BYTIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BYTIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 633.676.650

Publication

10/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15311688*

Neergelegd

08-07-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Genenbosstraat 1 Bus 2

Ondernemingsnummer :

0633676650

Benaming (voluit) : BYTIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Uit een akte verleden voor Michael BÖSE, geassocieerd notaris te Genk op 8 juli 2015 dewelke binnen de wettelijke termijnen ter registratie zal neergelegd worden, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid , afgekort BVBA, werd opgericht door:

De heer TRUZZU Fabrizio, geboren te Genk op vijfentwintig januari negentienhonderd zevenentachtig, wonende te 3980 Tessenderlo, Genenbosstraat 1 bus 2.

- onder de naam " BYTIUM ", met zetel te 3980 Tessenderlo, Genenbosstraat 1 bus 2 en voor onbepaalde duur;

- waarvan het kapitaal:

.achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt;

.volledig in geld geplaatst werd;

.ten belope van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) volstort werd;

.verdeeld is in honderdzesentachtig (186) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, waarop is ingeschreven door de heer TRUZZU Fabrizio, voornoemd, die stortte ten belope van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), waarvoor hem honderdzesentachtig (186) volledig gestorte aandelen worden toegekend;

- met boekjaar lopend vanaf één januari tot en met éénendertig december (het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de bevoegde rechtbank tot en met éénendertig december tweeduizend zestien met dien verstande dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die sedert één juli tweeduizend vijftien zouden zijn aangegaan in haar naam en voor haar rekening);

- met jaarvergadering op de laatste donderdag van de maand mei om twintig uur (20u00), of, als dit geen werkdag is, op de eerstvolgende werkdag (de eerste jaarvergadering heeft plaats in tweeduizend zeventien);

- met als gemachtigden tot besturen één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die elk afzonderlijk de vennootschap kunnen vertegenwoordigen (tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbeperkte duur wordt aangesteld de heer TRUZZU Fabrizio wiens mandaat bezoldigd zal zijn); - zonder van de wet afwijkende statutaire bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvend saldo.

- genoemde ingebrachte geldbedragen zijn gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE90 6451 0225 7132 bij de Bank J. Van Breda & C° NV, geopend blijkens het bankattest, afgegeven door deze instelling op heden.

-Bijzondere volmacht wordt verleend, nu en in de toekomst, aan Fineko nv, met zetel te 3600 Genk, Toekomstlaan 38 ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren onder nummer 0458.916.007, of een in de plaats gestelde subgedelegeerde, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de inschrijving, wijziging, doorhaling in de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO) te verrichten, alsmede alle formaliteiten te vervullen die nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de BTW, de belastingen, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen, enz.

3980 Tessenderlo

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden als op commissie of voor gemeenschappelijke rekening met derden:

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, groot- en kleinhandel, verhuring onder welke vorm ook, het tot stand brengen en aanpassen voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle computer hard- en software, digitale en analoge apparatuur, toebehoren en onderdelen, in de meest ruime zin van het woord, met inbegrip van bureel artikelen ermee verband houdende.

- Het organiseren van cursussen, opleidingsseminaries en uiteenzettingen over het gebruik en de toepassing van de producten voornoemd

- De verkoop van alle documentatiewerken, handboeken en andere pedagogische toestellen en voorwerpen

- Het ontwikkelen en commercialiseren van specifieke toepassingssoftware

- De ontwikkeling en hosting van websites

- Webportalen

- Het aanbieden en installeren van internetaansluitingen en  beveiliging

- De exploitatie van een studiebureau belast met advisering, het begeleiden, het uitvoeren en bestuderen van automatiseringsprojecten of gedeelten daarvan

- Computerconsultancy-activiteiten

- Overige activiteiten in de informaticasector

- Het voor eigen rekening aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen

- Het beheer van en de handel in onroerende goederen voor eigen rekening. Zo kan de

vennootschap onroerende goederen bouwen, renoveren, kopen en verkopen, huren en verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen verrichten die daarmee verband houden. De vennootschap kan als waarborg voor eigen verbintenissen en voor verbintenissen van derden borg staan, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen die haar het meest geschikt voorkomen, zowel in het binnen als in het buitenland. Zij mag alle beheers , commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich erbij rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderenVOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

ENKEL UITGEREIKT MET HET OOG OP NEERLEGGING TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

DE NOTARIS, Michael BÖSE

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van voormelde akte

Coordonnées
BYTIUM

Adresse
GENENBOSSTRAAT 1, BUS 2 3980 TESSENDERLO

Code postal : 3980
Localité : TESSENDERLO
Commune : TESSENDERLO
Province : Limbourg
Région : Région flamande