BVS HOLDING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BVS HOLDING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 449.462.366

Publication

20/10/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad hekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

MON ITE

13 -1

ELGISCH

Ondememingsnr : 0449.462.366

Benaming

(voluit): BVS-HOLDING

(verkort):

)- 2014 ifAATS" 3LAn IR BELGfteergelegd

ter griffie der rechtbank

y. koophandel Antwerpen, afd. Tongeren

- 1 -e13- 2rn

De g rueiffie

,

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: SCHOORSTRAAT 15 - 3680 MAASEIK

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG AFGEVAARDIGD BESTUURDER/BESTUURDER EN AANDUIDING VASTE VERTEGENWOORDIGER

Uit het verslag van de Algemene Vergadering per 30/05/2014, blijkt dat de vergadering akte heeft genomen van het aangeboden ontslag van mevr. Antoinette Weerts als bestuurder, en dit vanaf 01/07/2014; dit ontslag werd aanvaard met algemeenheid van stemmen, en er werd decharge gegeven voor het uitgeoefende mandaat.

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering per 25/06/2014, blijkt dat de vergadering akte neemt van het aangeboden ontslag van de heer Coumans Xavier ais afgevaardigd bestuurder, en dit vanaf, 01/07/2014. Dit ontslag werd aanvaard met algemeenheid van stemmen, en er werd decharge gegeven voor, het uitgeoefende mandaat.

In aansluiting met het art. 612 van het Wetboek van Vennootschappen wordt de heer Coumans lgor aangeduid als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap BVS-Holding voor de uitoefening van het bestuurdersmandaat in BVS-Vers NV, en dit vanaf 01/07/2014.

Coumans Rudolf Coumans Igor

Afgevaardigd bestuurder Afgevaardigd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening,

04/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 29.08.2013 13500-0554-017
09/01/2015
ÿþ Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ü h Neergelegd ter griffie der reclatbank v. koophandel Antwerpen, aid, Tongeren

aSt CS

2015

AATn..



De ÿr%4ifie

11 I



Ondernemingsnr : 0449,462.366 Benaming

(voluit) : BVS HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Schoorstraat 15 - 3880 Maaseik

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Ontslag Bestuurder - Benoeming Bestuurder - Benoeming Gedelgeerd Bestuurder - Benoeming Voorzitter van de Raad van Bestuur

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 01 december 2014 blijkt ;

het ontslag als bestuurders van de vennootschap

- de heer Rudolf COUMANS, wonende te 3540 Kinrooi, Landweg 14IA, ingaand op 01/12/2014

- de heer Igor COUMANS, wonende te 3650 Dilsen Stokkem, Dopheidestraat 15, ingaand op 01/12/2014

de benoeming tot bestuurders van de vennootschap :

- de NV ABM INTERNATIONAL met zetel te 9100 Sint Niklaas, Industriepark Noord 14 vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Marc DE COCK

- de BVBA INDECO met zetel te 9100 Sint Niklaas, Houten Schoen 39 vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de mevrouw Stéphanie DE COCK

-- dit mandaat gaat onmiddellijk in en zal een einde nemen op de jaarvergadering van het boekjaar 2020

Uit de notulen van de Raad van Bestuur onmiddellijk daarop volgend blijkt :

de benoeming tot gedelegeerd bestuurder van de vennootschap :

 de NV ABM INTERNATIONAL met zetel te 9100 Sint Niklaas, Industriepark Noord 14 vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Marc DE COCK

-- dit mandaat gaat onmiddellijk in en zal een einde nemen op de jaarvergadering van het boekjaar 2020 de benoeming tot Voorzitter van de Raad van Bestuur van de vennootschap

-- de NV ABM INTERNATIONAL met zetel te 9100 Sint Niklaas, Industriepark Noord 14 vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Marc DE COCK

 dit mandaat gaat onmiddellijk in en zal een einde nemen op de jaarvergadering van het boekjaar 2020

ABM INTERNATIONAL NV

Gedelegeerd Bestuurder

vertegenwoordigd door

Marc DE COCK

vaste vertegenwoordiger

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/01/2013
ÿþ Mad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

J

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

1 Oi:GEREN

2 1 s12. 2012

{De Hoofdgriffier, Griffie

Ondernemingsnr : 0449.462.366

Benaming : BVS HOLDING

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3680 Maaseik, Schoorstraat 15

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING  BEKRACHTIGING ZETELVERPLAATSING  CREATIE PREFERENTE AANDEEL DOOR OMZETTING AANDEEL -- TOEPASSING ART. 560 W. VENN.  BEKRACHTIGING OMZETTING TOONDERAANDELEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Peter JOOSSENS, geassocieerd notaris te Lanaken, op twintig december tweeduizend en twaalf, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "BVS HOLDING", onder meer de volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT  BEVESTIGING ZETELVERPLAATSING

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de beslissing van de buitengewone algemene vergadering van dertien juli tweeduizend en tien, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van twee september daarna onder nummer 10129775 om met ingang van dertien juli tweeduizend en tien de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 3680 Maaseik, Van Eycklaan 116 bus 1 naar 3680 Maaseik, Schoorstraat 15.

TWEEDE BESLUIT  CREATIE PREFERENTE AANDELEN DOOR OMZETTING GEWONE KAPITAALAANDELEN  KENNISNAME VERSLAG OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 560 WETBOEK IVAN VENNOOTSCHAPPEN

!De vergadering besluit één (1) preferent aandeel te creëren door omzetting van één (1) gewone aandeel in één (1) preferent aandeel.

Dit preferent aandeel zal één (1) worden genummerd, terwijl de overblijvende gewone aandelen genummerd zullen zijn van twee (2) tot en met duizend tweehonderd vijftig (1.250).

Het aldus gecreëerd preferent aandeel zal dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande = aandelen, behoudens het recht op een jaarlijks preferent dividend.

De vergadering beslist het recht op een preferent dividend vast te stellen op maximaal negentig procent (90%) van de uitkeerbare winst, te beslissen op de jaarlijkse algemene vergadering.

Ieder aandeel, hetzij gewoon, hetzij preferent geeft recht op één stem.

Dit nieuw gecreëerde preferent aandeel zal in beginsel toebedeeld worden aan de bestaande aandeelhouders, na vernietiging van het ingeruilde gewoon aandeel.

De vergadering neemt kennis van het verslag tot wijziging van de rechten verbonden aan de effecten, opgesteld door de raad van bestuur, overeenkomstig artikel 560 Wetboek van vennootschappen. DERDE BESLUIT  VASTSTELLING VERWEZENLIJKING VAN DE OMZETTING IN PREFERENTE AANDELEN

De vergadering stelt vast dat de omzetting van één (1) gewoon aandeel in één (1) preferent aandeel verwezenlijkt is.

Ten gevolge van het creëren van voormeld preferent aandeel wordt het preferent aandeel toebedeeld aan de bestaande aandeelhouder, te weten aan de heer COUMANS Rudolf voornoemd, één (1) aandeel, waarbij het ingeruilde gewone aandeel wordt vernietigd.

VIERDE BESLUIT  BEVESTIGING OMZETTING TOONDERAANDELEN

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de belissing van de raad van bestuur van twaalf december tweeduizend en elf tot omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam door middel van inschrijving in het aandelenregister, welke beslissing van de raad van bestuur geregistreerd werd te Maasmechelen op eenentwintig december tweeduizend en elf boek 57 blad 82 vak 16. Ontvangen vijfentwintig euro (E 25,00).

Op de laatste blz. van Luik B vernielden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso . Naam en handtekening

Voos , behouden aan het Luik B - vervolg

Staatsblad In aansluiting van deze beslissing werd op zelfde datum van twaalf december tweeduizend en elf eenI 1 aandelenregister aangelegd, waarin aile aandeelhouders zijn vermeld met het aantal aandelen, 1 overeenkomstig de intekening en volstorting bij de oprichting. Dit aandelenregister wordt bewaard op de maatschappelijke zetel.

De aldus vervangen aandelen hebben dezelfde rechten en verplichtingen als de oorspronkelijke aandelen.

VIJFDE BESLUIT - (HER)FORMULERING MODALITEITEN

De vergadering besluit de modaliteiten van de toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering te ii (her)formuleren en dit zoals bepaald in het zesde besluit hierna.

ZESDE BESLUIT - AANPASSING STATUTEN

Als gevolg van voorgaande besluiten besluit de vergadering de statuten aan te passen ais volgt: - Artikel twee, alinea één van de statuten wordt vervangen door volgende tekst:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3680 Maaseik, Schoorstraat 15."

- Artikel vijf van de statuten wordt vervangen door volgende tekst:

"Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfenzeventigduizend euro (¬ 75.000, 00). Net is verdeeld in duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, verdeeld in één (1) preferent aandeel en duizend tweehonderd negenenveertig (1.249) gewone aandelen. Het preferent aandeel is genummerd één (1), terwijl de overblijvende aandelen gewone aandelen zijn, genummderd van twee (2) tot en met duizend tweehonderd vijftig (1.250)."

- Artikel negen, eerste alinea van de statuten wordt vervangen door volgende tekst:

"De aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in het register van aandelen. Van die inschrijving

worden certificaten afgegeven. De aandelen zijn voorzien van een volgnummer.

De overdracht van aandelen op naam wordt overgeschreven in het register van aandelen van de

vennootschap. De vorm van de overige effecten wordt bepaald bij de uitgifte ervan."

- Artikel negenentwintig van de statuten wordt vervangen door volgende tekst:

"De oproepen voor de algemene vergaderingen gebeuren overeenkomstig de bepalingen van het,

Wetboek van vennootschappen.

Om tot een algemene vergadering toegelaten te worden, moeten de aandeelhouders, indien dit in del

bijeenroeping wordt geëist, zich minstens vijf volle werkdagen voor de datum van de vergadering laten

inschrijven op de plaats in de oproepingsbrief aangeduid.

Een aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat

zij vertegenwoordigen, wordt door ieder aandeelhouder of gemachtigde ondertekend."

- Artikel drieëndertig, eerste alinea van de statuten wordt vervangen door volgende tekst: i

leder aandeel hetzij gewoon, hetzij preferent geeft recht op één stem."

- Artikel veertig van de statuten wordt aangevuld volgende tekst:

"Het saldo wordt ter beschikking gesteld van aile aandeelhouders met dien verstande dat indien het beschikbare saldo niet voldoende is om de kapitaalwaarde van alle aandelen terug te betalen, de bevoorrechte aandelen bij voorrang worden terugbetaald."

1- Artikel tweeënveertig, eerste alinea van de statuten wordt aangevuld met volgende tekst:

"ieder preferent aandeel geniet dezelfde rechten en voordelen als de overige kapitaalaandelen, en I daarenboven een jaarlijks preferent dividend bepaald op maximum negentig ten honderd (90%) van; de uitkeerbare winst, te beslissen op de jaarlijkse algemene vergadering." ZEVENDE BESLUIT -- VOLMACHTEN

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ACHTSTE BESLUIT - MACHTIGING

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren. VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(get. Notaris Peter Joossens)

Samen hiermee neergelegd:

- afschrift van het proces-verbaal van de algemene vergadering + kopie volmacht

! _. - gecoördineerde statuten.___~__~~________







16/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 10.08.2012 12402-0108-018
20/10/2011
ÿþ MOA 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

1II ~VIIIVI ss I AIIhiWINI IV

aa"

N2ergelegd ter griffie der rec`'!.ba^'.< v. kaooha^dei te TONGEREN

1 LÎ -IC- 2011 _ ii

De HoofdgriffierPriffie .

ni

Ondernemingsnr : 0449462366

Benaming

(voluit) : BVS-HOLDING

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : SCHOORSTRAAT 15 - 3680 MAASEIK

Onderwerp akte : HERBENOEMING BESTUURDERS

Er blijkt uit de Algemene Vergadering van aandeefhouders dd 27/05/2011 dat volgende bestuurders worden:

herbenoemd voor een nieuwe periode van zes jaar, nl vanaf 27/05/2011 tot een volgende Algemene'

Vergadering in 2017:

"

- Dhr. COUMANS Rudolf: afgevaardigd bestuurder

- Dhr. COUMANS Xavier: afgevaardigd bestuurder

- Dhr. COUMANS Igor: afgevaardigd bestuurder

- Mevr. WEERTS Antoinette: bestuurder

Deze beslissing werd genomen met eenparigheid van stemmen. Het volledige maatschappelijke kapitaal was vertegenwoordigd.

COUMANS Xavier

Afgevaardigd bestuurder

06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 29.08.2011 11496-0089-018
06/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 25.08.2010 10466-0127-016
02/10/2009 : TG073091
27/08/2009 : TG073091
29/08/2008 : TG073091
17/07/2007 : TG073091
17/07/2006 : TG073091
05/10/2005 : TG073091
18/07/2005 : TG073091
14/07/2004 : TG073091
24/07/2003 : TG073091
13/09/2002 : TG073091
06/07/2001 : TG073091
17/05/2001 : TG073091
02/12/1999 : TG073091
10/02/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 03.02.2016 16039-0537-017

Coordonnées
BVS HOLDING

Adresse
SCHOORSTRAAT 15 3680 MAASEIK

Code postal : 3680
Localité : MAASEIK
Commune : MAASEIK
Province : Limbourg
Région : Région flamande