BUURTZORG BELGIE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : BUURTZORG BELGIE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 554.787.243

Publication

07/07/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoude aan het Beigisci

Staatsblz'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge



Neergelegd ter grifIle de mettent(

y, koophandol Antwor.on, Ridi Town

2 5 ..U- 2014

..

Da griftWiffie

s

Ondememingsnr : 55"

Benaming

(voluip : Buurtzorg België

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firme

Zetel: Schoolstraat 70, 3650 Dilsen - Stokkem

(volledig adres)

Onderwerp akte : AKTE VAN OPRICHTING VAN BUURTZORG BELGIË V.O.F.

Op 25 juni 2014 verschenen:

" Gijsen Pascal Gert, geboren te Maasmechelen, België, op 16 februari 1972, wonende te 3650 Dilsen - Stokkem, Schoolstraat 70;

" Beigels Bianca Edwina K, geboren te Brunssum, Nederland, op 05 augustus 1973, wonende te 3660 Dilsen Stokken), Schoolstraat 70;

Genoemde comparanten verklaren een vennootschap onder firma, die het voorwerp van deze akte uitmaakt, als volgt op te richten.

Artikel 1: Naam

De vennootschap is opgericht onder de vorm van een vennootschap onder firma onder de benaming "Buurtzorg België", gevolgd of voorafgegaan door de vermelding "vennootschap onder firme" of de afkorting ervan "V.O.F.n.

Artikel 2: Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3650 Dilsen Stokkem, Schoolstraat 70. De zaakvoerder is

gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het buitenland op te richten,

Artikel Doel

Het doel van de vennootschap is:

OParamedische Activiteiten

DActiviteiten in verband met de menselijke gezondheid die niet door ziekenhuizen of door praktiserende

artsen worden uitgevoerd. Deze menselijke gezondheidszorg kan worden verstrekt in poliklinieken,

eerstehulpposten, in praktijken die verbonden zijn aan bedrijven, scholen, bejaardentehuizen en

beroepsorganisaties, in gezondheidsinstellingen (andere dan ziekenhuizen), in particuliere praktijken, bij de

patiënten thuis of ergens anders.

Cde activiteiten van diëtisten

Ode activiteiten van optometristen

Ode activiteiten van genezers, krakers, enz.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsactiviteiten, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die een zelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

11111111,11.111,1.1111,111!1.ijliiii1111

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 4: Duur

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. De vennootschap wordt ontbonden na het verstrijken van acht maanden na de opzegging door één van de vennoten aan de anderen gedaan per aangetekend schrijven.

Artikel 5: Kapitaal  Aandelen

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd euro (100,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door tien

(10) aandelen, met een nominale waarde van tien euro (10,00 EUR) per aandeel. Het kapitaal wordt

ingebracht als volgt:

-Door Gijsen Pascal: een bedrag van 50,00 EUR waarvoor hem 5 aandelen toegekend worden:

-Door Beigels Bianca: een bedrag van 50,00 EUR waarvoor haar 5 aandelen toegekend worden.

Artikel 6: Overdracht van aandelen

Buiten de toestemming van aile medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet

overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

Artikel 7: Bestuur en vertegenwoordiging

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders die in naam van de vennootschap alle handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde.

Artikel 8: Concurrentieverbod

De vennoten zullen al hun tijd en al hun zorgen aan de maatschappelijke zaken besteden. Zolang de vennootschap duurt, zullen zij zich onthouden van elke rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming aan enige handels  of nijverheidsonderneming van dezelfde of een andere aard, tenzij in gemeen overleg met al de vennoten en mits schriftelijke toelating.

Artikel 9: Hoofdelijke en onbeperkte aansprakelijkheid

De vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor elle verbintenissen van de vennootschap.

Artikel 10: Boekjaar-jaarrekening

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op 1 juli 2014 en zal afgesloten warden op 31 december 2015. Ieder jaar zal een inventaris, een balans en een winst en verliesrekening worden opgemaakt. De stukken dienaangaande zullen in een register worden overgeschreven en voor goedkeuring getekend worden door iedere vennoot.

Artikel 11: Bestemming winst

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen, waarover de vennoten alleen kunnen beslissen. Zij wordt verdeeld na onderling overleg. De vennoten mogen bij enkele meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij enkele meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 12; Salaris

Bij beslissing van de vennoten met twee derde meerderheid kan aan iedere vennoot bovenop zijn aandeel in de winst, een vergoeding worden toegekend die voor elkeen zal bepaald worden volgens de aard van zijn werkzaamheden in de vennootschap. Deze vergoedingen zullen ais wedden of vertegenwoordigingskosten bij de algemene onkosten gerekend worden.

De eenmaal toegekende vergoeding kan later niet meer gewijzigd worden door de vergadering van vennoten buiten de toestemming van de betrokken vennoot om.

Artikel 13: Verdeling verliezen

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien

is voor de verdeling van de winsten.

Artikel 14: Jaarvergadering  Bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van juni om vijftien uur en zo deze een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag daarna ten maatschappelijke zetel of in gelijk welke andere plaats in de oproepingsberichten vermeld. De eerstvolgende gewone jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016 op de eerste zaterdag van de maand juni om 15.00 uur.

..%

,.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

ledere vennoot kan steeds een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen. Daartoe moet hij al de medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laatste acht dagen voor de vergadering bij de post afgegeven moet zijn. Deze brief moet de dagorde vermeiden. De vergadering zal worden voorgezeten door meneer Gijsen Pascal, geboren te Maasmechelen op zestien februari negentienhonderd tweeënzeventig, wonende te 3650 Dilsen  Stokkem, Schoolstraat 70. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel, ledere vennoot heeft recht op een stem, maar in geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter beslissend. De beslissingen worden bij enkele meerderheid genomen, behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten. Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering regelmatig mogen beraadslagen welk ook het aantal aanwezige vennoten is. De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot; geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat.

Artikel 15: Ontbinding

De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen vijftig procent van het kapitaal belopen. Maar in dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het deel van het uittredende lid over te nemen, zoals bepaald in artikel 17 hierna.

Artikel 16: Overlijden van een vennoot

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot. Zij blijft voortbestaan onder de

overlevende vennoten.

De erfgenamen van de overledene zullen het deel dat aan de overledene toekomt volgens de laatste balans die opgemaakt werd váôr het overlijden enkel in speciën kunnen opeisen. Daarenboven zullen zij deel hebben in de winsten of de verliezen van het lopende jaar, vastgesteld overeenkomstig artikelen 12 en 13 na sluiting van de eerste balans na het overlijden. Hierbij wordt alleen rekening gehouden met de tijd gedurende welke de overledene nog deel uitmaakte van de vennootschap. De rekening zal betaalbaar en eisbaar zijn in vijf jaar per vijf gelijke delen, waarvan de eerste betaling zal plaatsvinden binnen de drie maanden volgend op het opmaken van de eerste balans na het overlijden.

Artikel 17: Zegellegging

In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe of erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap hinderen op welke wijze ook.

Artikel 18:

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook verhinderd is, kan de algemene

vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in zijn

vervanging in de bijzondere functies die hem waren

toevertrouwd.

Artikel 19: Vereffenaars

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan de zaakvoerder(s), vereffenaar(s) aangesteld overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen. De bevoegdheid van de vereffenaars wordt door deze voornoemde wetsbepalingen geregeld. Bovendien zullen zij het maatschappelijk vermogen in andere vennootschappen mogen inbrengen, zonder dat zij daartoe de instemming van de algemene vergadering hoeven te vragen.

Artikel 20:

Bij de ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk vermogen verdeeld worden onder de

vennoten volgens de verhoudingen bepaald in artikelen 12 en 13.

Artikel 21: Keuze van woonplaats

Alle vennoten en zaakvoerders wier woonplaats onbekend is, warden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun aile dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

Artikel 22: Toezicht

De controle op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid der volgens onderhavige statuten en/of de wet in de jaarrekening weer te geven verrichtingen, worden opgedragen aan een of meer commissarissen die door de aIgemene vergadering benoemd worden onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, in zoverre door de wet verplicht of wanneer door de algemene vergadering met gewone meerderheid daartoe werd beslist. In voorkomend geval bepaalt de algemene vergadering hun aantal en stelt hun bezoldiging vast; zij worden benoemd voor een hernieuwbare

g,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

termijn van drie jaar en kunnen op straf van schadevergoeding tijdens+ hun opdracht alleen om wettige redenen worden ontslagen. Zolang de aanstelling van een commissaris- revisor hetzij wettelijk niet verplicht is, hetzij door de algemene vergadering niet beslist werd, heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks  en controlebevoegdheden van een commissaris. Hij kan zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een boekhouder of accountant. De vergoeding van de boekhouder of accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming werd benoemd of indien deze vergoeding ten hare faste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. in deze gevallen worden de opmerkingen van de boekhouder of accountant medegedeeld aan de vennootschap.

Eerste boekjaar Algemene vergadering

Het eerste boekjaar loopt vanaf één juli tweeduizend veertien tot éénendertig december tweeduizend

vijftien.

De eerste algemene vergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend zestien.

Benoeming zaakvoerder

Worden benoemd tot statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur.

" De heer Gijsen Pascal, geboren te Maasmechelen op zestien februari negentienhonderd tweeënzeventig, wonende te 3650 Dilsen Stokkem Schoolstraat 70.

" Mevrouw BÉigels Bianca, geboren te Brunssum op vijf augustus negentienhonderd drieënzeventig, wonende te 3650 Dilsen  Stokkem, Schoolstraat 70.

Waarvan akte is verleden te Dilsen - Stokkem op 25 juni 2014 en na voorlezing van al wat voorafgaat, hebben de comparanten deze akte ondertekend.

Deze akte werd opgesteld in zoveel exemplaren als er partijen zijn die een onderscheiden belang hebben, zijnde 2. Een derde exemplaar wordt samen met het uittreksel uit de oprichtingsakte neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Gijsen Pascal Bergels Bianca

Statutaire zaakvoerder Statutaire zaakvoerder

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
BUURTZORG BELGIE

Adresse
SCHOOLSTRAAT 70 3650 DILSEN-STOKKEM

Code postal : 3650
Localité : DILSEN-STOKKEM
Commune : DILSEN-STOKKEM
Province : Limbourg
Région : Région flamande