen ervan.

VIII, De voorzitter bevestigt, na te hebben verduidelijkt dat de vennootschap geen nominatieve cer-tificaten heeft uitgegeven en dat er geen commissaris werd aangesteld, dat tot deze vergadering niet alleen de vennoten werden opgeroepen, maar ook de niet-statutaire zaakvoerders.

IV. leder kapitaalaandeel geeft recht op één stem.

V. Tenslotte bevestigt de voorzitter dat de vennootschappen niet op de beurs genoteerd zijn en evenmin een openbaar beroep hebben gedaan op het spaarwezen, en dat ze tot op heden niet in vereffening werden gesteld,

BESLISSINGEN:

Nadat de uiteenzetting van de voorzitter door de respectieve vergaderingen als juist erkend is, stellen zij vast dat ze geldig werden samengesteld, en bevoegd zijn om over bovenstaande agenda te beraadslagen en te beslissen als volg:

De vergaderingen vatten vervolgens de stemming over de agenda aan, en dit zonder wederzijdse beïnvloeding.

Eerste besluit (agendapunt A.1 en A.2)

De respectieve vergaderingen nemen kennis van de voorgelegde stukken en zij ontslaan de voorzitter van de lezing van het fusievoorstel, waarvan sprake in de agenda, aangezien de vennoten erkennen hiervan volledig in kennis te zijn gesteld geweest meer dan één maand voor de datum van deze vergadering, alles met naleving van de bepalingen van artikel 720 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennoten van beide vergaderingen stemmen unaniem in met het feit dat er ter gelegenheid van onderhavige fusie geen tussentijdse cijfers dienen te worden opgemaakt.

Tweede besluit (agendapunten B,1 en C.1)

De algemene vergadering van beide vennootschappen beslissen dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BRIMAS overgaat tot fusie door overneming (gelijkgestelde verrichting) waarbij het volledige vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BROVEST als gevolg van een ontbinding zonder vereffening overgaan op de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BRIMAS die reeds houdster is van al de aandelen van de over te nemen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BROVEST.

Deze fusie door overneming wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BRIMAS en zonder omwisseling van aandelen, op basis van een boekhoudkundige staat per éénendertig maart tweeduizend veertien, Uit die staat blijkt dat het vermogen van de over te nemen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BROVEST vijfhonderdnegenenvijffigduizend vijfhonderdzesendertig euro éénentachtig cent (¬ 559.536,81) bedraagt en dat alle verrichtingen en handelingen gesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BROVEST sedert één april

Voor..

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

tweeduizend veertien tot op datum van vandaag (boekhoudkundig) geacht worden te zijn verwezenlijkt voor

rekening van de overnemende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

BRI MAS.

Derde besluit (agendapunt C.2)

Ten gevolge van het voorgaande besluit tot fusie door overneming van het volledige vermogen van de

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BROVEST, stelt de algemene vergadering van de

overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BRIMAS vast, dat:

- enerzijds de fusie door overneming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

BROVEST, door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BRIMAS werd verwezenlijkt;

- anderzijds de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BROVEST, definitief opgehouden

heeft te bestaan.

Vierde besluit (agendapunt B.2 en C.3, ontslag en kwijting)

De algemene vergadering van de ovememende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

BRIMAS verleent ontslag aan de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap BROVEST, te weten de

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BRIMAS zelf en de heer BROECKX Dirk. Zij verleent

kwijting over hun mandaten.

Vijfde besluit (agendapunt C.4)

De Algemene Vergadering van de gefusioneerde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

BRIMAS beslist - overeenkomstig artikel 724 van het Wetboek van Vennootschappen, dat het doel, zoals in de

agenda voorgesteld, moet aangepast worden gezien het huidig doel van de overnemende vennootschap niet

volledig beantwoordt aan de activiteiten die de vennootschap na de fusie zal ontplooien.

De statutaire doelbepaling zal dus gewijzigd worden door inlassing van volgende bepalingen

"*Het oprichten of het laten oprichten van hotels, logementshuizen, eetgelegenheden en

drankgelegenheden.

*Het exploiteren of het laten exploiteren van hotels, logementshuizen, eetgelegenheden en

drankgelegenheden.

*Het organiseren van conferenties en seminaries.

*Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante

immateriële duurzame activa,

*Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

*De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke

goederen, in 't kart tussenpersoon in de handel.

*Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe

vormen van technologie en hun toepassingen.

Zesde besluit (agendapunt B.3.)

De vergadering van de overgenomen vennootschap BROVEST beslist dat de boeken en bescheiden van de

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BROVEST gedurende ten minste vijf jaar bewaard

zullen worden op het adres te 3510 Kermt, Helwinningstraat 3, zijnde de zetel van de ovememende

vennootschap BRIMAS,

Zevende besluit (agendapunt C.5.)

De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BRIMAS

aanvaardt de voorgestelde aanpassing van de statuten aan de eerder genomen beslissing van overbrenging

van de zetel van de vennootschap.

Achtste besluit (agendapunt C.6)

De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BRIMAS besluit

tot aanvaarding van het voorgestelde ontslag van de niet-statutaire zaakvoerder de heer BROECKX Dirk,

voornoemd,

Zij verleent tevens kwijting over zijn mandaat.

Negende besluit (agendapunt C.7)

De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BRIMAS besluit

tot goedkeuring van de voorgestelde benoeming. Het mandaat van zaakvoerder zal bezoldigd zijn; de

Algemene vergadering zal ter gelegener tijd de bezoldiging vaststellen.

Tiende besluit (agendapunt C.8.)

De algemene vergadering van de overnemende vennootschap besluit tot het geven van een bijzonder

volmacht voor de vervulling van formaliteiten te geven aan de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid Accountantskantoor Primaccount'.

Al deze beslissingen worden genomen met éénparigheid van stemmen.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

ENKEL UITGEREIKT MET HET OOG OP NEERLEGGING TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL

DE NOTARIS, YVES CLERCX

Tegelijk hiermee neergelegd:

uitgifte van voormelde akte

coördinatie van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te verlegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/06/2013
ÿþdû.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111q11.1111111011111111

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

11 -06- 2013

HASSELT

Griffie

Ondernemingsnr : 0878.435.562

Benaming

(voluit) : BRIMAS

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKEIJKHEID

Zetel : HELWINNINGSTRAAT 3 .,3Sitc KERMT

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDERS

De bijzondere algemene vergadering van 31 januari 2013 heeft beslist om Mevrouw BROECKX Lien, NN 93.02.19-320,10 en de Heer BROECKX Pim, NN 95.02.01-309.21 te benoemen als zaakvoerders vanaf ' 01/02/2013.

Zij aanvaarden hun mandaat en zullen dit mandaat onbezoldigd uitoefenen.

(get.) BROECKX Dirk Zaakvoerder

(get.) BROECKX Pim

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

(get.) KUMS Ingrid Zaakvoerder

(get.) BROECKX Lien Zaakvoerder

Op de laatste plz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 20.09.2012, NGL 31.10.2012 12630-0399-016
02/12/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 15.09.2011, NGL 24.11.2011 11620-0550-014
05/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 16.09.2010, NGL 30.09.2010 10562-0069-015
30/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 17.09.2009, NGL 25.09.2009 09775-0075-016
03/12/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 18.09.2008, NGL 28.11.2008 08831-0199-017
14/11/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 04.10.2007, NGL 07.11.2007 07797-0329-018

Coordonnées
BRIMAS

Adresse
HELWINNINGSTRAAT 3 3510 KERMT

Code postal : 3510
Localité : Kermt
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande