C & J IMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : C & J IMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.097.213

Publication

02/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.06.2013, NGL 28.08.2013 13472-0572-011
09/09/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11305339*

Neergelegd

07-09-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming:

(voluit) : C & J Immo

0839097213

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3700 Tongeren, Lerestraat 34

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte, verleden voor meester Katharina Pragt, geassocieerd notaris te Tongeren, op vijf september tweeduizend en elf, blijkt dat :

1. De heer LENAERS, Corneel René, geboren te Hasselt op tweeëntwintig december duizend negenhonderdzesenzeventig, nationaal nummer 76.12.22 167-77, echtgenoot van mevrouw NEVEN An, wonende te 3700 Tongeren, Lerestraat 34.

2. De heer LENAERS, Jona Maria, geboren te Hasselt op eenendertig oktober duizend negenhonderddrieëntachtig, nationaal nummer 83.10.31 087-20, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 3800 Sint-Truiden, Tereykenstraat 95.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam  C & J Immo . Het kapitaal bedraagt negentigduizend euro (90.000 EUR), verdeeld in negenduizend (9.000) aandelen met volgnummers 1 tot en met 9.000 zonder aanduiding van een nominale waarde met een fractiewaarde van een negenduizendste (1/9.000ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Comparanten verklaren dat op de negenduizend (9.000) aandelen onmiddellijk in geld werd ingetekend als volgt:

- De heer LENAERS Corneel, voornoemd, vierduizend vijfhonderd (4.500) aandelen met volgnummers 1 tot en met 4.500, hetzij vijfenveertigduizend euro (45.000,00 euro);

- De heer LENAERS Jona, voornoemd, vierduizend vijfhonderd (4.500) aandelen met volgnummers 4.501 tot en met 9.000, hetzij vijfenveertigduizend euro (45.000,00 euro).

De comparanten verklaren en erkennen dat door elke aandeelhouder werd ingetekend middels een storting in speciën ten bedrage van minimaal vijfenveertigduizend euro (45.000,- EUR) en dat minimaal negentigduizend euro (90.000,- EUR), is gedeponeerd op een bijzondere rekening namens de vennootschap in oprichting bij KBC-bank.

Ondergetekende Notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

De vennootschap heeft bijgevolg vanaf heden de beschikking over minimaal een som van negentigduizend euro (90.000,- EUR).

ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Lerestraat 34, 3700 Tongeren.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse of Franse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in Belgïe als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen :

- de vorming en het beheer in de ruimste zin van het woord van een patrimonium van roerende en onroerende goederen, daaronder begrepen, het vestigen van zakelijke rechten, onroerende leasing, de huur, verhuring, onderhuur, de uitbating, de herstelling, de verbetering, het onderhoud, de verbouwing, de aankoop, projectontwikkeling, de oprichting en iedere verwerving en verkoop van onroerende goederen;

- handel in onroerende goederen, dit in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van onroerende leasing, met uitzondering van de activiteiten welke voorbehouden zijn voor erkende vastgoedmakelaars;

- het optreden en handelen als dienstverlener, als interim-manager en/of als tussenpersoon bij alle vormen van adviesverlening, managementsdiensten en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

marketing, e-business strategy, planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, informatica, human resources, administratie enfinanciën, publiciteit en reclame, financiële en juridische planning en/of het verschaffen van informatie aan bedrijfsleiding en dit in de meest ruime zin;

- het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, alsook het in de ruimste zin van het woord verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

- de aan- en verkoop van voedingswaren en allerhande huishoudartikelen;

- het verlenen van diensten op het vlak van netwerkvorming en -gebruik, externe vertegenwoordiging en representatie;

- het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen inzake gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; alsook, in de ruimste zin van het woord, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille of kapitaalsbestuur;

- zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen.

Zij mag zowel in België als in het buitenland alle verrichtingen doen met betrekking tot het hierboven bepaalde maatschappelijk doel en op alle wijzen die zij het best geschikt acht, en inzonderheid:

- het opnemen van bestuurders-, vereffenaars- of andere mandaten in Belgische en/of buitenlandse vennootschappen;

- het verwerven door inschrijving of aankoop, voor eigen rekening of voor rekening van derden van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

- het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering:

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

- de vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen met eenzelfde gelijklopend of aanverwant doel en dat van aard is de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen of haar klantenbestand uit te breiden.

Zij mag in België en in het buitenland verder alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eengelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of waarvan het doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Dit alles in de breedst mogelijk zin, niets uitgezonderd.

De vennootschap mag zich ten voordele van alle derden borgstellen onder elke vorm en onder meer door het verlenen van aval, hypothecair verband op haar onroerende goederen, in pandgeving van haar roerende goederen en in het algemeen daartoe elke vorm van persoonlijke of zakelijke zekerheid stellen.

De vennootschap kan om haar doel te verwezenlijken alle eigendommen, zowel roerende als onroerende, alle industriële inrichtingen en installaties aankopen, overnemen, uitbaten of afstaan, opbouwen, verhuren, verkopen of omwisselen.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

BESTUUR

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

ALGEMENE AANDEELHOUDERSVERGADERINGEN

De gewone algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de laatste donderdag van de maand juni om eenentwintig uur.

VERTEGENWOORDIGING

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. WINSTVERDELING

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is. De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

VEREFFENING

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld. SLOTBEPALINGEN

BENOEMINGEN

a) De vergadering beslist het aantal niet-statutaire zaakvoerders te bepalen op één (1).

Wordt tot niet-statutair zaakvoerder benoemd :

- De heer LENAERS Corneel, voornoemd

Zijn mandaat kan bezoldigd worden, mits beslissing genomen door de algemene vergadering.

b) Eerste boekjaar en jaarvergadering

Het eerste boekjaar vangt aan op de dag van de neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel van de zetel van de vennootschap van een uittreksel van onderhavige akte en eindigt op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de laatste donderdag van de maand juni van het jaar tweeduizend en dertien.

c) Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds een januari tweeduizend en elf, en in het bijzonder de onderhandse aankoopovereenkomst de dato 13 april 2011 van het perceel grond gelegen ter plaatse gemeente Tongeren, 7de afdeling, gekadastreerd sectie A, nummer 413/X, door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

d) Volmachten

De BV o.v.v. CVBA Foederer DFK Accountants, met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Singelbeekstraat 12, ingeschreven in het RPR te Hasselt en met ondernemingsnummer 0466.466.268, vertegenwoordigd door de heer Kelchtermans Ludo, wonende te 3990 Peer, Kruisdijk 3, of een in de plaats gestelde subgedelegeerde, met mogelijkheid van indeplaats-stelling is aangewezen om de inschrijving, wijziging, doorhaling in de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO) te verrichten, alsmede alle formaliteiten te vervullen die nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de BTW, de belastingen, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen, enz.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Geassocieerd notaris Katharina Pragt. Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.06.2015, NGL 27.07.2015 15341-0467-011

Coordonnées
C & J IMMO

Adresse
LERESTRAAT 34 3700 TONGEREN

Code postal : 3700
Localité : TONGEREN
Commune : TONGEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande