BROUWERIJ BREMANS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BROUWERIJ BREMANS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 406.653.001

Publication

06/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 05.06.2014, NGL 30.09.2014 14620-0067-015
03/03/2014
ÿþmod 11.1

F': !" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

N~knrOr.'i~i)s`i tr,r ilrill~rl tli~r

reohtbank y. kuophanrtot tu `i4"1NCUR>:N

2 0 412- 2014

De Hoofdgriffier, Griffie

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbla

illig

*14059951

Ondernemingsnr : 0406.653.001

Benaming (voluit) : BROUWERIJ BREMANS

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Eerste Meistraat 17

3700 Tongeren

Onderwerp akte : REGIME ARTIKEL 537 WIB  UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND ONMIDDELLIJK GEVOLGD DOOR KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA - STATUTENWIJZIGING

Het blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Jan Coppens te Vosselaarzijn ambt verlenend voor notaris Olivier Bremans, wettelijk belet, op éénendertig december tweeduizend dertien, geregistreerd te Turnhout Registratie, op tien januari daarna, deel 704, blad 30, vak 14, Ontvangen vijftig euro, voor de E.a. specteur wn, getekend, ivo MATTHYS, dat:

Werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BROUWERIJ BREMANS" met maatschappelijke zetel te 3700 Tongeren, Eerste Meistraat; 17, ondernemingsnummer 0406.653.001 rechtspersonenregister Tongeren.

Volgende beslissingen werden onder meer genomen:

11 Afschaffing van de nominale waarde van de aandelen.

2/ Verhoging van het kapitaal, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, ten belope van negentig procent (90%) van het tussentijds bruto-dividend, hetzij met een bedrag van een miljoen driehonderdtweeëndertigduizend euro (¬ 1.332.000,00), om het kapitaal van achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) te brengen op een miljoen driehonderdvijftigduizend zeshonderd euro (¬ 1.350.600,00), met uitgifte van tienduizend honderdeenentachtig (10.181) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen; prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 van het Wetboek, van Inkomstenbelastingen.

De kapitaalverhoging zef worden verwezenlijkt door de inbreng door de bestaande aandeelhouders van de. zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de vennootschap, en welke uitvoering beschreven, staat in het verslag van de bedrijfsrevisor, opgesteld op 31 december 2013 door Grant Thomton;Bedrijfsrevisoren, coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, gevestigd te 2600 Antwerpen,' Potvlietlaan 6, vertegenwoordigd door de heer PAZEN Steven, bedrijfsrevisor, en waarvan de conclusies van; het verslag van voornoemde bedrijfsrevisor letterlijk luiden als volgt:

"B1 het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, verricht overeenkomstig de controlenormen van het, instituut van de Bedrijfsrevisoren, zijn wij, Grant Thornton Bedriffsrevisoren CVBA, Potvlietlaan 6 te 2600, Berchem, vertegenwoordigd door haar vennoot de heer Steven Pazen, bedafsrevisor, van oordeel dat:

1. het de intentie is om een kapitaalverhoging door te voeren bij de BVBA BROUWERIJ BREMANS 0406.653.001) met maatschappelijke zetel te 3700 Tongeren, Eerste Meistraat 17 bus 1, middels een; inbreng in natura van een vordering van de vennoten uit de geplande tussentijdse dividenduitkering ten; bedrage van EUR 1,480.000,00 onder afhouding van 10% roerende voorheffing conform artikel 537 van het; Wetboek van de Inkomstenbelastingen. Het totale netto dividendbedrag zal EUR 1.332.000,00 bedragen;

2. het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de beschrijving en de waardering van de ingebracht; bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding voor de inbreng in natura;

3. de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

4. de voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met de vergoeding voor een bedrag van EUR: 1.332.000,00 zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1.

5. voorgaande paragraaf rekening houdt met het feit dat alle vennoten in de

verhouding van hun aandelenbezit voorafgaand aan de kapitaalverhoging deelnemen aan de kapitaalverhoging, zodat er geen enkele benadeling kan zijn in hoofde van de bestaande vennoten. Bij de bepaling van de ruilverhouding werd geen rekening gehouden met latente meerwaarden op vaste activa, noch met latente meerwaarden op goodwill.

6. indien alle vennoten besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zullen als vergoeding voor deze inbreng 10.181 nieuwe aandelen van de BVBA BROUWERIJ BREMANS, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen voor een totale waarde van EUR 1.332,000, 00 worden uitgegeven. De nieuw uit te geven aandelen zullen ais volgt worden toegekend: 10.153 nieuwe aandelen aan mevrouw Claudine Lambrechts, voornoemd; 14 nieuwe aandelen aan de heer Olivier Bremans, voornoemd; 14 nieuwe aandelen aan mevrouw Valérie Bremans, voornoemd;

7. door de inbreng in natura zal het kapitaal worden verhoogd met EUR 1,332.000,00 teneinde het te brengen van EUR 18.600,00 op EUR 1.350.600,00.

Tot slot wensen wij te verduidelijken en te onderstrepen dat ons oordeel over de waarderingsmethode en de ruilverhouding strikt afhankelijk is van de intekening op de kapitaalverhoging door alle aandeelhouders in de verhouding van hun aandelenbezit voorafgaand aan de kapitaalverhoging conform omschreven in punt 4, 5 en 6. Indien aan deze voorwaarde niet is voldaan, dient ons verslag als ongeschreven en niet-afgeleverd te worden beschouwd.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen `faimess opinion' /s.

Antwerpen, 31 december 2013 Grant Thornton Bedrijfsrevisoren CVBA vertegenwoordigd door

Steven Pazen Bedriffsrevisor (getekend)"

3/ Alle aandeelhouders, verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de Vennootschap, en zetten uiteen dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben ten laste van de Vennootschap, die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrïjfsrevisor. Na deze uiteenzetting verklaren alle aandeelhouders negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van een miljoen driehonderdtweeëndertigduizend euro (¬ 1.332.000,00) in de Vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan alle aandeelhouders, die aanvaarden, tienduizend honderdeenentachtig (10.181) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend en wel als volgt

- aan mevrouw LAMBRECHTS Claudine Louise Dominique Marie, voornoemd sub 1, tienduizend honderddrieënvijftig (10.153) nieuwe aandelen.

- aan de heer BREMANS Olivier Marcel Louis Rosalie, voornoemd sub 2, veertien (14) nieuwe aandelen. - aan mevrouw BREMANS Valérie Marie Gabrielle, voornoemd sub 3, veertien (14) nieuwe aandelen.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf (5) voorbije boekjaren.

4/ De voormelde kapitaalverhoging met een miljoen driehonderdtweeëndertigduizend euro (¬ 1.332.000,00) werd daadwerkelijk verwezenlijkt en het kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht werd op een miljoen driehonderdvijftigduizend zeshonderd euro (¬ 1.350.600,00), vertegenwoordigd door tienduizend negenhonderdeenendertig (10.931) aandelen, zonder nominale waarde.

51 Aile machten worden verleend aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betalingen van de roerende voorheffing ten belope van 10 procent (10%) van het tussentijds dividend waarvan hiervoor sprake.

6/ Bijzondere volmacht wordt verleend aan Accountantskantoor Luc Meekers, gevestigd te 3800 Sint-Truiden, Hasseltsesteenweg 24, en diens aangestelden en/of lasthebbers, evenals aan haar bedienden, aangestelden of lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van aile eventuele formaliteiten voor wijzigingen bij de diensten van de Belastingen over de Toegevoegde Waarde, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

7/ Aanpassing en coördinatie van de statuten overeenkomstig de genomen beslissingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS

Jan Coppens

Tegelijk hiermede neergelegd afschrift van de akte, alsmede het verslag van de bedrijfsrevisor en het verslag

van het bestuursorgaan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

%

Voor.

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

11/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 08.10.2012 12605-0560-014
05/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 29.08.2011 11465-0562-014
27/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.06.2010, NGL 23.08.2010 10434-0237-014
11/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 04.06.2009, NGL 07.09.2009 09749-0382-014
28/08/2008 : TG043943
04/10/2007 : TG043943
01/12/2006 : TG043943
27/07/2005 : TG043943
12/10/2004 : TG043943
31/10/2003 : TG043943
06/10/2003 : TG043943
25/09/2002 : TG043943
04/01/2002 : TG043943
27/10/2000 : TG043943
12/09/1990 : TG43943
01/01/1986 : TG43943

Coordonnées
BROUWERIJ BREMANS

Adresse
EERSTE-MEISTRAAT 17, BUS 1 3700 TONGEREN

Code postal : 3700
Localité : TONGEREN
Commune : TONGEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande