C.P.R.

Divers


Dénomination : C.P.R.
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 477.074.110

Publication

22/01/2013
ÿþ Mod Wo rd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bij de buitengewone algemene vergadering d.d. 29/10/2012, wordt de sluiting uitgesproken van de vereffening van onze vennootschap CPR cooperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 3500 HASSELT, Hazelarenlaan 54/23 en wordt de vereffenaar definitief ontlast van zijn mandaat. Tevens krijgt de vereffenaar kwijting voor het uitgeoefend mandaat,

De sluiting en vereffening van de zaak gaat dus in op 29/10/2012

Paul Beckers

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

REECtt7BANK VAN KOONIANOEt

Q 9 1A11, 2313

_SEL

Ondernemingsnr : 0477074110

Benaming

(voluit)

(verkort)

Rechtsvorm : cooperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hazelarenlaan 54/23 - 3500 HASSELT

(volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITING VEREFFENING

*13012916*

22/01/2013
ÿþ Motl Wqrct 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken ko pie na neerlegging ter griffie van de akte

1 1 I I 1 I I 1 1 I 1 l 1 1

Ondernemingsnr : 0477074110

Benaming

(votuit) : C.P.R.

(verkort) :

Rechtsvorm : cooperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hazelarenlaan 54/23 - 3500 HASSELT

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERSLAG VAN DE VEREFFENING

Het jaar tweeduizend twaalf, 11 september wordt de buitengewone algemene vergadering gehouden van: aandeelhouders van de coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid "C.P.R. in vereffening",' te 3500 Hasselt, Hazelarenlaan 54123. Vennootschap ingeschreven in rechtspersonenregister te Hasselt onder' nummer 0477.074.110 en gekend onder BTW nummer BE 0477.074.110,

Vennootschap opgericht onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid, blijkens akte van 14 februari 2002, gepubliceerd in Bijlage van het Belgisch Staatsblad van. 26 maart 2002, onder het nummer 2002-03-261569

De buitengewone algemene vergadering besliste met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT:

De vergadering neemt kennis van het verslag van de vereffenaar over de door hem gestelde

vereffeningsverrichtingen dat door hem is neergelegd samen met alle bewijsstukken.

De staat van de vereffening werd gehomologeerd door de Rechtbank van Koophandel te Hasselt op,

25/05/2012 onder nummer A.R.12/00154.

TWEEDE BESLUIT:

De vergadering besluit een tweede algemene vergadering bijeen te roepen die zat gehouden worden te

Hasselt, Hazelarenlaan 54/23, op 29 oktober 2012 om 10 uur, met als agenda:

- verslag van de vereffenaar

- goedkeuring van de vereffeningsrekeningen

- kwijting aan de vereffenaar

afsluiting van de vereffening

- uitvoeringsbesluiten

Beckers Paul,

Vereffenaar

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/01/2013
ÿþMod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0477074110

benaming

(voluit) : C.P.R.

(verkort) :

Rechtsvorm : cooperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hazelarenlaan 54/23 - 3500 HASSELT

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING-BENOEMING VEREFFENAAR

In het jaar 2012, op 15 februari,

zijn verschenen:

1.Beckers Paul Henri, wonende te 3500 Hasselt, Hazelarenlaan 54123, geboren te Zolder op 16/1011937, wettelijk samenwonend.

2.Reynders Marie Josee, wonende te 3500 Hasselt, Hazelarenlaan 54/23, geboren te Hasselt op; 21/10/1940, wettelijk samenwonend,

3.Robert Jef, wonende te 2400 Mol, Volmolenheide 42, geboren te Balen op 1810611958, gehuwd met Gelens Nelly.

Die volgende akte opmaken tot de ontbinding van de cooperatieve vennootschap met onbeperkte hoofdelijke aansprakelijkheid en de benoeming van de vereffenaar:

A.13U1TENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

EERSTE BESLISSING

De vennoten nemen kennis van het verslag van de zaakvoerder, opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen over het voorstel tot ontbinding van de vennootschap en waarbij gevoegd. een staat van activa en passiva, afgesloten op 31 december 2011.

TWEEDE BESLISSING

De vennoten nemen kennis van het verslag van de externe accountant, eveneens voorzien onder artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen; dit verslag werd opgesteld door de heer Jozef Robert, externe. accountant, kantoor houdende te Geel.

De vennoten erkennen vooraf een exemplaar van beide verslagen te hebben ontvangen.

De conclusies van het verslag van de externe accountant luidt als volgt:

" besluit

Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele, normen met betrekking tot de staat van activa en passiva afgesloten per 31/12/2011, opgesteld door de zaakvoerder in het kader van de procedure tot vroegtijdige ontbinding en de in vereffeningstelling van de CVOH, CPR, verklaart ondergetekende, de heer Jozef ROBERT, extern accountant, dat

DIk ter gelegenheid van mijn plaatsbezoek en mijn contacten met de verantwoordelijke van de, vennootschap en met hun raadgever, alle informatie heb kunnen verzamelen die ik noodzakelijk achtte om een. duidelijk inzicht te bekomen in de voorgenomen verrichting en een objectief oordeel heb kunnen vormen over; de betrouwbaarheid van de staat van activa en passiva.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

III11uWw1111111u11111111

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

ODe staat van activa en passiva per 31/12/2011, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, en die een balanstotaal opgeeft van 981,24 EUR en afsluit met een eigen vermogen van  413,14 EUR, de toes tand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Oln deze staat geen rekening wordt gehouden met de latente verplichtingen inzake fiscale en sociale wetgeving (bv. eventuele navorderingen ingevolge controle BTW, RSZ, vennootschapsbelasting, e.d.). Bijgevolg dienen wij voor deze elementen een voorbehoud te maken.

ODeze staat is opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van de wet van 17 juli 1975 met betrekking tot de boekhouding en de jaarrekening van de onderneming, inzonderheid wat betreft het niet verder zetten van de activiteit van de onderneming, zoals verder omschreven in artikel 28, §2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen, onder voorbehoud van wat hiervoor is gemeld.

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende als extern accountant en is bestemd voor de bijzondere algemene vergadering van de CVOA CPR, Het kan enkel gebruikt worden voor de doeleinden van de geplande vereffening die het voorwerp uitmaakt van dit verslag.

Opgemaakt te Geel, 81212012"

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist de vennootschap te ontbinden zodat ze vanaf heden enkel nog zal bestaan voor de

noodwendigheden van haar vereffening.

De ontbinding stelt van rechtswege een einde aan het mandaat van zaakvoerder in functie.

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist tot vereffenaar te benoemen: de heer Paul Beckers voormeld, hier aanwezig en die uitdrukkelijk verklaart het hem toegekende mandaat te aanvaarden.

De benoeming van de vereffenaar geschiedt onder voorbehoud van de bevestiging van zijn benoeming door de Rechtbank Van Koophandel te Hasselt.

De vergadering verleent volmacht aan de heer Paul Beckers voormeld voor het indienen van het verzoekschrift op de bevoegde rechtbank, tot homologatie van de benoeming van de vereffenaar, overeenkomstig artikel 181 § 1 van het Wetboek van vennootschappen.

VIJFDE BESLISSING

ledere vereffenaar heeft de meest uitgebreide machten, en namelijk deze voorzien door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. Hij mag de in artikel 186 en in artikel 187 opgesomde handelingen stellen zonder de machtiging of de bemiddeling van de algemene vergadering te moeten inroepen in de gevallen waarin deze door de wet is vereist.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van het nemen van een ambtshalve inschrijving.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag , onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen een deel van zijn

machten die hij zal bepalen overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij zal vaststellen. Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten die de vennootschap in liquidatie verbinden, zelfs deze

waaraan een openbaar of Ministerieel Ambtenaar zijn medewerking verleent, ondertekend door de vereffenaar. Het mandaat van vereffenaar Is onbezoldigd.

ZESDE BESLISSING

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap.

Alle artikelen, behoudens het artikel waarin het doel is omschreven, worden opgeheven en vervangen door volgende tekst:

Artikel 1

De vennootschap, thans bestaande in de vorm van een coöperatieve vennootschap met onbeperkte hoofdelijke aansprakelijkheid, werd in vereffening gesteld bij onderhandse akte te Hasselt op 15 februari 2012; haar benaming luidt " C.P,R. in vereffening"

Artikel 2

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3500 Hasselt, Hazelarenlaan 54/23.

Een beslissing tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap kan slechts worden uitgevoerd na

homologatie door de Rechtbank van Koophandel in het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft.

t,,

%

aj

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel;

'het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels.

.het organiseren en verzorgen ven bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enz

.restaurants gespecialiseerd in de organisatie van gastronomische weekends, exotische eethuizen, enz.

.telefoonbeantwoording voor rekening van de bedrijven

.de organisatie van salons, tentoonstellingen en vakbeurzen

'de organisatie van congressen, seminaries, enz

" consumententelemarketing voor rekening van derden

" het berekenen van de kasten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, enz

" managementactiviteiten van holdings : het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of de controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementactiviteiten.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden. Activiteiten waanvoor de vennootschap niet zelf over de nodig vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming warden uitgegeven.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Artikel 4

De vennootschap bestaat met ingang van de datum van deze akte enkel nog voor de noodwendigheden van

haar vereffening.

Artikel 5

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 750,00 ¬ en is vertegenwoordigd door 3 aandelen.

Artikel 6

de vennootschap wordt bestuurd door één of meer vereffenaars aan wie volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

Iedere vereffenaar beschikt over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeft van de algemene vergadering.

Artikel 7

Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Artikel 8

Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de vennoten om deel te nemen aan de algemene

vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder het voorzitterschap van de vereffenaar.

Artikel 9

De jaarrekening wordt opgesteld door de zorgen van de vereffenaar, conform de wettelijke voorschriften.

Artikel 10

Bij de sluiting van de vereffening roept de vereffenaar een algemene vergadering van de vennoten samen om kennis te nemen van de voorgestelde vereffeningsrekeningen met de stukken der staving en om een commissaris ter verificatie van de rekeningen te laten aanstellen.

Hierna zal door de zorgen van de vereffenaar een tweede vergadering worden bijeengeroepen waarbij de commissaris verslag zal uitbrengen over zijn onderzoek en de vergadering zal worden verzocht de rekeningen goed te keuren.

Voorzover de rekeningen worden goedgekeurd wordt aan de vereffenaar décharge verleend en is de vereffening gesloten.

Zelfde vergadering duidt tenslotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen bewaard worden en welke maatregelen zullen worden genomen voor de consignatie van de gelden en waarden die toekomen aan de schuldeisers of aandeelhouders die niet konden worden bereikt.

Bekwaamheid

N

Voor-

behouden aan het aelgisch

Staatsblad

Aile verschijnende partijen verklaren bevoegd en bekwaam te zijn tot het stellen van de bij deze akte vastgestelde rechtshandelingen en niet getroffen te zijn door enige maatregel die een onbekwaamheid daartoe in het leven zou kunnen roepen zoals faillissement, collectieve schuldenregeling, aanstelling voorlopige bewindvoerder, enzovoort_

Volmacht

De heer Beckers Paul, hier aanwezig, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van voormelde vennootschap, verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid van indeplaatstelling aan BVBA ACROG ACCOUNTANCY JEF ROBERT, te 2440 Geel, Molseweg 168, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, " voorwerp van voorgaande volmacht.

Niets meer op de agenda wordt de vergadering gesloten.

Verleden te Hasselt, 15 februari 2012

Beckers Paul,

Tegelijk hiermede neergelegd:

- bijzonder verslag van de zaakvoerder van 27/01/2012

- controleverslagvan 08/0212012

- beschikking van de rechtbank van koophandel te Hasselt van 12/4/2012 betreffende de homologatie van

de benoeming van Beckers Paul als vereffenaar

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/08/2012 : HAA019898
13/07/2011 : HAA019898
07/07/2010 : HAA019898
10/07/2009 : HAA019898
27/06/2008 : HAA019898
11/06/2007 : HAA019898
20/07/2006 : HAA019898
22/07/2005 : HAA019898
27/07/2004 : HAA019898

Coordonnées
C.P.R.

Adresse
HAZELARENLAAN 54, BUS 23 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande