C.I.B.E.C.

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : C.I.B.E.C.
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 847.272.531

Publication

18/06/2014
ÿþ ' Alcd 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11 II

*14118931*

" t w ,,, ,

,,,paare0-4, it" it!epzil, ei: Tânger,t21: _.:

tj 6 SUS 1 i014

..

§@ elb

A w 

Ondernemingsnr : 0847.272.531

Benaming

(voluit) : C.I.B.E.C.

Rechtsvorm: vennootschap onder firme

Zetel: Meridiaanlaan 16, 3600 Genk

Onderwerp akte KENNISNEMING ONTSLAG ZAAKVOERDER - ONTBINDING EN VEREFFENING

Op 28 mei 2014 is een bijzondere algemene vergadering van de vennootschap bijeen gekomen. Die vergadering heeft kennis genomen van het schrijven dd 31/12/2013 van de heer Ralf COENEN waarmee hij met ingang van 1/1/2014 zijn ontslag aanbood als zaakvoerder van de vennootschap. De vergadering aanvaardt dit ontslag.

Vervolgens heeft de vergadering vastgesteld dat de vennootschap al haar activiteiten heeft stopgezet en dat zij ook in de toekomst geen activiteiten meer zal hebben. Daarom werd besloten de vennootschap te ontbinden. Vermits de vennootschap voldoet aan de voorwaarden gesteld door artikel 184 §5 VV.Venn., besluit de vergadering de vereffening onmiddellijk te sluiten, geen vereffenaar te benoemen,

cntslag te verlenen aan de enige zaakvoerder, ilse VAN DESSEL en de boeken gedurende ten minste 5 jaar te bewaren te Genk, Meridiaanlaan 16.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan Fineko nv, Toekomstlaan 381e 3600 Genk evenals aan haar aangestelden en vertegenwoordigers om aile formaliteiten te vervullen die nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private en publiekrechtelijke instellingen.

Ilse VAN DESSEL

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

04/01/2013
ÿþ Mod Wad 11.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vooi behour aan h Be gis Staatst

IIIWI~'~V~~IMIWII

1 2626*

Ondememingsnr : 0847.272.531

Benaming

(voluit) : C.1.B.E.C.

(verkort) :

Rechtbank van koophandel

21 DEC, 2012

te HASSELT

Griffie

VN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Oppelsenweg 16B, 3520 Zonhoven

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING ZETEL

Bij beslissing van de zaakvoerder blijkt dat de zetel met ingang van 25 oktober 2012 overgebracht wordt naar:

Meridiaanlaan 16, 3600 Genk

Ralf COENEN

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(e)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/07/2012
ÿþMod word

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

i 0 -07- 2012

I 111111 II 1111111 11111111111111 III

*12127834*

1

Ondernemingsnr : ~ ~ y '~ A '~ )--

Benaming

(voluit) : C.I.B.E.C.

(verkort)

V<

behc

aal Bel. Staa

wi

HASSELT unifie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Oppelsenweg 16B, 3520 Zonhoven

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Tussen de ondergetekenden :

1. De heer Raif Karel COENEN, bediende, geboren te Genk op 06.02.1975, wonende te 3520 Zonhoven, Oppelsenweg 1618.

En

2. Mevrouw lise VAN DESSEL, bediende, geboren te Leuven op 28.12.1977, wonende te 3520 Zonhoven, Oppelsenweg 16/B.

werd bij onderhandse akte de dato 9/07/2012 overeengekomen een vennootschap onder firma op te richten waarvan de statuten luiden als volgt:

Artikel 1: Vorm, benaming

De vennootschap neemt de vorm aan van een Vennootschap onder Firma. Zij zal handelen onder de

benaming:

Artikel 2: Doel

De vennootschap heeft als doel:

" Ondersteuning van aan-en verkoopactiviteiten, het sturen en begeleiden van aan-en/of verkoopprocessen;

" Projectbegeleiding in de ruimste zin van het woord;

" Verkoop van hernieuwbare energie en passiefbouw;

" Het in de ruimste zin van het woord verlenen van diensten  zowel consultancy als implementatie -, advies en bijstand aan particulieren, de bedrijfswereld en de overheid hieronder begrepen het verlenen van adviezen van commerciële, technische, (bedrijfs)economische, sociale, organisatorische of administratieve aard, adviesverlening rond marketing en marketing communicatie;

-liet organiseren en geven van opleidingen in de ruimste zin van het woord;

" Het maken van studies van diverse aard;

" biet voor eigen rekening aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; -Het beheer van en de handel in onroerende goederen voor eigen rekening. Zo kan de vennootschap onroerende goederen bouwen, renoveren, kopen en verkopen, huren en verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen verrichten die daarmee verband houden. De vennootschap kan als waarborg voor eigen verbintenissen en voor verbintenissen van derden borg staan, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze - rechtstreeks of zijdelings -

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd do rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Artikel 3: Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3520 Zonhoven, Oppelsenweg 161B. De zetel kan binnen het Nederlandstalige taalgebied of het tweetalige gebied Brussel hoofdstad verplaatst worden bij besluit van de zaakvoerder(s), bekend te maken in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland. Artikel 4: Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur. De vennootschap wordt ontbonden na het verstrijken van acht (8) maanden na de opzegging door één van de vennoten aan de anderen gedaan per aangetekend schrijven.

De andere vennoten kunnen de ontbinding vermijden door v66r het verstrijken van die periode van acht (8) maanden de aandelen van de opzeggende vennoot over te nemen. De waarde van de aandelen zal in dat geval bepaald worden op de wijze zoals uiteen gezet in artikel 7.

De vennootschap wordt niet ontbonden bij het overlijden van een vennoot.

Artikel 5: Kapitaal

Het vennootschappelijk kapitaal wordt bepaald op duizend euro (¬ 1.000,00) verdeeld in honderd (100) maatschappelijke aandelen zonder nominale waarde maar met een fractiewaarde van één honderdste (1/100ste).

Artikel 6: inbrengen

a)De heer Ralf COENEN brengt in de vennootschap de som in van zeshonderdvijftig euro (¬ 650,00) in speciën. Als vergoeding voor die inbreng heeft hij recht op vijfenzestig (65) maatschappelijke aandelen b)Mevrouw llse VAN DESSEL brengt in de vennootschap de som in van driehonderdvijftig euro (¬ 350,00) in speciën. Als vergoeding voor die inbreng heeft zij recht op vijfendertig (35) maatschappelijke aandelen De inbreng in speciën dient door de inbrengers binnen zeven (7) werkdagen volgend op een daartoe strekkend verzoek van de zaakvoerder gestort te worden op de bankrekening van de vennootschap BE 41 9730 7040 9910.

Artikel 8: Bestuur en vertegenwoordiging

Het bestuur van de venncotschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders die  elk afzonderlijk-in naam van de vennootschap alle handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Artikel 10: Balans

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar. leder jaar op 30 juni zullen een inventaris, een balans en een winst- en verliesrekening worden opgemaakt.

Artikel 12: Algemene vergadering

Iedere vennoot heeft het recht een algemene vergadering van vennoten bijeen te rcepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht (8) dagen vóór de vergadering in de post afgegeven moet hebben. De poststempel geldt als bewijs.

De jaarvergadering wordt ieder jaar gehouden op de laatste donderdag van november om twintig uur (20u). indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De vergadering zal worden voorgezeten door de oudste van de aanwezige vennoten. Zij zal gehouden worden op de zetel van de vennootschap.

Ieder aandeel geeft recht op een stem. Ieder aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan op een algemene vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot. De beslissingen worden bij gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde aandelen genomen, behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten.

Overgangsbepalingen

1.Worden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur en die aanvaarden:

Ralf COENEN, voornoemd. Zijn mandaat is bezoldigd

- lise VAN DESSEL, voornoemd. Haar mandaat is onbezoldigd.

2.Het eerste boekjaar sluit af cp 3010612013. De eerste jaarvergadering zal bijgevolg gehouden worden in

het jaar 2013.

3.De oprichters verklaren overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, dat de

vennootschap aile verbintenissen overneemt, die reeds zijn aangegaan voor rekening en in naam van de

vennootschap in oprichting, te rekenen vanaf 1/07/2012.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Slotverklaringen

Door voornoemde zaakvoerder, wordt hierbij volmacht gegeven aan Fineko nv, met zetel te 3600 Genk, Toekomstlaan 38 ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren onder nummer 0458.916.007, alsmede aan haar vertegenwoordigers en aangestelden om de nodige inschrijvingen in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, met inbegrip van eventuele verbeteringen, wijzigingen en/of schrappingen van die inschrijving alsmede alle formaliteiten te vervullen die zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de btw, de sociale kas, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en rkenriingen als aannemer enz. met inbegrip van alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande.

De zaakvoerders,

Ralf COENEN lise VAN DESSEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Coordonnées
C.I.B.E.C.

Adresse
OPPELSENWEG 16B 3520 ZONHOVEN

Code postal : 3520
Localité : ZONHOVEN
Commune : ZONHOVEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande