C-INVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : C-INVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 472.592.017

Publication

27/05/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch -

Staatsblad

II 11 .111,1.1,1,111p)1J11.1,1,1*I I II





Ondernerningsnr : 0472.592.017 Benaming

(voluit) C-INVEST (verkort) :

RECH I BANK van KOOPHANLJIL

te ANTWERPEN

16 MEI 2014

Griffie 

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: 3560 Lummen  Kanaalstraat 14

(volledig adres)

Onderwerp akte Regime artikel 537 WIB - Kapitaalverboging door inbreng in natura Wijziging statuten

Uit de notulen verleden voor notaris Benoit Levecq te Herk-de-Stad op 28 maart 2014, "Geregistreerd: 3 blad(en) geen verzending te Hasselt, op 28/03/2014 boek 805, blad 03, vak 01 Ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00) getekend: ea. Inspecteur K. BLONDEEL", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "C-1NVEST", waarvan de zetel gevestigd is te 3560 Lummen, Kanaalstraat 14, met ondememingsnumrner 0472.592.017 - RPR' Hasselt, met eenparigheid de volgende beslissingen heeft getroffen:

EERSTE AGENDAPUNT: KAPITAALVERHOGINGEN BIT WIJZE VAN INBRENG IN NATURA

a) Verslagen

Overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen, heeft de door de bestuurders aangewezen bedrijfsrevisor, de heer Hubert Vencken, bedrijfsrevisor, HUBERT VENCKEN BVBA,

' te 3690 Bree, Millenstraat 34 op 13 maart 2014, een verslag opgemaakt met betrekking tot de beschrijving van de inbreng in natura, over de toegepaste methoden van waardering,. de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden en de als tegenprestatie van de inbreng verstrekte werkelijke vergoeding.

Het besluit van dit verslag luidt letterlijk als volgt:

"BESLUIT

Uit mijn onderzoek, met betrekking tot de geplande kapitaalverhoging in C  INVEST NV bestaande uit de omzetting van de schuldvordering welke ontstaan is uit de uitkering van een netto dividend,' voor een totaal bedrag van 6972.000,00, is gebleken dat naar mijn mening en onder voorbehoud van de continuïteit van de vennootschap:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de nonnen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van' de waarde van de verhoging van de bestaande aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura; alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %;

2. onder voorbehoud van de niet-naleving van de vormvoorschreen inzake de bijeenroeping van de algemene vergadering:

- de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

- de door de partijen toegepaste waarderingswijze in het geheel genomen en onder normale' omstandigheden bedrieeconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde van E 972.000,00, de waardering is gebaseerd op de nominale waarde van de in te brengen' schuldvordering, na de uitkering van het netto dividend;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, held van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

3. de als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit de verhoging van de fractiewaarde van de 26.000 reeds bestaande aandelen van C-1NVEST NV, elk met een bedrag van ¬ 37,38; het eigen vermogen van de vennootschap zal verminderen met een bedrag van e 108.000,00;

4. deze kapitaalverhoging volledig kadert in de programmawet van 28 juni 2013, artikel 537 W113;

5. deze kapitaalverhoging zal gerealiseerd worden zonder uitgifte van nieuwe aandelen. Gezien alle aandelen in handen zijn van de inbrengers, is deze werkwijze evenwel verantwoord.

Men opdracht bestaat er echter niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Bree, 13 maart 2014

Hubert Vencken Bedrijfsrevisor HUBERT VENCKEN BVBA"

Overeenkomstig hetzelfde artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen, heeft de Raad van Bestuur op 20 februari 2014 een bijzonder verslag uitgebracht waarom zowel de inbreng in natura als de kapitaalsverhoging van belang zijn voor de vennootschap.

Een origineel van deze verslagen zal hieraan gehecht blijven om geregistreerd te worden samen met deze notulen. Een origineel of een eensluidend afschrift van deze verslagen zal samen met een uitgifte van deze akte worden neergelegd bij de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

b) Beslissing tot kapitaalverhoging

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag van negenhonderd tweeënzeventigduizend euro (972.000,00 EUR) om het te brengen van zeshonderd vijftigduizend euro (650.000,00 EUR) op één miljoen zeshonderd tweeëntwintigduizend euro (1.622.000,00 EUR), door een inbreng van een schuldvordering door de vennoten, ten belope van negenhonderd tweeënzeventigduizend euro (972.000,00 EUR), ten laste van de vennootschap.

De vergadering verklaart dat deze kapitaalverhoging gebeurt naar aanleiding van de beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 15 februari 2014 tot uitkering van een tussentijds brutodividend ten belope van één miljoen tachtigduizend euro (1.080.000,00 EUR), te onttrekken aan de beschikbare reserves, reeds bestaande in de goedgekeurde jaarrekening per 31 maart 2012, om vervolgens integraal het netto dividend, te weten negenhonderd tweeënzeventigduizend euro (972.000,00 EUR), terug in te brengen in de vennootschap bij wijze van kapitaalverhoging in toepassing van artikel 537 W11392.

c) Tussenkomst voorwaarden van de inbreng in natura vergoeding

Vervolgens komen hier tussen: 1) de naamloze vennootschap "S. CAItMANS", met zetel te Lummen, Sint-Rochusstraat 24, ondernemingsnummer 0457.538.706 RPR Hasselt, 2) de heer CARMANS Stefan.

Die, vertegenwoordigd en aanwezig zoals gezegd, na voorlezing van het voorafgaande, verklaren:

- volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven. dat zij een zekere, opeisbare vordering bezitten op de vennootschap;

- dat zij hun schuldvordering lastens de vennootschap, in deze vennootschap wensen in te brengen. De kapitaalverhoging gebeurt zonder uitgifte van nieuwe aandelen doch mits evenredige verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, met name zal de fractiewaarde van de aandelen verhoogd worden met elk zevenendertig euro en achtendertig cent (37,38 EUR).

d) Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt de notaris bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging daadwerkelijk verwezenlijkt en volledig volgestort is, en dat het kapitaal aldus op één miljoen zeshonderd tweeëntwintigduizend euro (1.622.000,00 EUR) is gebracht, verdeeld over zesentwintigduizend (26.000) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

e) Wijziging van artikel 5 van de statuten

Ingevolge het voorgaande, beslist de vergadering om het huidige artikel 5 van de statuten te

vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 5. : Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen zeshonderd

tweeëntwintigduizend euro (1.622.000,00 EUR) en is vertegenwoordigd door zesentwintigduizend

(26.000) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Deze aandelen zijn genummerd van 1

tot 26.000,"

TWEEDE AGENDAPUNT: MACHTIGING

De vergadering besluit alle machten te verlenen aan het bestuursorgaan voor de uitvoering van de genomen besluiten, en aan ondergetekende notaris om de gecoördineerde statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN - VOLMACHT

Aan Kantoor Cornelissen & Vyncke BVBA, te 3530 Houthalen, Weg naar Zwartberg 108 bus 2, wordt, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, bijzondere volmacht verleend om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondememingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de 'Kruispuntbank van Ondernemingen' geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Benoit LEVECQ, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte met het verslag van de bedrijfsrevisor en het verslag van de zaakvoerder,

beiden in origineel;

- coördinatie van de statuten met lijst;

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, netzij van de perso(o)n(ert) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/11/2014
ÿþ Mod Wart 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vc behc aar Bel Staal



VI



*14205056*





RECHTBANK van KOOPHANDEL,

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

3 0 OKT, 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0472.592.017.

Benaming

(voluit) : C-Invest

(verkort?

Rechtsvorm : Naarnroze Vennootschap

Zetel : Kanaalstraat 14, 3560 Lummen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder en vaste vertegenwoordiger

Blijkens de notulen van de gewone algemene vergadering dd. 19 september 2014 werd besloten eervol te ontslaan als bestuurder : de heer Etienne Schouterden, wonende te Meybroekstraat 76,3510 Kermt.

Wordt ter zijner vervanging benoemd als bestuurder en dit tot aan de gewone algemene vergadering in het jaar 2018 : de NV S. Carmans met zetel te Kanaalstsraat 14, 3560 Lummen met de heer Stefan Carmans als vaste vertegenwoordiger.

De heer Stefan Carmans vervangt evenens voortaan de heer Etienne Schouterden als vaste vertegenwoordiger binnen de mandaten van de NV C-Invest in de NV Aannemingen Carmans, de NV Grondreinigingscentrum Limburg en de NV Grepobel, allen gevestigd te Kanaalstraat 14, 3560 Lummen.

(getekend) Stefan Carmans

Gedelegeerd-bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

04/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 20.09.2013, NGL 29.10.2013 13644-0330-012
11/02/2013
ÿþMd Wafd t1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN K00Pt N

3 0 -01- 2013

HASSELT

Griffie

ileng~ I~

Ondernerningsnr : 0472.592.017. Benaming

C-[nvest

(iferkort)

Rechtsvorrn . Naamloze Vennootschap

Zetel : Kanaalstraat 14, 3560 Lummen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming vaste vertegenwoordiger

Blijkens de notulen van de raad van bestuur dd. 7 december 2012 wordt besloten mevrouw Karin Vanderheyden, wonende te Sint-Rochusstraat 24, 3560 Lummen, eervol te ontslaan als vaste vertegenwoordiger van de NV C-Invest binnen de raad van bestuur van de NV aannemingen Carmans met zetel te Kanaalstraat 14, 3560 Lummen.

Ter harer vervanging wordt als vaste vertegenwoordiger de heer Etienne Schouterden aangesteld, wonende te Meybroekstraat 76, 3510 Kermt.

(getekend) Stefan Carmans

Gedelegeerd-bestuurder

op defairste biz van Luik B vermelden . Recto " Neem en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspetsoan ten aanzien van derden te verteger,vicordigen

Verso Naam en handtekening

18/12/2012 : HA105126
05/11/2012 : HA105126
31/10/2011 : HA105126
04/11/2010 : HA105126
03/11/2009 : HA105126
03/12/2008 : HA105126
04/10/2007 : HA105126
30/07/2007 : HA105126
03/11/2006 : HA105126
29/09/2005 : HA105126
23/09/2004 : HA105126
29/10/2003 : HA105126
18/11/2002 : HA105126
05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 18.09.2015, NGL 30.09.2015 15625-0114-013
19/12/2001 : HA105126
10/02/2001 : HAA017912
26/08/2000 : HAA017912

Coordonnées
C-INVEST

Adresse
KANAALSTRAAT 14 3560 LUMMEN

Code postal : 3560
Localité : LUMMEN
Commune : LUMMEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande