CARL VRIJSEN

Société en commandite simple


Dénomination : CARL VRIJSEN
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 502.281.440

Publication

18/06/2014
ÿþPDF 11,1

L4fr Ii ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

InCHTBANK van KOOPHANDEt

te »free EH, a fd eli ng HASSELT

06 MI 20%

Griffie

11111).1j!1,1111,1111111111

Ondememingsnr z 0502.281.440

8enaming (veruit): Carl Vrijsen

(verkort)

Rechtsvorm Gewone commanditaire vennootschap

Zetel: Groenstraat 82, 3940 Hechtel-Eksel, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Verbetering van een neergelegd en bekendgemaakt stuk Tekst:

VERSLAG VAN DE ALGEMENE VERGADERING van 30 september 2013 Inzake foutieve publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

De Algemene Vergadering kwam bijeen op de maatschappelijke zetel op 30 september 2013 om 12.30 uur na bijeenroeping van aile aandeelhouders

De heer Carl Vrijsen, zaakvoerder, meldt dat in de publicatie van de oprichtingsakte van de vennootschap, neergelegd ter griffie op 9 januari 2013, en verschenen in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 21 januari 2013 onder nummer 13011932, een foutieve datum werd vermeld.

In de slot- en overgangsbepalingen wordt namelijk aangegeven dat het eerste boekjaar eindigt op 30 september 2013, en dat de eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 10 maart 2014.

De originele oprichtingsakte vermeldt echter dat het eerste boekjaar eindigt op 30 september 2014, en dat de eerste jaarvergadering zal worden gehouden op 10 maart 2015.

Het is dan ook in die zin dat de tekst van de vernoemde publicatie had moeten geschreven

zijn. De officiële instanties worden hierbij verzocht hun gegevens hiermee in overeenstemming te brengen,

(get)

De zaakvoerder,

Carl Vrijsen

Op de laatste blz. van Luik S vermelden Recto : Naamt en hoedanigheid van de instrümenterende nolaii,1ietzIJ Va:n de perSo(d)r(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/01/2013
ÿþMod PDF 11.1

f µt1t; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

I(IIIUIII(*i1u~is3uiwiiiii

sosa*

Ondememingsnr : d Sd Q. ~p4. ti_O

Benaming (voluit) : Carl Vrijsen

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Groenstraat 82, 3940 Hechtel-Eksel, België

(volledig adres)

Onderwerpten) akte :Uittreksel uit oprichtingsakte

Tekst :

Rechtbank van koophandel

09 1Atf, 2013

te tiAs S ,L T

Griffie

S

Tussen de ondergetekenden:

1. De Heer Vrijsen Carl, geboren te Neerpelt op 26 januari 1968, wonende te 3940 Hechtel Eksel, Groenstraat 82 met nationaal nummer 680126-233-34 enerzijds en

2. De heer Vrijsen Stefan, geboren te Neerpeit op 2 maart 1961 wonende te 3940 Hechtel - Eksel, Toekomststraat 30 met nationaal nummer 610302.215.57 anderzijds

werd op 17 december van het jaar 2012 overeengekomen om een via onderhavige onderhandse overeenkomst een gewone commanditaire vennootschap op te richten met volgende kenmerken:

Artikel 1

Er wordt een gewone commanditaire vennootschap opgericht onder de benaming "Carl Vrijsen

Artikel 2

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3940 Hechtel - Eksel, Groenstraat 82, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Hasselt. De zetel kan overgebracht bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders of vennoten.

De zaakvoerders zijn gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het buitenland, op te richten.

Artikel 3

De comparant sub 1 zal optreden als beherende vennoot. In die hoedanigheid is hij hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

Op de laatste btz. van Luik t3, vermelden : Recto : hiaarn en hoedanigheid van de instrumenterende ndtdris,' hètzi) van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

.`behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

~ t ~ ir', - vervolg

De comparant sub 2 zal optreden als stille vennoot. Hij staat voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van zijn inbreng, op voorwaarde dat hij geen enkele daad van bestuur zal verrichten, zelfs niet krachtens volmacht.

Mod POF 11.1

Artikel 4

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor derden en dit zowel in België als in het buitenland:

De studie, het ontwerp en het aanmaken van beletteringen, drukwerk en logo's.

Het ontwerp, de verkoop en de hosting van websites, webshops, en andere softwareapplicaties.

Het ontwerp, opzet, configuratie en oplevering van computernetwerken, de implicatie ervan, zowel in bestaande als in nieuwe infrastructuren

De koop en verkoop, de huur en verhuur van goederen en installaties die nuttig of dienstig zijn in de hardware - en softwaresector, adviezen en opleidingen in de informatica, de hard- en de software

De uitoefening van alle service inzake hoger genoemde activiteiten alsook de handel in alle aanverwante producten van de goederen of diensten waarin zij handelt.

Het verlenen van technische, administratieve, financiële en commerciële bijstand in het algemeen, en in het bijzonder op het gebied van verkoop, publiciteit en publiciteitsbudgetten.

De studie, compositie, en uitvoering van muziek in de meest ruime zin van het woord. Het fabriceren van beelden, klanken en foto's op diverse beeld- en geluidsdragers en de verspreiding ervan op alle mogelijke manieren.

Het verlenen van diensten in de meest ruime betekenis aan derden, zowel fysische personen, rechtspersonen als verenigingen, door bijvoorbeeld management, marketing providing, bestuursmandaten, publicaties, voordrachten, advies en begeleiding inzake bedrijfsbeheer en bedrijfsadministratie, inzake financiële verrichtingen, inzake merken en modellen, inzake selectie en opleiding, inzake kwatiteitsbevorderende maatregelen naar producten en productie toe, inzake organisatie en structurering van verkoopsorganisaties, inzake de studie en planning van publiciteitsbudgetten.

Onderneming te zijn in roerende en onroerende goederen, welke onder meer bevat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, het onderhoud.

Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen.

Alle investeringen en financiële verrichtingen, behalve deze voorbehouden aan banken en tussenpersonen inzake financiële verrichtingen.

Deze opsomming is enkel aanduidend en geenszins beperkend. Zij mag alle bewerkingen doen van industriële, handels -, commerciële, financiële, roerende of onroerende aard, die

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van do instrumenterende notaris, hetzij van do perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

4hehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Li i';1 - vervolg Mal POF 11.1

rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken, het uitbreiden of het, vergemakkelijken van haar maatschappelijk doel en dit zowel in België als in het buitenland.

Zij kan optreden als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen. Zij kan borg stellen voor derden, aandeelhouders en zaakvoerders en het voorschotten, leningen en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke bepalingen ter zake..

Zij kan zowel in België als in het buitenland agentschappen of vertegenwoordigingen oprichtingen of deze van andere aanverwante bedrijven waarnemen, zo door verbintenissen met particulieren als met ondernemingen, vennootschap en verenigingen. Zij kan zich met deze laatste versmelten en inbreng doen van het geheel of van een gedeelte van haar bezit.

Zij heeft tenslotte tot doel eventueel voordelen te verschaffen aan haar aandeelhouders en mandatarissen.

De zaakvoerder is bevoegd om deaard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren.

Artikel 5

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. Zij wordt ontbonden na het verstrijken van acht maanden na de opzegging door één van de vennoten aan de andere gedaan per aangetekend schrijven. Verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in oprichting worden geacht in naam en voor rekening te zijn aangegaan van de vennootschap.

Artikel 6

Het vermogen van de vennootschap wordt gevormd door de inbrengen vanwege de

ondergetekenden waartoe zij zich onherroepelijk verbonden hebben als volgt:

De Heer Vrijsen Carl, voornoemd, brengt in de vennootschap ¬ 900,00 in speciën. In gemeen overleg warden hem hiervoor 9 van de 10 aandelen toegekend.

- De heer Vrijsen Stefan, voornoemd, brengt in de vennootschap ¬ 100,00 in speciën, In gemeen overleg wordt hem hiervoor 1 van de 10 aandelen toegekend.

Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van ¬ 1.000,00 vertegenwoordigd door 10 aandelen, elk met een fractiewaarde van één tiende van het maatschappelijk kapitaal, volledig volgestort.

Artikel 7

X

Voor iedere vennoot mag een rekening-courant geopend worden waarin alle sommen die ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn, gebracht worden. Zij zullen recht geven op een intrest berekend tegen de wettelijke rentevoet.

Wanneer de behoeften van de vennootschap een storting op deze rekening-courant nodig maken, zal deze storting door iedere vennoot gedaan warden in verhouding met het aantal aandelen in zijn bezit, tenzij er anders over beslist wordt. De terugtrekking van gedeponeerde fondsen kan enkel in gemeen overleg gebeuren,

Artikel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van do porso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsbiad

trj - vervolg Motl PDF 11.1

Buiten de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

Artikel 9

ledere zaakvoerder beschikt over de maatschappelijke handtekening, maar hij zal er enkel gebruik van mogen maken voor de zaken die het doel van de vennootschap uitmaken.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders,

afzonderlijk optredend, die in naam van de vennootschap alle handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Wordt tot zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur:

- De Heer Vrijsen Carl, voornoemd;

Artikel 10

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op 10 maart van elk jaar om 10.00 uur. Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

Artikel 11

leder boekjaar begint op één januari en eindigt op dertig september van hetzelfde jaar« leder jaar op dertig september zal een inventaris en een jaarrekening worden opgemaakt.

Artikel 12

De nettowinst wordt verdeeld volgens beslissing van de algemene vergadering. De vennoten mogen bij enkele meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk vooraf genomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij enkele meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 13

Bij beslissing van de vennoten met gewone meerderheid kan aan iedere vennoot bovenop zijn aandeel in de winst, een vergoeding worden toegekend die voor elkeen zat bepaald worden volgens de aard van zijn werkzaamheden in de vennootschap. Deze vergoedingen zullen als wedden of vertegenwoordigingskosten bij de algemene kosten gerekend worden. De eenmaal toegekend vergoeding kan later niet meer gewijzigd worden door de vergadering van vennoten buiten de toestemming van de betrokken vennoot om.

Artikel 14

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde evenredigheid als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

cbehouden

man het

Belgisch

Staatsblad

~.tsiSx~-vervolg

leoáPDP 11.1

Artikel 15

Iedere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen voor de vergadering in de post afgegeven moet hebben. Deze brief moet de agenda vermelden.

De vergadering zal worden voorgezeten door de zaakvoerder, of in zijn afwezigheid, door de oudste van de aanwezige vennoten. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel.

Ieder aandeel heeft recht op één stem, maar in geval van staking van de stemmen, is die van de voorzitter beslissend. De beslissingen worden bij gewone meerderheid genomen, behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten. Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering regelmatig mogen beraadslagen en beslissen, welk ook het aantal aanwezige vennoten is, De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen dooreen medevennoot; geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat.

Artikel 16

De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen vijftig procent van het kapitaal belopen. Maar in dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het deel van het uittredende lid over te nemen, zoals bepaald in artikel 17 hierna

Artikel 17

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot, een vermindering van de handelingsbekwaamheid of het kennelijk onvermogen of faillissement van vennoten of van zaakvoerders. Ze blijft voortbestaan onder de andere vennoten.

Bij overlijden zullen de aandelen van de overleden vennoot toekomen aan zijn erfgenamen en legatarissen indien alle andere vennoten hiermede hun akkoord betuigen. De erfgenamen en legatarissen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren. Indien zij niet als vennoot worden toegelaten, zullen de erfgenamen van de overledene het deel dat aan de overledene toekomt volgens de laatste balans die opgemaakt werd voor het overlijden enkel in speciën kunnen opeisen bij de andere vennoten.

De rekening zal betaalbaar en eisbaar zijn in vijf jaar per vijf gelijke delen, waarvan de eerste betaling zal plaatsvinden binnen de zes maanden vdlgend op het opmaken van de balans per dertig september voorafgaand aan het overlijden.

Artikel 18

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook verhinderd is, kan de algemene vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij

voorziet in zijn vervanging in de bijzondere functies die hem waren toevertrouwd.

Artikel 19

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan de

vennoten, vereffenaar(s) aangesteld overeenkomstig artikelen 184 en volgende van het Wetboek

-------------- ----- Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van do porso(o)n(anl bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

e"

I. ? i ," ¶ - vervolg Mode 11.1

van Vennootschappen. De bevoegdheid van de vereffenaars wordt door deze voornoemde wetsbepalingen geregeld, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist.

Voor-

bdliouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Artikel 20

Op de netto-opbrengst van de vereffening zullen de vennoten hun inbrengen terugnemen. Het saldo zal worden verdeeld volgens de verhouding van de aandelen die zij bezitten. Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

Slot- en overgangsbepalingen

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 30 september 2013.

Eerste jaarvergaderin g

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 10 maart 2014, 10.00 uur.

Rechtspersoonlijkheid

De vennoten verklaren dat, rekening houdend met het feit dat de vennootschap, overeenkomstig artikel 2 paragraaf 4 van het Wetboek van Vennootschappen, slechts

rechtspersoonlijkheid verkrijgt vanaf de datum van de In artikelen 67 en 68 van het Wetboek van Vennootschappen bedoelde neerlegging ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, hoger gemelde benoeming van de zaakvoerder eveneens slechts uitwerking heeft vanaf die datum.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen neemt de vennootschap alle verbintenissen over die zijn verricht In naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting en vooraleer deze vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en onder opschortende voorwaarde van neerlegging van de oprichtingsakte of het uittreksel daaruit ter griffie van de Rechtbank van Koophandel. De verbintenissen, aangegaan sinds de ondertekening dezer akte en voor bedoelde neerlegging gesteld voor rekening van de vennootschap, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en zullen, eens de neerlegging is geschied, bekrachtigd worden binnen twee maanden na voormelde neerlegging.

Opgesteld op plaats en datum als hoger verméld, opgemaakt in zoveel exemplaren als er partijen zijn, plus één, welk zal worden neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel. Na

r grondige bespreking en wederzijdse toelichting hebben de partijen ondertekend.

(get)

De Heer Vrijsen Carl, oprichter De heer Vrijsen Stefan, oprichter Tegelijk hiermee neergelegd: originele oprichtingsakte.

21/01/2013 - Annexes du Moniteurbelge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
CARL VRIJSEN

Adresse
GROENSTRAAT 82 3940 HECHTEL

Code postal : 3940
Localité : Hechtel
Commune : HECHTEL-EKSEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande