C & H INTERNATIONAL ESTATES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : C & H INTERNATIONAL ESTATES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 545.812.169

Publication

25/02/2014
ÿþ(L1 11, ." " " Mod Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

2014

AATSB

BELGErochtemk

Noorgologd tor elfe der y, koophandel to TONGEREN

05 -02- 2014

_AD Grithe

De Hoofdorifiler

11111!M11)11111!1111 MONITEUR

19 -02-

BELGISCH S

" Ondernemingsnr:

5 4 5 " 8 1 2 - 169

Benaming

(voluit) C & H INTERNATIONAL ESTATES

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3960 Bree, Stationswal 24.11

(volledig adres)

Onderwerp akte: Oprichting en benoemingen

Uit een akte verleden voor Meester Myriam FRANSMAN-DAELEMANS, notaris te Bree, op 31 januari 2014, nog te registreren, blijkt dat:

1) De heer BLOEMEN Hugh Joseph Hélène, geboren te Bree op 22 september 1980, ongehuwd, wonende te 3960 Bree, Stationswal 24.3.1.; en

2) Mevrouw WALLSTRÔM Camille Charlotte Regina, van Zweedse nationaliteit, geboren te Lulea (Zweden) op 17 april 1969, ongehuwd, wonende te 94473 Pitea (Zweden), Movâgen 5,

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, waarvan de voornaamste bepalingen en statuten luiden als volgt

Inbreng in geld.

De comparanten verzoeken mij, notaris, de authentieke akte te verlijden van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, die zij hebben opgericht, onder de naam "C & H INTERNATIONAL ESTATES", met zetel te 3960 Bree, Stationswal 24.3.1, waarvan het kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) bedraagt en verdeeld is in TWEEHONDERD (200) gelijke aandelen zonder nominale waarde die elk één/tweehonderdste (1/200ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Vôôr het verlijden van de oprichtingsakte hebben de oprichters mij een financieel plan overhandigd, opgemaakt op 31 januari 2014 en ondertekend door de oprichters, waarin zij het bedrag van het kapitaal van de op te richten vennootschap verantwoorden. Het verslag wordt door mij, notaris, bewaard.

De comparanten verklaren en erkennen, dat het gehele kapitaal is geplaatst, dat op de 200 aandelen werd ingeschreven door comparanten als volgt:

- door de heer BLOEMEN Hugh, voorncemde comparant sub 1:

voor NEGENDUIZEND DRIEHONDERD EURO (9.300 EUR), volledig volstort, waarvoor hem 100 aandelen worden toegekend;

De heer BLOEMEN Hugh, voornoemd, verklaart dat hij ingeschreven is op het tableau van beroepsbeoefenaars bij het Beroepsinstituut voor Vastgoedmakelaars onder nummer BIV 502.111.

- door mevrouw WALLSTRÔM Camilla, voornoemde comparant sub 2:

voor NEGENDUIZEND DRIEHONDERD EURO (9.300 EUR), volledig volstort, waarvcor haar 100 aandelen worden toegekend;

Hieruit blijkt dat de vennootschap vanaf heden beschikt over een bedrag van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600 EUR). Dit bedrag werd gedepcneerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting onder nummer BE73 7350 3415 1260 bij de naamloze vennootschap KBC Bank, met zetel te 1080 Brussel, Havenlaan 2 zoals blijkt uit een bewijs van deponering de dato 31 januari 2014.

Rechtsvorm en naam

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam: "C & H INTERNATIONAL ESTATES",

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3960 Bree, Stationswal 24.3,1.

Doel

De vennootschap heeft tot doel, in Belgiè en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alleen of In participatie met derden:

- Het leveren van diensten met betrekking tot onroerende en roerende goederen van derden zoals het beheren van mede-eigendommen, het voeren van rentmeesterschap, het opmaken van staten van bevinding, het taxeren of aan expertise onderwerpen van goederen, zowel roerende als onroerende.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

" à - i'fflor rekening van derden bepalende bijstand verlenen met het oog op het tot stand komen van een oVereenkomst van verkoop, aankoop, ruil, verhuring of overdracht van onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsem

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge - De bemiddeling bij aankoop, verkoop en verhuur van onroerende goed voor een vast bedrag of op contractbasis, immobiliënkantoor.

- handelen in het kader van het beheer en behoud van de gemene delen van de gedwongen mede, eigendom van gebouwen of groepen van gebouwen in de zin van de artikelen 577-2 en volgende van het Burgerlijk Wetboek;

- voor rekening van derden activiteiten ontwikkelen inzake het beheer van onroerende goederen of van onroerende rechten, andere dan de activiteit als syndicus;

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen in eigen naam en voor eigen rekening dan wel voor rekening van derden dan wel samen met derden: elle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en het verkrijgen en verlenen van aile zakelijke en persoonlijke rechten, zoals de onroerende leasing, de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, bouwpromotie, projectontwikkeling, onroerende leasing en roerende leasing, ruilen, onderhouden, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen,

- Het verlenen aan ondernemingen waarin zij deelneemt of niet deelneemt, al dan niet bezoldigd van technische, administratieve, financiële en commerciële bijstand, het verstrekken van adviezen en verlenen van diensten inzake studie, administratie, organisatie en handelsaangelegenheden, het opnemen van bestuurdersmandaten in de meest ruime zin genomen, aan derden.

Managementactiviteiten van holdings tussenkomen in het dagelijks bestuur, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal, enzovoort.

- Adviesbureaus op het gebied van public relations en communicatie. Verlenen van advies en praktische halo aan de bedrijven in verband met publio relations en communicatie.

- Arbitrage en bemiddeling tussen bedrijfsleiding en werknemers.

- Lease van intellectuele eigendom en vergelijkbare producten, met uitzondering van werken onder auteursrecht.

- Onderneming voor het verstrekken van organisatieontwikkeling , begeleiding en directie coaching,

- Verhuur en verkoop van roerende goederen, rollend materieel, decoratieve elementen, enzovoort. Onderneming voor het beheer van eigen beleggingen en eigen vermogens.

- De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

- Uitoefenen van bestuursmandaten in binnen en buitenlandse vennootschappen, al dan niet dochtervennootschappen,

- De vennootschap mag zich borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan.

Zij mag eveneens al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in band geven en aval verlenen in het voordeel van derden.

- Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen : in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichting inzake portefeuille- of kapitaalbeheer.

Zij mag in België en in het buitenland verder alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Duur

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur vanaf haar oprichting.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) en is verdeeld in TWEEHONDERD (200) gelijke aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

Bestuur

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

.Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, ,zàakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Bevoegdheden

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, aile handelingen steilen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Evenwel mogen de activiteiten opgenomen in het doel, die volgens de wet houdende organisatie van het beroep van vastgoedmakelaar van 11 februari 2013 voorbehouden zijn aan vastgoedmakelaars enkel gesteld worden door diegenen van de zaakvoerders die ingeschreven zijn op het tableau van de beoefenaars of op de last van stagiairs gehouden door het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, onverminderd de mogelijke beperkingen die de algemene vergadering aan diens vertegenwoordigingsbevoegdheid zal stellen. In voorkomend geval kunnen deze bevoegdheidsbeperkingen in beginsel niet worden ingeroepen tegen derden.

Iedere zaakvoerder kan bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen. Aan deze volmachtdragers kunnen vergoedingen toegekend worden, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

Algemene vergadering

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de derde vrijdag van de maand juni om twintig uur (20.00u).

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen,

Bijeenroeping

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen agendapunten. Zij worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Toezenden van stukken

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de vennoten, aan de zaakvoerders en aan de commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens de wet moeten worden ter beschikking gesteld.

Er wordt ook onverwijld en kosteloos een afschrift gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken

Schriftelijke besluitvorming

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Stemrecht  vertegenwoordiging op de vergadering

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht

De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber die zelf vennoot dient te zijn, of schriftelijk hun stem uitbrengen, De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of door hun vertegenwoordiger.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Winstbesteding

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de Voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

e

1 t 1

e

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

27 behoudens - in uitzonderingsgevallen, ie ' ver-melden -en te motive-ren in de toelichting bij de jaarrekening,» lieinog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Verdeling na vereffening

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Overgangsbepalingen

a) Eerste boekjaar - eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van een

uittreksel van de oprichtingsakte en zal eindigen op 31 december 2014.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni 2015, om

twintig uur (20.00u)

b) Bekrachtiging verbintenissen

In toepassing van het Wetboek van Vennootschappen, verklaren de comparanten uitdrukkelijk ter gelegenheid van de oprichting, dat de vennootschap de rechten en verbintenissen overneemt die voortvloeien uit de rechtshandelingen die in haar naam en voor haar rekening werden gesteld voor de oprichting van de vennootschap sedert 1 oktober 2013. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan het Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerders

Worden als niet-statutaire zaakvoerder benoemd:

1) De heer BLOEMEN Hugh, voornoemd, die verklaart te aanvaarden;

2) Mevrouw VVALLSTRÔNI Camille, voornoemd, die verklaart te aanvaarden.

Het mandaat van beide zaakvoerders is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De algemene vergadering bepaalt, in overeenstemming met de wet houdende organisatie van het beroep van vaStgoedmakelaar van 11 februari 2013, dat:

_ de heer BLOEMEN Hugh, voornoemd, als zaakvoerder bevoegd is de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen met volheid van bevoegdheid;

- mevrouw WALLSTRÔM Camille, voornoemd, als zaakvoerder ENKEL bevoegd is de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen voor wat betreft de activiteiten opgenomen in het doel, die niet zijn voorbehouden aan vastgoedmakelaars.

d) Volmacht administratie

Overeenkomstig de hem door artikel 13 der statuten toegekende bevoegdheid, verlenen de voornoemde zaakvoerders bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B&A Accountante, met zetel te 3900 Overpelt, Leopoldlaan 100, om aile formaliteiten te vervullen bij de bevoegde diensten met betrekking tot de huidige oprichtingsakte.

Voor ontledend uittreksel,

Notaris Myriam Fransman-Daelemans

Tegelijk neergelegd: een voor eensluidend verklaard afschrift van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Coordonnées
C & H INTERNATIONAL ESTATES

Adresse
STATIONSWAL 24.3.1 3960 BREE

Code postal : 3960
Localité : BREE
Commune : BREE
Province : Limbourg
Région : Région flamande