C.B.O.

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : C.B.O.
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 456.955.617

Publication

23/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 12.06.2014, NGL 22.07.2014 14320-0356-013
06/02/2014
ÿþ Mod 11,1

I ,;ii- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



3ELGE Neergelegd ter griffe der rechtbank y, koophandel te TONGEREN

!014

CrSEP AD

'

22 -01- 2014

De Hoofdgrifre

--------------

-- -

Voor-behoelet 111111M MONITEUR I

aan het 3 -01-ISCH STA

Belgisct Staatsbla

I Il 11 Il



Ondernemingsnr: 0456.955.617

Benaming: C.B.O.

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: 3620 Lanaken, Stationsstraat 94

Onderwerp akte: KAPITAALVERHOGING STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Peter JOOSSENS, notaris te Lanaken, op twintig januari tweeduizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "C.B.0.", onder meer de volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT  BEVESTIGING VERPLAATSING ZETEL VAN WERKELIJKE LEIDING

De vergadering besluit hierbij de beslissing van de bijzondere algemene vergadering van twintig februari tweeduizend en negen, bekendgemaakt in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad van veertien april tweeduizend en negen, onder nummer 09053951, te bekrachtigen, waarbij de maatschappelijke zetel werd verplaatst van 3620 Lanaken, Koning Atbertlaan 227 naar het huidige adres, te weten 3620 Lanaken, Stationsstraat 94.

De vergadering besluit eveneens de statuten overeenkomstig het voorgaande aan te passen, zoals hierna nader bepaald.

TWEEDE BESLUIT  BEVESTIGING OMZETTING TOONDERAANDELEN

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de beslissing van de raad van bestuur van vijftien december tweeduizend en elf tot omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam. Voormeld proces-verbaal van de vergadering van de raad bestuur werd vermeld in een proces-verbaal van vaststelling, opgemaakt door de heer Bart VYT, gerechtsdeurwaarder, te Genk op zevenentwintig december tweeduizend en elf, met dossiernummer 111893, geregistreerd te Genk op dertig december tweeduizend en elf, boek 54/17, blad 24, vak 44, vierenzestig bladen, geen verzending. Ontvangen vijfentwintig euro (¬ 26,00). Getekend de ontvanger.

Dientengevolge heeft voormeld proces-verbaal van de vergadering van de raad bestuur van vijftien december tweeduizend en elf vaste datum verkregen.

De bestaande aandelen aan toonder welke waren gedrukt, werden, tegen inlevering door de aandeelhouders van alle in hun bezit zijnde titels aan toonder, vernietigd en vervangen door een inschrijving op naam in het aandelenregister. Van deze inschrijving werden certificaten afgeleverd. De vergadering bevestigt te zijn overgegaan tot de opmaak van een aandelenregister met vermelding van alle aandelen. Naar aanleiding van de inschrijving in het aandelenregister werden certificaten aan de desbetreffende aandeelhouders overhandigd.

De aldus vervangen aandelen hebben dezelfde rechten en verplichtingen als de oorspronkelijke aandelen.

VIJFDE BESLUIT KENNISNAME VAN DE BESLISSING TOT UITKERING VAN DIVIDENDEN. De vergadering der aandeelhouders stelt vast dat bij beslissing van bijzondere algemene vergadering van de vennootschap de dato éénentwintig december tweeduizend dertien besloten werd tot uitkering van een bruto-dividend van in totaal twee miljoen driehonderd duizend euro  2.300.000,00 EUR. De voorzitter zet uiteen dat de voorgenomen dividenduitkering kadert in de overgangsregeling voorzien in artikel 537 WIB. Deze regeling maakt het mogelijk om reserves uit te keren tegen inhouding van tien procent (10%) roerende voorheffing op voorwaarde dat de netto dividenden onmiddellijk worden geïncorporeerd in kapitaal.

Na inhouding van de roerende voorheffing blijft een netto-dividend ter beschikking van in totaal twee miljoen zeventig duizend euro  2.070.000,00 EUR.

De bijzondere algemene vergadering heeft op éénentwintig december tweeduizend dertien beslist dit

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor- Luik B - vervolg

behouden

aan het

Staatsbled



Inettobedrag te boeken op rekening-courant in het voordeel van de beide aandeelhouders, als volgt: - ten bedrage van zeshonderd veertig duizend vijfenzestig euro negenenzeventig cent  640.065,79 1 EUR, op naam van de heer CAILLIAU René, voornoemd;

1- ten bedrage van één miljoen vierhonderd negenentwintig duizend negenhonderd vierendertig euro

1 éénentwintig cent  1.429.934,21 EUR, op naam van mevrouw PACKLÉ Liliane, voornoemd.

1ZESDE BESLUIT  VERSLAGEN.

Verslag bedrijfsrevisor:

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag opgemaakt op zestien januari tweeduizend veertien door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten Ivennootschap met beperkte aansprakelijkheid "1RA NICOLAIJ, BEDRUFSREV1SOR", met zetel te 3800 Sint-Truiden, Kortenbosstraat 156, vertegenwoordigd door mevrouw NICOLAIJ Ira, bedrijfsrevisor, hiertoe aangesteld door de voornoemde verschijner, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

I De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt

"...BESLUIT

In verband met de geplande kapitaalverhoging bij de NV C.B.O. met zetel te 3620 Lanaken, Stationsstraat 94, werd het dossier van de inbreng in natura, bestaande uit netto-dividendvorderingen voor een totaal bedrag van 2.070.000,00 EUR, welke ontstaan zijn ingevolge de tussentijdse dividenduitkering d.d. 21 december 2013, gecontroleerd overeenkomstig de geldende controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel dat, mits naleving van de overige door artikel 537 WIB 1992 gestelde voorwaarden inzake dividenduitkering en kapitaalvermindering:

- de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de over te dragen bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

- de toegepaste methode van waardering in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde van 2.070.000,00 EUR. De waardering is gebaseerd op de nominale waarde van de in te brengen vorderingen;

- er worden geen nieuwe aandelen uitgereikt als tegenprestatie. De fractiewaarde van de 1.216

bestaande aandelen zal evenwel stijgen van 543,59 EUR per aandeel tot 2.245,89 EUR per aandeel.

lk wil er tenslotte wel aan herinneren dat mijn opdracht niet bestaat in een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting

iSint-Truiden, 16 januari 2014,

1Voor BVBA IRA NICOLAIJ BEDRIJFSREVISOR,

INICOLAIJ Ira,

lbedriffsrevisor,"

I Verslag raad van bestuur

I De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de raad van bestuur.

ZEVENDE BESLUIT KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

I De vergadering beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van twee miljoen

izeventig duizend euro 2.070.000,00 EUR om het te brengen van zeshonderd eenenzestig duizend

reuro  661.000,00 EUR op TWEE MILJOEN ZEVENHONDERD ÉÈNENDERTIG DUIZEND EURO

12.731.000,00 EUR, door de hierna beschreven inbrengen in natura (vorderingen in rekening-courant),

1ten belope van het overeenkomstig bedrag, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Inbreng

1) De heer CAILLIAU René, voornoemd, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van het credit-saldo van een rekening-courant die hij aanhoudt in de boeken van de vennootschap ten belope van zeshonderd veertig duizend vijfenzestig euro negenenzeventig cent  640.065,79 EUR;

2) Mevrouw PACKLÉ Liliane, voornoemd, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van het credit-saldo van een rekening-courant die zij aanhoudt in de boeken van de vennootschap ten belope van één miljoen vierhonderd negenentwintig duizend negenhonderd vierendertig euro éénentwintig cent -.1.429.934,21 EUR.

Aanvaarding

iDe hierboven beschreven inbrengen, welke ter beschikking van de vennootschap zijn, worden uitdrukkelijk aanvaard door de verschijners en worden respectievelijk geschat op zeshonderd veertig

duizend vijfenzestig euro negenenzeventig cent  640.065,79 EUR en één miljoen vierhonderd ! negenentwintig duizend negenhonderd vierendertig euro éénentwintig cent  1.429.934,21 EUR, ofwel !in totaal twee miljoen zeventig duizend euro  2.070.000,00 EUR, zijnde de nominale waarde van [oormelde inbrengen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge





















"

1 Voorbehouden aan het Luik B - vervolg

Begriar7

Staat6blad

1Alciji-nene voorwaarden van de inbreng in natura

1De vorderingen in rekening-courant worden ingebracht in voile eigendom onder de gewone waarborg als naar recht en voor vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook. I ACHTSTE BESLUIT VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

I De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is, zodat het kapitaal van de vennootschap thans TWEE MILJOEN ZEVENHONDERD EENENDERTIG DUIZEND 1 EURO  2.731.000,00 EUR bedraagt, vertegenwoordigd door duizend tweehonderd zestien (1.216) aandelen.

INEGENDE BESLUIT AANPASSING STATUTEN INGEVOLGE BESLUITEN EN ACTUALISERING 1- De vergadering beslist in navolging van de genomen besluiten de statuten te wijzigen ale volgt:

11) De vergadering beslist, in navolging van het onder 1. vermelde besluit, de eerste zin van huidig artikel 2 van de statuten integraal te schrappen en te vervangen door de volgende tekst:

1 "De zetel is gevestigd te 3620 Lanaken, Stationsstraat 94..."

2) Overeenkomstig het besluit sub 2., besluit de vergadering de tekst van huidig artikel 7 van de

istatuten integraal te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst

"...De aandelen zijn op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, waarin worden

aangetekend:

1. nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de

hem toebehorende aandelen, welke een volgnummer hebben;

2, de gedane stortingen;

3. de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden;

4. bij de inschrijving van een vennoot in het register van aandelen, wordt aan hem een certificaat van die inschrijving overhandigd..."

3) In navolging van het onder 3, vermelde besluit, beslist de vergadering de eerste alinea van huidig lartikel 20 te schrappen, te weten de volgende regels:

"...0m tot de algemene vergadering, zowel gewone als buitengewone, toegelaten te worden, moeten de houders van aandelen aan toonder, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, het bewijs 1 verstrekken waaruit blijkt dat zij hun aandelen minstens vijf voile werkdagen voor de datum van de 1 algemene vergadering op de zetel van de vennootschap of op de plaats in het bericht van bijeenroeping aangeduid, hebben neergelegd..,"

1 Bijgevolg luidt het nieuwe artikel 20 thans als volgt:

1"Artikel twintiq:

I De houders van aandelen op naam dienen, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, om het recht te hebben de algemene vergadering, zowel gewone als buitengewone bij te wonen, zich minstens vijf voile werkdagen voor de datum van de vergadering te laten inschrijven op de plaats in de oproepingsbrief aangeduid.

I Een aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat I zij vertegenwoordigen, wordt door ieder aandeelhouder of gemachtigde, bij zijn intrede ondertekend. Niemand kan aan de beraadslaging of stemming deelnemen indien hij deze lijst niet vooraf heeft ondertekend.

lElke overdracht van aandelen wordt gedurende een periode van vijf voile werkdagen voor datum van 1 de algemene vergadering geschorst."

4) Overeenkomstig hetgeen opgenomen in het besluit onder 4. beslist de vergadering de regeling inzake de overdracht en overgang van effecten te wijzigen, door inlassing van een nieuw artikel ná. huidig artikel 9 in de statuten, zijnde het nieuw artikel 10, letterlijk luidend als volgt

"Artikel tien:

1 Overdracht en overgang van de effecten

I A. ALGEMENE BEPALINGEN

I De overdrachten en overgangen van aandelen aan derden, niet-aandeelhouders van de

vennootschap, worden onderworpen aan de bepalingen van dit artikel onder letter B (voor overdracht

onder levenden) en onder letter C (voor overgang wegens overlijden),

1 De bepalingen van dit artikel zijn op elke overdracht, zowel de vrijwillige als de gedwongen overdracht,

izowel ten bezwarende titel als ten kostenloze titel, zowel in vruchtgebruik, in naakte of voile eigendom,

van aandelen, warrants, of enige andere effecten die recht geven op de verwerving van aandelen, inbegrepen de converteerbare obligaties, obligaties met warrant of obligaties uitkeerbaar in aandelen, van toepassing

Al de betekeningen die geschieden in uitvoering van dit artikel dienen te gebeuren bij aangetekende 1 brief, waarbilde terneen beginnen te 19pen vanaf de uitgiftedatum die door de_ppst is a.angebracht_









Annexes du Moniteur belge

06/02/2014

y









Voor-

behouden

aan het

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

op het ontvangstbewijs van de aantekening per post. De brieven worden geldig verzonden naar heti laatste door de vennootschap gekende adres van de aandeelhouders.

B. OVERDRACHTEN ONDER LEVENDEN

De overdracht onder levenden is onderworpen, ten eerste, aan het voorkooprecht van de andere aandeelhouders, en ten tweede, indien het voorkooprecht niet of slechts gedeeltelijk uitgeoefend wordt, aan de goedkeuring van de ovememer door de raad van bestuur.

Voorkooprecht

Een aandeelhouder kan zen aandelen niet overdragen dan na ze te hebben aangeboden aan dei andere aandeelhouders.

De aandeelhouder die het geheel of een gedeelte van zijn aandelen wil overdragen dient de raad van Y I bestuur hierover in te lichten, met vermelding van het aantal en de nummers van de aandelen die hiji iwenst over te dragen, de gevraagde prijs, de identiteit van de kandidaat-overnemer, natuurlijke 1 persoon of rechtspersoon, en aile andere voorwaarden van de overdracht.

1 Simien de veertien dagen maakt de raad van bestuur deze aanbieding over aan de anderel 1 aandeelhouders,

I Binnen de dertig dagen van deze inlichting door de raad van bestuur, laten de aandeelhouders weten I of zij al dan niet hun voorkooprecht uitoefenen, met opgave van het aantal aandelen dat zij wensen tel I verwerven. Geen antwoord binnen die termijn van vijftien dagen staat gelijk met een verzaking aan hetl voorkooprecht.

1De aandeelhouders kunnen tevens uitdrukkelijk verzaken aan hun voorkooprecht bij aan getekende brief die aan de raad van bestuur wordt gericht binnen dezelfde termijn.

De uitoefening van het voorkooprecht moet betrekking hebben op het geheel van de aandelen dati door de overdrager aangeboden is.

De aandeelhouders oefenen hun voorkooprecht uit in verhouding van hun aandeel in het kapitaal van de vennootschap en zonder opsplitsing van de aandelen.

De gehele of gedeeltelijke niet-uitoefening van het voorkooprecht door een aandeelhouder doet dit van de andere aandeelhouders toenemen gedurende een nieuwe termijn van vijftien dagen en nog steeds in verhouding van het aantal aandelen waarvan de aandeelhouders reeds eigenaar zijn. De raad van bestuur licht de geïnteresseerden hierover onmiddellijk in.

Indien het aantal aandelen waarvoor een voorkooprecht is uitgeoefend, hoger ligt dan het aantal aangeboden aandelen, worden deze verdeeld tussen de aandeelhouders in verhouding tot hun aandeel in het kapitaal en zonder opsplitsing van de aandelen. De raad van bestuur licht de geïnteresseerden

hierover onmiddellijk in.

Indien het aantal aandelen waarvoor een voorkooprecht is uitgeoefend, lager ligt dan het aantal aangeboden aandelen of indien het voorkooprecht niet is uitgeoefend, kan de overdrager kan, naar 1 zijn keuze:

hetze de aandelen vrij overdragen aan de kandidaat-overnemer,

I - hetzij de verkoop aanvaarden voor het aantal aandelen waarvoor een voorkooprecht is uitgeoefend I I en de aandelen die niet het voorwerp van recht tot voorkoop hebben uitgemaakt overdragen aan del overnemer,

- hetzij zijn aanbod intrekken en verzaken aan de overdracht.

Bij uitoefening van het voorkooprecht, worden de aandelen verworven aan de prijs die de derde I kandidaat-ovememers hebben geboden of, bij gebrek aan akkoord over de prijs, aan de prijs die' vastgesteld is door een expert die aangesteld wordt in gemeen overleg tussen de partijen1 I overeenkomstig artikel 31 van het Wetboek van vennootschappen of, bij gebrek aan akkoord over de ! expert, door de voorzitter van de rechtbank van koophandel die beslist zoals in kortgeding.

I De expert moet de prijs binnen de dertig dagen na zen aanstelling bepalen.

!Indien de door de expert voorgestelde prijs meer dan twintig percent in meer of min afwijkt van de prijs Idie in het oorspronkelijk bod van de overdrager is voorgesteld, kunnen zowel de overdrager als de I overnemer verzaken aan hun voornemen.

De koper moet de prijs betalen binnen de dertig dagen na de vaststelling ervan, tenzij de partijen een1 andere termijn overeenkomen. Be het verstreken van die termijn is de overnemer van rechtswege en zonder ingebrekestelling een interest verschuldigd, gelijk aan de wettelijke interest.

Goedkeuring

I De aandeelhouder die het geheel of een gedeelte van zijn aandelen wil overdragen dient de raad van, bestuur hierover in fe lichten, met vermelding van het aantal en de nummers van de aandelen die hiji lwenst over te dragen, de gevraagde prie, de identiteit van de kandidaat-overnemer, natuurlijke I persoon of rechtspersoon, en alle andere voorwaarden van de overdracht.

(Binnen de maand na de verzending van de vraag om goedkeuring, beslist de raad van bestuur bij eenvoudige meerderheid van zijn leden, over de goedkeuring van de voorgestelde overnemer.

_1 I Het besluit van de raad van bestuur wordt niet verantwoord; het wordt aan de overlater betekendI

Luik B - vervolg

binnen de acht dagen« Bij gebrek aan goedkeuring wordt verondersteld dat de raad van bestuur de overdracht goedkeurt.

Bij weigering moet de overdragende aandeelhouder, binnen de vijftien dagen te rekenen vanaf de betekening van de weigering door de raad van bestuur, aan de raad van bestuur betekenen of hij al dan niet afziet van zijn plan van de voorgenomen overdracht. Bij gebrek aan zulke betekening wordt er verondersteld dat de overdrager afziet van zijn plan.

Indien de overdrager zijn plan tot overdracht doorzet, moet de raad van bestuur een overnemer vinden, binnen de veertig dagen vanaf de betekening van de weigering.

Bij gebrek hieraan, worden de aandelen terug vrij overdraagbaar.

De aandelen worden verworven aan de prijs die de overlater voorstelt, of, bij gebrek aan akkoord over de prijs, aan de es die vastgesteld is door een expert die aangesteld wordt zoals hiervoor

Indien de door de expert voorgestelde prijs meer dan twintig percent in meer of in min afwijkt van de prijs die in het oorspronkelijk bod van de overdrager is voorgesteld, kunnen zowel de overdrager als de overnemer verzaken aan hun voornemen«

De koper moet de prijs betalen binnen de dertig dagen na de vaststelling ervan, tenzij de partijen een andere termijn overeenkomen. Bij het verstrijken van die termijn is de ovememer van rechtswege en zonder ingebrekestelling een interest verschuldigd, gelijk aan de wettelijke interest.

C. OVERGANGEN BU OVERLIJDEN

De voorgaande bepalingen zijn mutatis mutandis van toepassing op de overgangen bij overlijden. De rechthebbenden van de overleden aandeelhouder zullen aan de raad van bestuur vragen om hun toetreding goed te keuren of om het voorkooprecht uit te oefenen; zij zullen hun hoedanigheid van erfgenaam of legataris dienen te laten kennen binnen de vijf maanden na het overlijden."

5) De vergadering beslist, in navolging van de onder 5. tot en met 8. vermelde besluiten, de eerste alinea van huidu artikel 5 van de statuten te wijzigen, om het in overeenstemming te brengen met de genomen besluiten, en het te vervangen als volgt

"... Het geplaatst kapitaal bedraagt TWEE MILJOEN ZEVENHONDERD ÉÉNENDERTIG DUIZEND EURO  2.731.000,00 EUR en is verdeeld in duizend tweehonderd zestien (1.216) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

Het kapitaal kan gewijzigd worden."

- De vergadering besluit verder om, ingevolge de sedert de oprichting gewijzigde, alsook de nieuwe, vennootschapswetgeving, de statuten te wijzigen als volgt:

1) Aan huidig artikel 1 van de statuten wordt de volgende alinea toegevoegd:

akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, bestelformulieren en andere documenten die van de vennootschap uitgaan, zullen deze naam moeten bevatten, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de vermelding 'naamloze vennootschap'

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s), alsook van haar ondernemingsnummer."

2) Aan de statuten wordt nâ het huidig artikel 16 in de statuten een nieuw artikel toegevoegd, zijnde (na hernummering) nieuw artikel 18, letterlijk luidend als volgt:

"Artikel achttien

Wanneer de rechtspersoon een mandaat uitoefent bij een andere vennootschap, zoals bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité, dient deze rechtspersoon een natuurlijke persoon als vaste vertegenwoordiger te benoemen. Deze vaste vertegenwoordiger dient gekozen te worden onder de

vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers van de rechtspersoon. De vaste

vertegenwoordiger wordt belast met de uitvoering van het mandaat in naam en voor rekening van de rechtspersoon, en draagt dezelfde burgerrechtelijke en strafrechtelijke aansprakelijkheid als de rechtspersoon zelf.

Indien een vennootschap een voormeld mandaat uitoefent in een andere rechtspersoon, dient hij de identiteit van zijn vast vertegenwoordiger door te geven aan deze rechtspersoon, welke laatste dient te zorgen voor de bekendmaking in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad."

6) De tekst van huidio artikel 25 van de statuten wordt integraal geschrapt en vervangen door de

hierna volgende tekst

"Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden

bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

Voor zover de statuten niet anders bepalen, wordt de wijze van vereffening bepaald en worden de

vereffenaars benoemd door de algemene vergadering..

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden

voorgelegd«

De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar(s) eventueel

esteld heeft tussen pin benoeming door de algemene vergaderinp en de bevestiging ervan. kan

fr

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

" InTJEEF-

Staatsblgd

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatelad

Luik B - vervolg

die nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

1Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaar(s), een advocaat, een notaris dan iwel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij verzoekschrift het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van lkoophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft,

1Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in nature, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van Ide aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten leste van de laatste een aanvullendel oproeping van kapitaaL"

TIENDE BESLUIT VOLMACHT

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te hernummeren, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

iVolmacht werd verleend aan NV Van Havermaet Groenweghe BV, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65, vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen, wonende te 3941 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42 of mevrouw Stephanie Casado, wonende te 3665 As, 1Vennekeslaan 29, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten

i en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, en tevens alle Iformaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting I bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, leventueel met verzoek om vrijstelling.

ELFDE BESLUIT MACHTEN

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande

beslissingen uit te voeren.

I VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(get. Notaris Peter Joossens)

ISamen hiermee neergelegd:

afschrift van het proces-verbaal van de algemene vergadering

gecoördineerde statuten

- verslag van de raad van bestuur/bedrijfsrevisor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

10/12/2013
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Stationsstraat 94 te 3620 Lanaken

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING RAAD VAN BESTUUR

Blijkens de notulen van de Gewone Algemene Vergadering der Aandeelhouders en de Vergadering van de

Raad van Bestuur d.d. 13 juni 2013 werd beslist om te herbenoemen voor een periode van zes jaar,

hun mandaat eindigt op de jaarvergadering van 2019:

- de heer René CAILLIAU, wonende te 3620 Lanaken, Stationsstraat 64 bus 5,

als bestuurder en gedelegeerd bestuurder,

mevrouw Liliane PACKLÉ, wonende te 3620 Lanaken, Stationsstraat 64 bus 5, als bestuurder en gedelegeerd bestuurder.

Getekend, René CAILLIAU, gedelegeerd bestuurder.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

D

Ondememingsnr : 0456.955.617 Benaming

(voluit) : C.B.O. (ver(ort)

Neergelegd ter griffie der

rechtbank y. koophandel te TONGEREN

28 ti11.. 2013

De Hoofdgriffier Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.06.2013, NGL 27.08.2013 13473-0260-013
16/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.06.2012, NGL 13.08.2012 12404-0063-013
18/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 09.06.2011, NGL 12.08.2011 11398-0330-012
30/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 10.06.2010, NGL 26.07.2010 10346-0550-013
27/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 11.06.2009, NGL 26.08.2009 09624-0080-012
14/04/2009 : TG079673
01/09/2008 : TG079673
24/08/2007 : TG079673
23/07/2007 : TG079673
26/06/2007 : TG079673
28/07/2006 : TG079673
03/08/2005 : TG079673
12/07/2004 : TG079673
01/08/2003 : TG079673
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 11.06.2015, NGL 27.08.2015 15488-0098-011
18/09/2002 : TG079673
29/06/2002 : TG079673
03/05/2001 : TG079673
11/01/2001 : TG079673

Coordonnées
C.B.O.

Adresse
STATIONSSTRAAT 94 3620 LANAKEN

Code postal : 3620
Localité : LANAKEN
Commune : LANAKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande