BUDGET OIL SERVICE STATIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BUDGET OIL SERVICE STATIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 568.939.741

Publication

03/02/2015
ÿþ :t;~rt :;. ; Mvd 11.1

~~. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



mur~ooi~~~i

15 18261

i

ID

i

NR

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN

2 2 JAN. 2015

Griffie

afdeling HASSELT

Ondernemingsnr : ~J 6R P`b 3 1

Benaming (voluit) :BUDGET OIL SERVICE STATIONS

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :3580 Beringen, Nijverheidsstraat 31

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :OPRICHTING

Uit een akte opgesteld door notaris Koen VERMEULEN met standplaats te Beringen-Paal op 21

januari 2015, blijkt dat werd besloten tot de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid als volgt:

RECHTSVORM EN NAAM :

De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakeliikheid. De naam luidt "BUDGET OIL SERVICE STATIONS".

DUUR:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur,

ZETEL:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Beringen, Nijverheidsstraat 31.

OPRICHTERSNENNOTEN DIE HUN INBRENG NIET VOLLEDIG HEBBEN VOLGESTORT:

1) De heer KUS Salih, geboren te Yunak (Turkije) op 19 april 1972, rijksregisternummer 72.04.19 37315, echtgenoot van mevrouw KHAN Nosheen Shabana, wonende te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Pleispark 67.

Gehuwd onder het stelsel der zuivere scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Pierre Verschaffel te Gent op 23 mei 2002, niet gewijzigd tot op heden.

2) De heer THIERS Cristian Guillermo, zaakvoerder, geboren te Buenos Aires (Argentinië), rijksregisternummer 57.10.18 219-23, echtgenoot van mevrouw DE MEYER Cinthia Marguerite, wonende te 8300 Knokke-Heist, Magere Schorre 95 B.

Gehuwd onder het stelsel der zuivere scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Annelies Verstraete te Sint-Niklaas op 30 september 2014, niet gewijzigd tot op heden.

3) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BUDGET OIL BELGIUM" met zetel te 3580 Beringen, Nijverheidsstraat 31, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, afdeling Hasselt en met ondernemingsnummer BTW BE 0831.523.986.

Opgericht onder de benaming "IMMO LIMOIL" bij akte verleden voor notaris Geraldine Cops te Maaseik op 25 november 2010, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 03 december daarna onder nummer 20101203-0306430.

Waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd en huidige benaming werd aangenomen bij akte verleden voor notaris Marijke Mellaerts te Paal op 16 januari 2015, welke akte eerstdaags zal worden bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

- Niet-volgestort bedrag: zevenhonderd achtenveertig duizend vijfhonderd euro (¬ 748.500,00). MAATSCHAPPELIJK KAPITAAUGESTORT BEDRAG:

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen euro 1¬ 1.000.000,00). Het is verdeeld in duizend (1.000) gelijke aandelen met een nominale waarde van ieder duizend euro (¬ 1.000,00).

- Het kapitaal is bij de oprichting ciedeelteliik volgestort door inbreng in geld van een bedrag van tweehonderd eenenvijftig duizend vijfhonderd euro (¬ 251.500,00) door storting of overschrijving op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting, waarvoor één (1) aandeel werd toegekend aan de heer THIERS Cristian Guillermo en waarvoor één (1) aandeel werd toe" ekend aan de heer KUS Saiih en waarvoor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

r 1

R Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

negenhonderd achtennegentig (998) aandelen werden toegekend aan De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BUDGET OIL BELGIUM".

SAMENSTELLING VAN HET MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Volledig in geld.

BEGIN EN EINDE BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van

ieder jaar.

BE"ALINGEN BETREFFENDE HET AANLEGGEN VAN RESERVES - DE VERDELING VAN DE

WINST:

Het batig slot dat de balans aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen

totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt aangewend volgens het besluit van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen I beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het Wetboek van vennootschappen.

BESTUUR  OMVANG BEVOEGDHEDEN EN WIJZE VAN UITOEFENEN:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

INTERN BESTUUR  BEPERKINGEN:

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen,

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT:

Iedere zaakvoerder kan alleen optreden en vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. COMMISSARIS:

Er werd geen commissaris benoemd,

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel:

Het beheer in de ruimste zin van het woord van onroerende goederen, daaronder begrepen, de huur, verhuring, onderhuur, de uitbating, de herstelling, de verbetering, het onderhoud, de verbouwing, de aankoop, de oprichting en iedere verwerving en verkoop van onroerende goederen.

Het beheer van roerende goederen, meer bepaald van aandelen, obligaties en allerhande roerende waarden, daaronder begrepen de aankoop, verkoop, arbitrage van dergelijke waarden. Adviseren in financiële, economische, sociale, organisatorische, technische en administratieve zaken.

Zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen. Zij mag zowel in België als in het buitenland alle verrichtingen doen met betrekking tot het hierboven bepaalde maatschappelijk doel en op alle wijzen die zij het best geschikt acht, en inzonderheid:

Het verwerven door inschrijving of aankoop, voor eigen rekening of voor rekening van derden van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard. Het in de ruimst zin van het woord verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen. ln de ruimste zin van het woord, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen in zake portefeuille of kapitaalsbestuur,

Het verhuren of huren, de aan- en verkoop van onroerende en roerende goederen en portefeuilles en portefeuillewaarden.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, het in licentie geven van octrooien en know-how en andere



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge



Luik B - vervolg

verwante immaterieel vaste activa.

Het organiseren van cursussen en opleidingen, zowel wat betreft het voeren van boekhoudingen, het gebruik van software, ais het organiseren van administraties en secretariaten.

Zij mag aile verrichtingen doen van onroerende, roerende, commerciële, productieve, financiële, industriële en burgerlijke aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. Bovenstaande opsomming is niet limitatief, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

De vennootschap heeft tevens tot doel:

groot- en kleinhandel, in- en uitvoer, transport en levering van vloeibare brandstoffen en

smeermiddelen,

uitbating van een tankstation

groot- en kleinhandel in autobenodigdheden, werktuigen, onderhoudsproducten,

veiligheidsmateriaal, belettering, carrosseriewerkzaamheden en onderdelen;

uitbating van een carwash,

handel, verhuur, onderhoud en herstelling van personenwagens, vrachtwagens,

aanhangwagens en andere voertuigen,

kleinhandel in algemene voedingswaren en huishoudelijke artikelen, in alcoholische en niet-

alcoholische dranken, in bereide maaltijden en broodjes, in dagbladen en tijdschriften, lotto en

andere kansspelen, strips, boeken, gidsen, wegenkaarten, postzegels, rookwaren en

tabakswaren, school- en bureelmateriaal, telefoon- en buskaarten.

De vennootschap kan alle verrichtingen, zowel roerend als onroerend, uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel, zowel in België als in het buitenland,

Zij kan tevens de functies van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen. Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering gehouden ten overstaan van een notaris volgens de regels die in het Wetboek van vennootschappen gesteld zijn.

JAARVERGADERING:

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni om tien uur,

Indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. VERTEGENWOORDIGING VAN VENNOTEN:

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

STEMRECHT:

Elk aandeel geeft recht op één stem.

MEERDERE GERECHTIGDEN VOOR ÉÉN AANDEEL:

De vennootschap erkent slechts één enkele eigenaar per aandeel. Wanneer één of meerdere aandelen toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon, die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden; zolang zodanige aanwijzing niet is gedaan, blijven ze geschorst. VRUCHTGEBRUIK OP AANDELEN:

Wanneer een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is en er geen gemeenschappelijke volmachtdrager werd aangeduid, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens voor wat betreft de besluiten over kapitaalvermindering, kapitaalverhoging en invereffeningstelling van de vennootschap. In deze laatste gevallen komt het stemrecht de blote eigenaar toe.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging de blote eigenaar toe. De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen, De aandelen die deze laatste op die manier alleen verkrijgt, komen hem toe in volle eigendom. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN:

A. Benoeming van de eerste gewone zaakvoerder - Bezoldiging

De oprichters verklaren dat zij de eerste algemene vergadering samenstellen, waarop het gehele kapitaal aanwezig is.

- Benoeming -

Met eenparigheid van stemmen wordt als eerste zaakvoerder benoemd voor onbeperkte duur:

,Voorbehouden aan het --E etgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

,Voor-

~behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

º%"

Luik B - vervolg

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BUDGET OIL BELGIUM" met zetel te 3580 Beringen, Nijverheidsstraat 31. Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, afdeling Hasselt en met ondernemingsnummer BTW BE 0831.523.986. Voor wie als vast vertegenwoordiger wordt benoemd: de heer KUS Salih, geboren te Yunak (Turkije) op 19 april 1972, rijksregisternummer 72.04.19 373-15, wonende te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Pleispark 67. Hij verklaart die opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door een maatregel die zich hiertegen verzet.

- Bezoldiging -

Met eenparigheid van stemmen heeft de algemene vergadering volgende besluiten genomen:

- de zaakvoerder oefent zijn ambt onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hem voor het toekomende geen bezoldiging zal hebben toegekend,

B. Eerste gewone algemene vergadering - eerste boekjaar

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni in het jaar

2016.

Het eerste boekjaar loopt pro fisco tot 31 december 2015.

C. Volmachten

De oprichters verklaren hierbij bijzondere volmacht te verlenen aan het kantoor FOEDERER DFK ACCOUNTANTS, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, te 3960 Bree, Opitterpoort 62, om alle administratieve formaliteiten met betrekking tot de oprichting te vervolledigen, zoals onder meer de formaliteiten voor de inschrijving bij het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de inschrijving bij de BTW, het verrichten van alle formaliteiten voor het bekomen van de nodige attesten en vergunningen. Er wordt volmacht verleend met het recht van indeplaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Koen VERMEULEN

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte en volmacht

Coordonnées
BUDGET OIL SERVICE STATIONS

Adresse
NIJVERHEIDSSTRAAT 31 3580 BERINGEN

Code postal : 3580
Localité : BERINGEN
Commune : BERINGEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande