CANLAR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CANLAR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 633.616.272

Publication

09/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*15311638*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Neergelegd

07-07-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Maarschalk Fochstraat 27

3970 Leopoldsburg

Oprichting

Ondernemingsnummer :

0633616272

Benaming (voluit) : CANLAR

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Starter

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Uit een akte verleden voor Meester Drieskens Bart, geassocieerd notaris te Houthalen op 03/07/2015, blijkt dat de hiernavermelde persoon/personen voor zijn ambt een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid - Starter heeft opgericht als volgt:

Oprichter:

De heer SARICAN Erdinç, geboren te Kadiköy (Turkije) (Turkije) op dertien juli negentienhonderd drieënzeventig, wonende te 3583 Paal (Beringen), Pauwenlaan 33/0002.

Rechtsvorm - Naam: De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter, in het kort S-BVBA. Haar naam luidt  CANLAR .

Zetel: De zetel is gevestigd te 3970 Leopoldsburg, Maarschalk Fochstraat 27.

Doel: De vennootschap heeft tot doel, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, zowel in België als in het buitenland:

" het oprichten, kopen en verkopen, en de uitbating van horecazaken in de meest ruime zin van het woord, en het voeren van alle mogelijke activiteiten in verband met de horecasector, zoals onder meer drankgelegenheid, verbruiksalon, taverne, tearoom, snackbar, frituur en restaurant, pizzeria, kebab- en pitazaak, private club, dancing, discotheek en cabaret, hotel en logementshuis, feestzaal, ontspanningscentrum en sportcentrum;

" alle installaties en inrichtingen behorend tot of aansluitend bij de horecasector en de ontspannings-wereld;

" het inrichten en organiseren van eetmalen, feesten, vermakelijkheden en gezelschapsspelen, conferenties met inbegrip van de verhuring van conferentiematerialen van alle aard in de meest ruime zin van de woord;

" vertoningen, concerten en tentoonstellingen, sport en culturele manifestaties;

" Traiteurdiensten en catering;

" de aan- en verkoop van alle daarmee verband houdende producten en diensten. Meer in het algemeen kan de vennootschap zich inlaten met activiteiten of het nemen van participaties inzake horeca, toerisme en promotie in dit verband.

" aan- en verkoop, groot- en kleinhandel en import en export van textiel, kleding, elektra-apparaten en tombola artikelen, meubelen, lampen, verlichtingsmaterialen, decoratieartikelen  materialen, tapijten, gordijnen, schouwen, zuilen, beelden, geschenkartikelen en huishoudelijke apparaten.

" kruidenierswaren, met verkoop van dranken en huishoudartikelen, algemene voeding, zuivelhandel en eierhandel, bouwmaterialen, breigoed, huishoudlinnen, merceriewaren, borduurwerk, garens en kledingstoffen, heren-, dames- en kinderkleding, glas en kristal;

" groot- en kleinhandel, import en export, de aan- en verkoop van vlees en vleeswaren, gevogelte en wild, vis, kaas- en zuivelproducten, groenten, fruit en allerhande voedingswaren, brood-, deeg- en banketwaren, rijst-, zuivel-, vlees- en visproducten, alcoholische en niet-alcoholische dranken.

" alle activiteiten die direct of indirect te maken hebben met het uitbaten van een bakkerij, banketbakkerij of suikerbakkerij; enz..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

" alle activiteiten die direct of indirect te maken hebben met het uitbaten van een slagerij, spekslagerij, enz...

" groot- en kleinhandel, import en export, aan- en verkoop, plaatsing en herstelling van alle soorten elektrische toestellen, huishoudartikelen, sanitair, sanitaire installaties, verwarmingsinstallaties en koelingsinstallaties;

" algemene bouwonderneming inhoudende het optrekken van gebouwen onder de kap brengen alsmede de coördinatie van de andere aan onderaannemers toevertrouwde en door deze uitgevoerde voltooiingswerken van gebouwen, restauratiewerken van gebouwen en monumenten, slopingswerken van gebouwen en kunstwerken, bouwen van stellingen alsmede het invoegen en reinigen van gevels, het bouwen van niet-metalen kunstwerken, het optrekken van niet-metalen uiteenneembare paviljoenen en barakken, waterdicht maken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer, het droogmaken van gebouwen ander dan met teer en asfalt, leggen van tegelvloeren en mozaïeken, wandtegels, warmte- en geluidsisolering, plafonneer- , cementeer-, en andere pleisterwerken, plaatsen van chapes, leggen van parketvloer en het plaatsen van alle houten wand-, vloer- en plafondbekleding, timmer- en schrijnwerk voor gebouwen, vervaardigen en plaatsen houten vensterluiken, plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken en metalen schijnwerk en schrijnwerk in kunststof.

" onderneming voor het plaatsen van centrale verwarming met warm water en stoom, installeren sanitaire inrichtingen en gasverwarming, installeren van waterverzachters.

" onderneming voor elektriciteitswerken.

" onderneming voor het schilderen van gebouwen

" onderneming voor het bedekken van gebouwen, metalen en niet-metalen dakbedekkingswerken van gebouwen, steen- en marmerwerken voor gebouwen.

" klein- en groothandel in alle bouwmaterialen, cement- en betonproducten.

" immobiliënkantoor, handel in onroerende goederen, bouwpromotor.

" onderneming voor het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen, aanleggen van parkings en inritten, leggen van stoepdallen en betonklinkers, aanleggen en onderhouden van speelpleinen, sportvelden evenals van parken en tuinen met inbegrip van de aanplantingen, plaatsen van afsluitingen en omheiningen en vangrails en veiligheidsinrichtingen, leggen van kabels en diverse leidingen.

" grondwerken, rioleringswerken, draineringswerken, algemene aannemingen van waterbouwkundige werken, ruimen van waterlopen, bitumineuze verhardingen en bestrijkingen, speciale bekleding voor sportvelden, plaatsen van sport- en speelpleinaccommodatie, verkeerssignalisatie, metaalconstructie, enz...

" aanleggen van industriële pijpleidingen en kanalisaties

" elektrotechnische installaties, speciale installaties zoals het inrichten van fabrieken, werkplaatsen, pompstations, koelinstallaties, aanleggen van moerriolen, industriële schilderwerken.

" groot- en kleinhandel, import en export, aan- en verkoop, levering en plaatsing, vervanging en herstelling van ramen, deuren, veranda s poorten en rolluiken,....

" uitbating, aankoop, verkoop en verhuur van servicestations, tankstations, benzinestations in de ruimste zin van het woord.

" groot- en kleinhandel, import en export, aan- en verkoop van olieproducten, smeermiddelen en additieven, autotoebehoren, ...

" kleine eerste hulp reparaties, mechaniek, herstellingen, vervangingen, carrosseriewerken, sleepdienst, car-wash, vrachtwagens en alle andere vervoermiddelen met inbegrip van de aan- en verkoop van middelen en producten daartoe,.

" aan- en verkoop van motorvoertuigen, zowel nieuw als tweedehands, in- en uitvoer voor eigen rekening en/of voor rekening van derden, zelfs niet-Europeanen.

" garage, herstelling en onderhoud van motorvoertuigen.

" werkplaats voor het herstellen van koetswerk, plaatsen van LPG installaties, autobanden, uitlaten, trekhaken in motorvoertuigen.

" groot- en kleinhandel, import en export, aan- en verkoop van vloeibare en gasvormige brandstoffen voor motorvoertuigen.

" vervoer over de weg, per spoor, door de lucht of over water van alle mogelijke goederen voor eigen rekening of voor rekening van derden.

" verhuur van vrachtwagens, trekkers, opleggers en alle andere motorvoertuigen met of zonder bestuurder.

" het laden, overladen en lossen van goederen en van bagage die vervoerd worden over de weg, per spoor, door de lucht of over binnenwateren.

" verhuur van koel- en vriesinstallaties, pakhuizen voor alle soorten goederen inclusief landbouwgoederen.

" verhuur van opslagvoorzieningen zoals: silo s, pakhuizen, hangars, containerparken, tanks, enz... voor diverse goederen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

" besteldiensten, het ophalen van vracht, het groeperen van vracht en verzending, het distribueren en thuisbezorgen van zendingen.

" het bezorgen van expres vrachten.

" overige activiteiten i.v.m. de organisatie van het vrachtvervoer.

" verzamelen, vervoeren en afleveren van brieven, pakketpost en pakjes door andere bedrijven dan de nationale posterijen. Er kan gebruik gemaakt worden van diverse takken van vervoer en worden uitgevoerd met eigen vervoer of door derden.

" groot- en kleinhandel, import en export, , aan- en verkoop van sanitaire toestellen en onderdelen, radiatoren en toebehoren, kranen, doe-het-zelf materialen en toestellen, wc s , badkamers, badkamerinrichting, badkamermeubilair, tegels, bouwmaterialen, enz....

" onderneming voor het huren en verhuren van onroerende goederen.

" bemiddeling in onroerende goederen.

" De verrichtingen betreffen evenmin handelingen welke vallen onder de beroepswerkzaamheden van vastgoedmakelaar.

" aankoop en verkoop, verhuring van onroerende goederen, de vennootschap handelt in eigen naam, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger;

" het houden, mesten, kweken, kopen, in- en uitvoeren van dieren;

" de uitbating van een slagerij, spekslagerij;

Voorgaande opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag alle commerciële-, industriële-, financiële-, roerende- en onroerende daden stellen nodig of dienstig voor de verwezenlijking van haar doel, of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zo in Belgie als in het buitenland, op alle manieren en volgens de modaliteiten de haar het best schijnen.

De vennootschap zal in het algemeen alle handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of die het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk vergemakkelijken. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in andere vennootschappen en ondernemingen met eender welke doel, onder andere door het aannemen van bestuursmandaten ervan.

Duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één euro (1,00 EUR) en is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Jaarvergadering: Ieder jaar, de tweede vrijdag van de maand juni om zestien uur zal een jaarvergadering gehouden worden.

Zij zal plaats hebben, ten maatschappelijke zetel, tenzij anders vermeld in het bericht van bijeenroeping. In geval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaats hebben op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders natuurlijke personen. De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering valt in de bevoegdheid van de zaakvoerder of zaakvoerders.

Externe vertegenwoordigingsmacht.

De vennootschap wordt ten aanzien van derden in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door de enige zaakvoerder of door iedere zaakvoerder, afzonderlijk handelend, indien er meerdere zijn benoemd.

De zaakvoerder mag onder meer onroerende goederen kopen of vervreemden, toestemmen tot het vestigen van hypotheken op alle maatschappelijke goederen, handlichting geven van alle inschrijvingen gedaan ten voordele der vennootschap, met of zonder betaling.

In al de akten waarbij de aansprakelijkheid der vennootschap betrokken is, moet de handtekening der zaakvoerders en andere agenten der vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding der hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

De rechtsvorderingen worden in naam van de vennootschap, als eiser en als verweerder ingespannen door de zaakvoerder of zaakvoerders.

Boekjaar: Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en wordt op eenendertig december daaropvolgend afgesloten.

Bestemming van de winst: Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek der algemene onkosten, van alle aard, gebeurlijke intresten aan de schuldeisers vennoten, bezoldiging van de zaakvoerders en commissarissen en noodzakelijke afschrijvingen, vormt de zuivere winst van het bedrijfsjaar.

De algemene vergadering houdt jaarlijks een bedrag af van ten minsten één / vierde (1/4de) van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

winst voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting tot afhouding geldt tot op het ogenblik dat het reservefonds het bedrag heeft bereikt van het verschil tussen achttienduizend vijfhonderd vijftig Euro (18.550,00-EUR) en het geplaatst kapitaal.

Benoemingen: Wordt benoemd tot eerste niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: De heer BASTURK Gürkan, geboren te Heusden-Zolder op negentien juni negentienhonderd negenenzeventig, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Voortstraat 3/0012.

Bezoldiging: Het mandaat van de zaakvoerder zal niet vergoed worden, behoudens andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar gaat in op één juli tweeduizend vijftien, onder de opschortende voorwaarde van de verwerving van de rechtspersoonlijkheid van de vennootschap, en eindigt op éénendertig december tweeduizend zestien.

Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend zeventien.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte.

Getekend

Drieskens Bart

Geassocieerd notaris

28/02/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
CANLAR

Adresse
MAARSCHALK FOCHSTRAAT 27 3970 LEOPOLDSBURG

Code postal : 3970
Localité : LEOPOLDSBURG
Commune : LEOPOLDSBURG
Province : Limbourg
Région : Région flamande