BURO B ARCHITECTUUR & INTERIEURDESIGN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BURO B ARCHITECTUUR & INTERIEURDESIGN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 500.778.930

Publication

09/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 28.08.2014 14530-0372-008
31/07/2014
ÿþRechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3600 Genk, Blookbergstraat 18

(volledig adres)

Onderwerp akte: Maatschappelijke zetel

Blijkens het verslag van de zaakvoerder van 7 maart 2014 werd beslist om de maatschappelijke

zetel met onmiddellijke ingang te verplaatsen van 3600 Genk, Blookbergstraat 18,

naar 3600 Genk, Jaarbeurslaan 17 bus 71.

voor eensluidend uittreksel,

Rob Gysenberg,

Zaakvoerder

tegelijk neergelegd: verslag van de zaakvoerder van 7 maart 2014

Mod Wor'd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

Ondennemingsnr : 0600.778.930 Benaming

(voluit) : BURO B Architectuur & Interieurdesign

(verkort) :

_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/11/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12305923*

Neergelegd

13-11-2012

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0500778930

Benaming (voluit): BURO B Architectuur & Interieurdesign

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 3600 Genk, Blookbergstraat 18

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uittreksel uit de oprichtingsakte verleden in het jaar tweeduizend en twaalf op twaalf november voor Meester Herbert Houben, notaris te Genk, Bochtlaan 33, opgesteld voor registratie naar analogie van artikel 173 van het wetboek der registratierechten, met als enig doel neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel:

Oprichters

1) De heer GIJSENBERG Robby Philippe Roger, geboren te Hasselt op drie augustus negentienhonderd vierenzeventig, nationaalnummer 74.08.03-107.55, ongehuwd, wonende te 3600 Genk, Blookbergstraat 18.

2) de heer GOORIS Kurt Guido Eugeen, geboren te Bonheiden op zesentwintig juli

negentienhonderd zesenzeventig, nationaal nummer 76.07.26-163.233, echtgenoot van mevrouw

Kortleven Isabel, wonende te 3500 Hasselt, Sint-Truidersteenweg 578 bus 0001.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel der gemeenschap ingevolge een akte verleden voor notaris Marc

Van Der Linden te Hasselt op twaalf september tweeduizend en twee.

Inschrijving op en volstorting van het kapitaal  bevestiging storting bij instelling

De comparant verklaart dat het kapitaal van de vennootschap, groot dat het kapitaal van de

vennootschap, groot achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), volledig is geplaatst.

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

Inbreng in geld

1) de heer Gijsenberg Robby, voornoemd, verklaart in te schrijven op 60 aandelen uitgegeven aan 186,00 euro per aandeel, en verklaart hiertoe een inbreng in geld te doen van 11.160,00 euro, onmiddellijk volledig volstort.

2) de heer GOORIS Kurt Guido Eugeen, voornoemd, verklaart in te schrijven op 40 aandelen uitgegeven aan 186,00 euro per aandeel, en verklaart hiertoe een inbreng in geld te doen van 7.440,00 euro, onmiddellijk volledig volstort.

Totaal : 18.600 euro.

Het laatst genoemde bedrag is ten belope van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere bankrekening met nummer 363-112610673, geopend ten name van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgeleverd door ING Bank op datum van 7 november 2012.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

Rechtsvorm - Naam

De vennootschap is een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) met als naam  BURO B Architectuur & Interieurdesign .

Duur

De vennootschap wordt opgericht vanaf heden voor een onbeperkte duur, behoudens beslissing tot vroegtijdige ontbinding van de Algemene Vergadering, beraadslagende zoals voor statutenwijziging. Zetel

De vennootschap is gevestigd te 3600 Genk, Blookbergstraat 18, De vennootschap wordt ingeschreven op de tabel van de bevoegde provinciale Raad van de Orde van Architecten. Hij kan, zonder statutenwijziging, door beslissing van de enige zaakvoerder, of alle zaakvoerders samen, overgebracht worden naar elke andere plaats in België binnen het Nederlandstalige taalgebied of het tweetalige gebied Brussel hoofdstad. Deze wijziging wordt kenbaar gemaakt aan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

de Raad van de Orde van Architecten waar de maatschappelijke zetel gevestigd was en aan de provinciale Raad waar de nieuwe maatschappelijke zetel zal gevestigd worden. Ze wordt gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De enige zaakvoerder, of alle zaakvoerders samen, mogen ook bijhuizen, filialen, administratieve zetels, uitbatingen, kantoren en bewaarplaatsen oprichten in België en in het buitenland, mits inachtneming van de taalwetgeving betreffende de exploitatiezetels.

De oprichting van een bijkomende vestiging wordt gemeld aan de provinciale Raad van de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

De oprichting van een bijkomende vestiging wordt gemeld aan de provinciale Raad van de maatschappelijke zetel van de vennootschap evenals aan de provinciale Raad van de Orde van Architecten in wiens rechtsgebied ze gevestigd wordt.

Doel

De vennootschap heeft tot doel het stellen van daden die verband houden met architectuur, restauratie, renovatie en binnenhuisarchitectuur, evenals met alle andere met het architectenberoep aanverwante en niet-onverenigbare disciplines, door de vennoot/vennoten-architecten, zowel in België als in het buitenland.

- Het bouwen van maquettes en gebouwen op schaal

- De algemene coördinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf (+ het uitoefenen van alle

activiteiten die behoren tot het beroep van coördinator veiligheid en gezondheid op de tijdelijke en mobiele bouwplaatsen, zoals deze activiteiten nauwkeurig zijn aangeduid in het Koninklijk Besluit van 25.01.2001 betreffende de tijdelijke of mobiele bouwplaatsen en alle wijzigingen die aan dit Koninklijk Besluit eventueel in de toekomst zullen aangebracht worden. Dit omvat onder meer de coördinatie van het ontwerp en van de verwezenlijking van het bouwwerk

- Grafische vormgeving

- Binnenhuisarchitecten; alle activiteiten betreffende interieurarchitectuur en vormgeving en ontwerp in het algemeen

- Bouweconomisten; de berekening van het aantal meters van bouwwerken

- Het uitvoeren van (gerechtelijke) expertises met betrekking tot bouwwerken in de ruime zin van het woord

- Het opmaken van stedenbouwkundige en planologische studies

- Het opmaken van meubel- en designontwerpen

- Het uitvoeren van energieprestatiecontroles (afleveren van energieprestatiecerficaten) en hetgeen daarmee verband houdt

De handelingen van architectuur in België moeten steeds voorbehouden worden aan personen die hier gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen.

Behoudens de wettelijke of reglementaire voorziene beperkingen mag de vennootschap alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag op om het even welke wijze deelnemen aan alle verenigingen, vennootschappen en ondernemingen die een gelijkaardig maatschappelijk doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Mits inachtname van het Reglement van Beroepsplichten van de Orde van Architecten (deontologie) mag de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende patrimoniumverrichtingen (waaronder het beheer en de uitbreiding voor eigen rekening van een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen), zowel in het binnenland als in het buitenland, uitvoeren of handelingen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar maatschappelijk doel en, in het algemeen, alle handelingen verrichten die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, geheel of ten dele, te vergemakkelijken, te bevorderen of te begunstigen.

Dit omvat ook alle activiteiten en verrichtingen, die hiermee verband houden, die de activiteiten mogelijk maken of bevorderen, bij uitsluiting evenwel van activiteiten en verrichtingen die met de uitoefening van het beroep van architect onverenigbaar zijn.

De vennootschap zal steeds het Reglement van Beroepsplichten van de Orde van Architecten naleven.

Algemene bepaling:

In de mate dat voor de vermelde activiteiten bijzondere erkenningen, machtigingen en/of vergunningen vereist zijn of opgelegd werden door de bevoegde overheid, kunnen deze door de vennootschap slechts uitgeoefend worden van zodra deze erkenningen, machtigingen en/of vergunningen werden bekomen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan, zowel in België als in het buitenland, alle industriële, commerciële of financiële,

burgerrechtelijke verrichtingen uitvoeren zowel betreffende roerende als onroerende goederen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bovenstaande verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, doch voor zover dit gebeurt op niet commerciële wijze, volgens het beheer van een goed huisvader en deze verrichtingen het doel van de vennootschap zijnde het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect dienen en hieraan ondergeschikt of bijkomstig zijn. Handelsverrichtingen onder welke vorm ook, mogen geen deel uitmaken van het doel van de vennootschap. Aankopen en verkopen mogen slechts gedaan worden in functie van het doel zoals hier omschreven.

Kapitaal - aandelen.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde; elk aandeel vertegenwoordigt het 1/100ste deel van het maatschappelijk kapitaal.

Bestu De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Zij moeten ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Deze voorwaarden gelden meer algemeen voor alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap: zaakvoerders, leden van het directiecomité, lasthebbers of volmachtdragers, vereffenaars...

Een stagiair kan slechts zaakvoerder zijn in de vennootschap waarin hij het beroep samen met zijn stagemeester of een architect ingeschreven op één van de tabellen van de Orde van Architecten, uitoefent.

Elke zaakvoerder die, om gelijk welke reden, zijn inschrijving op de tabellen van de Orde van Architecten verliest, wordt geacht te zijn ontslagen uit zijn mandaat met onmiddellijke ingang. Er zal onverwijld een algemene vergadering worden belegd teneinde dit ontslag te bevestigen en  zo nodig- in vervanging te voorzien.

Alle zaakvoerders dienen natuurlijke personen te zijn die gerechtigd zijn om het beroep van architect uit te oefenen, en zij dienen allen ingeschreven te zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Een stagiair kan zaakvoerder zijn indien zijn stagemeester of een architect ingeschreven op één van de tabellen van de Orde van Architecten het beroep van architect samen met hem in de vennootschap uitoefent.

In geval van ontslag, afwezigheid, onbekwaamheid, onbeschikbaarheid in het algemeen en meer in het bijzonder ingevolge een opgelopen tuchtsanctie, zoals schorsing en schrapping van de enige zaakvoerder zal de algemene vergadering onmiddellijk in de vervanging voorzien teneinde voor de lopende opdrachten de belangen van de opdrachtgevers te vrijwaren, en zal voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aangewezen worden , die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan een vennoot of zaakvoerder van de vennootschap zijn. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn.

Bevoegdheden

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen die door de wet of deze statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering. Iedere zaakvoerder kan bijzondere of beperkte machten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen verlenen aan één of meer mandatarissen. Deze mandatarissen dienen zelf natuurlijke personen te zijn die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Bij wijze van uitzondering kan/kunnen de zaakvoerder(s) volmachten verlenen aan een derde om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden inzake welomschreven opdrachten en formaliteiten die geen betrekking hebben op het beroep van architect.

Deze volmachtdragers mogen geen beroep uitoefenen dat onverenigbaar is met dat van architect. Vertegenwoordiging

Enkel de personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten kunnen, in naam en voor rekening van de vennootschap, beslissingen nemen en handelingen stellen die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect.

Bij de handtekening onder ieder stuk dat de vennootschap verbindt, moeten de naam en de hoedanigheid van degene die ondertekent, worden vermeld.

Indien ingevolge het overlijden van een zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, beschikt de vennootschap over een termijn van zes maanden om zich in regel te stellen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag in die periode verder het beroep van architect blijven uitoefenen voor zover alle handelingen die behoren tot het beroep van architect worden gesteld door personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder.

Bij gebreke aan regularisatie binnen voormelde termijn van zes (6) maanden, zal de vennootschap het beroep van architect niet verder mogen uitoefenen tot de regularisatie.

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn.

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

Indien ingevolge een andere reden dan het overlijden van een zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, bv. het ontslag van de zaakvoerder, dan mag de vennootschap het beroep van architect niet verder uitoefenen tot regularisatie.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder.

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient opgenomen te zijn op te tabel.

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

Algemene vergadering

De vennoten komen in algemene vergadering bijeen om te beraadslagen over alle onderwerpen die de vennootschap aanbelangen.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Een gewone algemene vergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei, om 18.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden worden.

De zaakvoerder is verplicht de algemene vergadering bijeen te roepen telkens een architect-vennoot hem daartoe verzoekt. De architect-vennoot bepaalt de gewenste agendapunten voor deze algemene vergadering.

Alleen de algemene vergadering is bevoegd voor alle beslissingen omtrent de benoeming en het ontslag van de zaakvoerders van de architect-rechtspersoon, hun bezoldiging en de duur van hun mandaat.

Bij ontstentenis van een wettelijke bepaling terzake is alleen de algemene vergadering bevoegd voor de uitsluiting van een architect-vennoot.

Volmachten voor de vertegenwoordiging van architect-aandelen op de algemene vergadering kunnen slechts gegeven worden aan andere stemgerechtigde vennoten die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen.

Volmachten voor de vertegenwoordiging van de overige aandelen kunnen slechts gegeven worden aan natuurlijke personen met een niet-onverenigbaar beroep.

Stemrecht.

Ten minste 60 % van de stemrechten moet, rechtstreeks of onrechtstreeks, in het bezit zijn van natuurlijke personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Indien een aandeel met vruchtgebruik is bezwaard, worden de stemrechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Ingeval van onverdeeldheid zijn de stemrechten geschorst totdat één enkele persoon is aangewezen ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van de aandelen. Deze persoon dient steeds een natuurlijk persoon te zijn die ertoe gemachtigd is het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven is op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Elke splitsing van het eigendomsrecht van aandelen in vruchtgebruik en naakte eigendom moet worden voorgelegd aan de Provinciale Raad van de Orde van Architecten.

Luik B - Vervolg

Voor de architect-aandelen kan de uitoefening van het stemrecht evenwel enkel toevertrouwd worden, rechtstreeks of onrechtstreeks, aan een natuurlijk persoon die ertoe gemachtigd werd het beroep van architect uit te oefenen.

Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Wijze van vereffening.

Wordt er geen vereffenaar aangesteld overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, dan wordt de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is beschouwd als vereffenaar. Enkel natuurlijke personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten, kunnen aangesteld worden als vereffenaar van de vennootschap.

Alle vereffenaars zijn natuurlijke personen die ertoe gemachtigd werden het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

De vereffenaars nemen, met inachtneming van de regels van de deontologie, alle mogelijke maatregelen ter vrijwaring van de belangen van de opdrachtgevers, onder meer inzake de voortzetting van de architectenovereenkomsten en van de opdrachten in uitvoering. De vereffenaars zullen, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan een vennoot of zaakvoerder van de vennootschap zijn. Deze architect kan zowel een natuurlijke persoon als een rechtspersoon zijn.

De vereffening kan pas afgesloten worden indien er geen lopende opdrachten meer zijn dan wel indien alle overeenkomsten met betrekking tot de lopende opdrachten werden overgedragen aan een derde architect. Tevens dient een regeling getroffen te zijn m.b.t. de tienjarige aansprakelijkheid van de vennootschap

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

Eerste jaarvergadering - eerste boekjaar

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot eenendertig december tweeduizend en dertien. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de

maand mei van het jaar tweeduizend veertien om 18.00 uur.

BIJZONDERE VOLMACHT

Een bijzondere volmacht werd verleend aan:

1. De heer Deldycke Joost, wonende te 3650 Dilsen-Stokkem, Geverslaan 16.

2. de heer Leyssen Robert, wonende te 3930 Hamont-Achel, Bleekstraat 13.

3. handtekeningsbevoegden van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  A & B KMO Partners, met maatschappelijke zetel te 3600 Genk, Jaarbeurslaan 21 nummer 41, ingeschreven in de Kruispuntbank van ondernemingen met ondernemingsnummer 0466.535.158, rechtsgebied Hasselt.

Gelast om onmiddellijk na de registratie van deze akte alle formaliteiten te vervullen die nodig of dienstig zijn met betrekking tot het bekomen van de inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen, alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de B.T.W, douane en accijnzen, ambachten en neringen, sociaal verzekeringsfonds, alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel. Ze hebben de macht afzonderlijk op te treden.

BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER(S)

Wordt aangesteld als niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur:

De Heer GIJSENBERG, Robby, met woonplaats te 3600 Genk, Blookbergstraat 18.

Hier aanwezig en hij verklaart zijn opdracht te aanvaarden.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Get. Meester Herbert Houben, notaris)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 31.08.2016 16561-0051-009

Coordonnées
BURO B ARCHITECTUUR & INTERIEURDESIGN

Adresse
JAARBEURSLAAN 17, BUS 71 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande