C.S.A.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : C.S.A.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.904.174

Publication

04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 12.06.2013, NGL 03.07.2013 13252-0044-009
29/12/2011
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden flItlin111111.11!IJI

aan het

Belgisch Staatsblad

Benaming :

(voluit): C.S.A.

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 3590 Diepenbeek, Keizel 38

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Yasmine FAGARD, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COLSON&FAGARD, geassocieerde notarissen", met zetel te Maasmechelen, op 14 december 2011, neergelegd ter registratie, dat nagemelde persoon een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht :

De heer CLAESEN Stefan Albert, geboren te Tongeren op 31 oktober 1969, (N.N. 69.10.31 279-19), ongehuwd en verklarend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonend te 3590 Diepenbeek, Keizel 38.

I. OPRICHTING

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,-) vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde die elk één/honderd zesentachtigste (1/186S1e) van het kapitaal vertegenwoordigen. Alle aandelen zijn door de oprichter onderschreven a pari in speciën. De honderd zesentachtig (186) werden als volgt onderschreven:

Voornoemde heer CLAESEN Stefan: titularis van honderd zesentachtig (186) aandelen, volstort voor ten minste 2/3de, ten belope van twaalf duizend vierhonderd euro (¬ 12.400,-), zodat zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,-) verschuldigd blijft.

Aldus beschikt de vennootschap bijgevolg over een bedrag van twaalf duizend vierhonderd euro (E 12.400,-).

II. STATUTEN.

Artikel één - NAAM.

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt "C.S.A.".

Artikel (wee - ZETEL.

De zetel is gevestigd te 3590 Diepenbeek, Keizel 38.

Artikel drie - DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

X Voor eigen rekening

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen,

alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke

rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen,

I i

~----,

~ ! Ondernemingsnr : p 24--1 3t5 {-fr

RECíiT6ANK VAN- e+ - - H3VEIEL

6 -ii2- 2CM

HASSELT

Griffie



_Voorbehouden aan het Luik B - vervolg

Weígisch

Staatsblad





verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend

patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen

C. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

D. Het toestaan van leningen aan rechtspersonen waarvan dhr. Stefan Claesen

hoofdaandeelhouder is of rechtstreeks aan deze natuurlijke persoon. onder om het even welke vorm. In dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositokassen, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

x* Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar, maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. Eender welke vorm van bemiddeling in verzekerings-, bank- en beleggingsdiensten wordt uitdrukkellijk uitgesloten van haar doel. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. Artikel vier - DUUR.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlij kheid.

Artikel vijf- KAPITAAL.

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600,-).

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde die elk éénhonderd zesentachtigste (1/186S1e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel negen - BESTUUR.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer niet statutaire zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar



















































Voor- Luik B - vervolg

behouden

aan het

---Férgiscff-

Staatsbiad



vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Artikel tien - BEVOEGDHEDEN.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

Artikel twaalf - ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering wordt gehouden op de 2de woensdag van de maand juni om 19 uur. Artikel zestien - BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder kalenderjaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

Artikel zeventien - VERDELING.

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds ééntiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Geen uitkering zal evenwel mogen geschieden, indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van desbetreffend artikel W. Venn.

III. OVERGANGSBEPALINGEN.

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de

rechtspersoonlijkheid verkrijgt en eindigt het op 31 december 2012.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2013 overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd.

De comparant verklaart te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van deze oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant verklaart dat de vennootschap met toepassing van desbetreffend artikel van het W. Venn. de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert l oktober 2011.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van deze oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig desbetreffend artikel van het W. Venn. te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

IV. SLOTBEPALINGEN.

De comparant heeft bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op 1.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge













Luik B - vervolg

b. te benoemen tot deze functie: voomoemde heer CLAESEN Stefan, die verklaart hete mandaat te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. de algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend. Is het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met een eenvoudige meerderheid van stemmen; ofwel de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of proportionele bezoldiging.

e. geen commissaris te benoemen.

VOOR EENSLUIDEND BEKNOPT UITTREKSEL, neergelegd voor registratie ter verkrijging van onmiddellijke rechtspersoonlijkheid.

Geassocieerde Notaris Yasmine FAGARD

Tegelijkertijd hierbij neergelegd : expeditie van de akte.

Voor-

behouden

aan het

--élgiscfi

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
C.S.A.

Adresse
KEIZEL 38 3590 DIEPENBEEK

Code postal : 3590
Localité : DIEPENBEEK
Commune : DIEPENBEEK
Province : Limbourg
Région : Région flamande