CAMMAROTA CARS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CAMMAROTA CARS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 500.921.361

Publication

29/11/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11 111 11 11111 11111

*12193685*

I

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblac

111

)

Neergelegd ter griffe der

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

2Q `11- 2012

De Hoofdgriffier, Griffie

Ondernerningsnr : Geo. 4911, '24

Benaming

(voluit) : CAM MAROTA CARS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Weg naar As 113, 3680 Maaseik

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het volgende blijkt uit een akte verleden voor Ilse Verdonck, geassocieerd notaris te Maasmechelen , op twaalf november tweeduizend twaalf, neergelegd voor registratie met het oog op de publicatie

1 Q' Bij genoemde akte werd een handelsrechtelijke vennootschap onder de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam "CAMMAROTA CARS".

20 De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 3680 Maaseik, Weg naar As 113,

3° Duur_ de vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

4° Zij werd opgericht door:

1)CAMMAROTA Carmine, rijksregistemummer 870729 139-91, geboren te Genk op negenentwintig juli negentienhonderd zevenentachtig, ongehuwd en verklarende geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 3630 Maasmechelen, Paul Lambertlaan 22; en

2)CAMMAROTA Donato, rijksregisternummer 610803 443-28, geboren te Satriano di Lucanie (Italië) op drie augustus negentienhonderd eenenzestig, echtgenoot van CIANCIARULO Rocchina, wonende te 3630 Maasmechelen, Paul Lambertlaan 22,

5° Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (18.600,00 EUR); het werd volledig volgestort

6° Het gehele kapitaal is geplaatst en werd volledig gestort in speciën.

Het kapitaal is verdeeld in honderd (100.) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Het kapitaal is geplaatst door CAMMAROTA Carmine voor vijfenzeventig aandelen voor een bedrag van dertienduizend negenhonderd vijftig Euro (13.950,00 ¬ ) en door CAMMAROTA Donato voor vierduizend zeshonderd vijftig Euro (4.650,00 ¬ ) samen honderd aandelen.

7° Het boekjaar gaat in op één januari (voor de eerste maal op één oktober tweeduizend twaalf) en eindigt op eenendertig december (voor de eerste maal op eenendertig december tweeduizend dertien).

8° Bestemming van de winst  Reserve.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene onkosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste een twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze eentiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

b

4

v "

Het saldo wordt als dividend tussen de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel daarvan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag gedaan worden als op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of als gevolg van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd; dit alles zoals verder wordt uitgewerkt in artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

9' Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd en verbonden door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, die hetzij statutair zaakvoerder zijn, hetzij aangeduid worden door de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De zaakvoerder worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Bestuursbevoegdheid.

Ieder zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens de handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger, zoals hierna vermeld.

Bijzondere volmachten. (artikel 16 der statuten):

De zaakvoerders kunnen, gezamenlijk optredend, gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Affeen bijzondere of beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onafgezien van de aansprakelijkheid van de zaakvoerders in het geval van een overdreven volmacht.

Tegenstrijdig belang. (artikel 17 der statuten):

Indien een lid van het college van zaakvoerders een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, of indien een zaakvoerder voor die tegenstijdigheid van belangen is geplaatst, dan dient er gehandeld te worden zoals voorzien in het wetboek vennootschappen.

Zaakvoerder - Benoeming. (ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt: artikel 37 der statuten):

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder worden benoemd. Benoeming van een opvolgend statutair zaakvoerder is toegestaan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Derde als zaakvoerder - Bevoegdheidsbeperking -Ontslag. (Ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt: eerste zin van artikel 38 der statuten):

Indien een derde als externe zaakvoerder is benoemd, is een besluit van de algemene vergadering vereist 10 voor elke zetelverplaatsing, en 20 voor de opvraging van elke bijstorting op of volstorting van aandelen,

Tegenstrijdig belang. (Ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt: artikel 39 der statuten), Artikel 17 is eveneens van toepassing ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat tegenstrijdig is met een door hem in het belang van de vennootschap genomen beslissing of met een verrichting die aan hem als zaakvoerder van de vennootschap wordt voorgelegd, dan dient er gehandeld volgens de door het wetboek van vennootschappen terzake voorziene regels.

1d° Nihil

11° Doel

De vennootschap heeft zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

-de uitbating van een bedrijf bestaande uit de aan- en verkoop van nieuwe en occasie landbouwvoertuigen, industriële machines, vrachtwagens, autovoertuigen, moto's en bromfietsen, de handel in wisselstukken, brandstoffen en banden en aile artikels bestemd voor motorvoertuigen, dit zowel als groothandel en als kleinhandel.

-Slepen van allerhande voertuigen en het terug rijvaardig maken van deze voertuigen: hulpverlening bij pech onderweg.

-Het uitoefenen van allerhande technische taken en het uitvoeren van allerhande materiële werken.

-Aankoop, verkoop, invoer, uitvoer, handel, verhuur en leasing van nieuwe en tweedehandse transportmiddelen en investeringsgoederen.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap kan overgaan tot alle rechtshandelingen, nijverheidsverrichtingen, financiële, roerende en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening ais voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland, Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of een samenhangend doei hebben, dat van aard is de ontwikkeling van haar vennootschap te bevorderen, haar grondstoffen kan verschaffen, of haar producten gemakkelijker kan verdelen.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen. Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving op of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een zelfde gelijkaardige of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zouden zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

12° De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de maatschappelijke zetel om vijftien uur, op de derde woensdag van de maand juni; indien die dag een wettelijke feestdag is, dan wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden om vijftien uur.

Benoeming van zaakvoerders

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

b

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

De comparanten beslissen met eenparigheid te benoemen tot zaakvoerders,

De comparant beslist te benoemen tot zaakvoerders, CAMMAROTA Carmine, wonende te 3630 Maasmechelen, Paul Lambertlaan 22, en CAMMAROTA Donato, wonende te 3630 Maasmechelen, Paul Lambertlaan 22. Zij bevestigen dat de uitoefening van deze functie hen niet verboden is krachtens het Koninklijk Besluit nr. 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en verklaren deze opdracht te aanvaarden.

Het mandaat van CAMMAROTA Carmine is bezoldigd en het mandaat van CAMMAROTA Donato is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Deze benoemingen hebben slechts uitwerking vanaf de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het ressort waarbinnen de vennootschap haar zetel gevestigd heeft, overeenkomstig artikel 2, § 4 van het Wetboek van Vennootschappen.

Alhoewel deze zaakvoerder in de oprichtingsakte wordt benoemd, is hij benoemd voor onbepaalde duur en kan zijn opdracht door de algemene vergadering, beslissende met gewone meerderheid van stemmen worden herroepen.

Volmacht

Bijzonder volmacht wordt verleend aan Conversano Enzo, zaakvoerder van PoCo Tax bvba -- CK Consulting, kantoorhoudende te 3630 Maasmechelen, Dokter Haubenfaan 4/3, met als ondememingsnummer 0882.964.076, om de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren, zo ondermeer bij het ondernemingsloket, de kruispuntbank voor ondernemingen, de BTW- en de belastingadministratie, en andere administraties, ingevolge onderhavige oprichting.

Overname verbintenissen

De oprichter verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één oktober tweeduizend twaalf. Deze overnemen zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.Voor eensluidend uittreksel

Ilse Verdonck, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/05/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

lIi

iu

De

griffierGriffie

Mod Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

L.ter11c--" --~~ I L'.

theergeleud tel yriffie dei rechtbank

v, koophandel Antwerpen, afd, Tongeren

2 l -04- 2015

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0500.921.361

Benaming

(voluit) : Cammarota Cars

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Weg naar As 113 te 3680 Maaseik (volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering van 21/04/2015 blijkt dat

Met éénparigheid van stemmen wordt beslist de maatschappelijke zetel vanaf 01/05/2015 te verplaatsen van Weg naar As 113 te 3680 Maaseik naar Paul Lambertlaan 22 te 3630 Maasmechelen.

Cammarota Carmine Cammarota Donato

zaakvoerder zaakvoerder

01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 29.08.2016 16490-0329-010

Coordonnées
CAMMAROTA CARS

Adresse
PAUL LAMBERTLAAN 22 3630 MAASMECHELEN

Code postal : 3630
Localité : MAASMECHELEN
Commune : MAASMECHELEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande