CAMARGUS INTERNATIONAL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CAMARGUS INTERNATIONAL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 841.115.407

Publication

18/11/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
11/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 01.07.2013 13272-0298-013
30/01/2013
ÿþ Mod Word 11,1



B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IN

RECHTBANK VIN KOOPHANDEL

1 6 -01- 2013

Griffie

HASSELT

Ondernemingsnr : 0841.115.407

Benaming (voluit) : Camargus International

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : Wetenschapspark 4/5 - 3590 Diepenbeek

Onderwerp(enj akte : uitgifte warranten - statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Rose Marie Vanhelmont te Hasselt op 21 december 2012, nog te

registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen heeft:

Verslagen van de raad van bestuur en de bedrijfsrevisor

De vergadering beslist de voorzitter ervan te ontslaan de bijzondere verslagen te moeten voorlezen, van :

# de raad van bestuur opgemaakt overeenkomstig de artikelen 582 en 583 van het wetboek van, vennootschappen naar aanleiding van de uitgifte van de klasse C warrants, waarin het voorwerp en, de omstandige verantwoording van het voorstel tot uitgifte van de klasse C warrants opgenomen zijn en tevens de eventuele uitgifte van aandelen beneden de fractiewaarde bij de toekomstige uitoefening van de klasse C warrants;

# Mevrouw Etswinde De Deyne, bedrijfsrevisor, vennoot van de BV o.v.v. BVBA Elswinde De Deyne, kantoorhoudende te 9920 Lovendegem, Kort Eindeken 25, heeft op 5 december 2012 het. verslag opgemaakt overeenkomstig artikel 582 van het wetboek van vennootschappen naai? aanleiding van de eventuele uitgifte van aandelen beneden de fractiewaarde bij de toekomstige uitoefening van de klasse C warrants.

Uitgifte van klasse C warrants

Naar aanleiding van en overeenkomstig de subordinated laan agreement de dato 5 december 2012 (hierna te noemen de "Lening") besluit de vergadering op voorstel van de voorzitter drie (3) klasse C warrants op naam uit te geven.

Zij besluit bijgevolg, onder de opschortende voorwaarde van de gehele of gedeeltelijke uitvoering' van de vraag tot uitoefening van zelfde klasse C warrants, het maatschappelijk kapitaal te vermeerderen in de mate waarin de uitoefening van de uitgegeven klasse C warrants gerealiseerd is, tot beloop van het bedrag dat (inclusief uitgiftepremie)gelijk is aan het product van

a) het aantal aandelen waarop de warranthouder, bij uitoefening van de warrant, zal kunnen inschrijven volgens de daartoe bepaalde uitoefenmodaliteiten van de warrant

b) de uitoefenprijs per aandeel van de warrant.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vaststelling van de uitgiftemodaliteiten

Aansluitend besluit de vergadering dat de uitgiftemodaliteiten voor de drie voormelde klasse C

warrants vast te leggen.

Verzaking aan het voorkeurrecht

De aanwezige en vertegenwoordigde aandeelhouders, zijnde alle bestaande aandeelhouders

verklaren, ieder individueel te verzaken aan hun voorkeurrecht tot inschrijving op deze uitgifte van

de klasse C warrants.

Tussenkomst en inschrijving

Zijn hier tussengekomen en medeverschenen:

1. Het "Vlaams Gewest", vertegenwoordigd door de Vlaamse regering, voor wie optreedt mevrouw Ingrid Lieten, Viceminister-president van de Vlaamse Regering en Vlaams minister van Innovatie, Overheidsinvesteringen, Media en Annoedebestrijding, Martelaarsplein 7, 1000 Brussel.

2. de naamloze vennootschap KMOFIN2, met zetel te 3500 Hasselt, Kempische Steenweg 555. BTW BE 0839.133.043 RPR Hasselt

3, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 247 Invest, met maatschappelijke zetel te 9820 Merelbeke, Ter Hagen 35, BTW BE 0896.951.278 RPR Gent.

Het Vlaams Gewest, voormeld, verklaart onder de hoger bepaalde voorwaarden en overeenkomstig de bepalingen van de Lening in te schrijven op één uitgegeven klasse C warrant De naamloze vennootschap KMOFIN2, voormeld, verklaart onder de hoger bepaalde voorwaarden en overeenkomstig de bepalingen van de Lening in te schrijven op één uitgegeven klasse C warrant. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 247 Invest, voormeld, verklaart onder de hoger bepaalde voorwaarden en overeenkomstig de bepalingen van de Lening in te schrijven op één uitgegeven klasse C warrant.

Statutenwijziging

Vervolgens beslist de vergadering de statuten van de vennootschap, rekening houdend met de genomen beslissingen, als volgt vast te stellen.

Na en rechtsvorm

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de rechtsvorm van een naamloze

vennootschap.

Zij draagt de naam Camargus International.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3590 Diepenbeek, Wetenschapspark 4 bus 5.

Doel van de vennootschap

De vennootschap heeft tot doel:

-- verkoop, verhuur of in leasing geven van hardware en software in verband met computer graphies, beeldverwerking, beeldregistratie, beeldanalyse, multimedia, fotografie, videografie, TV-productie, filmproductie en alles wat hiermede verband houdt;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

verlenen van diensten in verband met computer graphics, beeldverwerking, beeldregistratie, beeldanalyse, multimedia, fotografie, videografie, TV-productie, filmproductie en alles wat hiermede verband houdt.

Deze opsommingen zijn in de ruimste zin op te vatten, zonder op enigerlei wijze beperkend te zijn. De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiele en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

Zij kan ook opdrachten van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Kapitaal van de vennootschap

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdnegenentwintigduizend

negenhonderdzevenentachtig euro zevenenveertig cent (129.987,47 E), vertegenwoordigd door: Dertigduizend (30.000) aandelen klasse A, zijnde de aandelen uitgegeven n.a.v. de oprichting van de vennootschap;

duizendvijfhonderdachtenzeventig (1.578) aandelen klasse B, zijnde de aandelen uitgegeven n.a.v. de kapitaalverhoging door inbreng in natura de dato 21 december 2012.

Verder heeft de vennootschap drie (3) klasse C warrants uitgegeven n.a.v. de uitgifte van warrants de dato 21 december 2012 welke klasse C warrants onder de modaliteiten van de uitvoering van de klasse C warrants zullen kunnen omgezet worden in nieuwe aandelen van de vennootschap, welke aandelen zullen behoren tot de klasse C.

Bestuur  Vertegenwoordiging

De raad van bestuur is samengesteld uit maximaal vier (4) bestuurders, benoemd door de algemene vergadering op voordracht van de Effectenhouders, met dien verstande dat:

(A) één bestuurder zal benoemd worden op bindende voordracht van de Aandeelhouders klasse A; en

(B) één bestuurder zal benoemd worden op bindende voordracht van de meerderheid van Effectenhouders klasse C; en

(C) één onafhankelijk bestuurder zal benoemd worden mits goedkeuring door de meerderheid van de Effectenhouders klasse C; en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

(D) één bestuurder zal de CEO of afgevaardigd bestuurder zijn als vertegenwoordiger van het Management Team en zal benoemd worden op bindende voordracht van de meerderheid van de Effectenhouders klasse C.

Voor alle duidelijkheid wordt gepreciseerd dat het niet voordragen van kandidaten voor een benoeming in overeenstemming met voorgaande voordrachtregeling, geen afstand inhoudt van het recht om kandidaten voor te dragen voor benoeming; en dat de betrokken Effectenhouder(s) het recht zallzullen hebben op ieder ogenblik te vragen dat een nieuwe algemene vergadering van de vennootschap wordt bijeengeroepen om uit de kandidaten die alsdan door de betrokken Effectenhouder(s) worden voorgedragen (een) bestuurder(s) te benoemen.

Per voor te dragen bestuurdersmandaat, zal steeds een lijst worden voorgelegd met minimum twee (2) kandidaten.

De raad van bestuur zal onder de klasse C bestuurders en, in voorkomend geval, de onafhankelijk bestuurder, een voorzitter benoemen.

Het recht om een bestuurder te vervangen zal toekomen aan de Effectenhouder of de groep van Effectenhouders die initieel de bestuurder die zal worden vervangen, had voorgesteld.

Elke Effectenhouder of groep van Effectenhouders mag de algemene vergadering verzoeken om een bestuurder die op voordracht van de desbetreffende Effectenhouder of groep van Effectenhouders benoemd is, te ontslaan en te vervangen door een andere voorgedragen bestuurder. De Partij en zullen al hun stemkracht op deze algemene vergadering aanwenden opdat dit ontslag en deze benoeming zouden plaatsvinden.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd (i) hetzij door twee bestuurders samen optredend, waarvan minstens één klasse C bestuurder (voor zover een klasse C bestuurder wordt voorgedragen en bijgevolg benoemd), (ii) hetzij, voor wat het dagelijks bestuur betreft, door de ermee belaste personen binnen de perken van diens door de raad van bestuur bepaalde bevoegdheden, (iii) hetzij, binnen de perken van hun volmacht, door de bijzondere gevolmachtigden.

De raad van bestuur kiest uit zijn midden een voorzitter. Zoals voormeld onder art. 12.3 zal de raad van bestuur onder de klasse C bestuurders en, in voorkomend geval, de onafhankelijk bestuurder, eenpot voorzitter benoemen. De raad kan ook een ondervoorzitter benoemen. De raad van bestuur is geldig samengesteld om te beslissen over de agendapunten indien ten minste de helft van de bestuurders aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijnen indien ten minste één klasse C bestuurder aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Indien op een eerste vergadering van de raad van bestuur minder dan de helft van de bestuurders of geen klasse C bestuurder aanwezig of geldig vertegenwoordigd is, zal een tweede vergadering van de raad van bestuur worden georganiseerd binnen tien (10) Werkdagen volgend op de eerste vergadering die geldig kan beslissen over de punten op de agenda ongeacht het aantal of de klasse van bestuurders die aanwezig zijn of geldig worden vertegenwoordigd,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

De beslissingen van de raad van bestuur kunnen worden, in uitzonderlijke omstandigheden, wanneer de dringende noodzakelijkheid en in het belang van de vennootschap, zulks vereisen, genomen bij eenparig schriftelijk akkoord. Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening en, voor zover van toepassing, de aanwending van het toegestane kapitaal.

Tenzij de Effectenhouderovereenkomst of deze statuten anders bepalen, wordt elke beslissing van de raad van bestuur genomen bij gewone meerderheid van de bestuurders die aanwezig of vertegenwoordigd zijn, en in geval van één of meerdere onthoudingen, bij meerderheid van de stemmen van de andere bestuurders.

Elke bestuurder heeft één stem, maar mag, bovenop zijn eigen stem, zoveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft gekregen van zijn mede-bestuurders. Bij staking van stemmen zal de stem van de voorzitter doorslaggevend zijn.

In afwijking van artikel 14.4 vereisen de volgende beslissingen evenwel de aanwezigheid of rechtsgeldige vertegenwoordiging van de klasse C bestuurder evenals de goedkeuring van de klasse C bestuurder:

 % Opstarten van een nieuwe bedrijfsactiviteit;

 % Goedkeuring van de jaarlijkse operationele en investeringsbudgetten, en goedkeuring van investeringen en uitgaven die het goedgekeurd budget te boven gaan;

 % Overname van, overdracht van of inschrijving op effecten (aandelen, obligaties, opties, ...), inzonderheid doch niet beperkt tot de participatie als oprichter of anderszins in vennootschappen of verenigingen;

" Instellen, beheren en uitvoeren van aandelenoptieplannen en warrantplannen; beslissingen met betrekking tot de toekenning van Warrants;

ª% Aanwerving, benoeming of ontslag van managers, alsook het bepalen van de toekenning, criteria en modaliteiten (of de manifeste wijziging) van de bezoldiging en/of van hun (jaarlijkse) bonussen en alle wijzigingen dienaangaande;

a Elke verrichting tussen de vennootschap en één of meer van haar Effectenhouders of

bestuurders of haar management of met partners (rechtstreeks of onrechtstreeks) verbonden met één van de Effectenhouders of met één van de bestuurders of haar management;

" Uitgifte van obligaties, aankoop en verkoop van waardepapieren, het verlenen en het aangaan van leningen, kredieten of voorschotten, alsook het stellen van enigerlei zekerheden en/of waarborgen aan derden;

 % Overdracht van effecten en activa (waarvan de verkoop- of boekwaarde vijfentwintigduizend euro (£ 25.000,00) overschrijdt) van de vennootschap of haar dochtervennootschap(pen); met overdracht van activa wordt voor de toepassing van deze bepaling gelijkgesteld elke fusie, splitsing, inbreng of verkoop van een algemeenheid of bedrijfstak;

 % Het indienen, overdragen, afstand doen van patenten en/of om het even welke intellectuele rechten;

" Het verlenen van toestemming voor het uitoefenen van concurrentiële activiteiten;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

 % Het uitbrengen van persmededelingen en communiqués.

Verder in afwijking van artikel 14.4 en artikel 14.5 vereisen de volgende beslissingen tevens de aanwezigheid of rechtsgeldige vertegenwoordiging van de klasse C bestuurder evenals de goedkeuring van de klasse C bestuurder vanaf de datum waarop de (eerste) Effectenhouder(s) klasse C (zijn) (hun) warrant(s) heeft (hebben) uitgeoefend en vervolgens de hoedanigheid van aandeelhouder(s) heeft (hebben) aangenomen:

" Verplaatsing van de maatschappelijke zetel of de hoofdkantoren van de vennootschap (belangrijkste exploitatie van de vennootschap);

 % Oprichting van dochtervennootschappen, de overname van bedrijven, het aangaan van enige alliantie of samenwerkingsverband met (rechts)personen, de opening en/of verplaatsing van bijhuizen, uitbatingzetels of agentschappen;

" Opstarten van een nieuwe bedrijfsactiviteit;

 % Goedkeuring van de jaarlijkse operationele en investeringsbudgetten, en goedkeuring van investeringen en uitgaven die het goedgekeurde budget te boven gaan;

" Opstellen en goedkeuren van de ontwerpjaarrekeningen en van desgevallend het jaarverslag, voor te leggen aan de algemene vergadering;

 % Goedkeuring van en wijzigingen aan de boekhoudkundige waarderingsregels, afschrijvingsperiode, dubieuze debiteuren en dergelijke meer;

ª% Beslissing met betrekking tot de uitkering van interimdividenden en goedkeuring van het voorstel aan de algemene vergadering tot uitkeringen van dividenden en tantièmes;

 % Overname van, overdracht van of inschrijving op effecten (aandelen, obligaties, opties, ...), inzonderheid doch niet beperkt tot de participatie als oprichter of anderszins in vennootschappen of verenigingen;

 % Instellen, beheren en uitvoeren van aandelenoptieplannen en warrantenplannen; beslissingen niet betrekking tot de toekenning van warrants en andere inschrijvingsrechten op aandelen;

" Aanwerving, benoeming of ontslag van managers, alsook het bepalen van de toekenning, criteria en modaliteiten (of de manifeste wijziging) van de bezoldiging en/of van hun (jaarlijkse) bonussen en alle wijzigingen dienaangaande;

 % Aanstellen, ontslaan en bepalen van de bevoegdheden en bezoldiging van de gedelegeerd bestuurder;

 % Delegatie van bevoegdheden aan vertegenwoordigers uit de raad van bestuur, die gemandateerd worden om, in gezamenlijk akkoord desgevallend afzonderlijk, in naam van de raad van bestuur beslissingen te nemen;

" Desgevallend de benoeming en het ontslag en de bezoldiging van de leden van het directiecomité en de delegatie van bevoegdheden aan dergelijk directiecomité;

" Desgevallend het voorstel tot benoeming en ontslag en de bezoldiging van de commissaris;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

" Elke verrichting tussen de vennootschap en één of meer van haar Effectenhouders of bestuurders d haar management of met partners (rechtstreeks of onrechtstreeks) verbonden met één van de Effectenhouders of met één van de bestuurders of haar management;

" Uitgifte van obligaties, aankoop en verkoop van waardepapieren, het verlenen en het aangaan van leningen, kredieten of voorschotten, alsook het stellen van enigerlei zekerheden en/of waarborgen aan derden;

" Uitreiken van credit nota's hoger dan vijfduizend euro (¬ 5.000,00);

" Overdracht van Effecten en activa (waarvan de verkoop- of boekwaarde vijftienduizend euro (t' 15.000,00) overschrijdt) van de vennootschap of haar dochtervennootschap(pen); met overdracht van activa wordt voor de toepassing van deze bepaling gelijkgesteld elke fusie, splitsing, inbreng overkoop van een algemeenheid of bedrijfstak;

" Be indienen, overdragen en afstand doen van patenten en/of om het even welke intellectuele rechten;

" Beslissingen inzake toegestaan kapitaal, zo de statuten een toegestaan kapitaal zouden voorzien; il Het voorstel tot wijziging van de statuten van de vennootschap;

" Be voorstel tot fusie, (partiële) splitsing en ontbinding van de vennootschap en de beslissing tot toepassing van de WCO-procedure;

" Het verlenen van toestemming voor het uitoefenen van concurrentiële activiteiten;

" Het uitbrengen van persmededelingen en communiqués.

De hierboven vermelde bedragen gelden per globaal project; een project mag niet in deelprojecten worden opgedeeld teneinde de gestelde limieten te ontwijken.

Zonder afbreuk te doen aan het voorgaande, komen Partijen overeen dat inzake de besluitvorming in de raad van bestuur zal worden gestreefd naar een consensusvorming.

Indien één van de bovenstaande sleutelbeslissingen (tevens) behoort tot de bevoegdheid van de algemene vergadering, zal het omschreven vetorecht mutatis mutandis gelden binnen de algemene vergadering zoals bepaald in artikel 7 hierna.

Indien de vennootschap een directiecomité installeert, zal het directiecomité waken over het respecteren van bovenstaand mechanisme.

Indien de vennootschap adviserende organen (auditcomité, remuneratiecomité, benoemingscomité, etc.) installeert, zal de C-Effectenhouder gerechtigd zijn oui vertegenwoordigd te zijn in zulk(e) comité(s).

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om, binnen de beperkingen opgelegd door de wet, zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn. De voorwaarden voor hun aanstelling, hun ontslag, hun eventuele bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, opdragen aan één of meer van zijn leden, die dan de titel dragen van gedelegeerd bestuurder, of aan één of meer directeurs, al dan niet lid van de raad van bestuur. De raad van bestuur bepaalt of zij alleen, dan wel gezamenlijk optreden.

De gedelegeerden voor het dagelijks bestuur kunnen in het kader van dat bestuur bijzondere volmachten verlenen aan iedere lasthebber.

De raad van bestuur stelt de eventuele toekenningen en verloning vast voor de gedelegeerden tot het dagelijks bestuur. Hij kan hen op elk ogenblik ontslaan.

Iedere gedelegeerd bestuurder krijgt, afzonderlijk optredend, vertegenwoordigingsbevoegdheid voor transacties en handelingen van dagelijks bestuur waarvan de waarde het bedrag van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) niet te boven gaat. Voor alle overige handelingen van dagelijks bestuur, is mede de handtekening vereist van de C-bestuurder.

Het hierboven vermelde bedrag geldt per globaal project; een project mag niet in deelprojecten worden opgedeeld teneinde de gestelde limieten te ontwijken.

De sleutelbeslissingen zoals bepaald in artikel 5.5, respectievelijk 5.6, behoren evenwel steeds toe aan de raad van bestuur conform het meerderheidsquorum bepaald in artikel 5.5, respectievelijk artikel 5.6, ongeacht de waarde die deze beslissingen vertegenwoordigen en ongeacht of dit

transacties en. handelingen van dagelijks bestuur betreffen.

Jaarvergadering

De gewone algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om veertien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de oproeping.

Teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen, dienen de eigenaars van de aandelen op naam, ten minste acht werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen. De eigenaars van gedematerialiseerde aandelen dienen, ten minste acht werkdagen v66r de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen aangegeven in de oproeping een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van hun gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor de berekening van de bovenstaande termijnen wordt de zaterdag (niet) beschouwd als een werkdag.

Elke aandeelhouder kan zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering door een gevolmachtigde op voorwaarde dat alle in het vorige artikel bepaalde vereisten voor toelating tot de vergadering zijn vervuld.

In afwijking van artikel 26.4 en behoudens strengere bepalingen in het Wetboek van Vennootschappen vereisen de hiernavolgende beslissingen een meerderheid van vijfenzeventig procent (75 %) van de aanwezige of vertegenwoordigde stemgerechtigde Effecten :

" investeringen of desinvesteringen niet voorzien in het budget zoals goedgekeurd door de raad van bestuur;

 % de goedkeuring van de jaarrekening;

 % de overdracht van een algemeenheid of een bedrijfstak van de vennootschap;

" de toekenning aan de raad van bestuur van de bevoegdheid om het maatschappelijk kapitaal te verhogen door middel van het toegestaan kapitaal;

" het nemen van participaties in andere ondernemingen;

 % de oprichting van een bijkantoor of dochteronderneming van de vennootschap;

 % de inkoop, verkoop of vernietiging van eigen aandelen;

" fusie, (partiële) splitsing en omzetting van de vennootschap of een andere reorganisatie of herstructurering van de vennootschap;

 % kapitaalverhoging en kapitaalvermindering van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap;

 % afschaffing of beperking van het voorkeurrecht tot inschrijving bij uitgifte van Aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, converteerbare obligaties en warrants;

 % uitgifte van Aandelen, converteerbare obligaties, warrants of andere Effecten;

 % invereffeningstelling en ontbinding van de vennootschap;

 % enige wijziging van de statuten;

 % ontslag en benoeming van de bestuurders en de commissaris;

" vaststelling van de bezoldiging van de bestuurders en de commissaris;

 % verlenen van kwijting aan de bestuurders en desgevallend vaste vertegenwoordigers;

" uitkering van (tussentijdse) dividenden en tantièmes.

In de mate dat bepaalde beslissingen zoals omschreven in huidig artikel 5, (tevens) tot de

bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, kan een dergelijke beslissing aldus enkel

worden genomen mits instemming van de meerderheid van de C-Effectenhouders.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari en eindigt op éénendertig december van

elk jaar.

Bestemming van de winst

De jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

kuik B - VFrvrsln

Van die winst wordt ten minste vijf procent ingehouden voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt. De verplichting herleeft indien de wettelijke reserve wordt aangesproken, tot het reservefonds opnieuw één tiende van het kapitaal van de vennootschap heeft bereikt.

De aanwending van het saldo der winsten wordt geregeld door de jaarvergadering bij gewone meerderheid van stemmen, op voorstel van de raad van bestuur. De Aandeelhouders zullen de dividend- en tantièmepolitiek ondergeschikt maken aan de investeringsstrategie van de vennootschap.

Elke beslissing tot toekenning van dividenden en tantièmes, wordt genomen door de algemene vergadering, op voordracht van de raad van bestuur.

De uitkering van dividenden geschiedt op het tijdstip en op de plaatsen die de raad van bestuur aanduidt.

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om, op eigen verantwoordelijkheid en overeenkomstig de wettelijke bepalingen, de uitkering van voorschotten op dividenden te beslissen. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Het batig saldo van de vereffening zal zal tussen al de Effectenhouders verdeeld worden volgens de relevante bepalingen van de Effectenhouderovereenkomst,

bn voorkomend geval, zullen eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting en zullen bewijzen van deelgerechtigdheid niet in aanmerking komen voor terugbetaling van hun inbreng.

Machtiging

Op voorstel van de voorzitter verleent de vergadering machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren en inzonderheid om de uitoefening van de warranten, de daaruit voortvloeiende uitgegeven nieuwe aandelen, alsook de wijziging in de statuten die hiermee gepaard gaat, bij authentieke akte vast te stellen.

werp van de akte.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL bestemd voor publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

Worden tegelijk neergelegd: expeditie akte, volmachten (2), verslag raad van bestuur, verslag bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

30/01/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ll

*13017A15*

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 6 -01- 2013

Griffie

HASSELT

Ondernerniingsnr : 0841.115.407

Benaming (voluit) : Camargus International

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Wetenschapspark 4/5 - 3590 Diepenbeek

Onderuverp(en) akte : kapitaalverhoging - omvorming - ontslag/benoeming -

statutenwijziging

1) Uit een akte verleden voor notaris Rose Marie Vanhelmont te Hasselt op, éénentwintig december

tweeduizend en twaalf, nog te registreren, blijkt dat:

Voor Mij Meester Rose Marie VANHELMONT, notaris te Hasselt.

Werd de buitengewone algemene vergadering gehouden der aandeelhouders van de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Camargus International, met zetel te 3590

Diepenbeek, Wetenschapspark 4 bus 5.

Opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris op 20 oktober 2011, bekendgemaakt in de

bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 21 november 2011 onder referte 11306758.

De statuten werden sedertdien niet gewijzigd.

BTW BE 0841.115.407. RPR Hasselt.

Het bureau

De vergadering wordt geopend om acht uur dertig onder het voorzitterschap van De Heer

MERTENS Tom, niet-statutaire zaakvoerder, hiernagenoemd,

Er wordt geen bureau gevormd.

Samenstelling van de vergadering

Zijn tegenwoordig of vertegenwoordigd nagemelde aandeelhouders:

1. de NV Androme, met maatschappelijke zetel te 3590 Diepenbeek, Wetenschapspark 4.

BTW BE 0439.803.047 RPR Hasselt

Hier vertegenwoordigd overeenkomstig artikel 19 van de statuten door:

- De Heer Van Ham Raf, gedelegeerd bestuurder, wonende te 3920 Lommel, Slachthuisstraat 60.

 De Heer Van Reeth Frank, bestuurder, wonende te 2200 Herentals, Koppelandstraat 43

-- De Heer Flerackers Eddy, bestuurder, wonende te 3500 Hasselt, Rapertingenstraat 32 Tot deze functies herbenoemd ingevolge een beslissing van de bijzondere algemene vergadering en de raad van bestuur de dato tien maart tweeduizend en tien, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twaalf mei daarna onder referte 10069513.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

De Heer Van Reeth Frank en de Heer Flerackers Eddy zijn alhier vertegenwoordigd door de Heer Van Ham Raf ingevolge een hieraangehechte onderhandse volmacht de dato 20 december 2012. Eigenaar van negenduizendvierhonderdvierenzeventig (9.474) aandelen.

1 de Heer MERTENS Tom, wonende te 2110 Wijnegem, Koolsveldlaan 118, eigenaar van van negenduizendvierhonderdvierenzeventig (9.474) aandelen.

3. de Heer BEKAERT Philippe, wonende te 3500 Hasselt, Plankeweidelaan 13, Eigenaar van negenduizendvierhonderdvierenzeventig (9.474) aandelen.

4. de Heer VEKEMAN Sacha Gaston Maurice Giseèle Rudy, wonende te 9000 Gent,

Tuinwijklaan 60, eigenaar van duizendvijfhonderdachtenzeventig (1.578) aandelen.

Totaal: dertigduizend (30.000) aandelen, zijnde de totaliteit van de aandelen.

Uiteenzetting van de voorzitter

De voorzitter zet uiteen en verzoekt ondergetekende notaris te akteren wat volgt:

I. Dat de huidige vergadering als agenda heeft:

1. Bespreking van de verslagen van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor, over:

# de inbreng in natura hierna voorzien, over de aangenomen waarderingswijze en over de effectief toegekende vergoeding als tegenprestatie, welke rapporten werden opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

# de omzetting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in een naamloze vennootschap, welke rapporten werden opgesteld overeenkomstig artikels 777 en 778 van het wetboek van vennootschap.

Bij het verslag met betrekking tot de omzetting werd een staat van activa en passiva der vennootschap gevoegd, afgesloten op 30 september 2012.

2. Kapitaalverhoging met duizendvijfhonderdachtenzeventig (1.578,00 E) euro om het maatschappelijk kapitaal te brengen van dertigduizend (30.000,00 E) euro op éénendertigduizend vijfhonderdachtenzeventig euro (31.578,00 E) door inbreng van een schuldvordering belopende op negenennegentigduizend negenhonderdzevenentachtig euro zevenenveertig cent (99.987,47 E) op naam van de VZW iMinds, hiernagenoemd. Deze inbreng wordt vergoed door de creatie van duizendvijfhonderdachtenzeventig (1.578) aandelen zonder nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één (1) euro uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van negenennegentigduizend negenhonderdzevenentachtig euro zevenenveertig cent (99.987,47 E) inbegrepen een uitgiftepremie van achtennegentigduizend vierhonderd en negen euro zevenenveertig cent (98.409,47 E).

De aandelen zullen volledig volgestort worden bij de inbreng.

3. incorporatie van de uitgiftepremie.

4. Omvorming in een naamloze vennootschap;

5. Creatie van categorieën van aandelen en aanpassing van artikel 5 van de statuten.

6. Vaststelling van de statuten.

7. Ontslag van en décharge aan de zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

8. benoemingen.

H. Het blijkt uit de samenstelling van de vergadering dat de aandeelhouders de geheelheid van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De voorzitter verklaart en de vergadering erkent dat er noch houders van obligaties of warrants op naam, noch houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven zijn en dat er geen commissaris benoemd werd.

Nagemelde zaakvoerder: de Heer Mertens Tom, voornoemd, benoemd in de hogervermelde oprichtingsakte, is aanwezig.

Deze uiteenzetting wordt nagegaan en juist bevonden door de vergadering; deze erkent dat ze bevoegd is om over de onderwerpen op de agenda te beraadslagen.

De aandeelhouders en de aanwezige zaakvoerder erkennen dat zij de documenten waarvan sprake in de artikelen 776, 777 en 778 van het wetboek van vennootschappen hebben ontvangen, namelijk een kopie van de verslagen waarvan sprake alsook een ontwerp van de statuten van de naamloze vennootschap.

III. Krachtens artikel 776 van het wetboek van vennootschappen dient, alvorens tot omzetting wordt besloten, een staat van activa en passiva worden opgemaakt die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

Krachtens artikel 777 van het wetboek van vennootschappen dient de commissaris of bij ontstentenis de bedrijfsrevisor of de externe accountant die door de bestuursorganen werd aangesteld, over deze staat verslag uit te brengen en in bijzonderheid te vermelden of er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

VI. Krachtens artikel 781 van het wetboek van vennootschappen, wordt tot de omzetting van de vennootschap besloten door de algemene vergadering overeenkomstig met de volgende regels van aanwezigheid in meerderheid

- de aanwezigen moeten niet alleen de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, maar ook de helft van het totaal aantal winstbewijzen indien er zulke effecten zijn;

- het voorstel tot omzetting is dan alleen aangenomen wanneer het tenminste vier/vijfden (415) van de stemmen heeft verkregen

V. Ieder aandeel geeft recht op 1 stem.

Beraadslagingen

Na deze uiteenzetting neemt de vergadering volgende beslissingen:

EERSTE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt de Voorzitter ontslag gegeven de verslagen voor te lezen van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor, Mevrouw Etswinde De Deyne, vennoot van de BV o.v.v. BVBA Etswinde De Deyne kantoorhoudende te 9920 Lovendegem, Kort Eindeken 27:

# de inbreng in natura hierna voorzien, over de aangenomen waarderingswijze en over de effectief toegekende vergoeding als tegenprestatie;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

# de omzetting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in een naamloze

vennootschap;

Bij dit laatste verslag werd een staat van activa en passiva der vennootschap gevoegd, afgesloten op

30 september 2012,

De aanwezige aandeelhouders en zaakvoerder erkennen bovendien een exemplaar van deze

verslagen ontvangen te hebben en er kennis van te hebben genomen.

Het besluit van de twee verslagen van de bedrijfsrevisor, opgemaakt op 3 december 2012 luiden als

volgt:

Besluit n.a.v. de kapitaalverhoging door inbreng in natura:

"Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de zaakvoerder, de Heer Tom Mertens, verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

2. De beschrijving van de vermogensbestanddelen die zullen worden ingebracht door iMinds VZWbeantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

3. De voor de inbreng in natura weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de hierboven beschreven inbreng in natura van de schuldvordering van negenennegentigduizend negenhonderdzevenentachtig euro zevenenveertig cent (99.987,47 E) met de uitgifte van duizend vijfhonderdachtenzeventig (1.578) aandelen Camargus International BVBA tegen een fractiewaarde van één (1,00 E) euro per aandeel ter verhoging van het maatschappelijk kapitaal met duizendvonderdachtenzeventig (1.578) euro, gepaard gaande met een uitgiftepremie van achtennegentigduizend vierhonderd en negen euro zevenenveertig cent (98.409,47 E) niet overgewaardeerd is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of met andere woorden gezegd, dat ons verslag geen fairness opinion' is.

Besluit n.a.v. de omvorming in een naamloze vennootschap:

In overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 W Venn. hebben we de staat van activa en passivabestanddelen per 30.09.2012 van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Camargus International onderzocht in overeenstemming met de controlenormen die het Instituut der Bedr jfsrevisoren heeft uitgevaardigd voor de omzetting van vennootschappen.

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 30.09.2012 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Uit onze werkzaamheden uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief per 30.09.2012 zoals blijkt uit de staat van activa en passiva bedraagt achtduizend tweehonderdzesendertig euro éénennegentig cent (8.236,91 e) en is dus éénentwintigduizend zevenhonderddrieënzestig euro negen cent (21, 763, 09 6) lager dan het maatschappelijk kapitaal van dertigduizend (30.000,00 6) euro.

Uit de ontwerpakte blijkt tenslotte dat voorafgaandelijk aan de omzetting het kapitaal van de vennootschap zal verhoogd worden met negenennegentigduizend negenhonderdzevenentachtig euro zevenenveertig cent (99.987,47 6) door inbreng in natura van een leveranciersschuld, zodat voldaan zal worden aan het vereiste minimumkapitaal van de naamloze vennootschap, zijnde éénenzestigduizend vijfhonderd (61.500, 00 6) euro."

Deze verslagen zullen neergelegd worden op de Griffe van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, samen met een uitgifte van onderhavig proces verbaal.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met duizendvijfhonderachtenzeventig (1.578,00 E) om het te brengen van dertigduizend (30.000,00 E) euro op éénendertigduizend vijfhonderdachtenzeventig (31.578,00 E) door inbreng van een schuldvordering belopende op negenennegentigduizend negenhonderdzevenentachtig euro zevenenveertig cent (99.987,47 E) op naam van de VZW iMinds, hiernagenoemd.

Deze inbreng wordt vergoed door de creatie van duizendvijfhonderddachtenzeventig (1.578) aandelen zonder nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één (1,00 E) euro, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van negenennegentigduizend negenhonderdzevenentachtig euro zevenenveertig cent (99.987,47 E) inbegrepen een uitgiftepremie van achtennegentigduizend vierhonderd en negen euro zevenenveertig cent (98.409,47 E).

De aandelen zullen volledig volgestort warden bij de inbreng.

Is hier tussengekomen en medeverschenen:

De VZW iMinds, met zetel te 9050 Gent (Ledeberg), Gaston Crommenlaan 8 bus 102. BTW BE 0866.386.380 RPR Gent

Hier vertegenwoordigd door:

# de Heer Wim De Waele, algemeen directeur, wonende te 9000 Gent, Nederpolder 5 bus 1

#de Heer Kenny Willems, CFO, wonende te 2250 Waarloos (Kontich), Hoeve Ter bekelaan 25. Handelend ingevolge een delegatie van machten ingevolge een beslissing van de raad van bestuur de dato 3 mei 2012, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 13 juni 2012 onder referte 12105166.

De Heren Wim de Waele en Kenny Willems zijn alhier vertegenwoordigd door; Ann Pascale Bijnens, wonende te 3740 Bilzen, Dorpsstraat 71, ingevolge de hieraangehechte onderhandse

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

volmacht de dato 20 december 2012, die verklaart na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat,

volledig kennis te hebben van de statuten der vennootschap.

En verklaart deze schuldvordering ten belope van negenennegentigduizend

negenhonderdzevenentachtig euro zevenenveertig cent (99.987,47 £) bij de vennootschap in te

brengen en verklaart de haar toegekende aandelen te aanvaarden.

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen om het te brengen van

éénendertigduizend vijfhonderdachtenzeventig (31.578,00 £) euro op

honderdnegenentwintigduizend negenhonderdzevenentachtig euro zevenenveertig cent

(129.987,47 E) door incorporatie bij het kapitaal van de uitgiftepremie belopende op

achtennegentigduizend vierhonderd en negen euro zevenenveertig cent (98.409,47 E) zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch door verhoging van de fractiewaarde van de aandelen.

VIERDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Cama rgus om te zetten in een naamloze vennootschap met toepassing van artikel 776 en volgenden van het wetboek van vennootschappen, zodat deze omzetting geen verandering brengt in de rechtspersoonlijkheid van de vennootschap, die onder de nieuwe vorm blijft bestaan.

De activiteiten en het maatschappelijk doel blijven ongewijzigd.

De activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen blijven dezelfde en de naamloze vennootschap zal de boeken en de comptabiliteit die door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werden gehouden, voortzetten.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en het passief van de vennootschap weergegeven in hogervermelde deskundig verslag afgesloten op 3 december 2012.

Alle verrichtingen die sinds 1 oktober 2012 gedaan werden door de oude besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, worden geacht te zijn verricht door de naamloze vennootschap, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke bescheiden.

VIJFDE BESLISSING

Rekening houdend met de hiervoor vermelde kapitaalverhoging met uitgifte van duizendvijfhonderd achtenzeventig (1.578) aandelen beslist de vergadering over te gaan tot de creatie van categorieën van aandelen.

Aldus zal het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigd worden door:

Dertigduizend (30.000) aandelen categorie A, zijnde de aandelen uitgegeven n.a.v. de oprichting van de vennootschap;

duizendvijfhonderdachtenzeventig (1.578) aandelen categorie B, zijnde de aandelen uitgegeven n.a.v. de kapitaalverhoging door inbreng in natura de dato 21 december 2012.

Artikel 5 van de statuten wordt dienovereenkomstig aangepast.

VIJFDE BESLISSING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vervolgens beslist de vergadering de statuten van de vennootschap en haar nieuwe rechtsvorm, en

rekening houdend met de genomen beslissingen en de verschillende wetswijzigingen, als volgt vast

te stellen.

Naam en rechtsvorm

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de rechtsvorm van een naamloze

vennootschap.

Zij draagt de naam Camargus International.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3590 Diepenbeek, Wetenschapspark 4 bus 5.

Doel van de vennootschap

De vennootschap heeft tot doel:

verkoop, verhuur of in leasing geven van hardware en software in verband met

computer graphies, beeldverwerking, beeldregistratie, beeldanalyse, multimedia, fotografie,

videografie, TV-productie, filmproductie en alles wat hiermede verband houdt;

verlenen van diensten in verband met computer graphies, beeldverwerking,

beeldregistratie, beeldanalyse, multimedia, fotografie, videografie, TV productie, filmproductie en

alles wat hiermede verband houdt.

Deze opsommingen zijn in de ruimste zin op te vatten, zonder op enigerlei wijze beperkend te zijn.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en

onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de

verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in

het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of

vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn

grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie,

opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

Zij kan ook opdrachten van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Kapitaal van de vennootschap

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdnegenentwintigduizend

negenhonderdzevenentachtig euro zevenenveertig cent (129.987,47 E), vertegenwoordigd door: Dertigduizend (30.000) aandelen categorie A, zijnde de aandelen uitgegeven n.a.v. de oprichting van de vennootschap;

duizendvijfhonderdachtenzeventig (1.578) aandelen categorie B, zijnde de aandelen uitgegeven n.a.v. de kapitaalverhoging door inbreng in natura de dato 21 december 2012.

Bestuur  Vertegenwoordiging

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om, binnen de beperkingen opgelegd door de wet, zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité. De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, opdragen aan één of meer van zijn leden, die dan de titel dragen van gedelegeerd bestuurder, of aan één of meer directeurs, al dan niet lid van de raad van bestuur. De raad van bestuur bepaalt of zij alleen, dan wel gezamenlijk optreden.

De gedelegeerden voor het dagelijks bestuur kunnen in het kader van dat bestuur bijzondere volmachten verlenen aan iedere lasthebber.

De raad van bestuur stelt de eventuele toekenningen en verloning vast voor de gedelegeerden tot het

dagelijks bestuur. Hij kan hen op elk ogenblik ontslaan.

1. Alle akten die de vennootschap verbinden, in en buiten rechte, zijn geldig wanneer zij ondertekend worden

hetzij door twee bestuurders die gezamenlijk optreden, hetzij door de gedelegeerd bestuurder(s) die alleen kan/ku neen handelen.

2. Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap ook in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door de afgevaardigd bestuurder(s) die alleen kan/kunnen handelen.

3. Hij-zij moet(en) tegenover derden geen bewijs leveren van zijn-haar-hun machten,

De raad van bestuur mag bijzondere volmachten verlenen aan één of meer personen. De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd door deze bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

Jaarvergadering

De gewone algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni am veertien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de oproeping.

Teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen, dienen de eigenaars van de aandelen op naam, ten minste acht werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

De eigenaars van gedematerialiseerde aandelen dienen, ten minste acht werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen aangegeven in de oproeping een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van hun gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor de berekening van de bovenstaande termijnen wordt de zaterdag (niet) beschouwd als een werkdag.

Elke aandeelhouder kan zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering door een gevolmachtigde op voorwaarde dat alle in het vorige artikel bepaalde vereisten voor toelating tot de vergadering zijn vervuld.

Boek' aar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Bestemming van de winst

De jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Van die winst wordt ten minste vijf procent ingehouden voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt. De verplichting herleeft indien de wettelijke reserve wordt aangesproken, tot het reservefonds opnieuw één tiende van het kapitaal van de vennootschap heeft bereikt.

De aanwending van het saldo der winsten wordt geregeld door de jaarvergadering bij gewone meerderheid van stemmen, op voorstel van de raad van bestuur. De uitkering van dividenden geschiedt op het tijdstip en op de plaatsen die de raad van bestuur aanduidt.

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om, op eigen verantwoordelijkheid en overeenkomstig de wettelijke bepalingen, de uitkering van voorschotten op dividenden te beslissen. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de aandeelhouders verdeeld worden volgens het aantal van hun respectieve aandelen, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt.

In voorkomend geval, zullen eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting en zullen bewijzen van deelgerechtigdheid niet in aanmerking komen voor terugbetaling van hun inbreng.

ZESDE BESLISSING

De vergadering verleent ontslag en décharge aan de zaakvoerder: de Heer Mertens Tom, voornoemd.

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering beslist te benoemen tot bestuurders voor een periode van maximum zes (6) jaar vanaf heden om te eindigen na de jaarvergadering van 2018 van de vennootschap:

De BVBA Mericam, met zetel te 2110 Wijnegem, Koolsveldlaan 118; BTW BE 0848.114.550 RPR Antwerpen, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de Heer Mertens Tom, voornoemd

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

De NV Androme, voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de Heer Van Ham Raf, voornoemd.

De BVBA Applied Business, met zetel te 3740 Bilzen, Dorpsstraat 71 BTW BE 0838.898.263 RPR Tongeren, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Mevrouw Bijnens Ann-Pascale, voornoemd.

De BVBA DADEL BE, met zetel te 1380 Lasne, Rue du Fond'Agny 13, BTW BE 0870.959.139 RPR Nijvel, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Heer Delatte Herman, wonende te 1380 Lasne, Rue du Fond'Agny 13.

Die schriftelijk verklaard heeft dit mandaat te aanvaarden.

De bestuurders behoudens de bestuurder DADEL BE BVBA zijn onbezoldigd. De bestuurder DADEL BE BVBA zal een vergoeding ontvangen van maximum 8.000 euro per jaar.

De Heer Delatte Herman is hier vertegenwoordigd door BVBA Applied Business, voornoemd, vertegenwoordigd door Mevrouw Bijnens Ann Pascale, voornoemd, ingevolge de hieraangehechte onderhandse volmacht dd 20 december 2012.

Beslissing van de raad van bestuur

Wordt benoemd tot gedelegeerd bestuurder : MERICAM BVBA, voornoemd en tot voorzitter van de raad van bestuur : DADEL BE BVBA, voornoemd.

1. De partijen verklaren zich in alles te gedragen volgens de bepalingen van het wetboek van de vennootschappen.

Dien te gevolge worden te beschikken op deze wetten waarvan hier uitdrukkelijk ze van zijn afgeweken geacht opgenomen te zijn in huidige akte en worden beslissingen die in tegenspraak zijn met de gebiedende bepaling van deze wetten geacht niet te zijn geschreven.

2. De omzetting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in een naamloze vennootschap wordt door de betrokken partij uitdrukkelijk gesteld onder toepassing van:

a. Artikel 776 en volgenden van het wetboek van de vennootschappen

b. Artikel 121 van het wetboek van de registratierechten

c. Artikel 122 van het wetboek der inkomstenbelastingen

Aangezien de agenda afgewerkt is, wordt deze vergadering opgeheven om negen uur vijftien.

2) Uit een proces-verbaal van de zaakvoerder van de BVBA Mericam, voornoemd de dato 13 december 2012 werd aangesteld als vaste vertegenwoordiger om het mandaat van bestuurder in de vennootschap waar te nemen: de Heer Mertens Tom, voornoemd.

3) Uit een proces-verbaal van de raad van bestuur van de NV Androme, voornoemd de dato 18 december 2012 werd aangesteld als vaste vertegenwoordiger om het mandaat van bestuurder in de vennootschap waar te nemen: de Heer Van Ham Raf, voornoemd.

4) Uit een proces-verbaal van de zaakvoerder van de BVBA Applied Business, voornoemd de dato 13 december 2012 werd aangesteld als vaste vertegenwoordiger om het mandaat van bestuurder in de vennootschap waar te nemen: Mevrouw Bijnens Ami-Pascale, voornoemd.

voorbehouden Luik B - Varvnln

aan het lâelglsch Staatsblad

5) Uit een proces-verbaal van de zaakvoerder van de BVBA DADEL BE, voornoemd de dato 14 december 2012 werd aangesteld als vaste vertegenwoordiger om het mandaat van bestuurder in de vennootschap waar te nemen: de Heer De Latte Herman, voornoemd.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL bestemd voor publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

Worden tegelijk neergelegd: expeditie akte, volmachten (4), verslagen zaakvoerder (omvorming en inbreng), verslagen bedrijfsrevisor (omvorming en inbreng), PV zaakvoerders (4).

(get.) Notaris Vanhelmont.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/11/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11306758*

Neergelegd

17-11-2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

2° De Heer MERTENS, Tom, geboren te Bree op zesentwintig mei duizend negenhonderdnegenenzeventig, van Belgische nationaliteit met woonplaats te 3500 Hasselt, Boomkensstraat 34bus 11, BELGIË

Deze vennootschap werd opgericht onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid bij akte verleden voor Notaris Franz Aumann te Sint-Truiden op éénendertig januari negentienhonderd negentig, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vierentwintig februari daarna, onder nummer 900224-228.

Waarvan de statuten gewijzigd werden als volgt:

# bij akte verleden voor zelfde notaris Aumann op drieëntwintig december negentienhonderd éénennegentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van éénentwintig januari negentienhonderd tweeënnegentig, onder nummer 920121-72.

# bij akte verleden voor zelfde notaris Aumann op zevenentwintig september negentienhonderd drieënnegentig, houdende omzetting in een naamloze vennootschap, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zesentwintig oktober daarna, onder nummer 931026-471;

# bij akte verleden voor zelfde notaris Aumann op zestien november negentienhonderd achtennegentig, houdend kapitaalverhoging, doelsen statutenwijziging, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negentien december daarna, onder nummer 981219-123.

# bij akte verleden voor ondergetekende notaris op twintig juli tweeduizend en vijf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zestien augustus daarna, onder referte 05118066.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Camargus International

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3590 Diepenbeek, Wetenschapspark 4 bus 5

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Rose Marie Vanhelmont te Hasselt op twintig oktober tweeduizend en elf, nog te registreren, blijkt dat :

1° De Heer BEKAERT, Philippe, geboren te Genève Cointrin in Zwitserland op twaalf juni duizend negenhonderdzevenenzestig, van Belgische nationaliteit met woonplaats te 3500 Hasselt, Plankeweidelaan 13, BELGIË

3° De naamloze vennootschap ANDROME, met maatschappelijke zetel te

3590 Diepenbeek, Wetenschapspark 4.

BTW BE 0439.803.047 RPR Hasselt.

0841115407

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

# en voor het laatst, houdende ondermeer kapitaalverhoging door partiële fusie bij akte verleden voor ondergetekende notaris op zeventien mei tweeduizend en tien, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van drie juni daarna, onder referte 10079905.

Hier vertegenwoordigd overeenkomstig artikel 19 van de statuten door:

- De Heer Raf Van Ham, gedelegeerd bestuurder, nationaal nummer 680228/071-46, wonende te 3920 Lommel, Slachthuisstraat 60.

- De Heer Flerackers Eddy, bestuurder, nationaal nummer

-

Tot deze functies herbenoemd ingevolge een beslissing van de bijzondere algemene vergadering en de raad van bestuur de dato tien maart tweeduizend en tien, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twaalf mei daarna onder referte 10069513.

De Heer Van Reeth Frank, voornoemd, is alhier vertegenwoordigd door de Heer Van Ham Raf ingevolge de onderhandse volmacht de dato zestien oktober tweeduizend en elf die aan de akte werd gehecht.

Nagemelde vennootschap opgericht hebben:

Vorm  naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid.

Zij verkrijgt de naam Camargus International.

Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3590 Diepenbeek,

Wetenschapspark 4, bus 5.

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel:

" verkoop, verhuur of in leasing geven van hardware en

software in verband met computer graphics, beeldverwerking, beeldregistratie, beeldanalyse, multimedia, fotografie, videografie, TV-productie, filmproductie en alles wat hiermede verband houdt;

" verlenen van diensten in verband met computer graphics,

beeldverwerking, beeldregistratie, beeldanalyse, multimedia,

fotografie, videografie, TV-productie, filmproductie en alles wat hiermede verband houdt.

Deze opsommingen zijn in de ruimste zin op te vatten, zonder op enigerlei wijze beperkend te zijn.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken. Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook. Zij kan ook opdrachten van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

510324/335-37, wonende te 3500 Hasselt, Rapertingenstraat 32.

De Heer Van Reeth Frank, bestuurder, nationaal nummer

651126/201-73, wonende te 2200 Herentals, Koppelandstraat 43

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

Maatschappelijk kapitaal

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op dertigduizend euro (30.000 EUR). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door dertigduizend (30.000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig volgestort door storting in speciën op een bijzondere rekening geopend namens de vennootschap in oprichting bij ING Hasselt-Centrum te 3500 Hasselt, de Schiervellaan 10.

De comparanten overhandigen aan de notaris een door de voornoemde instelling afgeleverd attest de dato éénendertig augustus tweeduizend en elf teneinde het in haar dossier te bewaren.

Bestuur - Vertegenwoordiging

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren. Indien de vennootschap door twee zaakvoerders wordt bestuurd, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden

en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Indien de vennootschap wordt bestuurd door meer dan twee zaakvoerders wordt er een college van zaakvoerders gevormd, waarbij de interne besluitvorming :

a. Bij unanimiteit gebeurt indien het college van zaakvoerders uit twee zaakvoerders bestaat

b. Bij gewone meerderheidsbeslissing indien het college van zaakvoerders uit meer dan twee zaakvoerders bestaat.

Jaarvergadering

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de eerste vrijdag van de maand juni, om veertien uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt

op eenendertig december van ieder jaar.

Bestemming van de winst  reserves

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij

elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie

van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op éénendertig

december tweeduizend en twaalf.

De eerste algemene vergadering heeft plaats in tweeduizend dertien.

Benoeming van zaakvoerder(s)

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één.

Wordt tot zaakvoerder benoemd : de Heer Mertens Tom.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op dit moment geen commissaris te benoemen.

Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds één mei tweeduizend en elf door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

Volmachten

De Deyne Verhoeye Accountants & Belastingenconsulenten BV opgericht onder de vorm van een BVBA, gevestigd te 9920 Lovendegem, Kort Eindeken 25, vertegenwoordigd door de Heer Jan Verhoeye en/of de Heer Sven Dewit, beiden kantoorhoudend te 9920 Lovendegem, Kort Eindeken 25 of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij

belast is.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL bestemd voor publicatie in de

bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

Wordt tegelijk neergelegd: expeditie akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

(get.) Notaris Vanhelmont

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/12/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
CAMARGUS INTERNATIONAL

Adresse
WETENSCHAPSPARK 4, BUS 5 3590 DIEPENBEEK

Code postal : 3590
Localité : DIEPENBEEK
Commune : DIEPENBEEK
Province : Limbourg
Région : Région flamande