BUILD 2.0

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BUILD 2.0
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 632.721.102

Publication

26/06/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15310613*

Neergelegd

24-06-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Korte Hofstraat 41

Ondernemingsnummer :

0632721102

Benaming (voluit) : BUILD 2.0

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

~~Uit een akte verleden voor Meester Hadewych DE BACKERE, handelend in de hoedanigheid van vaste vertegenwoordiger van  DE BACKERE Hadewych , burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te Hamont-Achel, vennoot en zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  DE BACKERE & VAN HEK  Geassocieerde notarissen , met zetel te Lommel op 23 juni 2015, blijkt dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk werd opgericht door:

1. UFFICIO 2.0, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met zetel te 3530 Houthalen-Helchteren, Korte Hofstraat 41, met ondernemingsnummer BTW BE0628.463.196, rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Hasselt 0628.463.196.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Ghislain EERDEKENS te Neerpelt op 9 april 2015, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 13 april 2015, onder nummer 15306324.

De statuten van de vennootschap werden nog niet gewijzigd.

2. De heer VELLOSA Mario Leonard, geboren te Mortsel op 26 maart 1968, van Belgische nationaliteit, echtgenoot van mevrouw VAN WICHELEN Brigitte Emiel Adela, geboren te Deurne (Antwerpen) op 1 november 1965, wonende te 2560 Kessel, Krijgsveld 14.

STATUTEN

Benaming

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming «BUILD 2.0».

Zetel:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3530 Houthalen-Helchteren, Korte Hofstraat 41. Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Doel

De vennootschap heeft tot doel:

- algemene bouwonderneming inhoudende het optrekken van gebouwen en onder de kap brengen alsmede de coördinatie van de andere aan onderaannemers toevertrouwde en door deze uitgevoerde voltooiingswerken van gebouwen; uitvoeren van alle metsel- en betonwerken; restauratiewerken van gebouwen en monumenten; slopingswerken van gebouwen en kunstwerken; bouwen van stellingen alsmede het invoegen en reinigen van gevels; het bouwen van niet metalen kunstwerken; optrekken van niet metalen uiteenneembare paviljoenen en barakken; waterdichtmaken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer; droogmaken van gebouwen anders dan met teer en asfalt; leggen van tegelvloeren en mozaïek, warmte- en geluidsisolering; plafonneer, cementeer-, en alle andere pleisterwerken; plaatsen van chapes, uitvoeren van vloer- en tegelwerken, leggen van parketvloer en het plaatsen van alle houten wand-, vloer- en plafondbekledingen; timmer- en schrijnwerk voor gebouwen; vervaardigen en plaatsen van houten

3530 Houthalen-Helchteren

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

vensterluiken; plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken en metalen schrijnwerk en schrijnwerk in kunststof; uitvoeren van grond-, riolerings- en draineringswerken; het leggen van kabels en diverse leidingen; aanleggen en onderhouden van speelpleinen, sportvelden, parken en tuinen, met inbegrip van de aanplantingswerken; het plaatsen van afsluitingen, omheiningen, vangrails en veiligheidsinrichtingen; onderneming voor het plaatsen van centrale verwarming met warm water en stoom; installeren van sanitaire inrichtingen en gasverwarming, voor lood- en zinkwerk en voor het installeren van waterverzachters; onderneming voor het schilderen van gebouwen, voor het behangen en garneren; plaatsen van ruiten, glas, spiegelglas, gekleurde ramen en het aanwenden van alle doorschijnend en doorzichtig materiaal; onderneming voor het bedekken van gebouwen; metalen en niet-metalen dakbedekkingswerken van gebouwen; steen- en marmerwerken voor gebouwen; onderneming voor het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen; aanleggen van parkings en inritten; leggen van stoepdallen en betonklinkers; algemene aannemingen van waterbouwkundige werken; ruimen van waterlopen; bitumineuze verhardingen en bestrijkingen; speciale bekleding voor sportvelden; plaatsen van sport- en speelpleinaccomodatie; het vellen van bomen, houthandel;

- kleinhandel in alle bouwmaterialen, cement- en betonprodukten;

- het verlenen van technische, administratieve, financiële en commerciële bijstand, in de meest ruime zin genomen, aan derden, alsmede het management in de meest ruime zin van het woord; - de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, het huren en verhuren, de ordening, de verkaveling, het doen bouwen of verbouwen, de procuratie, de tussenhandel en de makelarij en/of handel in onroerende en roerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende en roerende verhandelingen in de meest brede zin, inbegrepen de onroerende leasing; het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen bij gehele of gedeeltelijke overname van aandelen, dit in de ruimste zin van het woord; het verwezenlijken van om het even welke verrichting inzake portefeuille en kapitaalbeheer; het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investeringen; het oprichten, het besturen, het begeleiden, het deelnemen, het adviseren en directie voeren over andere ondernemingen en vennootschappen; het toestaan van leningen, zich borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen of vennootschappen en ondernemingen aangegaan; het verstrekken van inlichtingen en adviezen verbandhoudende met belegging, het beheer, de mobiliën en immobiliën van vermogens voor rekening van derden, dit in de ruimste zin van het woord; het stellen van alle handelingen met het oog op de belegging van vermogens, zowel roerende als onroerende;

- overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen;

- verkoop, installatie, plaatsing, beheer en verhuur van zonnecollectoren, zonneboilers, zonnecellen, zonnepanelen, allerhande toepassingen van zonne-energie en aanverwante systemen en milieutechnologie, dit zowel aan of voor particulieren, ondernemingen of andere instellingen; - de vennootschap kan aandelen verwerven in andere vennootschappen;

- alle activiteiten als managementvennootschap;

- alle activiteiten als studiedienst;

- consulting en projectmanagement;

De vennootschap mag haar doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven, zowel rechtstreeks als door een vertegenwoordiging, deelneming, associaties, semensmelting, concessie of mandaat, zowel voor eigen rekening als voor rekening en risico voor derden.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, burgerlijke verrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële, roerende en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardige of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van het product te vergemakkelijken.

Zij kan ook functies van bestuurders of vereffenaars van andere vennootschappen uitoefenen. Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen. Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam, zonder nominale

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

waarde, die ieder één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal werd volstort ten belope van één/derde (1/3e), zijnde ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO  6.200,00 EUR.

Dit bedrag werd gestort op naam van de vennootschap in oprichting op een bijzondere rekening bij de naamloze vennootschap BELFIUS BANK, met zetel te 1000 Brussel, Pachecolaan 44, op rekening nummer BE33 0689 0291 6746.

Het certificaat van deponering werd door voornoemde vennootschap afgeleverd op 22 juni 2015, en aan ondergetekende notaris overhandigd. Deze bevestigt dat de gelden gestort werden conform de wet. Dit attest zal door haar in het vennootschapsdossier bewaard blijven.

Bestuursorgaan  Bestuursbevoegdheid  Vertegenwoordigingsbevoegheid

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur die door hen wordt vastgesteld.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari van elk jaar en eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste boekjaar loopt van 23 juni 2015 tot 31 december 2016. Het betreft bijgevolg een verlengd boekjaar. Gewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste dinsdag van juni om achttien uur (18:00 u). De eerste gewone algemene vergadering zal plaatshebben in het jaar 2017, overeenkomstig de statuten.

Zaakvoerders

1/ het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee (2).

2/ in deze hoedanigheid te benoemen voor onbepaalde duur :

- UFFICIO 2.0, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voornoemd. Voor deze vennootschap zal de heer SCHROYEN Rudolf Valentin Hendrik Maria, geboren te Maaseik op 31 augustus 1967, van Belgische nationaliteit, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Korte Hofstraat 41 optreden als vaste vertegenwoordiger in de zin van artikel 61 §2 van het Wetboek van Vennootschappen.

- De heer VELLOSA Mario Leonard, geboren te Mortsel op 26 maart 1968, van Belgische nationaliteit, echtgenoot van mevrouw VAN WICHELEN Brigitte Emiel Adela, geboren te Deurne (Antwerpen) op 1 november 1965, wonende te 2560 Kessel, Krijgsveld 14.

3/ het ambt van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist. Voor ontledend uittreksel.

Notaris Hadewych De Backere.

Coordonnées
BUILD 2.0

Adresse
KORTE HOFSTRAAT 41 3530 HOUTHALEN-HELCHTEREN

Code postal : 3530
Localité : Helchteren
Commune : HOUTHALEN-HELCHTEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande