BYCON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BYCON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.134.697

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 28.06.2014 14263-0122-013
05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 30.06.2013 13254-0129-013
06/01/2012
ÿþ" \. . l ~

" 'R;

? "

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

nckrl t'" t s .univ r rnhnuc.L

~ er~

~r,1

Q - -

181.1.11 aooNsvso" IA

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : BYCON

4 9,

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Kapelstraat 87 te 3590 Diepenbeek

Onderwerp akte : OPRICHTING BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - BENOEMING.

Uit een akte, verleden voor Leen Van Breedam, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Marij Hendrickx & Leen Van Breedam, geassocieerde notarissen", met zetel te Heusden-Zolder (Zolder), Koeltorenlaan 11, op 16 december 2011, blijkt onder meer wat volgt:

a) Er is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "BYCON", opgericht voor onbepaalde duur, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3590 Diepenbeek, Kapelstraat 87.

b) Als oprichters zijn opgetreden:

1) De heer YEE Bruno Victor Victoire, geboren te Leuven op 12 maart 1959, echtgenoot van mevrouw Achten Anne nagenoemd, wonende te 3590 Diepenbeek, Kapelstraat 87;

2) Mevrouw ACHTEN Anne Maria Leon, geboren te Hasselt op 15 juni 1967, echtgenote van de heer Yee Bruno voornoemd, wonende te 3590 Diepenbeek, Kapelstraat 87.

De echtgenoten Yee-Achten zijn gehuwd te Hasselt op 19 augustus 1994, onder het stelsel der zuivere scheiding van goederen, ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Jean-Luc Snyers te Alken op 28 juli 1994, nadien gewijzigd in het stelsel der scheiding van goederen met een bijkomende vennootschap van aanwinsten, ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Emile Jageneau te Diepenbeek op 9 april 1997, dat sedertdien niet werd gewijzigd.

c) De vennootschap heeft tot doel de onderneming voor :

1) Het verlenen van technische, administratie, administratieve, financiële en commerciële bijstand, in de meest ruime zin genomen aan derden of aanverwante bedrijven, kortom het verlenen van consultancy aan bedrijven.

2) De verwerving voor eigen rekening van participaties, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van het om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen.

3) De verwerving voor eigen rekening van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, intekening , plaatsing, waarborg, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

4) Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en het verbouwen, de procuratie. Tussenhandelaar, de makelarij evenals welkdanige onroerende verhandeling in de meest ruime zin, met inbegrip van onroerende leasing.

5) Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, commercieel, administratief of op het vlak van algemeen beheer, hetzij financieel, met inbegrip van de borgstelling, hypotheek verlenen, avalgeving en in pandgeving van onroerende goederen.

6) Tussenpersoon in de handel, zoals makelarij in goederen, de zelfstandige handelsvertegenwoordiging en commissionair.

7) Groot- kleinhandel, in- export en internetverkoop van motoronderdelen

8) Algemene bouwonderneming inhoudende het optrekken van gebouwen en onder de kap brengen alsmede coördinatie van de andere aan onderaannemers toevertrouwde en door deze uitgevoerde voltooiingswerken van gebouwen; restauratiewerken van gebouwen. en monumenten; slopingswerken van; gebouwen en kunstwerken; bouwen van stellingen alsmede het invoegen en reinigen van gevels; het bouwen; van niet-metalen kunstwerken; optrekken van niet-metalen uitneembare paviljoenen en barakken; waterdicht' maken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer; droogmaken van gebouwen anders dan met teer en' asfalt; leggen van tegelvloeren en mozaïek, warmte- en geluidsisolering; plafonneer-, cementeer- en alle andere' pleisterwerken, plaatsen van chapes, leggen van vloer en parketvloer en het plaatsen van alle houten wand-, vloer- en plafondbedekkingen; timmer- en schrijnwerk voor gebouwen; vervaardigen en plaatsen van houten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor behoud aan hi Belgisu Staatsb

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

vensterluiken; plaatsen van ijzerwerk, metalen fuiken en metalen schrijnwerk in kunststof; grond- en rioleringswerken; funderings- en paalfunderingswerken; aanleggen van speelpleinen, sportvelden, parken en tuinen; aanplantingswerken.

9) Onderneming voor het plaatsen van centrale verwarming met warm water en stoom; installeren van sanitaire inrichtingen en gasverwarming, lood- en zinkwerk; installeren van waterverzachters,

10) Onderneming voor het schilderen van gebouwen, behangen en gameren; plaatsen van ruiten, glas, spiegelglas, gekleurde ramen en het aanwenden van alle doorschijnend en doorzichtig materiaal.

11) Onderneming voor het bedekken van gebouwen; metalen en niet-metalen dakbedekkingswerken van gebouwen; steen- en marmerwerken voor gebouwen.

12) Kleinhandel in alle bouwmaterialen, cement- en betonproducten.

13) Onderneming voor het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen; aanleggen van parkings en inritten; leggen van stoepdallen en betonklinkers; aanleggen en onderhouden van speelpleinen, sportvelden evenals van parken en tuinen met inbegrip van aanplantingen; plaatsen van afsluitingen, omheiningen, vangrails en veiligheidsinrichtingen; leggen van kabels en diverse leidingen; grondwerken, rioleringswerken; draineringswerken; algemene aannemingen van waterbouwkundige werken; ruimen van waterlopen; bitumineuze verhardingen en bestrijkingen; speciale bekledingen voor sportvelden; plaatsen van sport- en speelplein accommodatie.

14) Onderneming in bestrooiingswerken en herstellen van fietspaden.

15) Algemene isolatiewerken.

16) Activiteiten van interieurdecorateurs, handel in en verkoop van decoratieartikelen;

17) Scheppende kunsten.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap mag belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

d) Het geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro, afbetaald tot beloop van zesduizend tweehonderd euro met geldelijke inbrengen, als volgt

- door de heer Yee Bruno, oprichter voornoemd sub 1), tot beloop van achttienduizend vierhonderd veertien euro (¬ 18.414,00), waarvan voorafgaandelijk zesduizend honderd achtendertig euro (¬ 6.138,00) afbetaald;

- door mevrouw Achten Anne, oprichter voornoemd sub 2), tot beloop van honderd zesentachtig euro (¬ 186,00), waarvan voorafgaandelijk tweeënzestig euro (¬ 62,00) afbetaald.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap wordt vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder vermelding van waarde, met elk een fractiewaarde van één/honderdste van het geplaatst kapitaal.

e) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al of niet vennoten; zij worden benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat bepaalt.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van beheer en beschikking te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

f) Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste maatschappelijk boekjaar eindigt op 31 december 2012.

g) De jaarvergadering heeft plaats op de eerste vrijdag der maand juni om twintig uur, en voor de eerste maal op vrijdag 7 juni 2013, in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het Vlaams of Brussels gewest waar de vennootschap gevestigd is, aangeduid in de oproeping.

h) Het batig overschot der resultatenrekening na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekeningen, maakt de nettowinst uit.

Van deze winst wordt tenminste éénftwintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten, dat de winst of een deel ervan, zal worden gereserveerd.

i) Er werd één zaakvoerder aangesteld voor de duur van de vennootschap, te weten: de heer YEE Bruno Victor Victoire, geboren te Leuven op 12 maart 1959, echtgenoot van mevrouw Achten Anne nagenoemd, wonende te 3590 Diepenbeek, Kapelstraat 87; die aanvaard heeft.

Het mandaat van de zaakvoerder is niet bezoldigd.

j) Er werd geen commissaris benoemd.

k) Als bijzondere gevolmachtigde werd aangesteld: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JORDENS ACCOUNTANTS, met zetel te 3500 Hasselt, Kramerslaan 13 bus 0.1, vertegenwoordigd door mevrouw Appeltans Ingrid, aan wie alle machten worden verleend om:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

- alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en

toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondernemingen bij de ondernemingsloketten of

andere administratieve diensten;

- alle formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank middels tussenkomst van een Ondernemingsloket;

- alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging

en ondertekening van de nodige formulieren;

- te dien einde ook alle hoegenaamde stukken en akten te tekenen, met mogelijkheid van subdelegatie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, afgeleverd vóór registratie, om in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-fotografisch afschrift van de oprichtingsakte.

Getekend door geassocieerd notaris Leen Van Breedam te Zolder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

I.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BYCON

Adresse
KAPELSTRAAT 87 3590 DIEPENBEEK

Code postal : 3590
Localité : DIEPENBEEK
Commune : DIEPENBEEK
Province : Limbourg
Région : Région flamande