BUREAU HAESEN-CONINX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BUREAU HAESEN-CONINX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 427.099.908

Publication

20/01/2014
ÿþMod Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

JR BELGE Neergelegd ter gnthe der rechtbank v. koophandel te TONGEREN

1- 2014 iTAATS0t fi}.

3 1 -12- 2013

De HoofdOffit=f, e

Ondernerningsnr : 0427.099.908

Benaming

(voluit) : BUREAU HAESEN-CONINX

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3770 Riemst, Visésteenweg 209

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalsverhoging - Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BUREAU HAESEN-CONINX", met maatschappelijke zetel te 3770 Riemst, Visésteenweg 209, ingeschreven in de Kruispuntbank der ondernemingen onder het nummer 0427.099.908, gehouden voor Meester Bram VUYLSTEKE, Notaris ter standplaats Riemst (Zichen-Zussen-Bolder), op 27 december 2013, nog te registreren, dat de regelmatig samengestelde vergadering met eenparigheid van stemmen onder andere volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING

Ingevolge de invoering van de euro, uitdrukking van het maatschappelijk kapitaal van zevenhonderdvijftig duizend frank (750.000,00 BEF) in achttien duizend vijfhonderdtweeënnegentig euro en één cent (18.592,01 EUR).

Artikel negen dat handelt over de hypothese van overname van aandelen, vermeldt een hypothese waarbij de ovemameprijs meer dan een miljoen frank (1.000.000,- Fr.) bedraagt. Gelet op de overgang naar de Euro beslist de vergadering om deze grens op vijfentwintig duizend euro (25.000,00 EUR) te brengen.

De vergadering beslist dan ook artikel vijf en de negende alinea van artikel negen van de statuten aan te passen.

TWEEDE BESLISSING

Na beraadslaging beslist de vergadering, voor zoveel als nodig, mevrouw CONINX Liliane, Henriette, Marie, Josée, voornoemd, te ontslaan als niet-statutair zaakvoerder, gelet op haar overlijden op 25 augustus 2009.

De vergadering beslist aan voormelde mevrouw CONINX, voornoemd, décharge te verlenen, evenwel zal deze herhaald worden bij de eerstvolgende jaarvergadering op de zetel van de vennootschap,

DERDE BESLISSING

De vergadering verwijst naar de bijzondere algemene vergadering van de vennootschap, gehouden op 12 december 2013, waarbij beslist werd om, gebruik makende van de overgangsmaatregels, zoals bepaald in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen 1992 (WIB 1992), ingevoerd door de programmawet van 28 juni 2013, een tussentijds dividend uit te keren ten belope van driehonderd duizend euro (300.000,00 EUR).

Gelet op gezegd artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen 1992 (WIB 92), beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met tweehonderdzeventig duizend euro (270.000,00 EUR), om het te brengen van achttien duizend vijfhonderdtweeënnegentig euro en één cent (18.592,01 EUR) op tweehonderdachtentachtig duizend vijfhonderdtweeënnegentig euro en één cent (288.592,01 EUR), door inbreng in natura, zijnde het totaal bedrag van het voormeld ontvangen bruto-dividend door twee van de drie voornoemde aandeelhouders  verminderd met de tien komma nul ten honderd (10%) roerende voorheffing, te weten een netto-dividend ten belope van tweehonderdvierenzestig duizend zeshonderd euro (264.600,00 EUR) door de heer HAESEN Mathieu, voornoemd, en vijf duizend vierhonderd euro (5.400,00 EUR) door de heer HAESEN Karl, voornoemd.

Bijgevolg neemt de vergadering kennis van volgende verslagen:

A.Het verslag van de heer Geert DUCHATEAU, bedrijfsrevisor in "BVBA Geert DUCHATEAU & C°" te 3500 Hasselt, Anne Frankplein 13, de dato 18 december 2013, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, met het oog op nagemelde inbreng in natura en de toegepaste waarderingsmethodes.

De conclusie van dit verslag luidt als volgt:

., ondergetekende, Geert Duchateau, bedrijfsrevisor-zaakvoerder van BVBA "Geert Duchateau & C°", bedrijfsrevisoren, kantoorhoudende te B-3500 Hasselt, Anne Frankplein 13, benoemd krachtens aanstellingsbreig van de zaakvoerder dd. 20 november 2013, verklaart op basis van zijn controles met betrekking tot de inbrengen in natura verricht naar aanleiding van de kapitaalverhoging van de BVBA "BUREAU HAESEN-CONINX" dat_

Op de laatste blz. van Luik B_ vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

11111111111

+19019

MONITE

1 3 -I ELGISCH

x' 1)de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbrengen in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge 2)de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3)de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de inbrengwaarden waartoe deze methoden van waardering leiden, zonder voorbehoud, tenminste gelijk zijn aan het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen en, in voorkomend geval, met de uitgiftepremie van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is:

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit NIHIL nieuwe aandelen van de BVBA "BUREAU HAESEN-CONlNX".

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting...."

B.Het bijzonder verslag van de zaakvoerder, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen de dato 12 december 2013.

Beide voormelde verslagen zullen samen met een uittreksel en een uitgifte van onderhavige akte worden neergelegd op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

C. De vergadering stelt vast dat de voormelde revisor voorstelt om geen bijkomende aandelen te creëren naar aanleiding van de kapitaalverhoging. Nochtans zal de inbreng gebeuren door de ontvangers van voormeld dividend, in verhouding tot het door hen ontvangen (netto-)dividend, welke verhouding niet dezelfde is als de aandelenverhouding die thans in de vennootschap bestaat. Bijgevolg beslist de vergadering in zoverre af te wijken van het verslag van voormelde revisor dat zij niettemin beslist om toch nieuwe aandelen te zullen creëren naar aanleiding van de kapitaalverhoging. Gelet op een netto-eigen vermogen van driehonderdnegenenzeventig duizend vijfhonderdéénenzestig euro en vierentwintig cent (379.561,24 EUR) tegenover zevenhonderdvijftig (750) aandelen, bepalen zij de intrinsieke waarde van de aandelen op vijfhonderdenzes euro en acht cent (506,08 EUR).

D. Onmiddellijk verklaren de vennoten die voormeld netto-dividend ontvingen, te weten HAESEN Mathieu en HAESEN Karl, beiden voormeld, inbreng in natura te doen van hun schuldvordering op de vennootschap tengevolge van de uitkering van dividenden, met een inbrengwaarde van tweehonderdzeventig duizend euro (270.000,00 EUR), na afname van de tien komma nul ten honderd (10%) roerende voorheffing, om het kapitaal te brengen van achttien duizend vijfhonderdtweeënnegentig euro en één cent (18.592,01 EUR) op tweehonderdachtentachtig duizend vijfhonderdtweeënnegentig euro en één cent (288,592,01 EUR), mits creatie van vijfhonderddrieëndertig (533) nieuwe aandelen, met dezelfde rechten en plichten als de thans bestaande aandelen en die in de gerealiseerde winst zullen deelnemen vanaf de onderschrijving.

De vennoten beslissen bijgevolg het kapitaal te verhogen ten belope van tweehonderdzeventig duizend euro (270.000,00 EUR) mits creatie van vijfhonderddrieëndertig (533) nieuwe aandelen, met dien verstande dat een eventuele uitgiftepremie hierin onmiddellijk is inbegrepen, gelet op het feit dat de verhoging van het kapitaal gebeurt op basis van de intrinsieke waarde van de bestaande aandelen. Bijgevolg wordt ook geen uitdrukkelijke uitgiftepremie bepaald, één en ander zoals hierboven reeds werd toegelicht.

Na voornoemde kapitaalverhoging zullen de voomoemde aandeelhouders, eigenaars zijn van volgende aandelen:

1)De heer HAESEN Mathieu, voomoemd, duizend tweehonderd tweeënveertig aandelen in volle eigendom en vijftien in vruchtgebruik.

2)De heer HAESEN Karl, voornoemd, zesentwintig aandelen in volte eigendom en acht aandelen in blote eigendom.

3)Mevrouw HAESEN Ann, voornoemd, zeven aandelen in blote eigendom.

TOTAAL: duizend tweehonderd drieëntachtig aandelen

De voormelde inschrijvers, tevens bestaande aandeelhouders van de vennootschap bevestigen, voor zoveel als nodig, dat zij door voormelde procedure geldig hun voorkeurrecht hebben uitgeoefend.

Na voornoemde kapitaalverhoging, zullen de voornoemde aandeelhouders, eigenaars zijn van het totaal van de stemrechten en vermogenswaarde van de bestaande en nieuwe aandelen van de vennootschap, gelet op hun voormeld huwelijksstelsel.

De vennoten, na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat, verklaren volledig kennis te hebben van de statuten, de financiële toestand van de betreffende vennootschap en bevestigen dat de notaris hen volledig heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit de rechtshandelingen, dewelke zij bij huidige akte hebben gesteld en dat hij hen op onpartijdige wijze raad heeft gegeven. Zij verlangen van ondergetekende notaris geen enkel fiscaal advies, temeer daar zij in dit verband beroep hebben gedaan op andere persomen en van deze laatsten specifiek advies in dit verband hebben bekomen, hetgeen voor hen volstaat, zo verklaren zij.

VIERDE BESLISSING

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt en dat het kapitaal thans tweehonderdachtentachtig duizend vijfhonderdtweeënnegentig euro en één cent (288.592,01 EUR) bedraagt en vertegenwoordigd wordt door duizend tweehonderd drieëntachtig (1.283) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/ duizend tweehonderd drieëntachtigste (111.283ste) van het geplaatst kapitaal vertegenwoordigen.

De vergadering beslist dan ook artikel vijf van de statuten aan te passen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist bijzonder volmacht te verlenen aan de vennootschap "Palmans & Co VOF" te 3770 Riemst, Visésteenweg 209,Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0478.438.642, alsmede aan haar vertegenwoordigers en aangestelden om de nodige inschrijvingen in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, met inbegrip van eventuele verbeteringen, wijzigingen en/of schrappingen van die inschrijving alsmede alle formaliteiten te vervullen die zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private ' ' of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de btw, de sociale kas, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen als aannemer enz. met inbegrip van alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande.

ZESDE BESLISSING

De vergadering beslist volgende wijzigingen aan te brengen in de tekst van de statuten:

-Wijziging van de eerste alinea van artikel twee van hetgeen volgt:

"De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3770 Riemst, Visésteenweg 209."

-Wijziging van artikel vijf van de statuten door hetgeen volgt

"Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op tweehonderdachtentachtig duizend vijfhonderdtweeënnegentig euro en één cent (288.592,01 EUR) en vertegenwoordigd wordt door duizend tweehonderd drieëntachtig (1.283) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/ duizend tweehonderd drieëntachtigste (1/1.283ste) van het geplaatst kapitaal vertegenwoordigen."

-wijziging van artikel acht door toevoeging van een nieuwe alinea, na de laatste alinea, als volgt:

"Bij een kapitaalsverhoging in twee fasen, dienen twee notariële akten te worden opgesteld."

-wijziging van de negende alinea van artikel negen van de statuten door hetgeen volgt:

"Evenwel, indien de overnameprijs meer dan vijfentwintig duizend euro (25.000,00 EUR) zou bedragen in hoofde van de overnemer, zal deze laatste het recht hebben de prijs te vereffenen in jaarlijkse schijven van minstens één/tiende der totale som, verhoogd met de wettelijke intrest op het overblijvend kapitaal."

-wijziging van artikel zestien van de statuten door toevoeging van een nieuwe alinea, na de laatste alinea, als volgt:

"De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij brief (al dan niet aangetekend), fax, email, elektronisch aangetekende zending, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen véôr de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder en eventuele commissaris, alsook aan de andere personen, die erom verzoeken."

-wijziging van artikel achttien van de statuten door toevoeging van nieuwe alinea's, na de laatste alinea, als volgt:

"Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De zaakvoerder en de eventuele commissaris geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen beslissingen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen."

-wijziging van de laatste alinea van artikel tweeëntwintig van de statuten door vervanging als volgt:

"Geen uitkering mag geschieden, indien op de dag van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen warden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen,"

ZESDE BESLISSING

De vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder om de getroffen beslissingen uit te voeren en aan de instrumenterende notaris om de coördinatie uit te voeren.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: Uitgifte akte - Gecoôrdineerde statuten - Verslag zaakvoerder - Verslag

bedrijfsrevisor

Bram VUYLSTEKE, notaris.

f } lVbor-

~` behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.05.2013, NGL 26.08.2013 13469-0415-010
06/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.05.2012, NGL 31.07.2012 12375-0410-009
06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.05.2011, NGL 25.08.2011 11479-0515-009
14/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.05.2010, NGL 06.07.2010 10283-0383-009
03/12/2009 : TG058373
14/07/2009 : TG058373
01/09/2008 : TG058373
07/06/2007 : TG058373
19/07/2006 : TG058373
17/06/2005 : TG058373
18/06/2004 : TG058373
07/07/2003 : TG058373
22/08/2002 : TG058373
11/07/2000 : TG058373
21/08/1993 : TG58373
05/02/1985 : TG58373
05/02/1985 : TG58373
16/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.05.2016, NGL 10.08.2016 16416-0484-010

Coordonnées
BUREAU HAESEN-CONINX

Adresse
VISESTEENWEG 209 3770 RIEMST

Code postal : 3770
Localité : RIEMST
Commune : RIEMST
Province : Limbourg
Région : Région flamande