CAR-FAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CAR-FAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.834.357

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 25.06.2014 14211-0509-014
03/09/2014
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

k

s







Ondememingsnr: 0845.834.357 Benaming

(voluit) : CAR-FAN

(verkort) :

[~~~r-r~z~ ':~ FV_ r~eh>~~É:,~:F

2 5 j'.,. 203'}

Griffie Rechtbank ,,3r1 Koophandel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Sint-Truidensesteenweg 637 - 3300 Tienen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag & benoeming zaakvoerder - verplaatsing maatschappelijke zetel - overdracht aandelen.

De bijzondere algemene vergadering d.d. 19 augustus 2014 nam met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen, ingaande vanaf het einde van deze vergadering :

1/ Ontslag zaakvoerders:

-Dhr. Piersoui Daniel wordt ontslagen als zaakvoerder.

-Mevr. Geyssens Fanny wordt ontslagen als zaakvoerder,

-Mevr. Jeanpierre Carine wordt ontslagen als zaakvoerder,

Er wordt kwijting verleend voor hun mandaat tot op heden.

2/ Benoeming nieuwe zaakvoerders :

- Dhr. Kjalashian met NN 92.08,12-533.28 wordt benoemd tot nieuwe zaakvoerder

- Dhr. Yeranosyan Gor met NN 901109-555-75 wordt benoemd tot nieuwe zaakvoerder.

Zij aanvaarden dit mandaat en ontvangen de boekhouding.

31 Verplaatsing maatschappelijke zetel :

- De maatschappelijke zetel wordt verplaatst naar Maastrichtersteenweg 2 te 3700 Tongeren.

4/ Overdracht aandelen

- De 100 aandelen van de vennootschap zijn vanaf heden in het bezit van dhr. Kjalashian Valod en: Yeranosyan Gor, elk 50%.

Dhr. Kjalashian Valod

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/05/2012
ÿþ Motl Word 11,1

figi

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I I

Ondernemingsnr CelS. g343

Benaming rvotuin " Car-Fan

verkort, .

IIi II llI II I I II lI I lI lIl

*12094427*

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 1 0 MEI 2012 DE GRIFFIER,

Griffie

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Sint-Truidensesteenweg 637 - 3300 Tienen

Onderwerp(en) akte . Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Benjamin DEPUYDT, geassocieerd notaris te Hoegaarden, op 7 mei 2012, neergelegd ter registratie, dat:

OPRICHTERS

1. Mevrouw JEANPIERRE Carine Jeannine Elza, geboren te Tienen op 11 maart 1962, echtgenote van de Heer DETHIER Luc, met wie zij woont te Boutersem, Honsemsestraat 6;

2. Mevrouw GEYSSENS Fanny Francine Josepha, geboren te Sint-Truiden op 6 december 1964, echtgenote van de Heer ERTRYCKX Danny, met wie zij woont te Linter (Overhespen), Geldenakenstraat 68;

3. de Heer PIERSOUL Daniel François, geboren te Tienen op 4 december 1948, echtgenoot van Mevrouw GEYSSENS Mady, met wie hij woont te Linter (Overhespen), Heufstraat 40/D000;

VORM - NAAM

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam

"Car-Fan".

ZETEL

De vennootschap is gevestigd te 3300 Tienen, Sint-Truidensesteenweg 637. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gedeelte van het land, alsmede in Brussel, bij besluit van de zaakvoerder.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor

rekening van derden, of door deelname van dezen:

-het uitbaten, de vervaardiging, de verwerking, handel, in- en uitvoer van alle artikelen verband houdende met voeding, , chocolaterie, ijsbereiding en suikergoed, alsook het uitbaten van een verbruikssalon, de restauratie en het vervaardigen van bereide schotels;

- de uitbating van een frituur, restaurant, snackbar, traiteur of banketaannemer, voor verbruik ter plaatste of meeneemgerechten;

- de groot en kleinhandel in voedingswaren, groenten en fruit in de meest ruime betekenis;

-het waarnemen van mandaten in andere vennootschappen;

-uitbaten van concessies, verhuur van immateriële activa, verhuur van roerende goederen;

-aan- en verkoop, huur en verhuur en beheer van onroerende goederen.

De vennootschap kan zich ten gunste van derden borgstellen, voorschotten toestaan, kredieten

verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken,

De vennootschap mag de functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar in andere

vennootschappen waarnemen.

op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

KAPITAAL

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en verdeeld in 100 gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, vertegenwoordigend elk 1/100' van het maatschappelijk kapitaal, waarop volledig in geld ingeschreven werd en dat volstort werd voor zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) bij deze oprichting op een rekening bij KBC Bank, hetgeen ondergetekende notaris bevestigt. Bijgevolg dienen, gezegde Mevrouwen JEANPIERRE en GEYSSENS ieder nog ¬ 4.588,00 en gezegde Heer PIERSOUL nog ¬ 3.224,00 te volstorten.

BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd door de algemene vergadering aan één of meer mandatarissen, vennoten of niet, "zaakvoerder(s)" genoemd.

Zij zijn statutair of niet en in dat laatste geval worden zij benoemd voor een onbepaalde duur, aan dewelke door een beslissing van de algemene vergadering ten allen tijde een einde kan worden gesteld.

De vergadering kan eveneens voorafgaandelijk de duur van het mandaat van een zaakvoerder vaststellen.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om alle daden van bestuur en van beschikking te stellen die de vennootschap aanbelangen, zowel intern en extern, tenzij deze die door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

Voormelde Mevrouwen JEANPIERRE en GEYSSENS werden, ieder afzonderlijk benoemd tot onbezoldigd niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur, voormelde Heer PIERSOUL werd benoemd als zaakvoerder voor de dagelijkse en technische leiding van het restaurant-gebeuren, allen hebben dit mandaat aanvaard,

JAARVERGADERING

De jaarlijkse algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de derde vrijdag van juni om negentien uur in de maatschappelijke zetel of in elke andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaatsvinden in 2014.

BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

Het eerste boekjaar begint vanaf 7 mei 2012 en zal eindigen op 31 december 2013.

VOLMACHT

De oprichters beslissen volmacht te geven aan de Heer Carl COENEN, Walmersumstraat 18 te 3380 Glabbeek met bevoegdheid om in de plaats te stellen, om alle formaliteiten te vervullen nodig of nuttig voor de oprichting van de vennootschap en ten dien einde in hun naam alle documenten te tekenen.

VERDELING VAN DE WINST

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit, Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze ééntiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan wordt gereserveerd.

Bij bestaan van aandelen zonder stemrecht, voor zover deze niet meer dan één/derde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen of hebben vertegenwoordigd, geven zij recht op een preferent en opvorderbaar dividend, waarvan het bedrag wordt vastgesteld bij uitgifte, alsmede op

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

een recht in de uitkering van het winstoverschot, dat niet lager mag zijn dan dat van het winstoverschot van aandelen met stemrecht.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met aIIe reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

VERDELING VAN HET LIOUIDATIESALDO

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden, volgens het aantal van hun respectieve aandelen, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt. In voorkomend geval zullen eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting.

Voor zover het aantal aandelen zonder stemrecht niet meer dan één/derde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen of hebben vertegenwoordigd geven zij een voorrecht op de uitkering van het na vereffening over-blij-vende saldo, waarvan het bedrag niet lager mag zijn dan dat uitgekeerd aan de houders van aandelen met stemrecht.

KEUZE VAN WOONPLAATS

De vennoten, de zaakvoerders, commissarissen, de directeurs en vereffenaars die in het

buitenland wonen, doen voor de uitvoering van de huidige statuten keuze van woonplaats in de

maatschappelijke zetel, waar hen geldig alle kennisgevingen, aanmaningen, dagvaardingen en

betekeningen kunnen worden gedaan.

Voor analytisch uittreksel

Benjamin DEPUYDT, geassocieerd notaris

Gelijktijdig neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel: uitgifte en uittreksel akte en KBO-formulieren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 29.07.2015 15372-0432-016
18/07/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
CAR-FAN

Adresse
MAASTRICHTERSTEENWEG 2 3700 TONGEREN

Code postal : 3700
Localité : TONGEREN
Commune : TONGEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande