C & G IMMO

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : C & G IMMO
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 471.885.006

Publication

26/02/2013
ÿþy

mod 11.1

Luik B1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0471.885.006 - RPR Hasselt

Benaming (voluit) : C & G Immo

1 (verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kerkplein 20-2.,.

3920 Lommel

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTINGEN

il Uit een akte verleden voor Meester Michel VRONINKS, notaris te Ham op 27 december 2092,;,

geregistreerd te Beringen, eerste kantoor, op 08.01.2013, boek 432, blad 56, vak 97.1 ;, Ontvangen: vijfentwintig Euro (¬ 25,00). De Ontvanger (getekend) Els Theunissen blijkt dat de;;

buitengewone algemene vergaderingen van de besloten vennootschap met beperkte;;

aansprakelijkheid "Willemshof" met zetel te 3920 Lommel, Norbert Neeckxlaan 96(hierna; ;; genoemd "de overnemende vennootschap A') en de burgerlijke vennootschap onder de vore!

van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "C & G Immo" met zetel te ? 3920 Lommel, Kerkplein 20-22 (hierna genoemd " de overgenomen vennootschap B"), de; ;i volgende belissingen heeft genomen :

Na onderzoek en bespreking van het fusievoorstel, nemen de buitengewone algemene;; vergaderingen van de onderscheiden vennootschappen, ieder afzonderlijk, bij eenparigheir van stemmen, volgende besluiten :

:; A. overgenomen vennootschap B : Enig besluit

De algemene vergadering van de over te nemen vennootschap B besluit op basis van de'; ;; voorafgaande uiteenzettingen en kennis en onderzoek van de fusievoorstellen, over te gaan;; tot ontbinding van de vennootschap zonder vereffening, met het oog op de voornoemde fusie en zonder toekenning van aandelen.

B. Overnemende vennootschap A :

Eerste beslt : 

a. De voorzitter geeft een korte samenvatting van de fusievoorstellen waarin voorgesteld !, wordt dat vennootschap B door fusie overgenomen wordt door vennootschap A.

De zaakvoerders hebben er zich van vergewist en bevestigen dat sinds de datum van heti s opstellen van de fusieverslagen en de datum van de huidige vergaderingen zich in de activa;

en passiva van de betrokken vennootschappen A en B geen belangrijke wijzigingen hebben;, ;i voorgedaan,

b. De algemene vergadering van vennootschap B besluit tot ontbinding van de vennootschap; zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie en zonder toekenning van aandelen.

c. De algemene vergadering van vennootschap A besluit tot fusie door overneming van het:, vermogen van vennootschap B over te gaan.

I Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van vennootschap A en zonder ii omwisseling van aandelen, op basis van de boekhoudkundige staat per 31 december 2011.

ii Uit die staat blijkt dat het vermogen van de overgenomen naamloze vennootschap B,

driehonderd tweeëntwintig duizend negenhonderd zesennegentig euro en één cent;;

(322.996,01 ¬ ) ;i bedraagt en dat aile verrichtingen en handelingen gesteld door vennootschap B, sedert dien .: datum tot op vandaag voor rekening zijn van vennootschap A.

Tweede besluit:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

RECHTBANK VAh! KOOPHANDEL

. 1 h -02- 2013

HASrfrieg,

MI IllH(IN~fl~V1YII11IVI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

a/ Ais gevolg van voornoemde fusie gaat gans het vermogen van vennootschap B, met alle rechten en plichten, over op vennootschap A. De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed

b/ De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap B op de overnemende vennootschap A omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom: alle immateriele bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

c/ Het over te nemen vermogen omvat tevens:

Alle handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap partij is als huurder of verhuurder.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf 27 december 2012 door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

d/ Deze overgang omvat eveneens de onroerende rechten,waarvan de beschrijving, de oorsprong van eigendom, de voorwaarden van de overdracht hierna worden beschreven. Beschriivinq van het goed

Stad Lommel, eerste afdeling

ln een gebouwencomplex gelegen Kerkplein 23, gekadastreerd volgens titel sectie C, deel van nummer 348/H/2 en 348/M/2, groot volgens meting zeventien are zesentachtig centiare drieenzeventig vierkante decimeter (17a 86ca73dm2):

- De bureelruimte genummerd Vier (4), rechts gelegen op de gelijkvloerse verdieping van blok C, omvattende:

a) In privatieve en uitsluitende eigendom: de lokalen met toegangsdeuren en de tuin/terras of parking aan de achterkant

b) in medeëioendom en gedwongen onverdeeldheid: éénenveertig/duizendsten (41/1.000) in

de gemene delen van het gebouw waaronder de grond

- De kelder genummerd acht (8k, gelegen in de kelderverdieping en omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: het lokaal zelf met zijn deur.

b) iA medeëlgendom en gedwongen onverdeeldheid: negen/duizendsten (9/1.000) in de gemene delen van het gebouw, waaronder de grond.

Oor pronq van eigendom:

Voorschreven goed hoort toe aan de BVBA 'C & G immo' (destijds 'D & A Architectenbureau? om het verkregen te hebben van de naamloze vennootschap 'Bema-Algemene Ondernemingen' te Lommel, ingevolge akte van verkoop verleden voor notaris Paul Geebelen te Lommel op 7 juli 2000, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Hasselt op 2 augustus daarna, boek 5788, nummer 13.

zoals omschreven in de basisakte verleden voor notaris Paul Geebelen te Lommel op 13 juni 2000, overgeschreven op hef eerste hypotheekkantoor te Hasselt op 19 juli daarna, boek B74/5797, nummer 1.

Voo vwaarden.

De voorwaarden van de overgang van onroerende goederen of zakelijke rechten die deel uitmaken van het vermogen zijn bepaald in de notulen van de algemene vergadering van de overnemende vennootschap, de bvba Willemshof.

Ontheffing van ambtshalve inschriivinq.

De heer hypotheekbewaarder wordt er uitdrukkelijk van ontheven

ambtshalve een inschrijving te nemen ter gelegenheid van de

e/ Alle aandelen van de vennootschap B in het bezit van vennootschap A zullen door de zaakvoerders van de vennootschap A worden vernietigd.

De overgang geschiedt zonder kapitaalverhoging en zonder omwisseling van aandelen op basis van een balanstoestand afgesloten op 31 december 2011.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ti

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

. " 3

'

1.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Alle rechten, plichten, handelingen en verbintenissen ontstaan vanaf voormelde datum van 31 december 2011 worden geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap A. De schulden van vennootschap B gaan over op de overnemende vennootschap A.

Derde besluit :

Vervolgens stellen de algemene vergaderingen vast dat :

- enerzijds de fusie van de overnemende vennootschap A met zetel te 3920 Lommel, Norbert

Neeckxlaan 16, werd verwezenlijkt;

- anderzijds vennootschap B, definitief opgehouden heeft te bestaan;

Deze besluiten worden door beide vergaderingen in al hun onderdelen, met eenparigheid van

stemmen goedgekeurd.

Vierde besluit:

De jaarrekening van de over te nemen vennootschap B over de periode van 1 januari 2011 tot 31 december 2011 wordt door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap A bij eenparigheid goedgekeurd en kwijting wordt verleend aan de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap B, "C & G Immo".

Vijfde beslissing

De vergadering machtigt de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen beslissingen en

geeft opdracht aan ondergetekende notaris tot coordinatie van de statuten.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Michel Vroninks.

Werden neergelegd : 1) afschrift van de akte en 2) uittreksel van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

-\F

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

20/06/2012
ÿþ Mod PAF 11.1

f_rfi". 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

1 1 JUNI 2012

te HASSELT

Griffie

1111111111111111111111111

*12109152*

V beh aa Bel stag

Ondememingsnr Benaming (voluit) : 0471,885.006

(verkort) : C&G Immo

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kerkplein 20-21-22, 3920 Lommel, België

(volledig adres)

Onderwerp{en) akte :fusievoorstel

Tekst :

Het fusievoorstel van BVBA Willemshof - BVBA C&G Immo de dato 14 mei 2012 wordt hierbij neergelegd.

Philippe Crolla Paul Geebelen

zaakvoerder zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik-8 vermeldén -Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris; hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 18.06.2012 12175-0568-011
30/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 27.08.2011 11440-0036-011
29/03/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 26.03.2011 11065-0005-011
28/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 25.08.2009 09634-0104-015
21/08/2009 : HAT000785
11/05/2009 : HAT000785
03/09/2008 : HAT000785
25/06/2007 : HAT000785
11/07/2006 : HAT000785
04/07/2005 : HAT000785
16/12/2004 : HAT000785
04/06/2004 : HAT000785
03/02/2004 : HAT000785
23/06/2003 : HAT000785
05/07/2002 : HAT000785

Coordonnées
C & G IMMO

Adresse
KERKPLEIN 20-21-22 3920 LOMMEL

Code postal : 3920
Localité : LOMMEL
Commune : LOMMEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande