CARFIDENCE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CARFIDENCE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 541.820.521

Publication

22/11/2013
ÿþMod 99.9

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griIfrè a&7 rechtbank v. koophandel te TONGEREN

12 -11- 2013

0e Hoofdgriffier, Griffie

" IIIiuflisuii~iui

ilor *131759 2<

behoud

aan ht

3eigist

Sâacsb





- de uitbating van een garage met groot- en kleinhandel in nieuwe wagens, tweedehandswagens, terreinvoertuigen, bestelwagens en vrachtwagens, moto's, fietsen, bromfietsen en alle rollend materieel in de ruimste zin van het woord;

- groot- en kleinhandel in wisselstukken, banden, radio's, televisies en geluidsinstallaties, alarminstallaties, mobilofooninstallaties en alles wat hiermee in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staat zonder enige uitzondering;

- de industrie, de invoer, de distributie, de groot- of kleinhandel, de herstelling, het onderhoud of de hernieuwing van componenten, onderdelen en accessoires of producten voor motorvoertuigen

I en hun aanhangers, met inbegrip van de motoren, de banden, de LPG-installaties, de ruiten, de alarmen audiosystemen, alsmede van de garage- en carrosserie uitrustingen en het gereedschap;

- het onderhoud en herstel van tweedehandswagens;

- het herstellen, construeren, aanpassen en ombouwen van koetswerk en chassis van welke j aard ook;

- het verhuren van wagens en autobergsplaatsen;

- het verzorgen van een takeldienst

- het slopen van voertuigen, het hernieuwen van en de handel in herbruikbare onderdelen en

accessoires, evenals het recycleren van uitgebruik genomen voertuigen en hun componenten j

Cp aarsra olz tan Luik 3 vermeiden Recto Naan- en noedanUgneId van de instrumeiterende gotaros hetzij van de persotoui en)

cemcegd Je recntaperacon ten aanzien van derden te vertegenmiciordigen

Verso Naan an '13.1oteKentn

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 54/. e0. 6"9-1

Benaming (voluit) : CARFIDENCE

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 3621 Lanaken (Rekem), Steenweg, 10

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Xavier Voets te Bilzen op zes november tweeduizend dertien, blijkt dat een naamloze vennootschap werd opgericht als volgt:

1. OPRICHTERS:

a. De naamloze vennootschap GEBECK, met zetel te 3740 Bilzen, Maastrichterstraat, 212, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0877.948.780, gekend bij de BTW-1 administratie onder nummer BTW BE 0877.948.780, gerechtelijk arrondissement Tongeren.

b. De heer BECKERS Jean-Pierre Paulus Hubertus, bedrijfsleider, geboren te Soest (Duitsland) op j vierentwintig november negentienhonderd drieënzestig, echtgenoot van mevrouw MUZIEK Heidi Irma Huberte Cornelia, geboren te Tongeren op achttien mei negentienhonderd zevenenzestig, samen l wonende te 3740 Bilzen, Maastrichterstraat 195.

c. De heer BECKERS Jean Marie, bedrijfsleider, geboren te Mopertingen op acht december negentienhonderd vierenzestig, echtgenoot van mevrouw SCHOUBBEN Annieck Jeannine I Margaretha, geboren te Grote-Spouwen op achtentwintig oktober negentienhonderd vijfenzestig, wonende te 3740 Bilzen (Waltwilder), Maastrichterstraat 60.

d. De heer BECKERS Eric Peter Leon, bedrijfsleider, geboren te Bilzen op twee december negentienhonderd zesenzestig, uit de echt gescheiden, wonende te 3620 Lanaken, Dorpsstraat, 132.

2. RECHTSVORM EN NAAM : naamloze vennootschap onder de naam "CARFIDENCE".

3. ZETEL : 3621 Lanaken (Rekem), Steenweg 10.

4. DOEL : De vennootschap heeft als doel: i

A/ Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, het verrichten van prestaties, zowel in België als in het buitenland, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben i

op:

nerorldan aan net Luik B - vervolg

1B/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de 1 ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en i diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, I productie en algemeen bestuur.

1C/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

1 De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de 1 verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke I andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen.

I Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zcdat de vennootschap alle handelingen kan stellen, Idie op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en 1 manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de 1 Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

I 5. DUUR : onbepaalde duur vanaf haar oprichting.

16. GEPLAATST KAPITAAL -- VOLLEDIGE VOLSTORTING : TWEEENZEST1GDUIZEND EURO (¬ 162.000,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. I Het kapitaal is bij de oprichting volledig geplaatst en volstort door inbreng in geld ten bedrage van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00), welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC Bank. Ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het gestorte kapitaal ten bedrage van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) bij KBC Bank.

17. BESTUUR - BEVOEGDHEID - VERTEGENWOORDIGING

I De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie reden, al 1 dan niet aandeelhouders. De vaststelling van het aantal bestuurders en hun benoeming geschiedt 1 door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen. De duur van hun opdracht mag zes jaar niet te boven gaan. De opdrachten eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervallen. Zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

= De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om aile daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, binnen de perken van het maatschappelijk doel. Al wat door de wet en de statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de i algemene vergadering, valt binnen de bevoegdheid van de raad van bestuur.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als I verweerder. Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, 1 handelend met de meerderheid van zijn leden, zal de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door hetzij één gedelegeerd bestuurder afzonderlijk I optredend hetzij door twee bestuurders samen optredend. Binnen het dagelijks bestuur kan de i vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling. De organen die in overeenstemming met het I voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen. Alleen I bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. I De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

18. JAARVERGADERING

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de eerste vrijdag van de maand juni om 10 uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden. De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping. De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Iedere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gemachtigde die echter zelf stemgerechtigde aandeelhouder moet zijn, De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of vertegenwoordiger, die geen stemgerechtigde aandeelhouder moet zijn. Behoudens andersluidende iwettelijke bepalingen wordt het stemrecht en de stemkracht geregeld als volgt Wanneer de aandelen gelijke waarde hebben, geven zij elk recht op één stem. Zijn zij niet van gelijke waarde of is hun ¬ waarde niet uitgedrukt, dan geven zij elk van rechtswege recht op een aantal stemmen naar





Baigisch Staatsblad

I '





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge







. Luik B - vervolg

it,`f," Dor-

' behouden

3a17'net

' evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat ze vertegenwoordigen, met dien verstande dat het aandeel dat het laagste bedrag vertegenwoordigt, voor één stem wordt aangerekend; gedeelten van stemmen warden verwaarloosd. Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet I gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst,

I Om tot een algemene vergadering toegelaten te worden, moeten de aandeelhouders, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, zich minstens vijf volle werkdagen voor de datum van de vergadering laten inschrijven op de plaats in de oproepingsbrief aangeduid. Een aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, wordt door ieder aandeelhouder of gemachtigde ondertekend.

9. BOEKJAAR : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar

10. AANLEG RESERVES - VERDELING WINST - VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVEN SALDO

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden Î aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag, de uitkering van een eerste dividend ad één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal, welk dividend toekomt aan de niet afgeloste aandelen, elk voor een gelijk deel. Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op I gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen. Indien bewijzen van deelgerechtigdheid i bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald.

11. OVERGANGSBEPALINGEN : Het eerste boekjaar begint op zes november tweeduizend dertien en eindigt op éénendertig december ï tweeduizend veertien.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in juni tweeduizend vijftien.

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen, inclusief deze ! opgenomen in de oprichtingsakte, worden door de vennootschap, onder de opsohortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid als gevolg van de neerlegging van onderhavig I uittreksel op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd,

12. BENOEMINGEN :

- het aantal bestuurders wordt bepaald op vier; tot bestuurders worden benoemd:

I AI de heer Eric Beckers, voornoemd.

BI de heer Jean Marie Beckers, voornoemd.

1C/ de heer Jean-Pierre Beckers, voornoemd.

DI de naamloze vennootschap "GEBECK", voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste

vertegenwoordiger de heer Jean Marie Beckers, voornoemd.

De aldus benoemde bestuurders hebben allen hun mandaat aanvaard en verklaard niet getroffen te

zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun bestuursmandaat.

- er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter

;zake

13. RAAD VAN BESTUUR :

Wordt benoemd, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het onderhavig uittreksel op

de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, tot voorzitter van de raad van bestuur en tot

gedelegeerd bestuurder gelast met het dagelijks bestuur, de heer Eric Beckers, voornoemd, die heeft

aanvaard.

De vennootschap wordt aldus geldig vertegenwoordigd als volgt.

Algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid

In overeenstemming met de statuten wordt de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd

door de meerderheid van de leden van de raad van bestuur, evenals door de gedelegeerd bestuurder,

afzonderlijk optredend of door twee bestuurders, samen optredend.

Dagelijks bestuur

Voor daden van dagelijks bestuur wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door de

gedelegeerd bestuurder, alleen optredend.

De persoon of personen gelast met het dagelijks bestuur zullen in deze hoedanigheid beschikken over

alle machten van het dagelijks bestuur, zonder beperking van bedrag.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge























Luik B - vervolg

Naar banken en bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden behelst dit ondermeer: he openen van alle rekeningen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of tel openen rekeningen alle verrichtingen doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen, zonder beperking van bedrag, de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, water en andere, zonder beperking van bedrag.

Kennisname aanduiding vaste vertegenwoordiger

Er wordt kennis genomen overeenkomstig artikel 61 § 2 Wetboek van vennootschappen van de beslissing van het bestuursorgaan uitgaande van de bencemde bestuurder-vennootschap: de s naamloze vennootschap "GEBECK", voornoemd, waarin de heer Jean Marie Beckers, eveneens voornoemd, wordt aangeduid als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van het; bestuurdersmandaat in de vennootschap, en dit met ingang van zes november tweeduizend dertien. I 14. VOLMACHT :

De hierna genoemde personen worden aangesteld als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht! verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte, die woonstkeuze doen op het kantoor te 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 13:

, - Mejuffrouw Leen Petré

1- Mejuffrouw Julie Schaerlaken

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL, afgeleverd vóór registratie met als enig doel te worden neergelegd op de Griffe van de Rechtbank van Koophandel.

Tegelijk hiermede neergelegd : uitgifte van de akte van zes november tweeduizend dertien.

I. . r

4F4 3or., oFhc:uden

aan het "TrérgTscii "

$teatablad

J

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 28.07.2015 15363-0316-032
25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 15.07.2016 16326-0577-032

Coordonnées
CARFIDENCE

Adresse
STEENWEG 10 3621 REKEM

Code postal : 3621
Localité : Rekem
Commune : LANAKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande