CAFE TOURISME

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CAFE TOURISME
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 873.022.368

Publication

07/10/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

f

De

"eériffie

e

kimpflan Arev@rpori, Pfd.iimperen

1? -119- 2014

BELGISCH STUTS

MONITEUR

BELG

2014

30 -09-

Ondememingsnr ;13E0873.022.368

Benaming: Café Tourisme

(voluit)

Rechtsvorm een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Hoogstraat 116

3690 Zutendaal

Onderwerp akte :BVBA: ontbinding

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door notaris Ann Berben te Zutendaal op 21 augustus 2014 dat op die datum de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Café Tourisme" met zetel te 3690 Zutendaal, Hoogstraat 116, werd gehouden, welke buitengewone algemene vergadering volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT ONTBINDING

Voorafgaande verklaring

De vergadering verklaart dat een afschrift van de verslagen en van de staat van activa en passive van de vennootschap, zoals bepaald hierna, ter beschikking van de vennoten werd gesteld, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen:

Verslag van de zaakvoerders de dato 13 juni 2014

Staat van activa en passive, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld, met name per 31 mei 2014

Verslag van een externe accountant, zijnde de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SMITT & CO ACCOUNTANTS", met zetel te 3500 Hasselt, Via Media 1 bus 2, met ondernemingsnummer BTW BE 0455.229.703, RPR Limburg afdeling Hasselt, vertegenwoordigd door de heer SMITT Hugo, accountant-belastingconsulent, aldaar kantoorhoudende.

De besluiten van het verslag van de externe accountant luiden als volgt:

het kader van de procedure van de vrijwillige ontbinding en vereffening voorzien door het vennootschapsrecht heeft het bestuursorgaan van de vennootschap "Café Tourisme" een boekhoudkundige staat opgesteld, afgesloten per 31 mei 2014, die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap een balanstotaal opgeeft van 117,202,56 euro, een netto-actief van 93.836,64 euro en een gecorrigeerd netto-actief van 55,991,81 euro.

Uit de controle werkzaamheden, die werden uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Hasselt, 2 juli 2014

Smitt & Co Accountants

I.A.B, 20822-N-91

De zaakvoerder

Smitt Hugo

Accountant-Belastingconsulent

I.A.B. 2969-N-41".

De comparanten ontslaan de notaris ervan een volledige lezing te geven van deze verslagen. Bevestiging externe wettigheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

e Voorbehouden aan het

t, Belgisch taatsblad

Luik B - Vervolg

De optredende notaris bevestigt, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen gehouden is. ,

2.1 Besluit

Na kennisname en bespreking van de voornoemde verslagen, besluit de algemene vergadering de vennootschap te ontbinden en dit met ingang van heden, met het oog op haar invereffeningstelling. TWEEDE BESLUIT  BENOEMING VEREFFENAAR

De vergadering benoemt als vereffenaar, de heer MEURIS Leon Constant François, zaakvoerder, geboren te Genk op 14 april 1960, nationaal nummer 60.04.14-199.87, echtgenoot van mevrouw DANIELS Linda Lydia Arsène, zaakvoerder, geboren te Hasselt op 18 oktober 1963, nationaal nummer 63.10.18-166.08, samenwonende te 3690 Zutendaal, Hoogstraat 110, die dit mandaat aanvaardt.

De vereffenaar is bevoegd om zelfstandig en zonder machtiging van de algemene vergadering alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de vereffening van de vennootschap, met inbegrip van, maar niet beperkt tot de handelingen bedoeld in de artikelen 186, 187, 188 en 190 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het mandaat van vereffenaar zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

DERDE BESLUIT  MACHTIGING BEVESTIGING BENOEMING

De vergadering machtigt de vereffenaar om bij de bevoegde Rechtbank van Koophandel een verzoekschrift in te dienen tot bevestiging van de benoeming tot vereffenaar.

VIERDE BESLUIT  AANPASSING/COORDINATIE VAN DE STATUTEN

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen en te coördineren, rekening houdend met de nieuwe toestand waarin de vennootschap zich bevindt.

Aile artikelen worden opgeheven en vervangen door de volgende tekst:

Artikel 1  De vennootschap opgericht in de vorm van een besloten vennootschap is in vereffening. Haar benaming luidt "Café Tourisme, in vereffening".

Artikel 2 De vennootschap bestaat enkel nog voor haar vereffening.

Artikel 3  De vennootschap heeft tot doel:

- Uitbating van café-taverne wat ondermeer omhelst de verkoop van dranken voor, in het algemeen consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met enigerlei vorm van amusement alsmede het verstrekken van diverse snacks

- De uitbating van een speeltuin

Zij kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, aile roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerlijke verrichtingen doen. Zij kan ook functies van bestuurders of vereffenaars van andere vennootschappen uitoefenen.

Artikel 4 De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3690 Zutendaal, Hoogstraat 116 en wordt bij eenvoudige beslissing van de vereffenaar, gehomologeerd overeenkomstig artikel 183 e van het Wetboek van Vennootschappen, gevestigd in om het even welke plaats in België.

Artikel 5 Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) en is verdeeld in honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde.

Artikel 6 De vennootschap wordt bestuurd door een of meer vereffenaars aan wie volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden. De vereffenaars beschikken over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeven van de algemene vergadering.

Artikel 7 Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar, Artikel 8 De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de eerste dinsdag van de maand mei om tien uur. Valt de voormelde datum op een wettelijke feestdag of verlofdag, dan heeft de jaarvergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op zelfde plaats en uur.

Artikel 9 Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de aandeelhouders om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de vereffenaars.

Artikel 10  De jaarrekening wordt opgesteld, aan de jaarvergadering voorgelegd en bij de Nationale Bank van België neergelegd, door de zorgen van de vereffenaars, samen met de opgave van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid, zulks conform de wettelijke voorschriften. Artikel 11  In de zevende en de dertiende maand van het eerste jaar van de vereffening zenden de vereffenaars een omstandige toestand van de vereffening aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Deze staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet vereffend worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

,e" Vole-behouden aan het tf Belgisch Staatsblad Luik B - Vervolg

Vanaf het tweede jaar van de vereffening moet er nog slechts één keer per jaar een omstandige staat van vereffening aan de griffie toegezonden worden. .,

Deze staten worden bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Artikel 12 Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Bit de sluiting van de vereffening roepen de vereffenaars een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening, in voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting. Tenminste één maand voor deze algemene vergadering leggen de vereffenaars de rekeningen neer, samen met de stukken ter staving. Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris. Be ontstentenis van een commissaris beschikken de aandeelhouders over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zij zich kunnen laten bijstaan door een bedriffsrevisor of een externe accountant. Indien de vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaars décharge verleend en is de vereffening gesloten. Zelfde vergadering duldt ten slotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard.

VIJFDE BESLUIT  ONTSLAG EN KWIJTING ZAAKVOERDERS

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de huidige zaakvoerders, zijnde de heer MEURIS Leon Constant François en Mevrouw DANIELS Linda Lydia Arsène, beiden voornoemd.

De vergadering besluit om over de kwijting van de zaakvoerders te beraadslagen en te besluiten ter gelegenheid van de eerst volgende jaarvergadering die zal samengeroepen worden door de vereffenaar of bij de sluiting van de vereffening.

ZESDE BESLUIT  VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de vereffenaar tot uitvoering van de genomen besluiten en voor het uitoefenen van zijn mandaat.

De vergadering stelt een aangestelde van het boekhoudkundig- en fiscaal kantoor Dirk Heymans te 3690 Zutendaal, Onze-Lieve-Vrouwestraat 8, aan als bijzondere gevolmachtigde, met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Ann Berben

Notaris

Tesamen hiermee neergelegd: afschrift van de akte, verslag van de zaakvoerder, verslag externe accountant, staat van actief en passief per 31.05.2014, de gecoördineerde tekst der statuten en beschikking van de rechtbank van koophandel inhoudende de bekrachtiging van de benoeming van de vereffenaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.05.2013, NGL 26.06.2013 13211-0266-017
26/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.05.2012, NGL 25.06.2012 12200-0335-016
27/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.05.2011, NGL 23.06.2011 11185-0544-016
25/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.05.2010, NGL 24.06.2010 10206-0526-016
26/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.05.2009, NGL 25.06.2009 09281-0085-016
26/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.05.2008, NGL 25.06.2008 08274-0069-016
20/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 02.05.2007, NGL 17.07.2007 07407-0172-016

Coordonnées
CAFE TOURISME

Adresse
HOOGSTRAAT 116 3690 ZUTENDAAL

Code postal : 3690
Localité : ZUTENDAAL
Commune : ZUTENDAAL
Province : Limbourg
Région : Région flamande