BROCATEL-BRUSTEM MOTORS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BROCATEL-BRUSTEM MOTORS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 421.824.492

Publication

19/03/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111au

*1406353

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0421.824.492

Benaming

(voluit) : BROCATEL BRUSTEM MOTORS (verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Luikersteenweg 210 3800 Sint-Truiden

(volledig adres)

Onderwerp akte : BEVESTIGING VERPLAATSTING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL-HERWERKING STATUTEN-ONTSLAG, BENOEMING BESTUURDERS

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bénédicte van Parijs te Borgloon op 30 december 2013 dat de

buitengewone algemene vergadering van de vennoten de volgende beslissingen met éénparigheid van

stemmen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering bevestigt voor zoveel als nodig het besluit genomen door de raad van bestuur op 23 februari

2011, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 7 april daarna onder nummer 11052534,

waarbij de maatschappelijke zetel van de vennootschap verplaatst werd naar het huidige adres.

TWEEDE BESLUIT

Agendapunt 2 wordt goedgekeurd. Volgende tekst zal voortaan gelden als de enige nog vigerende tekst der

statuten:

Hoofdstuk I : Naam - Zetel - Doel - Duur

Artikel 1

De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een naamloze vennootschap

aanneemt en als naam heeft: "Brocetel Brustem Motors.

Bij gebruik zal deze naam steeds dienen gevolgd te worden door de woorden "naamloze vennootschap" of

in het kort "NV".

Artikel 2

De zetel is gevestigd te 3800 Sint-Truiden met als huidig adres: Luikersteenweg 210.

De raad van bestuur kan - zonder statutenwijziging - de zetel binnen het Vlaamse gewest of het Brussels

Hoofdstedelijk Gewest verplaatsen en waar dan ook bijkantoren en andere centra van werkzaamheden

oprichten.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel:

a) de aan- en verkoop van autovoertuigen en ander rollend materiaal;

b) de aan- en verkoop van auto-onderdelen en aanverwante artikelen;

c) carrosseriewerkzaamheden in het algemeen;

d) herstellingen en onderhoud van voertuigen en ander rollend materiaal;

e) groothandel evenals kleinhandel in decoratieartikelen, meubelen, geschenkartikelen, huishoudelijke toestellen, dinanderie, verlichtingsartikelen, sierijzerwerk, sierglaswerk, schilderijen en gravures, evenals textiel, huishoud- en tafellinnen, tuinmeubelen, tuindecoratie en tuinartikelen;

f) restaurant, taverne;

De vennootschap kan overgaan tot aile verrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen

rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of

onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of

vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig en aanverwant doel nastreven,

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Artikel 4

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Hoofdstuk II Kapitaal - inbrengen - Aandelen

Artikel 5

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd tweeënzestig duizend Euro (162.000 ¬ ).

Het is vertegenwoordigd door zesduizend vijfhonderd (6.500) aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde met een fractiewaarde van 1/6500ste van het kapitaal,

Artikel 6

A. Het kapitaal kan verhoogd of verminderd worden bij besluit van de algemene vergadering te nemen volgens de regels gesteld voor wijziging van de statuten en met inachtneming van de overige wettelijke en/of statutaire bepalingen.

Wanneer naar aanleiding van een beslissing tot kapitaalverhoging de betaling van een uitgiftepremie wordt voorzien, zat deze premie worden bestemd voor de niet-beschikbare rekening "uitgiftepremies" die in dezelfde mate als het kapitaal de waarborg voor derden zal uitmaken en waarover, behoudens mogelijkheid tot omzetting in kapitaal, slechts kan worden beschikt overeenkomstig de voorwaarden vereist voor statutenwijziging.

B, Bij kapitaalverhoging door inschrijving op aandelen in geld hebben de houders van bestaande kapitaalsaandelen een voorkeurrecht bij de inschrijving op de nieuwe aandelen naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Wordt dat recht van voorkeur niet integraal uitgeoefend dan worden de overblijvende aandelen bij voorkeur aan de andere houders van kapitaalaandelen in dezelfde evenredigheid aangeboden.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, dienen aangekondigd te worden aan de aandeelhouders zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen,

De algemene vergadering kan met inachtneming van de voorschriften inzake quorum en meerderheid vereist voor statutenwijziging in het belang van de vennootschap het voorkeurrecht beperken of opheffen mits inachtneming van de overige wettelijke bepalingen terzake.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, komt gezegd recht van voorkeur toe aan de naakte eigenaar, en pas bij niet-uitoefening door deze laatste aan de vruchtgebruiker.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, bekomt de intekenaar, zowel de naakte eigenaar als de vruchtgebruiker, de aandelen in volle eigendom.

C. Kapitaalverminderingen dienen te geschieden met inachtneming van de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en onderhavige statuten laten toe de winsten, zelfs voor hun totaliteit, te bestemmen tot aflossing van het kapitaal.

Alleen volledig afbetaalde kapitaalaandelen komen in aanmerking voor een terugbetaling a pari en dit hetzij bij allen volledig of gedeeltelijk, hetzij bil lottrekking en gezegde kapitaalaandelen zullen in geval van algehele terugbetaling vervangen worden door bewijzen van deelgerechtigdheid, In geval van lottrekking zullen de bewijzen van deelgerechtigdheid in tegenstelling tot de nog bestaande kapitaalaandelen geen dividend meer bekomen tenzij - bij winstverdeling - vooraf de kapitaalaandelen minstens een dividend hebben ontvangen gelijk aan de wettelijke rentevoet berekend op de volstorting van hun kapitaal,

Artikel 7

De aandelen zijn op naam.

Artikel 8

Elk aandeel is ondeelbaar.

In geval er verschillende rechthebbenden zijn omtrent hetzelfde aandeel heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de rechten verbonden aan dit aandeel te schorsen totdat een gemeenschappelijke vertegenwoordiger wordt aangeduid,

Bij stemming in de algemene vergadering zal, tenzij de betrokkenen anders zouden zijn overeengekomen, a) wanneer een aandeel of enig deelbewijs in pand gegeven is de eigenaar en niet de pand hebbende schuldeiser tegenover de vennootschap optreden, en b) bij opsplitsing in vruchtgebruik en blote eigendom, zal het steeds de vruchtgebruiker zijn, met uitzondering van het stemrecht ingeval van fusie, splitsing, ontbinding, kapitaalverhoging en -vermindering, het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging, alsook in die gevallen waar deze statuten het anders regelen of er dwingende wetsbepalingen bestaan die hiervan afwijken.

Hoofdstuk III : Bestuur - Controle

Artikel 9

De vennootschap wordt bestuurd door een raad waarvan de leden benoemd worden door de algemene vergadering.

Hun mandaatstermijn zal de eventuele wettelijk voorziene maximumduur niet kunnen overschrijden, is op elk ogenblik herroepbaar en eindigt bij de sluiting van de laatste jaarvergadering voor het verstrijken van gezegde maximumduur.

Uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

De voorzitter en de afgevaardigd-bestuurder worden benoemd door de raad van bestuur onder zijn leden. Indien de voorzitter in de uitoefening van zijn functie belet is, wordt hij vervangen door de oudste bestuurder in leeftijd.

De aanwezigheid van de meerderheid der bestuurders, hetzij persoonlijk, hetzij bij volmacht, is noodzakelijk voor de geldigheid van de besluiten.

De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

In geval van gelijkheid, is de stem van de voorzitter der vergadering beslissend, tenzij de raad van bestuur slechts twee (2) leden zou tellen.

De raad wordt samengeroepen door een bestuurder telkens het belang van de vennootschap dit vereist. Elke samenroeping geschiedt minstens vijf (5) vrije dagen vooraf en bevat datum, uur en agenda der vergadering.

É " 1 De vergaderingen van de raad worden op de maatschappelijke zetel gehouden, behoudens afwijkend akkoord van alle bestuurders of wanneer de vergadering plaatsvindt bij wijze van telefoon- of videoconferentie.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2014 - Annexes du Moniteur belge De besluiten worden bij proces-verbaal vastgesteld in een notulenregister en ondertekend door de meerderheid der aanwezige leden.

Afschriften of uittreksels worden ondertekend dcor de bestuurder(s) die de vennootschap extern kan (kunnen) vertegenwoordigen.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij éénpang schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening.

Een bestuurder die belet is, kan bij eenvoudig schrijven zijn machten overdragen aan een van zijn collega's, doch telkens slechts vcor één bepaalde zitting. Een bestuurder kan drager zijn van meerdere volmachten.

Artikel 10

Aan de bestuurders kan, naast de vergoeding van hun kosten, een vaste bezoldiging worden toegekend door een uitdrukkelijke beslissing van de algemene vergadering.

De goedkeuring door de algemene vergadering van de jaarrekening waarin een bestuursbezoldiging is verwerkt geldt als definitieve goedkeuring van gezegde bezoldiging.

De algemene vergadering kan aan de bestuurders eveneens tantièmes toekennen te nemen uit de beschikbare winst van het boekjaar.

Artikel 11

De raad van bestuur kan een directiecomité oprichten, waarvan de leden gekozen zijn uit of buiten zijn midden. De instelling van een directiecomité dient te worden gepubliceerd met uitdrukkelijke verwijzing naar de bepalingen van artikel 524 bis van het Wetboek van Vennootschappen.

De raad van bestuur zal de machten van dit comité vaststellen en de werking ervan regelen.

De vennootschap kan tevens vertegenwoordigd worden, binnen de grenzen van de bevoegdheden toegekend aan het directiecomité, door de leden van dit directiecomité, alleen of samen handelend, zoals te bepalen door de raad van bestuur.

Artikel 12

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide machten inzake de leiding van de vennootschap en kan alle verrichtingen van intern bestuur uitvoeren die nodig of dienstig zijn om het doel der vennootschap te verwezenlijken.

Al hetgeen niet uitdrukkelijk door de Wet voorbehouden is aan de algemene vergadering, behoort tot de bevoegdheid van de raad van bestuur.

Taakverdeling kan aan of door derden niet tegengeworpen worden evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij benoemingen zou opleggen, alhoewel zij statutair deze macht voorbehouden krijgt.

Binnen de wettelijke beperkingen mogen de algemene vergadering en de raad van bestuur beslissen om hypothecaire en/of andere obligaties uit te geven,

Artikel 13

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap,

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, handelend bij meerderheid van zijn leden, zal zowel voor alle handelingen van dagelijks bestuur als deze die er buiten vallen, waaronder begrepen zijn zowel elk optreden in en buiten rechte als alle handelingen waarbij een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt, de vennootschap tegenover derden rechtsgeldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door hetzij een afgevaardigd-bestuurder alleen, hetzij twee bestuurders, samen handelend.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de venncotschap evenals de individuele vertegenwoordiging met betrekking tot gezegd bestuur, toevertrouwen aan één of meerdere algemeen directeurs. Indien deze persoon tevens lid is van de raad van bestuur zal hij de titel van afgevaardigd-bestuurder dragen.

Het orgaan dat overeenkomstig het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtigden aanstellen onder meer inzake het volledig dagelijks bestuur.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht.

Artikel 14

De controle op de vennootschap zal geschieden in zoverre zulks wettelijk vereist is ofwel indien de algemene vergadering hiertoe besluit door één of meerdere commissarissen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant.

Hoofdstuk 1V ; Algemene Vergaderingen

Artikel 15

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle aandeelhouders.

Elke algemene vergadering wordt samengeroepen door de raad van bestuur, het college van vereffenaars of de commissaris(sen).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

De oproeping tot een algemene vergadering geschiedt met in acht name van de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. De oproepingen vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

De bestemmelingen van de oproepingen kunnen individueel, uitdrukkelijk én schriftelijk aan de vennootschap te kennen geven om de oproeping alsmede de eventuele begeleidende stukken via een ander comrnunicatiemiddel te ontvangen.

Voormelde bestemmelingen zullen hun eventuele instemming en voorkeur inzake communicatiemiddel ais volgt aan de vennootschap kenbaar maken:

- de aandeelhouders en obligatiehouders: via een annotering in het register van aandelen, respectievelijk het register van obligatiehouders;

- de bestuurders en commissarissen: in het stuk waaruit de aanvaarding van hun mandaat blijkt;

Artikel 16

De jaarvergadering heeft plaats de derde donderdag van de maand november om negentien uur.

Indien deze dag evenwel een feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Zij zal desgevallend de verslagen van de bestuurders en de commissaris horen en samen met de jaarrekening, waaronder de balans, bespreken en een bestemming geven aan het resultaat; Eventueel bij afzonderlijke stemming kwijting verlenen aan bestuurders en commissaris en tot hun aanstelling overgaan en, in het algemeen, besluiten over al de punten van de agenda.

De jaarvergadering besluit bij gewone meerderheid van stemmen en mag besluiten nemen ongeacht het aantal aandelen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen.

Artikel 17

Ook de buitengewone en bijzondere algemene vergadering besluit steeds bij gewone meerderheid van stemmen, tenzij voor die gevallen waaromtrent andersluidende beschikkingen vermeld staan in het Wetboek van Vennootschappen of in de statuten.

Artikel 18

De bestuurders en de commissaris(sen) zijn vrijgesteld van enige formaliteit om tot de algemene vergaderingen te worden toegelaten en mogen, ook al zijn zij geen aandeelhouders, steeds de algemene vergaderingen bijwonen.

Aandeelhouders mogen zich op de algemene vergaderingen laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, drager van een schriftelijke volmacht.

Stemmen per brief :

In toepassing van artikel 550 Wetboek van Vennootschappen is stemmen per brief toegelaten door middel van een formulier dat minstens de volgende vermeldingen bevat:

- de agendapunten en, in voorkomend geval, de voorstellen van besluit;

- de stemwijze per agendapunt of voorstel van besluit, d.w.z,: aanvaarding, verwerping of onthouding;

De aandeelhouders kunnen éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De personen bedoeld bij artikel 537 van het Wetboek van Vennootschappen mogen van die besluiten kennis nemen.

Deelneming op afstand langs elektronische weg :

De aandeelhouders, de houders van winstbewijzen, de houders van obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hierna genoemd "de titularis" of "de titularissen", rekening houdend met de hun respectievelijk toegekende rechten, hebben de mogelijkheid om op interactieve wijze op afstand deel te nemen aan de, ai dan niet specifiek voor hen georganiseerde, algemene vergaderingen, door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel dat de titularis, onverminderd enige bij of krachtens de wet opgelegde beperking, ten minste in staat stelt om rechtstreeks, gelijktijdig en tijdens de vergadering op ononderbroken wijze kennis te nemen van en deel te nemen aan de besprekingen en beraadslagingen, te interveniëren en vragen te stellen en het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken,

Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de aandeelhouders die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden.

pe raad van bestuur zal de voorwaarden, criteria en wijzen bepalen aan de hand waarvan de vennootschap de veiligheid van het gebruikte elektronisch communicatiemiddel evenals de hoedanigheid en de identiteit van de deelnemer, gebruiker van het elektronische communicatiemiddel, zal kunnen controleren en Kunnen worden gewaarborgd.

liet komt evenwel aan het bureau van de algemene vergadering toe om de eerbiediging van de voorwaarden die zijn bepaald door de Wet, de statuten of het eventuele interne reglement dienaangaande, te controleren en vast te stellen of een aandeelhouder op rechtsgeldige wijze via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan beschouwd worden.

IDe oproeping tot de algemene vergadering bevat een heldere en nauwkeurige beschrijving van de wettelijke, statutaire of krachtens het eventuele interne reglement vastgestelde procedures, voorwaarden en criteria met betrekking tot de deelname op afstand aan de algemene vergadering. In voorkomend geval, worden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

gezegde procedures, voorwaarden en criteria voor alle belanghebbenden toegankelijk gemaakt via de website

van de vennootschap.

De notulen van de algemene vergadering vermelden de eventuele technische problemen en incidenten die

de deelname langs elektronische weg aan de algemene vergadering en/of aan de stemming hebben belet of

verstoord

Artikel 19

Een algemene vergadering mag slechts besluiten nemen over de punten die op de agenda voorkomen,

tenzij alle aandeelhouders op de vergadering persoonlijk aanwezig zijn en éénparig besluiten tot uitbreiding van

de agenda en mits aanwezigheid van de obligatiehouders.

Aandeelhouders die een algemene vergadering willen doen samenroepen of die een of ander punt op de

agenda van de jaarvergadering willen doen plaatsen, moeten tenminste één/vijfde van het kapitaal

vertegenwoordigen en hiertoe een aanvraag doen met vermelding van de gewenste agendapunten tenminste

een maand vooraf.

De algemene vergaderingen worden onder voorzitterschap van de voorzitter van de raad van bestuur

gehouden of, bij afwezigheid, onder voorzitterschap van de oudste aanwezige bestuurder,

De voorzitter stelt een secretaris aan die hij vrij kan kiezen ook buiten de aandeelhouders.

De vergadering kiest, indien gewenst, twee stemcpnemers.

Deze personen vormen samen met de overige leden van de raad van bestuur het bureau.

Dit bureau verifieert de aanwezigheidslijst die dient opgesteld te worden voordat de zitting wordt geopend,

doch de algemene vergadering besluit over de geldige samenstelling hiervan,

De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, de jaarvergadering één enkele keer drie weken uit te

stellen, Dergelijke verdaging doet geen afbreuk aan de eventuele andere reeds genomen besluiten, behcudens

andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De raad zei uitzonderlijk dit uitstelrecht

niet mogen toepassen wanneer de vergadering werd samengeroepen op verzoek van de commissaris of

aandeelhouders die minstens één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Stemmen gebeurt mondeling tenzij het over personen gaat of tenzij de meerderheid van de vergadering het

anders beslist.

Artikel 20

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en

aandeelhouders die zulks verlangen,

In de notulen dient expliciet vermeld te worden hoe elke aandeelhouder heeft gestemd met betrekking tot

enige kwijting te verlenen aan een bestuurder.

Alle afschriften of uittreksels van die notulen voor derden worden ondertekend door de bestuurder(s) die de

vennootschap extern kan (kunnen) vertegenwoordigen,

Hcofdstuk V : Jaarrekening en dividenden

Artikel 21

Elk boekjaar begint op één juli van ieder jaar en eindigt op dertig juni van het volgende Jaar.

Artikel 22

Het saldo van de resultatenrekening vormt de netto winst van de vennootschap waarop jaarlijks vijf ten

honderd wordt voorafgenomen voor de wettelijke reserve,

Deze voorafname is niet meer verplicht maar facultatief zolang dit reservefonds ééntiende van het

geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt.

Omtrent het overige zal de algemene vergadering jaarlijks soeverein besluiten

Artikel 23

De raad van bestuur bepaalt de uitbetalingsmodaliteiten van eventuele dividenden en is bevoegd om, op het

resultaat van elk boekjaar, interimdividenden uit te keren.

Hoofdstuk VI : Vereffening

Artikel 24

Bij in vereffeningstelling der vennootschap zal de vereffening geschieden door de zcrgen van één of meer

vereffenaars aangesteld door de algemene vergadering die ook hun machten en eventuele vergoeding zal

bepalen. Een vereffenaar treedt evenwel pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is

overgegaan tot de bevestiging of homologatie van diens benoeming.

Indien er meerdere vereffenaars zijn, zullen deze steeds als college optreden.

Alle Kapitaalaandelen worden bij de vereffening gelijk gerechtigd, rekening houdend met hun volstorting,

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun paart in de te verdelen

massa samen met de kapitaalaandelen doch slechts nadat deze laatsten hun inbreng kregen terugbetaald.

De algemene vergadering blijft gedurende de vereffening bevoegd de statuten te wijzigen.

Hcofdstuk VII : Woonstkeuze

Artikel 25

Ieder bestuurder, lid van enig comité, mandataris of vereffenaar die in het buitenland woont wordt geacht in

verband met zijn functie voor gans de duur hiervan woonplaats te hebben gekozen in de zetel der

vennootschap waar alle mededelingen en betekeningen hem geldig kunnen worden gedaan.

DERDE BESLUIT

De vergadering neemt akte van het overlijden van de heer François GUISSENNE, in leven laatst wonende

te 3800 Sint-Truiden, Luikersteenweg 210, waardoor zijn bestuursmandaat van rechtswege een einde heeft

genomen.

" ` Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De vergadering benoemt tot nieuwe bestuurder: mevrouw Armande Hechtermans, voornoemd.

Tevens worden de mandaten van de overige thans in functie zijnde bestuurders verlengd; zullen aldus het mandaat van bestuurder van onderhavige vennootschap waarnemen tot onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2019:

1. mevrouw Armande HECHTERMANS, voornoemd;

2. mevrouw Pascale GU1SSENNE, voornoemd;

3. de heer Patrick GUISSENNE, voornoemd;

Welke allen verklaren hun mandaat te aanvaarden en bevestigen niet getroffen te zijn door enige maatregel

welke zich daartegen zou verzetten.

Behoudens latere andersluidende beslissing van de algemene vergadering is het mandaat van bestuurder

thans onbezoldigd,

Alle voormelde besluiten werden genomen met éénparigheid van stemmen,





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2014 - Annexes du Moniteur belge Voor eensluidende ontledend uittreksel

Notaris Bénédicte VAN PARIJS

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte dd. 30/12/2013



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 21.11.2013, NGL 23.01.2014 14012-0116-012
09/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 20.11.2014, NGL 08.01.2015 15003-0529-012
16/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 15.11.2012, NGL 10.01.2013 13005-0485-012
16/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 17.11.2011, NGL 05.01.2012 12002-0103-012
07/04/2011 : HA057322
01/03/2011 : HA057322
28/12/2009 : HA057322
12/12/2008 : HA057322
07/12/2007 : HA057322
19/12/2006 : HA057322
30/12/2005 : HA057322
22/12/2004 : HA057322
19/11/2003 : HA057322
16/10/2003 : HA057322
14/11/2002 : HA057322
16/03/2001 : HA057322
11/03/1999 : HA057322
21/03/1998 : HA57322
01/01/1997 : HA57322
01/01/1996 : HA57322
01/01/1996 : HA57322
01/01/1993 : HA57322
01/01/1989 : HA57322
01/01/1986 : HA57322

Coordonnées
BROCATEL-BRUSTEM MOTORS

Adresse
LUIKERSTEENWEG 210 3800 ST-TRUIDEN

Code postal : 3800
Localité : SINT-TRUIDEN
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande