CAKO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CAKO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 831.269.808

Publication

17/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 05.12.2013, NGL 14.02.2014 14035-0104-012
29/12/2014
ÿþ Mod Word 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

e

gri(eriffie

Ondernemingsnr 0831.269.808

Benaming

(voluit) : CAKO

(verkort)

r

Neergelegd ter griiíie deç tectzttls.nk

v. koophanr'f1 Antwerpen ald

1 6 -12- 2011i

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 3680 Maaseik, Maastrichtersteenweg 163 b

(volledig adres)

Onderwerp akte : NV: buitengewone algemene vergadering

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Geraldine COPS te Maaseik, Maastrichtersteenweg 85, op 12 december 2014.

Zijnde een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de naamloze vennootschap "CAKO", met maatschappelijke zetel te 3680 Maaseik, Maastrichtersteenweg 163b, en met ondernemingsnummer 0831.269.808, en op welke buitengewone algemene vergadering alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd waren.

BLIJKT dat volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stem-men:

A.Zetelverplaatsing. De vergadering bevestigt dat de

maatschappelijke zetel is overgebracht van de Marktstraat 11 bus 1 te 3680 Maaseik naar de Maastrichtersteenweg 163b te 3680 Maaseik. Deze beslissing blijkt uit de notulen van de vergadering van de Raad van Bestuur gehouden op twee mei tweeduizend en twaalf, gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch, Staatsblad de dato drieëntwintig mei tweeduizend en twaalf onder het nummer 12098317.

De vergadering beslist als volgt ARTIKEL TWEE van de STATUTEN te WIJZIGEN.

Artikel twee wordt vervangen door de volgende tekst:

"ARTIKEL TWEE - ZETEL

De vennootschap is gevestigd te 3680 Maaseik en met als eerste adres Maastrichtersteenweg 163b en met

als exploitatiezetel te 3680 Maaseik, Maastrichtersteenweg 163b.

Hij kan, zonder statutenwijziging, door beslissing van de raad van bestuur overgebracht worden naar elke andere plaats in België binnen het Nederlandse taalgebied of het tweetalige Brussels hoofdstedelijk gebied. ' Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De raad van bestuur mag ook bijhuizen, filialen, administratieve zetels, uitbatingen, agentschappen, kantoren en bewaarplaatsen oprichten in België en in het buitenland, mits inachtneming van de taalwetgeving betreffende de exploitatiezetels."

B. 1. De vergadering NEEMT KENNIS van de hierna vermelde verslagen opgemaakt in verband met de beoogde inbreng van de achtergestelde leningen, zijnde inbreng in natura; de vergadering verklaart deze verslagen zonder voorbehoud GOED TE KEUREN:

- Revisoraal verslag: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'HUBERT VENCKEN', vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor de heer Hubert VENCKEN, bedrijfsrevisor, aangeduid overeenkomstig' artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft een verslag opgesteld betreffende de inbreng in natura en de waardering ervan, gedateerd op negen december tweeduizend veertien, waarvan het besluit luidt als volgt:

"Uit mijn onderzoek met betrekking tot de geplande kapitaalverhoging in CAKO NV bestaande uit een vordering in de vorm van de achtergestelde leningen, samen ten bedrage van ¬ 375.000,00 is gebleken dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2.de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

3.de door de partijen toegepaste waarderingswijze in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde van ¬ 375.000,00 die tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie uit te geven aandelen, zodat de inbreng ;n natura niet overgewaardeerd is;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ° Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso , Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

4.de als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit een verhoging van de reeds bestaande 2.000 aandelen van CAKO NV;

5.deze kapitaalverhoging zal gerealiseerd worden zonder uitgifte van nieuwe aandelen. Gezien alle aandelen in handen zijn van de inbrenger, is deze werkwijze evenwel verantwoord.

Mijn opdracht bestaat er echter niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Bree, 9 december 2014

Hubert VENCKEN Bedrijfsrevisor

HUBERT VENCKEN BVBA"

- Bijzonder verslag van de raad van bestuur: overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen heeft de raad van bestuur een bijzonder verslag, gedateerd drie november tweeduizend veertien, opgesteld waarin zij uiteenzet waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap. In dit bijzonder verslag wordt niet afgeweken van de conclusies van het voormelde verslag van de Bedrijfsrevisor.

- Aanhechting en neerlegging; een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor alsmede een exemplaar van het bijzonder verslag van de raad van bestuur zullen aan deze akte worden gehecht en met dezer ter registratie aangeboden worden na door de comparanten en mij notaris "ne varietur" getekend te zijn; zij zullen bovendien ter griffie van de rechtbank van koophandel neergelegd worden samen met een expeditie van onderhavig proces-verbaal.

2. De vergadering VERWIJST naar de notulen van de bijzondere algemene vergadering der vennoten, gehouden op drie november tweeduizend veertien, in verband met de beoogde inbreng van de achtergestelde leningen, zijnde inbreng in natura. Blijkens voormeld proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering werden de volgende besluiten genomen:

"Verslag van de bestuurders overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij deze willen wij aan cie algemene vergadering der aandeelhouders, verslag uitbrengen over de voorgestelde inbreng in natura.

Wij stellen voor om bij wijze van inbreng in natura het volgende in te brengen in voormelde vennootschap:

" een achtergestelde lening ten bedrage van ¬ 225.000,00

op naam van CAMELEON CONSULT BVBA, vertegenwoordigd door de heer Herman DANIËLS;

.een achtergestelde lening ten bedrage van ¬ 150.000,00

op naam van H.J. KOCH BEHEER B.V., vertegenwoordigd door de heer Henri Joseph KOCH.

Dit voorstel tot kapitaalverhoging van de vennootschap heeft hoofdzakelijk zijn oorsprong om het

maatschappelijk doel te verwezenlijken.

Door deze kapitaalverhoging is de vennootschap beter in staat om betere financiële voorwaarden te

bedingen bij de financiële instellingen.

Deze kapitaalverhoging zal gerealiseerd worden zonder uitgifte van de nieuwe aandelen.

Overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen is bij dit verslag het verslag van de

HUBERT VENCKEN BVBA en vertegenwoordigd door Hubert Vencken, bedrijfsrevisor, gevoegd.

Gedaan te Maaseik, op 3 november 2014

CAMELEON CONSULT BVBA H.J. KOCH BEHEER B.V.

Vertegenwoordigd door vertegenwoordigd door

De heer Herman DANIËLS De heer Henri Joseph KOCH"

De algemene vergadering stelt verder vast dat de voormelde algemene vergadering heeft beslist tot een kapitaalverhoging ten belope van DRIEHONDERD VIJFENZEVENTIG DUIZEND EURO (¬ 375.000,00) door middel van inbreng van enerzijds een achtergestelde lening ten bedrage van TWEEHONDERD VIJFENTWINTIG DUIZEND EURO(¬ 225.000,00), op naam van CAMELEON CONSULT B.V.B.A., vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer DANIËLS Herman, en anderzijds een achtergestelde lening ten bedrage van HONDERD VIJFTIG DUIZEND EURO (¬ 150.000,00), op naam van H.J. KOCH BEHEER B.V., vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer KOCH Henri Joseph, voornoemd.

3. BESLISSING tot kapitaalverhoging en wijze en verwezenlijking van de inbreng:

De vergadering beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van DRIEHONDERD VIJFENZEVENTIG DUIZEND EURO (¬ 375.000,00) om het kapitaal te brengen van DRIEHONDERD VIJFENZEVENTIG DUIZEND EURO (¬ 375.000,00) op ZEVENHONDERD VIJFTIG DUIZEND EURO (¬ 750.000,00) en dit door middel van inbreng van achtergestelde leningen lastens de vennootschap door alle vennoten; ter gelegenheid van de inbreng door de vennoten zullen geen nieuwe aandelen als vergoeding voor de inbreng worden uitgegeven of gecreëerd evenwel zal de fractiewaarde van de aandelen verhogen.

De voornoemde inbrengers verklaren de voormelde inbreng in de vennootschap te hebben verricht, nadat zij hebben verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

4. GOEDKEURING door de algemene vergadering  KWIJTING en VERGOEDING.

De vergadering verklaart uitdrukkelijk de inbrengen goed te keuren en te aanvaarden en geeft aan de inbrengers volledig en onherroepelijk kwijting over de inbreng.

De comparanten verklaren volkomen kennis te hebben van de aard, de omvang de werkelijkheid en de waarde van de hoger beschreven schuldvorderingen lastens de vennootschap, en die zich van nu af ter beschikking van de vennootschap bevinden. Zij verklaren er geen verdere beschrijving van te verlangen en de optredende notaris te ontslaan van elke rechtvaardiging terzake.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

!

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ter gelegenheid van deze kapitaalverhoging worden geen nieuwe aandelen gecreëerd doch wordt de fractiewaarde van de aandelen verhoogd. De aandelenverhouding blijft hetzelfde, namelijk:

- 1.200 aandelen voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Cameleon Consult; en 800 aandelen voor de besloten vennootschap naar Nederlands recht H.J. Koch Beheer B.V.

5. VASTSTELLING VERWEZENLIJKING van de KAPITAALVER-HOGING.

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat dit thans ZEVENHONDERD VIJFTIG DUIZEND EURO (¬ 750.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door tweeduizend (2.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

6. De vergadering beslist als volgt ARTIKEL VIJF van de STATUTEN te WIJZIGEN om deze in overeenstemming te brengen met de huidige kapitaal-verhoging.

Artikel vijf wordt vervangen door de volgende tekst:

"Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt ZEVENHONDERD VIJFTIG DUIZEND EURO (750.000,00 ¬ ).

Het geplaatste kapitaal is vertegenwoordigd door tweeduizend (2.000) aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één/tweeduizendste (1/2.000ste) ieder.

De aandelen zijn steeds op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden."

C. De vergadering machtigt de raad van bestuur om de genomen beslissingen uit te voeren en geeft opdracht aan ondergetekende notaris om, ingevolge huidige statutenwijziging, de gecoördineerde statuten op te stellen en te ondertekenen.

Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van een uittreksel van onderhavig proces-verbaal ter bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel, wordt door de vergadering aan de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FoedererDFK" met zetel te 3500 Hasselt, Singelbeekstraat 12, de nodige machten verleend om alle formaliteiten te vervullen en uit te voeren en onder meer deze vereist voor de wijziging in de Kruispuntbank van Ondernemingen, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen, en dit met macht tot indeplaatsstelling.

De voorzitter stelt vast dat alle punten van de agenda besproken zijn en hierover telkens een beslissing werd getroffen met éénparigheid van stemmen.

De vergadering wordt afgesloten.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Geraldine Cops te Maaseik.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal dd. 1211212014;

- verslag van de raad van bestuur;

- verslag van de revisor;

- gecoôrdineerde statuten.

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ÿ Naam en handtekening

20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 04.12.2014, NGL 14.01.2015 15010-0406-013
18/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 06.12.2012, NGL 15.02.2013 13035-0541-012
31/05/2012
ÿþ y ~

~ 1 ~

j,

Mod Word 11.1

man In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





iveergeiegd'ter gnttie der rechtbank v. koophandel te TONG REN

21 -05- 2012

De Hoofdgriffier, Griffie

1.11121!)IIJIIIP71 N

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0831.269.808

Benaming

(voluit) : CAKO

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Marktstraat 11 bus 1, 3680 Maaseik  (volledig-adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit de notulen van de vergadering van de Raad van Bestuur gehouden op 2

De Raad van Bestuur beslist de maatschappelijke zetel over te brengen 3680 Maaseik naar de Maastrichtersteenweg 163b te 3680 Maaseik en dit met

Cameleon Consult BVBA

-.vertegenwoordigd door Dhr. Daniëls Herman

Gedelegéerd bestuurder

r~-

mei 2012 blijkt:

van de Marktstraat 11 bus 1 te ingang vanaf heden,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 03.12.2015, NGL 29.01.2016 16031-0025-013

Coordonnées
CAKO

Adresse
MAASTRICHTERSTEENWEG 163B 3680 MAASEIK

Code postal : 3680
Localité : MAASEIK
Commune : MAASEIK
Province : Limbourg
Région : Région flamande