CAFE MIKE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CAFE MIKE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 896.595.744

Publication

11/09/2014
ÿþMONITE

04 -Ci

LGISCH S

/Zr\

I

R BEL 1,.....,..idtiletju ci bpitou wei ito...ruueilh.

- 201i y. koophandel Anlwerpen, afd, Tongeren

GE 27 -08- 2014

, Do grielebriffie



1111 1,1.1),11,11.11J1,1111

be

a

B st

1111

Mai Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0896.595.744

Benaming

(voie) : CAFE MIKE - in vereffening-

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Gelindenstraat 131 p/a Burgemeestersstraat 59; 3870 Heers (volledig adres)

Onderwerp akte: Sluiting van de vereffening

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 18 augustus 2014.

De algemene vergadering beslist tot sluiting van de vereffening.

Met eenparigheid van stemmen geeft de Algemene Vergadering algehele décharge aan de vereffenaar, Françoise Moermans, voor haar mandaat als vereffenaar van de vennootschap.

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden zullen worden

neergelegd en gedurende de wettelijke voorgeschreven termijn worden bewaard bij

Mevr. Françoise Moermans, Burgemeestersstraat 59; 3870 Heers- Mechelen-Bovelingen.

Françoise Moermans,

Vereffenaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

21/10/2013
ÿþ iii Mod Werd 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

!linlInt1j111111 W

Neergelegd ter griitse oer rechtbank v. koophandel te TONGEREN

10-10-2013

0e Hoofdgriffier, Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : 0896.5954g

Benaming

(voluit) : CAFÉ MIKE

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 3870 Heers - Mechelen-Bovelingen, Gelindenstraat 131

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding met aanstelling van vereffenaar

Uit een proces-verbaal opgemaakt op dertig september tweeduizend dertien door meester Catherine DELWAIDE, notaris met standplaats te Borgloon, "Geregistreerd drie bladen geen renvooien te Borgloon op -2 OKT. 2013 Boek 5/44 blad 32 vak 10 Ontvangen: vijftig euro (50,-) De E.a. Inspecteur ai., (getekend) M. BROUX", blijkt dat:

IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten ven-nootschap met' beperkte aansprakelijkheid CAFÉ MIKE, met zetel te 3870 Heers - Mechelen-Bovelingen, Getindenstraat 131, ingeschreven in het rechtspersonenregister Tongeren onder nummer 0896.595.744, waarop volgende beslissingen werden genomen:

Eerste beslissing: Verslag bestuursorgaan en verslag bedrijfsrevisor

De vergadering beslist met algemeenheid van stemmen de voorzitter van de vergadering te ontslaan voorlezing te geven van:

a) verslag opgemaakt door het bestuursorgaan van de vennootschap op vijftien september tweeduizend dertien overeenkomstig artikel 181 § 1 lid 1 van het Wetboek van Vennootschappen houdende toelichting van het voorstel tot ontbinding van de vennootschap, bij welk verslag overeen-komstig artikel 181 § 1 lid 2 van het Wetboek van Vennootschappen een staat van activa en passiva dd. dertig juni tweeduizend dertien gevoegd werd;

b) verslag opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennoot-'schap met beperkte aansprakelijkheid BB&B BEDRIJFSREVISOREN, met zetel te 3020 Herent, Resi-dentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, RPR Leuven 0867.710.728, vertegenwoordigd door me-vrouw inge, Beertnaert, bedrijfsrevisor, op twintig september tweeduizend dertien overeenkomstig artikel 181 § 1 lid 3 van ' het Wetboek van Vennootschappen over voormelde staat van activa en passiva dd, dertig juni tweeduizend dertien met inzonderheid vermelding of daarin de toestand op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

De vergadering beslist met algemeenheid van stemmen om deze verslagen goed te keuren.

De besluiten van het verslag opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BB&B BEDRIJFSREVISOREN, met zetel te 3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, RPR Leuven 0867.710.728, vertegenwoordigd door mevrouw: inge Beernaert, bedrijfsrevisor, op twintig september tweedui-zend dertien overeenkomstig artikel 181 § 1 lid 3' van het Wetboek van Vennootschappen luidt letterlijk ais volgt:

"VI. BESLUITEN

Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele' normen met betrekking tot de staat van activa en passiva afgesloten per 30 juni 2013, op-'gesteld door het bestuursorgaan in het kader van de procedure tot vroegtijdige ontbinding en in-'vereffeningstelling van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «CAFÉ MIKE», verklaart ondergetekende, mevrouw Inge Beernaert, bedrijfsrevisor, optredend als permanent ver-tegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor «BB&B Bedrijfsrevisoren», met maatschappelijke zetel te BE-3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, dat:

EDe staat van activa en passiva per 30 juni 2013, op basis waarvan de ontbinding wordt voorge-steld, en die een balanstotaal opgeeft van 17.190,33 EUR en afsluit met een eigen vermogen van 11.172,58 EUR, de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Cln deze staat geen rekening wordt gehouden met de latente verplichtingen inzake fiscale en sociale wetgeving (bv. eventuele navorderingen ingevolge controle BTW, RSZ, vennootschapsbelasting, e.d.). Bijgevolg dienen wij voor deze elementen een voorbehoud te maken.

[Deze staat is opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van de wet van 17 juli 1975 met betrekking tot de boekhouding en de jaarrekening van de onderneming, inzonderheid wat betreft het niet verder zetten van de activiteit van de onderneming, zoals verder omschreven in artikel 28, §2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen, onder voorbehoud van hetgeen hiervoor werd vermeld.

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende bedrijfsrevisor en is bestemd voor de Buitenge-wone Algemene Vergadering van de BVBA «CAFE MIKE» en kan enkel gebruikt worden voor de doeleinden van de geplande vereffening die het voorwerp uitmaakt van dit verslag.

Opgemaakt ter goeder trouw,

Herent, 20 september 2013

(getekend)

BB&B Bedrijfsrevisoren

Burg. Venn. o.v.v.e. BVBA

Vertegenwoordigd door Inge Beemaert".

BEVESTIGING DOOR ONDERGETEKENDE NOTARIS

Om te voldoen aan artikel 181 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen bevestigt ondergetekende notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap krachtens artikel 181 § 1 van het Wetboek van Ven-maatschappen gehouden is.

Tweede beslissing: Ontbinding en in vereffening stelling van de vennootschap

De vergadering beslist met algemeenheid van stemmen de vennootschap vervroegd te ontbinden en dit vanaf heden zodat zij enkel nog bestaat voor haar vereffening onder de opschortende voorwaarde van de homologatie door de Rechtbank van Koophandel van Tongeren van de benoe-ming van nagemelde vereffenaar, zoals vermeld onder de derde beslissing van onderhavige buiten-gewone algemene vergadering. Deze opschortende voorwaarde wordt eveneens geacht vervuld te zijn indien de Rechtbank van Koophandel van Tongeren de aanstelling van de vereffenaar niet homologeert, maar zelf overgaat tot aanwijzing van een vereffenaar, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Voor zoveel als nodig wenst de algemene vergadering te verduidelijken dat de navolgende beslissingen (derde tot en met vijfde beslissing) van onderhavige vergadering, beslissingen zijn in uitvoering van voormelde beslissing tot ontbinding van de vennootschap en dat deze beslissingen dan ook worden genomen onder dezelfde opschortende voorwaarde van homologatie van de be-noeming van nagemelde vereffenaar door de Rechtbank van Koophandel van Tongeren overeen-'komstig artikel 184 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen (of ambtshalve aanstelling van een vereffenaar).

Derde beslissing: Ontslag en kwijting van de zaakvoerder

De vergadering beslist met algemeenheid van stemmen de zaakvoerder van de vennootschap te ontslaan uit haar functie van zaakvoerder en beslist haar tevens volledige kwijting te geven voor de daden uitgeoefend in het kader van haar mandaat.

Voor zoveel als nodig wenst de vergadering te verduidelijken dat, vermits ook het besluit tot ontslag en kwijting van de zaakvoerder is genomen onder de in de tweede beslissing vermelde opschortende voorwaarde, de zaakvoerder tot aan de vervulling van de voorwaarde actief het bestuur van de vennootschap blijft waarnemen en dat haar ontslag slechts zal ingaan op het ogenblik van de homologatie van de benoeming van de vereffenaar (of ambtshalve aanstelling van een vereffenaar) door de Rechtbank van Koophandel van Tongeren.

De eerstvolgende algemene vergadering na het definitief worden van het ontslag van de zaakvoerder zal zich uitspreken over de kwijting voor de uitoefening van haar mandaat in de pe-riode tussen vandaag en het definitief worden van het ontslag.

Vierde beslissing: Benoeming van de vereffenaar

De vergadering beslist met algemeenheid van stemmen te benoemen tot vereffenaar: mevrouw MOERMANS Françoise, voornoemd, hier aanwezig en aanvaardend. Zij bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod. De benoeming gebeurt onder opschortende voorwaarde van homologatie door de Rechtbank van Koophandel van Tongeren.

Vijfde beslissing: Bepaling van de machten en de vergoeding van de vereffenaar

De vergadering beslist met algemeenheid van stemmen dat de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden zal hebben om zijn mandaat uit te oefenen, namelijk deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder toevlucht te moeten nemen tot machtiging van de algemene vergadering in de gevallen waarin deze is voorzien.

In het bijzonder zal de vereffenaar de macht hebben alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende vorderingen te verzaken, opheffing te verlenen voor of na betaling, van alle inschrij-vingen van voorrechten of hypotheken, overschrijvingen, beslag of bevel, verzet en beletsel, en de hypotheekbewaarder vrij te stellen van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen.

De vereffenaar zal alle derde-lasthebbers mogen aanstellen en hun tijdelijke machten toe-kennen die naar zijn oordeel passen voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en zal zich mogen beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap,

Alle akten waarbij de vennootschap in vereffening wordt verbonden zullen getekend worden door de vereffenaar.

Het mandaat van de vereffenaar is onbezoldigd.

Alle documenten uitgaande van de vennootschap moeten vermelden dat zij in vereffening is gesteld,

In de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling zendt de vereffenaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de griffie van de Rechtbank van Koop-'handel van Tongeren. Deze staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet vereffend worden. Vanaf het tweede jaar van de vereffening moet er nog slechts één keer per jaar een omstandige staat ' van vereffening aan de griffie toegezonden worden. Deze staten worden bij het vennootschapsdossier gevoegd.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, legt de vereffenaar het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de Rechtbank van Koophandel van Tongeren.

Bij de sluiting van de vereffening roept de vereffenaar een buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening, in voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwij-rting.

Tenminste één maand voor deze algemene vergadering legt de vereffenaar de rekeningen neer, samen met de stukken ter staving.

Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris. Bij ontstentenis van een commissaris beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant.

Indien de vergadering de rekening alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaar kwijting verleend en is de vereffening gesloten.

Zelfde vergadering duidt tenslotte de plaats aan waar de boeken en de documenten van de vennootschap zullen worden bewaard.

Zesde beslissing

De vergadering stelt met algemeenheid van stemmen ondergetekende notaris en de vereffenaar aan om over te gaan tot de uitvoering van de heden genomen beslissingen en het dossier neer te leggen in het vennootschapsdossier.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend door meester Catherine Delwaide,

notaris met standplaats te Borgloon

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal buitengewone algemene vergadering dd. 30 september 2013;

- verslag bestuursorgaan dd. 15 september 2013;

- staat van activa en passiva dd. 30 juni 2103;

- verslag bedrijfsrevisor dd. 20 september 2013.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 26.07.2013 13384-0454-011
25/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 20.07.2012 12321-0402-010
17/01/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 20.05.2009, NGL 04.01.2011 11001-0137-008
17/01/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 20.05.2010, NGL 04.01.2011 11001-0136-008

Coordonnées
CAFE MIKE

Adresse
GELINDENSTRAAT 131 3870 HEERS

Code postal : 3870
Localité : HEERS
Commune : HEERS
Province : Limbourg
Région : Région flamande