C4 SEWER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : C4 SEWER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 560.843.805

Publication

03/09/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14307705*

Neergelegd

30-08-2014

Griffie

0560843805

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

C4 SEWER

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Uittreksel uit een akte verleden voor Meester Jean-Marc Vanstaen, geassocieerd notaris te Komen, op negenentwintig augustus tweeduizend veertien die binnen de wettelijke termijn zal geregistreerd worden

1. Vorm en benaming: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid C4 SEWER

2. Zetel :KMO-zone Molenheide 4072 - 3520 Zonhoven

3. Duur: onbeperkt.

4. Oprichters  nog te volstorten inbrengen

De Heer Johnny CARDOEN, wonende te 8980 Zonnebeke (Zandvoorde), Houtemstraat 36

5. Maatschappelijk kapitaal  volstorting  toegestaan kapitaal :

Het kapitaal bedraagt honderdtwintigduizend euro (¬ 120.000,00) vertegenwoordigd door duizend tweehonderd (1200) aandelen zonder nominale waarde, volstort ten belope van honderdtwintigduizend euro (¬ 120.000,00)  er is geen toegestaan kapitaal.

6. Vorming van het kapitaal  conclusies van de revisor

Het kapitaal is volledig onderschreven in geld.

7.a. Bestuur van de vennootschap  bevoegdheden

Indien er slechts één zaakvoerder is, heeft deze de meest uitgebreide externe vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, gelden volgende regels.

Behou¬dens bijzondere en beperkte volmacht door het college van zaakvoerders toegekend, is de vennootschap slechts verbonden door akten en documenten die door twee zaakvoerders ondertekend zijn. De zaak¬voerders hoeven ten aanzien van derden, niet te bewijzen gemach¬tigd te zijn door een vooraf¬gaande beraadslaging van het college van zaakvoerders, zelfs ten aanzien van openbare of ministeriële ambtenaren en hypotheekbe¬waarders.

Elk der zaakvoerders beschikt echter over de bevoegdheid om individueel alle handelingen van dagelijks bestuur te verrichten.

De vennootschap wordt in rechte vertegenwoordigd door één zaakvoerder.

De enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders kunnen aan derden bijzondere en beperkte volmachten verlenen; in het bijzonder kan het dagelijks bestuur van de vennootschap aan een of meer derden, die al dan niet samen handelen, toevertrouwd worden. Deze delegatie van dagelijks bestuur wordt overeenkomstig de wettelijke bepalingen gepubliceerd.

7.b. Zaakvoerder(s) :

1. De Heer CARDOEN Johnny Marcel Maurice, geboren te Ieper op dertig november negentienhonderdvijfenzestig (rijksregister nummer 65.11.30-327.21), echtgescheiden, wonende te 8980 Zonnebeke (Zandvoorde), Houtemstraat 36.

2. De Heer CLAESEN Dany Gabriel Maria, geboren te Hasselt op vijfentwintig november negentienhonderdzevenenvijftig (rijksregister nummer 57.11.25-263.67), wonende te 3520 Zonhoven, KMO-zone Molenheide 4074.

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

KMO-zone Molenheide 4072

3520 Zonhoven

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

8. Commissaris: er werd geen commissaris aangesteld

9. Boekjaar : van één januari tot eenendertig december. Het eerste boekjaar wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend vijftien.

10. Jaarvergadering  deelname  stemrecht.

De jaarvergadering vindt plaats op de tweede vrijdag van mei om 20u00 op de maatschappelijke

zetel.

De oproepingen gebeuren overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

11. Maatschappelijk doel :

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening dan wel

voor rekening van derden :

1. Specifieke activiteiten.

- De aanneming en uitvoering van kabelwerken, nettenbouw, elektriciteitswerken, constructiewerken, buizenleggen, het saneren van betonconstructies en leidingen, boor- en perstechnieken, riolerings-, grond,- wegen- en waterwerken, waterbouwkundige werken, werken in het kader van de telecommunicatietechniek, het leggen van sterkstroom- en telecommunicatiekabels, het plaatsen van nutsleidingen, de aanneming in de ruimste zin, alsmede de handel in de daarbij benodigde materialen

- Het boren en aanleggen van putten, rioleringen en waterdistributienetten

- Het uitvoeren van drainage voor grondzuivering

- De renovatie en inspectie van rioleringen en putten, standleidingen, luchtkanalen en industriële leidingen door middel van diverse technieken

- Het opsporen van scheuren en lekkages, het uitvoeren van injectiewerken en waterdichting van putten en rioleringen door middel van diverse technieken

- De renovatie en inspectie van schouwen, schoorstenen en het plaatsen van gepatenteerde schouwsystemen

- Het in de ruimste zin van het woord verlenen van advies en bijstand aan particulieren, de bedrijfswereld en de overheid met betrekking tot de voorgaande activiteiten in de meest ruime zin van het woord alsook de implementatie daarvan

- Het maken van studies, verslagen en inspectierapporten met betrekking tot de voorgaande activiteiten

- De groot- en kleinhandel, de huur en verhuur, de handelsbemiddeling in bouw- , renovatie- en afbraakmaterialen en goederen in de ruimste zin van het woord

2. Algemene activiteiten

- Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer van het eigen onroerend patrimonium, en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle daden van beheer en bestuur, waaronder de aankoop, verkoop, verhuring, zelf in huur nemen, ruilen van alle onroerende goederen en onroerende rechten, de oprichting van gebouwen en onroerende goederen, de renovatie, de verbouwing, de herinrichting van alle gebouwen in de ruimste zin.

- Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer van het eigen roerend patrimonium, en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle daden van beheer en bestuur, waaronder de aankoop, verkoop, verhuring, zelf in huur nemen, ruilen van alle roerende goederen en roerende rechten, financiële activa, beleggingsproducten in de ruimste zin. - De aankoop en verkoop van alle participaties in op te richten of bestaande ondernemingen, van de financiële, industriële, commerciële, onroerende of landbouwsector, het verwerven en beheren van deelnemingen in administratiekantoren, trusts, fiduciaires of andere rechtspersonen, via de verwerving van aandelen of deelbewijzen, via inbreng in geld of in natura, door middel van fusie, onderschrijving, splitsing, inbreng van algemeenheid of op enige andere wijze, zowel in binnen- als buitenland, mits een en ander minstens onrechtstreeks verband houdt met het maatschappelijk doel. - De deelname aan de ontwikkeling en de coördinatie van ondernemingen, aan het bestuur, het toezicht en aan de vereffening van vennootschappen, het verstrekken van technische, administratieve, financiële assistentie, en van consultancy inzake management en marketing, het alles hetzij op contractuele basis dan wel als wettelijk of statutair orgaan van de onderneming ; met het oog hierop kan de vennootschap het mandaat van zaakvoerder, bestuurder, beheerder, directeur en vereffenaar van andere rechtspersonen uitoefenen.

- Alle commissieverhandelingen

- De vennootschap mag in het algemeen alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel en daartoe noodzakelijk, nuttig of op enige wijze bevorderend kunnen zijn. De algemene vergadering kan, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, het maatschappelijk doel wijzigen of uitbreiden.

12. Reserves  winst  liquidatiebonus:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de zaakvoerder(s) beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

13. Volmachten

De aangestelde zaakvoerder verleent hierbij volmacht aan de NV FINEKO, Toekomstlaan 38 te 3600 Genk, met bevoegdheid om samen of afzonderlijk te handelen en mogelijkheid tot indeplaatsstelling van alle aangestelden en medewerkers, met het oog op de vervulling van alle formaliteiten en inschrijvingen van de vennootschap bij het Ondernemingsloket, de Kruispuntbank der Ondernemingen, het Register der Rechtspersonen, alle griffies van de Rechtbanken, alle diensten van FOD-Financiën, waaronder de BTW-administratie, evenals de aanvraag van distributie- of vestigingsattesten van alle aard bij elke bevoegde administratie.

14. Deponering van het volstort kapitaal: de notaris bevestigt dat het bankattest werd overhandigd waaruit de deponering blijkt van het volstort gedeelte van het kapitaal. De gelden werden geblokkeerd op een bijzondere rekening geopend bij KBC BANK .

15. Gelijktijdig neergelegde stukken: expeditie van de oprichtingsakte.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Jean-Marc Vanstaen, Notaris

Coordonnées
C4 SEWER

Adresse
KMO-ZONE MOLENHEIDE 4072 3520 ZONHOVEN

Code postal : 3520
Localité : ZONHOVEN
Commune : ZONHOVEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande