BUILD-SUPPORT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BUILD-SUPPORT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 475.653.455

Publication

27/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 12.03.2014, NGL 20.03.2014 14070-0185-012
19/08/2013
ÿþ ~ Mad 2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

uhlu

Neergelegd ter griffie der rechtbank v. knophendel te TONGEREN

0

De Hoofdgriffier, Griffie

7 -08- 2013

N1119111

Ondernemingsnr : 0475.653.455

Benaming

(voluit) : BVBA Verlaak Beheer

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3680 Maaseik, Kloosterbempden 20 bus 104

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING  WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE BENAMING, ZETEL en DATUM JAARVERGADERING - UITBREIDING MAATSCHAPPELIJK DOEL  BEVESTIGING BENOEMING ZAAKVOERDER  VOLMACHT

Uit een akte verleden voor notaris Myriam Fransman-Daelemans te Bree op 22 juli 2013, geregistreerd te

Bree op 29 juli 2013, boek 342, blad 78, vak 7, viertien bladen geen verzendingen, Ontvangen: vijftig euro (¬

50,00) de ea. inspecteur ad interim Ria Diels, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten

eenparig de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

De maatschappelijke benaming van de vennootschap luidt voortaan: "Build-Support".

TWEEDE BESLUIT

De maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt overgebracht naar 3960 Bree (Opitter), Molenstraat

30.

DERDE BESLUIT

De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden en te herformuleren zoals vermeld in de

agenda, en beslist vervolgens de tekst te wijzigen, zoals hierna bepaald in het vijfde besluit,

VIERDE BESLUIT

De jaarvergadering wordt voortaan gehouden op de laatste zaterdag van de maand juni om 19.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag,

op hetzelfde uur.

VIJFDE BESLUIT

Volgende tekst zal voortaan gelden als enige nog vigerende tekst der statuten, waarvan de voornaamste

bepalingen luiden als volgt:

Naam

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als naam "Build-

Support".

Duur

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur te rekenen vanaf 11 september 2001.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3960 Bree (Opitter), Molenstraat 30.

Doel

De vennootschap heeft tot doel, dit zowel in België als in het buitenland:

1. a) de verwerving voor eigen rekening van participaties, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting,

ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse,

commerciële, industriële of andere vennootschappen;

b) de verwerving voor eigen rekening van eender welke titels, rechten of roerende waarden door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, intekening, plaatsing, waarborg, koop, aankoopoptie, verhandeling of op iedere andere wijze;

c) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren. In dit kader mag de vennootschap zich tevens borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen en ondernemingen aangegaan. Zij mag eveneens al haar goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden; alsmede mag zij aile financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan deposito-banken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-ondernemingen;

d) in de meest ruime betekenis het voor eigen rekening deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

verwezenlijken voor eigen rekening van om het even welke verrichting inzake portefeuille-, kapitaals- of vermogensbeheer;

e) het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle

bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij op het vlak van algemeen beheer of

financieel;

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks

of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden;

Het voeren van het dagelijks management van vennootschappen, hieronder wordt ondermeer vervat:

- organisatie en planning van het productieproces, de logistieke afhandeling en de kwaliteitscontrole;

- het bepalen van het aankoopbeleid, het verkoopbeleid, onderhandelen met leveranciers en klanten;

- het verbeteren en op punt stellen van administratieve en financiële organisatie;

- op het gebied van beheer, management en marketing.

f) consulting op het gebied van publiciteit, public-relations en diverse manifestaties; het verzorgen van public-relations activiteiten en het verzorgen en inrichten van manifestaties allerhande;

g) het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, licenties, knowhow en aanverwante immateriële duurzame vaste activa; alsmede de uitbating van een bureau voor nijverheidsstudies;

h) het verhuren of huren, de aan- en verkoop van roerende goederen;

i) het adviseren, organiseren en bemiddelen in de aan- en verkoop, de in- en uitvoerhandel; het voeren van algemene tradingactiviteiten, met inbegrip van de groot- en klein-handel, de in- en uitvoerhandel.

2, Het uitvoeren en/of coördineren van algemene aannemingen, het bouwen en verbouwen, het onderhoud, de uitrusting, de inrichting, de versiering, de omvorming, de hernieuwing, de expertises en het reinigen en/of herstellen van alle zogenaamde onroerende goederen, parken en beplantingen.

Consulting/advies naar bouwbedrijven en alle aanverwante bedrijven naar begeleiding opstart, advies geven allerlei, bouwgerelateerde dossiers samenstellen zijnde onder andere aanvraag erkenning, milieuvergunningen en andere gerelateerde dossiers.

De studie en uitvoering van thermische en akoestische isolatiewerken, omvat ook de aankoop, verkoop, verhuring en de handel in het algemeen van alle producten en materialen hiervoor noodzakelijk.

Alle schattingen en alle arbitrage, van welke aard, ook op tegenspraak of niet, evenals alle verrichtingen die ze kunnen voorbereiden of die er kunnen uit voortvloeien en alle werken behorende tot het beroep van landmeter, van architect, van expert in onroerende goederen,

De vennootschap zal namelijk industriële, onroerende, boekhoudkundige, fiscale of andere schattingen mogen doen, alle regelingen uitvoeren van onheilen inzake brand diefstal, verlies van winsten, schade door oorlogsfeiten of andere, zowel voor haar eigen rekening als voor rekening van derden, ze verwezenlijken of ze uitvoeren onder welke vorm ook, handelen als technisch raadgever of inzake onroerende goederen, Alsook wordt voorzien de coördinatie van alle onderaannemingen, het aannemen en uitvoeren van alle metsel- en betonwerken, dakwerken, terrassen en patio's, timmerwerken, leveren en plaatsen van hout en metalen spanten, trappen, deuren, scheidingswanden en vloeren, alle dakbedekkíngwerken, vloer en tegelwerken, plafonneringswerken en cementeringswerken, beglazingswerken, sanitaire installaties en onderhoudswerken.

Warmte-installaties, koude installaties, installaties voor afstandsverwarming en speciale installaties en onderhoudswerken voor ontwikkelen, regenereren, recupereren van warmte en/of koude en/of elektriciteit.

Gevelreinigingswerken, leveren en plaatsen van alle soorten ramen, deuren, rolluiken en zonneweringen, restauratie van monumenten, geklasseerde gebouwen.

Waterbouwkundige werken zoals de eigenlijke zee en stroomwerken waaronder het bouwen en herstellen van sluizen, stuwdammen, dijken, zeedammen, kanalen en technische werken aan de waterwegen en de havenwerken, de grote werken van droogleggen en pompen, de grote irrigatiewerken en regeling van de waterlopen, de uitbaggering.

Bijzondere grondwerken zoals boringen, peilingen, uitdiepen, het neerslaan van de grondwaterspiegel, funderingswerken, heiwerk, damplanken, en versterkingswerken van de bodem volgens allerlei methodes. Onderneming voor alle vormen van bodemsanering.

Draineringswerken en het ruimen van onbevaarbare waterlopen, het graven en onderhouden van vijvers, rivieren en waterlopen. Het draineren en/of bevloeien van gronden, terreinen, bouwplaatsen, akkers en sportvelden. Alle andere grondwerken die niet elders worden vernoemd.

Het ontwerpen en oprichten van houten en/of metalen constructies zoals loodsen, bruggen, tanks, afrasteringen en sporthallen.

Het ontwerpen en uitvoeren van alle smeedwerken, siervoorwerpen voor gebouwen, tuinen, planten en recreatieterreinen.

Voor alle inrichtingen, complexen en gebouwen, zowel industriële als residentiële, sport en amusementsinrichtingen, als voor hospitalen en ziekenhuizen zowel in de privé als in de publieke sector:

a) uit te voeren in alle beroepssectoren, gespecialiseerd of niet, de verkoop, de verhuring en het ontlenen of alle werken in het kader der diensten die betrekking hebben op de techniek, het beheer, de bewaking, de bescherming, de veiligheid, het onderhoud, de hulpverlening.

b) te promoveren door investering, financiering of lening alle installaties van materiaal en alle grondstoffen, producten, systemen, ideeën en brevetten die betrekking hebben op de technici nodig voor hun werking en hun uitbating.

c) te waarborgen het materiaal, de grondstoffen en de gebruikte producten zowel als de installaties die worden uitgebaat, beheerd of onderhouden, ontwerpen en maken van beurzen in binnen- en buitenland.

4'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Wegenbouw en bouw van niet metalen kunstwerken zoals het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen, fietspaden, van vliegvelden en startbanden van niet metalen kunstwerken zoals bruggen en viaducten, wegen en spoorwegtunnels, watertorens, silo's, zwembaden, kolenopslagplaatsen, askuilen, draaischijven, weegbruggen, steunmuren enzovoort, eveneens de rioleringswerken.

Leggen van kabels en diverse leidingen met onder meer de lokalisatie van hoogspanningslijnen en pijpen, de leidingen voorwater en gasvoorzieningen, het plaatsen van allerlei elektrische kabels.

Het bouwen, aanleggen van speelpleinen en sportvelden evenals van parken en tuinen, met inbegrip van de aanplantingen, omvat eveneens het plaatsen van afsluitingen en omheiningen.

Het ontwerpen en aanleggen van tuinen, parken en recreatieterreinen, zoals siertuinen, minigolf, tennisterreinen, speeltuinen, pretparken en wat dies meer.

Het leggen van klinkers en kasseien voor wegen, terrassen en opritten.

Het transporteren van alle vaste, vloeibare en gasvormige stoffen en producten, levensmiddelen, vlees, vis, fruit, bieten, witloof en andere landbouwproducten, bloemen, planten, brandstoffen, bouw en installatie materialen.

Groot -en kleinhandel van bouwmaterialen.

Het aanleggen en het onderhouden van de verkeerssignalisatie en de wegmarkeringen.

Het optrekken van gebouwen (ruwbouw en onder dak zetten) evenals de bekisting en het ijzervlechtwerk.

Algemene bouwwerkzaamheden, omvattende de bedrijvigheden welke betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingwerken of de coôrdinatie van deze laatste wanneer zij door onderaannemers worden uitgevoerd, eveneens het optrekkén van geprefabriceerde gebouwen.

Schoorsteen en ovenbouw, met het optrekken van fabriekschouwen, nijverheidsovens en andere

soortgelijke werken evenals het metselwerk van ovens en het plaatsen van alle vuurvaste producten. Slopingswerken en het slopen van kunstwerken en gebouwen, evenals het effenen en het wegruimen. Voegwerken, stukadoorswerken, plafonneer  cementeer en alle andere pleisterwerken, berapingswerken,

plaatsen van chapes, gips- en staffwerken en ornamenten,

Het leggen van industriële vloeren en polieren, het leggen van vloerdeklagen en bekleding van industriële vloeren, het leggen van vloerbeschermingslagen, de vloerbedekkingen met monolitisch karakter op basis vàn asfalt en synthetische producten of van natuur of synthetische mortel, industriële kunstharsbedekkiing met inbegrip van muuroverlappingen.

Dakdekken en isolatie tegen vochtigheid en het bedekken van gebouwen met onder meer dakpannen, stro, natuurlijke- en kunstleien, stalen platen en platen in asbest-cement en non ferro metalen.

Het waterdicht maken van gebouwen met asfalt en teer, onder meer het bedekken met asfalt  of met koolwaterstofhoudende producten, gebeurlijk gecombineerd met metalen.

Het droogmaken van gebouwen, anders dan met teer en asfalt.

Thermische en geluidsisolatie,

Het plaatsen van gyprocwanden.

Vloerbekleding en muurbekleding, het leggen van tegelvloeren, mozaïek en alle andere bedekkingen van vloeren.

Het saneren, het in stand houden of het in zijn oor-spronkelijke toestand terugstellen van ondermeer orgels, beeldhouwwerken, monumentale horloges, historische wand- en plafondschilderingen, fresco's, schilderijen, glas in lood en brandglasramen, klokken en beiaards, historische textiele wandbekledingen, historisch gecoupeerd stuc-werk, historische schrijnwerken en meubelen, kunst-smeedwerk, historische parketvloeren, water en windmolen mechanismen,

Arduin  en marmerwerken, restauratiewerken, het plaatsen van grafmonumenten, het restaureren, reinigen en wassen van gevels en monumenten. Het plaatsen van marmer en arduin in gebouwen. Het plaatsen van alle soorten versieringen, schoorsteenmantels en dergelijke in marmer of steen.

Alle soorten timmerwerk en metalen schrijnwerk. Het timmer- en schrijnwerk voor gebouwen, het plaatsen van sloten en ijzerwaren voor bouwwerken, het plaatsen van houten en plastiekdeuren en plinten. Het plaatsen van houten en plastic vensterluiken.

Het leggen van parketvloeren en alle andere houten bedekkingen van muren en vloeren.

Het plaatsen van valse schutsels en valse zolderingen in haut.

Het plaatsen van aanbouwkeuken en badkamers.

Het plaatsen van ijzerwerk, metalen vensterluiken en metalen schrijnwerk evenals het plaatsen van roosters, ramen en deuren, intrekbare en rollende deuren en van buitenrolluiken.

Het plaatsen van alle soorten dakgoten het bedekken van muren en zolderingen door het aanbrengen van metalen elementen.

Het plaatsen van alle soorten glas, het bouwen van wanden en bedekkingen in doorschijnend beton, Alle schilderwerk, evenals industrieel schilderwerk,

Het kalken van gebouwen en het bestrijken met kalk, het behangen en stofferen, het plaatsen van vloerbedekkingen en van alle andere synthetische bedekkingen van vloeren, ondermeer plastiek. Metaalconstructies, montage en demontagewerken, buis en andere soortgelijke constructies.

Het plaatsen van woon-units.

Het plaatsen van ventilatie, verwarming met warme lucht, luchtconditionering en de caloriefugage van leidingen en kanalisaties.

Het plaatsen van centrale verwarming met water, stoom of gas en van bijkomende toestellen.

Het plaatsen van sanitaire inrichtingen, lood  en zinkwerk, installatie van waterverzachters.

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het bedekken van daken in non ferrometalen en het plaatsen van zinken dakvensters, evenals de herstel-lings en onderhoudswerken.

Het plaatsen, herstellen en onderhouden van allerhande branders; brandertechnicus.

Alle elektriciteitswerken zowel in privé gebouwen als in openbare gebouwen, evenals het plaatsen van bliksem-afleiders, elektrische signalisatie allerhande voor wegen, spoorwegen rivieren, zee en luchtwegen.

Het plaatsen, inrichten, onderhouden en herstellen van speciale installaties zoals het inrichten van fabrieken, werkplaatsen, pompstations, koelinstallaties enzovoort.

De vennootschap mag tevens alle roerende, onroerende industriële, commerciële, burgerlijke, financiële, handels-, nijverheids-, bedrijfstechnische en bedrijfs-economische verrichtingen stellen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden; de vennootschap mag haar maatschappelijk doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven. Zowel rechtstreeks als door vertegenwoordiging, deelneming, associatie, samensmelting, concessie of mandaat, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, fusie, deelname of op andere wijze in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan ook functies en opdrachten van lasthebber, zaakvoerder, (onafhankelijk) bestuurder, corporate governance mandaten, kaderlid of expert, lid van het directie- of enig ander comité, toezichthouder, (voorlopig) bewindvoerder, sekwester of vereffenaar van andere vennootschappen of ondernemingen uitoefenen.

De vennootschap mag in alle plaatsen van binnen- en buitenland exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, verkoopsburelen, bijhuizen, opslag- en bewaar-plaatsen, agentschappen of hoe genaamd ook oprichten. Deze opsomming is verklarend en geenszins beperkend.

De vennootschap kan overgaan tot alle verrichtingen, alsmede financiële en onroerende verrichtingen, die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen in België of in het buitenland, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn het maatschappelijk doel te bevorderen.

Zij kan ook de functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijke kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder nominale waarde met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste (1/186) van het maatschappelijk kapitaal elk. De aandelen zijn genummerd van één (1) tot en met honderd zesentachtig (186).

Bestuur en vertegenwoordiging

BESTUUR - DUUR - SALARIS

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, personen, al dan niet vennoot.

Zij worden door de vennoten benoemd voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur.

De opdracht van zaakvoerder wordt niet bezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dit geval kan door de algemene vergadering, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

EXTERN BESTUUR

Elke zaakvoerder kan alleen optreden teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder.

BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

Algemene vergadering

GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste zaterdag van de maand juni om negentien uur (19.00 uur). Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, op hetzelfde uur.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

BIJEENROEPINGEN.

De zaakvoerders en in voorkomend geval de commissarissen kunnen zowel een gewone algemene vergadering als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag.

A

4 De zaakvoerders en de commissarissen zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2013 - Annexes du Moniteur belge De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen, de plaats en datum van de vergadering en vermelding van de verslagen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders. Deze oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen,

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen ter beschikking moeten worden gesteld. Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos verzonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoe-ken.

VERTEGENWOORDIGING VAN VENNOTEN

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

SCHORSING

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst,

AANDELEN IN ONVERDEELDHEID -VRUCHTGEBRUIK OP AANDELEN

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker,

BESLUITVORMING IN DE GEWONE EN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Tenzij wanneer de wet er anders over beschikt, worden de beslissingen der algemene vergadering genomen met een gewone meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen, welke ook het aantal op de vergadering vertegenwoordigde aandelen weze.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten warden verleden. De personen bedoeld in artikel 271 van het wetboek van vennoot-schappen mogen van die besluiten kennis nemen.

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris; zij kan over een voorgestelde statutenwijziging slechts dan op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer zij

die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen wanneer zij drie/vierden van de stemmen verbonden aan de aanwezige aandelen heeft verkregen behoudens stren-gere wettelijke bepalingen.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Winstbesteding

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf-genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. Bijzondere volmacht

ZESDE BESLUIT

Het mandaat van de enige thans in functie zijnde niet-statutaire zaakvoerder, te weten: de heer Ben BOMHALS, voornoemd, wordt, voor zoveel als nodig, bevestigd voor onbepaalde termijn.

De in zijn functie bevestigde zaakvoerder verklaart zijn mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel welke zich daartegen zou verzetten,

De heden bestaande bezoldigingsregeling blijft ongewijzigd.

Alle voormelde besluiten werden genomen met éénparigheid van stemmen.

De agenda volledig afgehandeld zijnde wordt de vergadering geheven om zeventien uur (17.00u). BIJZONDERE VOLMACHT

Bij besluit van de zaakvoerder wordt een bijzondere volmacht, met de bevoegdheid om ieder afzonderlijk op te treden en met recht van in de plaatsstelling, verleend aan "KPMG & Partners Accountancy" (burgerlijke

i t

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap welke de rechtsvorm heeft aangenomen van een Cooperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "KPMG Fiduciaire") met zetel te 2260 Oevel (Westerlo), Nijverheidsstraat l3, alsmede aan haar zaakvoerders, medewerkers en aangestelden om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting-over-de-Toegevoegde-Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties, de rechtbank van koophandel, de administratie van het Staatsblad evenals sociaalrechtelijke administraties, sociale secretariaten en Sociale Verzekeringsfondsen voor Zelfstandigen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

DE NOTARIS

(get.) Myriam Fransman-Daelemans

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte inhoudende de volledige nieuwe statuten, verslag

zaakvoerder, staat van activa en passiva

Op de laatste blz. van uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 08.07.2013 13284-0557-013
10/07/2013
ÿþMal Word 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

RIMMI 110

Neergelegd ter griffie der

rechtbank v, koophandel te TONGEREN

28 -( 2013

De Hoofdgriffier, Griffie

Ondernemingsnr : 0475.653.455

Benaming

(voluit) : Verlaak Beheer

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kloosterbempden 20 bus 104 - 3680 Maaseik

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG/BENOEMING ZAAKVOERDER

Uittreksel uit de notulen van de jaarlijkse algemene vergadering d.d. 24 juni 2013:

Tijdens de vergadering werd er, met éénparigheid van stemmen, beslist om de heer Dirk Verlaak, wonende te 3680 Maaseik, Kloosterbempden 20 bus 104, te ontslaan ais zaakvoerder binnen de vennootschap en dit met een onmiddellijke ingang.

Er werd tevens beslist om de heer Ben Bomhals, wonende te 3960 Bree, Molenstraat 30 aan te stellen to zaakvoerder binnen de vennootschap en dit met een onmiddellijke ingang.

De heer Ben Bomhals

Zaakvoerder

27/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.06.2012, NGL 21.06.2012 12201-0565-013
25/02/2011 : TG090369
30/06/2010 : TG090369
03/07/2009 : TG090369
02/07/2008 : TG090369
06/07/2007 : TG090369
30/06/2006 : TG090369
04/07/2005 : TG090369
24/06/2004 : TG090369
15/07/2003 : TG090369
28/09/2001 : TGA011982

Coordonnées
BUILD-SUPPORT

Adresse
MOLENSTRAAT 30 3960 OPITTER

Code postal : 3960
Localité : Opitter
Commune : BREE
Province : Limbourg
Région : Région flamande