CAPA

Société en commandite simple


Dénomination : CAPA
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 835.234.039

Publication

19/06/2013
ÿþ ~º%

~ Mod Word 11.1

ar~ f~ F :- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

~__ ~ na neerlegging ter griffie van de akte

.G

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0835.234.039

Benaming

(voluit) : CAPA

(verkort) :

Rechtsvorm : GCV

Zetel : Daaleindestraat 11a, 3720 Kortessem (volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Ingevolge de Buitengewone Algemene Vergadering van 15 mei 2013, gehouden door:

- Mevrouw Houbrigts Caroline, vennoot;

- De Weer Piret Mathieu, vennoot;

- De Weer Groven Patrick, zaakvoerder,

werd besloten dat:

1. De Buitengewone Algemene Vergadering beslist om vanaf heden de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van 3720 Kortessem, Daaleindestraat 11a naar 3720 Kortesssem, Klokkehofstraat 12.

De zaakvoerder, Groven Patrick

III

I

" 13093025*

V beh aa Bel Stan

Neergelogd tor griflïe der rechtbank v. koophrandel to lÏONGEREN

1 p -46p 2013

De HootdgriffierGriffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

15/04/2011
ÿþLm W1.1

Maa 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

rechtbank y. koophandel te TONGEREN

De Hoofdgriffier, Griffie

Voor- *11057976*1111

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbla3



Ondernemingsnr : D 8 3 5 o 2 3 4 0 3 9

Benaming

(voluit) : CAPA

Rechtsvorm : GCV

Zetel : Daaleinde 11 a, 3720 Kortessem

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

Oprichting - vaststelling van de statuten - benoemingen

Tussen de ondergetekenden

1. Mevrouw Houbrigts Caroline, geboren te Bilzen op 10 augustus 1970, wonende te 3720 Kortessem, Opeindestraat 62, rijksregistemummer 70.08.10-144-15, werkend vennoot.

2. De heer Groven Patrick, Belg, geboren te Tongeren op 2 november 1970, wonende te 3720 Kortessem, Opeindestraat 62, rijksregistemummer 70.11.02-295-28, stille vennoot;

wordt een gewone commanditaire vennootschap opgericht waarvan de statuten als volgt worden vastgesteld:

Titel I  benaming, zetel, doel duur

Artikel 1

Een gewone commanditaire vennootschap wordt opgericht waarvan de naam luidt: "CAPA"

Artikel 2

De zetel is gevestigd te 3720 Kortessem, Daaleinde 11a.

De zetel kan zonder statutenwijziging van de algemene vergadering op een andere plaats in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad worden gevestigd mits bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van

derden te verrichten:

.Onderneming voor het plaatsen van wanden en plafonds in gipskarton.

" Installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enz. in hout en kunststof.

.Het aanbrengen van pleister- en stukadoorswerken (inclusief het aanbrengen van een hechtgrond) aan de binnen- en buitenzijde van gebouwen en andere bouwwerken.

.Onderneming in onroerende goederen, welke ondermeer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuring, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie en het makelen in onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van onroerende leasing.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verkocht zijn of de verwezenlijking

ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elk andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. Bovenvermelde opsommingen zijn niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten ter zake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Artikel 4

De vennootschap heeft een onbepaalde duur van heden af.

Titel Il  Inbreng, beheer, aansprakelijkheid

Artikel 5

Mevrouw Houbrigts Caroline brengt in als kapitaal in de vennootschap, de som van 900,00 euro. Deze wordt gestort op het rekeningnummer van de vennootschap, zijnde 068-8925398-67. Dit geeft mevrouw Houbrigts Caroline recht op 90 aandelen.

De Heer Groven Patrick brengt in als kapitaal in de vennootschap, de som van 100,00 euro. Deze wordt gestort op het rekeningnummer van de vennootschap, zijnde 068-8925398-67. Dit geeft de heer Groven Patrick recht op 10 aandelen.

Het maatschappelijk kapitaal bij oprichting bedraagt 1.000,00 euro en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen. Elk aandeel geeft recht op één stem. Alle aandelen worden ingeschreven in een aandelenregister op datum van oprichting. Elke wijziging of overdracht zal moeten goedgekeurd worden door een aandeelhoudersvergadering.

De werkend vennoot en stille vennoot zijn onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor alle vennootschapsschulden.

Artikel 6

De Heer Groven Patrick wordt heden benoemd als zaakvoerder. Hij zal het dagdagelijks bestuur van de vennootschap waarnemen en in de hoedanigheid van zaakvoerder de maatschappelijke boeken houden. De zaakvoerder zal de nodige tijd aan zijn mandaat besteden. Het mandaat is onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 7

De Heer Groven Patrick, beschikt over de maatschappelijke handtekening, doch zal hier enkel gebruik van mogen gemaakt worden voor aangelegenheden die het doel van de vennootschap uitmaken.

Titel III  Inventaris, winstverdeling, algemene vergadering

Artikel 8

Ieder jaar, op 31 december zal er een inventaris, een balans en een resultatenrekening worden opgemaakt en dit voor het eerst op 31 december tweeduizend en elf. De stukken zullen in een register worden bijgehouden en voor goedkeuring door elke vennoot worden ondertekend.

Artikel 9

Het resultaat van het boekjaar na belasting zal voorgelegd worden aan de jaarvergadering der aandeelhouders, dewelke gehouden zal worden op de eerste vrijdag van de maand juni om 20u00.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering automatisch de eerstvolgende dag gehouden. De aandeelhouders zullen hier dan bij gewone meerderheid van stemmen beslissen over de res u ltaatsbestem ming.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 10

Het toekennen van een bezoldiging of onkostenvergoeding aan de zaakvoerders of vennoten wordt beslist door de algemene vergadering met een tweederde meerderheid van stemmen. Deze bezoldiging of onkostenvergoeding moet steeds in verhouding staan tot de uitgeoefende werkzaamheden binnen de vennootschap.

Artikel 11

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in evenredigheid als deze gebruikt voor de winstuitkeringen of bij het ontbreken hiervan in verhouding tot hun kapitaalinbreng.

Artikel 12

Iedere vennoot kan een vergadering van aandeelhouders bijeen roepen. Daartoe moet hij alle medevennoten uitnodigen per aangetekend schrijven dat hij/zij ten laatste 8 dagen voor deze vergadering heeft afgegeven op het postkantoor. Dit schrijven dient plaats, datum, uur en dagorde te vermelden. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten.

Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering rechtsgeldig mogen beraadslagen, welk ook het aantal aanwezige vennoten is. Elke vennoot mag zich op een algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot.

Artikel 13

Elke vergadering der aandeelhouders zal worden voorgezeten door mevrouw Houbrigts of door de heer Graven of, in afwezigheid van mevrouw Houbrigts of de heer Groven, door de oudste van de aanwezige vennoten.

Titel IV  Ontbinding  vereffening

Artikel 14

De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, op het moment dat het eigen vermogen van de vennootschap kleiner is dan 50% van het gestorte kapitaal. De ontbinding kan vermeden worden door overname van de aandelen van de uittredende vennoot door één of meerdere medevennoten.

Artikel 15

In geval van overlijden van één der vennoten zullen de erfgenamen van de overledene de plaats innemen

als vennoot van hun rechtsvoorganger.

Zij dienen zich te laten vertegenwoordigen door één en dezelfde lasthebber.

Artikel 16

In geval van ontbinding van de vennootschap zal één van de vennoten aangesteld worden als vereffenaar van de algemene vergadering. De bevoegdheid van de vereffenaar is wettelijk bepaald.

Artikel 17

De netto-opbrengst van de vereffening zal verdeeld worden tussen de vennoten in verhouding tot hun aandelen.

Artikel 18

De verschijners geven bij deze bijzondere volmacht aan de naamloze vennootschap

"REBA CONSULTING", met zetel te 3840 Borgloon, Koningin Astridlaan 5, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige af noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank Ondernemingen en voor de aanvraag van een B.T.W.-nummer.

TIJDELIJKE BEPALINGEN  SLOT VAN AKTE

Het eerste boekjaar loopt vanaf datum van ondertekening van de oprichtingsakte tot eenendertig december tweeduizend en elf.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden  in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen  alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap en dit voor de periode van 1 maart 2011 tot op het moment van verkrijging van rechtspersoonlijkheid van de gewone commanditaire vennootschap CAPA GCV.

Verleden te Kortessen, 31 maart 2011.

De oprichters,

Houbrigts Caroline, Groven Patrick,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CAPA

Adresse
DAALEINDE 11A 3720 KORTESSEM

Code postal : 3720
Localité : KORTESSEM
Commune : KORTESSEM
Province : Limbourg
Région : Région flamande