BUNTINX ERIC TUINAANLEG

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BUNTINX ERIC TUINAANLEG
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 449.070.705

Publication

28/08/2014
ÿþri

Mad wand 11i

i:LL1k In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANULL

te ANTWERPEN

19 AUG, 2414

~. ." w v ~~:- rom"

i l Griffie

I

Voc behol. aan I Belgi Staats

*19161469*

NI

Ondernemingsnr : 0449.070.705

Benaming

(voluit) : BUNTINX ERIC TUINAANLEG

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3510 Hasselt/Kermt, Kermtstraat 521E

(volledig adres)

On + erwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGINGEN

Uit een verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering, opgemaakt door notaris Marc Jansen te Hasselt ter standplaats Kermt op 25 juni 2014, geregistreerd 5 bladen geen verzendingen op het lste registratiekantoor Hasselt 1, op 30 juni 2014, boek 808 blad 44 vak 01. Ontvangen:vijftig euro (50 EUR). De ontvanger (get.) K. BLONDEEL, adviseur.

E3lijken de volgende beslissingen:

1/ De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de door de zaakvoerder besloten verplaatsing van de zetel van de vennootschap sedert 1 juli 1996 naar de huidige zetel.

Deze zetelverplaatsing werd bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 1 januari 1997 onder nummer 970101-454.

21 De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap voortaan te vermelden in euro, zodat het kapitaal van zevenhonderd vijftigduizend Belgische frank (750.000,-BEF) thans vermeld wordt als achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,01 EUR).

31 De vergadering beslist de nominale waarde van de aandelen af te schaffen, zodat het kapitaal thans vertegenwoordigd wordt door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

4/Lezing wordt gegeven van het bijzonder verslag van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor inzake de inbreng in natura.

De conclusies van het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkeheid "HUBERT VENCKEN", met zetel te 3960 Bree, Millenstraat 34, vertegenwoordigd door de heer VENCKEN Hubert, bedrijfsrevisor, dd. 24 juni 2014 luiden als volgt:

"Uit mijn onderzoek, met betrekking tot de geplande kapitaalverhoging in BUNTINX ERIC TUINAANLEG BVBA bestaande uit de omzetting van de schuldvordering welke ontstaan is uit de uitkering van een netto dividend, voor een totaal bedrag van ¬ 222.300,00, is gebleken dat naar mijn mening en onder voorbehoud van de continuïteit van de vennootschap:

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van de waarde van de verhoging van de bestaande aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura; alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %;;

2.onder voorbehoud van de niet-naleving van de vormvoorschriften inzake de bijeenroeping van de' algemene vergadering:

-de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

-de door de partijen toegepaste waarderingswijze in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde. van ¬ 222.300,00, de waardering is gebaseerd op de nominale waarde van de in te brengen schuldvordering, na de uitkering van het netto dividend;

3. de als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 722 nieuwe volgestorte aandelen van BUNTINX ERIC TUINAANLEG BVBA, waarvan 624 voor de heer Eric BUNTINX, 59 voor de huwelijksgemeenschap Buntinx Jannis waarvan de lidmaatschapsrechten voorbehouden zijn aan heer Philip BUNTINX, 10 voor de huwelijksgemeenschap Buntinx Vandenbroek waarvan de lidmaatschapsrechten voorbehouden zijn aan de'. heer Albert BUNTINX en 29 voor de heer Stephaan MEYBOSCH;

4.deze kapitaalverhoging volledig kadert in de programmawet van 28 juni 2013, artikel 537 WIB92;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mijn opdracht bestaat er echter niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

De vennoten verklaren inbreng te doen door opname als kapitaal van hun respectievelijke schuldvorderingen, die zeker, vaststaand en opeisbaar zijn, tot beloop van globaal tweehonderd tweeëntwintigduizend driehonderd euro (222.300,00 EUR), ten laste van de vennootschap,

Deze schuldvordering blijkt uit de rekeningen-courant die voldoende gekend zijn door alle leden van de vergadering.

Als vergelding voor deze inbreng worden zevenhonderd tweeëntwintig (722) aandelen toegekend.

De vennoten verklaren dat deze kapitaalverhoging gebeurt naar aanleiding van de beslissing van een bijzondere algemene vergadering de dato 11 juni 2014 om dividenden uit te keren en daarna integraal het netto dividend terug in te brengen in de vennootschap bij wijze van kapitaalverhoging, in toepassing van artikel 537 WIB 92.

Ingevolge deze inbreng beslist de algemene vergadering het kapitaal te verhogen met een bedrag van tweehonderd tweeëntwintigduizend driehonderd euro (222.300,00 EUR), om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,01 EUR) op tweehonderd veertigduizend achthonderd tweeënnegentig euro één cent (240.892,01 EUR), met uitgifte van zevenhonderd tweeëntwintig (722) aandelen, zonder nominale waardeaanduiding.

Deze aandelen genieten dezelfde rechten en voordelen als de reeds bestaande aandelen en nemen deel in het resultaat vanaf de kapitaalverhoging

Alle aanwezige vennoten verklaren uitdrukkelijk dat zij de geplande kapitaalverhoging wensen door te voeren met uitgifte van zevenhonderd tweeëntwintig (722) nieuwe aandelen en af te zien van alle eventuele waardeverschillen die hiermee gepaard gaan.

De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt, dat alle nieuwe aandelen werden onderschreven en volledig volgestort zijn en dat het kapitaal van de vennootschap aldus werd gebracht op tweehonderd veertigduizend achthonderd tweeënnegentig euro één cent (240.892,01 EUR), vertegenwoordigd door duizend vierhonderd tweeënzeventig (1.472) aandelen, zonder nominale waardeaanduiding.

5/ De vergadering beslist de statuten van de vennootschap aan te passen aan:

uhet nieuwe Wetboek van Vennootschappen van 7 mei 1999;

Ode wetten van 23 januari 2001 en 2 augustus 2002 tot wijziging van het Wetboek van Vennootschappen; Ode wetten van 2 juni 2006 en 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van Vennootschappen inzake de procedure van vereffening van vennootschappen.

6/ De vergadering beslist over te gaan tot de schrapping van de alinea in artikel dertien van de statuten waarin vermeld staat dat bij overdracht van de aandelen onder levenden de overnemer de ovemameprijs kan betalen in jaarlijkse schijven indien de overnameprijs hoger is dan één miljoen frank.

7/ De vergadering beslist de volgende artikels der statuten te wijzigen:

-artikel twee: om het in overeenstemming te brengen met de eerste en vijfde beslissing wordt het vervangen door de volgende tekst;

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3510 HasseltlKermt, Kermtstraat 52/B.

Hij kan, zonder statutenwijziging, door beslissing van de enige zaakvoerder, of alle zaakvoerders samen, overgebracht worden naar elke andere plaats in België binnen het Nederlandstalige taalgebied of het tweetalige Brussels hoofdstedelijk gebied. Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de Bijlage bij het Belgisch Staatsblad,

De enige zaakvoerder, of alle zaakvoerders samen, mogen ook bijhuizen, filialen, administratieve zetels, uitbatingen, agentschappen, kantoren en bewaar-plaatsen oprichten in België en in het buitenland, mits inachtneming van de taalwetgeving betreffende de exploitatiezetels."

-artikel vijf; om het in overeenstemming te brengen met de tweede, derde en vierde beslissing, wordt het vervangen door de volgende tekst:

"Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt TWEEHONDERD VEERTIGDUIZEND ACHTHONDERD TWEEËNNEGENTIG EURO ÉÉN CENT (240.892,01 EUR).

Het is verdeeld in duizend vierhonderd tweeënzeventig (1.472) gelijke aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde:;

-artikel zes: om het in overeenstemming te brengen met de vijfde beslissing wordt dit artikel vervangen door de volgende tekst:

"In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, overeenkomstig artikel 233 van het Wetboek van Vennootschappen."

-artikel acht: om het in overeenstemming te brengen met de vijfde beslissing wordt '128/bis van de vennootschappenwet" vervangen door "321 van het Wetboek van Vennootschappen";

-artikel dertien: om het in overeenstemming te brengen zesde beslissing wordt het tweede lid van punt 5. van punt Al geschrapt;

-artikel achttien: om het in overeenstemming te brengen met de vijfde beslissing wordt "60 van de vennootschappenwet" vervangen door "259 van het Wetboek van Vennootschappen";

-artikel éénentwintig: om het in overeenstemming te brengen met de vijfde beslissing wordt het woord "acht" vervangen door "vijftien";

-artikel zesentwintig: om het in overeenstemming te brengen met de vijfde beslissing wordt "137 van de vennootschappenwet" vervangen door "320 van het Wetboek van Vennootschappen";

-artikel zevenentwintig: om het in overeenstemming te brengen met de vijfde beslissing wordt dit artikel vervangen door twee nieuwe artikels in verband met de ontbinding en vereffening van de vennootschap, die luiden als volgt:

"ARTIKEL ZEVENENTWINTIG

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de zorgen van de zaakvoerders in functie, tenzij de algemene vergadering van de vennoten één of meer vereffenaars benoemt, met gewone meerderheid van stemmen.

De algemene vergadering bepaalt de bevoegdheden en de bezoldiging van de vereffenaars.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaars eventueel gesteld hebben tussen hun benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

Het benoemingsbesluit van de vereffenaar kan één of meer alternatieve kandidaat-vereffenaars bevatten, eventueel in volgorde van voorkeur, voor het geval de benoeming van de vereffenaar niet wordt bevestigd of gehomologeerd door de voorzitter van de rechtbank. Zo de voorzitter van de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst hij één van deze alternatieve kandidaten aan als vereffenaar, Voldoet geen enkele van de kandidaten aan de voorwaarden, dan wijst de voorzitter van de rechtbank zelf een vereffenaar aan.

De vereffenaars vormen een college.

ARTIKEL ACHTENTWINTIG

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars bij eenzijdig verzoekschrift het plan van de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden volgens het aantal van hun respectieve aandelen, zcdanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt. In voorkomend geval, zullen: eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting."

-artikel achtentwintig: wordt hemummerd en zal voortaan artikel negenentwintig zijn.

8f De vergadering machtigt de zaakvoerder en de notaris om de statuten te coordineren, zo nodig de nummering der artikels te herzien en de volledige tekst ter griffie neer te leggen binnen de drie maanden vanaf 24 juni 2014.

Voor beknopt ontledend uittreksel,

De Notaris,

Marc JANSEN.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-eensluidend afschrift;

-verslag bedrijfsrevisor;

-verslag zaakvoerder;

-tekst der gecoördineerde statuten.

' oor-

, behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 30.11.2013, NGL 29.01.2014 14018-0596-012
01/02/2013 : HA082785
07/02/2012 : HA082785
02/02/2011 : HA082785
04/02/2010 : HA082785
05/02/2009 : HA082785
05/02/2008 : HA082785
02/01/2007 : HA082785
29/12/2005 : HA082785
07/01/2005 : HA082785
07/01/2004 : HA082785
03/01/2003 : HA082785
02/02/2000 : HA082785
06/01/1999 : HA082785
01/01/1997 : HA82785
01/01/1997 : HA82785
21/01/1993 : HA82785
10/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 28.11.2015, NGL 05.02.2016 16040-0127-012

Coordonnées
BUNTINX ERIC TUINAANLEG

Adresse
KERMTSTRAAT 52B 3510 KERMT

Code postal : 3510
Localité : Kermt
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande