CARLIER-LENAERTS TANDARTSEN

Divers


Dénomination : CARLIER-LENAERTS TANDARTSEN
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 506.742.648

Publication

22/12/2014
ÿþMad Wor0111

in de bijlagen bij riet Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rr

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

1111M§fill

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN

1 1 DEC. 2014

Griffie

afdcling HAçSFIT

Orlillierung5nr Gen lizio

Carlier-Lenaerts Tandartsen

5'oG,~-u2

Rechisvcrm Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma

Zetel : Dr. Vanderhoeydonckstraat 2, 3560 Lummen

(Voilai11g zdre-s

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een onderhandse akte gedateerd 10 december 2014 blijkt dat ondergetekenden;

1.De heer CARLIER Paul Charles Auguste, geboren te Ninove op 9 maart 1951, met nationaal nummer 51.03.09475.56, gehuwd met Lenaerts Anita Marcelle Roger Elza, wonend te 3560 Lummen, Dr.' Vanderhoeydonckstraat 2;

2.Mevrouw LENAERTS Anita Marcelle Roger Elza, geboren te Hasselt op 7 september 1956, met nationaal: nummer 56.09.07-268.82, gehuwd met Carlier Paul Chartes Auguste, wonend te 3560 Lummen, Dr. Vanderhoeydonckstraat 2

een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma hebben opgericht met volgende kenmerken:

Naam:

De vennootschap Is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma met.

als naam "CARLIER-LENAERTS TANDARTSEN".

Zetel:

De vennootschap Is gevestigd te 3560 Lummen, Dr. Vanderhoeydonekstraat 2.

Duur:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur. Het overlijden, het ontslag, de faling of de: onbekwaamverklaring van een vennoot, stelt geen einde aan de vennootschap, welke voortgezet wordt door dei overblijvende vennoten.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel in naam en voor rekening van de vennootschap, zowel in België als in het. buitenland:

De beoefening en de bevordering van de tandheelkunde in het algemeen en in al haar specialisaties en dit' in de meest ruime zin; de uitoefening van alle technische; medische, tandheelkundige, radiologische en laboratorium prestaties.

Het verzorgen van aile diensten en zorgen in verband met tandverzorging, prothesen, paradontologie, plaatsen van implantaten en suprastructuren op implantaten, radiogratie, orthodontie, endodontologie, mondheelkunde en stomatologie alsmede alle verrichtingen die zich bij dit doel aansluiten of de uitbreiding, ervan kunnen bevorderen.

De ontwikkeling, productie, aan- en verkoop, huren en verhuren van Installaties, Instrumenten, materialen, producten, software en de verwerking van producten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan of die noodzakelijk of nuttig zijn voor de exploitatie van een tandheelkundig kabinet.

Het inrichten van algemene diensten en een tandheelkundig secretariaat In het bijzonder, die nuttig of nodig" zijn voor de uitoefening van voormelde activiteiten.

De ontwikkeling, het beheer en ter beschikking stellen aan de tandartsen van de volledige materiële'. infrastructuur, zowel de technische, administratieve ais financiële organisatie die nodig of nuttig zijn am de tandheelkunde uit te oefenen,

Het aanwerven van ondergeschikt personeel en paramedici die de tandartsen bijstaan in de uitoefening van hun beroep; het verder laten bekwamen op wetenschappelijk en praktisch vlak van tandartsen en personen-

op ce la ie. te %flor t3 cal relden : Recto Nor-rr an fier dar " , sit d :°ar re Ilatrum:lamer" d« " tt.tt4t %44:;t de, tiei50ulqicu0

tevraoga de taciltspersi'en Ten az-tzien tier *eider; te =, rieconvdecret;ier Verso r=Iarli en hanp,e remmg

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

tewerkgesteld binnen de vennootschap door middel van cursussen, seminaries en congressen teneinde de tandheelkundige evoluties te blijven volgen.

De inrichting, organiseren en geven van allerhande opleidingen bij middel van alle mogelijke voordrachten, cursussen, seminaries, workshops, ontwikkelingsactiviteiten en publicaties, dat alle in het algemeen en in het bijzonder in het kader van de activiteiten die verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap en meer in het bijzonder met het tandheelkundig beroep.

Het bevorderen van studies in de tandheelkunde.

liet optreden als gerechtelijk en niet-gerechtelijk expert inzake tandheelkundige gebltsidentificalie.

Rekening houdend met de eventuele plichtenleer terzake kan de vennootschap deelnemen in kostenassociaties of middeienvennootschappen van geneesheren en/of tandartsen.

De vennootschap ontvangt of int rechtstreeks voor eigen rekening aile verschuldigde honoraria bij de uitoefening van haar doel: de feitelijke tandheelkunde zai enkel door gediplomeerde tandartsen uitgeoefend worden.

Deze opsomming is niet beperkend.

Da vennootschap mag alto beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde doelstellingen aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alla zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks In verband staan met haar doel.

De vennootschap mag, zowel in België ais in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. Zij mag eveneens zich borg stellen voor zulke ondernemingen, voor zover dit in haar voordeel is.

Zj kan eveneens bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen zijn

Kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeduizend euro. Het is verdeeld in twintig aandelen zonder

nominale waarde, maar met een fractiewaarde van één twintigste van het kapiitaal

Bestemming van de winst.

Het batig slot dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Over de reservering of uitkering van het saldo beslist de algemene vergadering. Bij uitkering wordt de winst verdeeld tussen de vennoten in verhouding tot hun aantal aandelen.

De zaakvoerders-vennoot bepalen het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald. De uitbetaling moet geschieden binnen het jaar na de algemene vergadering waarop het bedrag is vastgesteld. De dividenden die niet geïnd zijn, verjaren door verloop van vijf jaren.

De verliezen zullen op dezelfde wijze onder de vennoten verdeeld worden als voor de verdeling van de winsten is bepaald.

Verdeling netto-actief na ontbinding:

Bij ontbinding van de vennootschap zal de zaakvoerder-vennoot, of in voorkomend geval de aangestelde vereffenaar, overgaan tot de vereffening van de vennootschap. Na aanzuivering van alle kosten, lasten en schulden der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld. Hierbij wordt in voorkomend geval rekening gehouden met de verschillende mate van volstorting van de verschillende aandelen.

Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat In op I januari en eindigt op 31 december van ieder jaar

Jaarlijkse algemene vergadering;

De jaarlijkse algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet elk jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand juni om 11 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Daarnaast kunnen extra algemene vergaderingen op verzoek van elke vennoot samengeroepen worden.

Statuut van de zaakvoerder-vennoot:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders-vennoot. Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor de duur van de vennootschap. Niet-vennoten kunnen niet benoemd worden tot zaakvoerder, zij kunnen geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een valmacht.

Elke vennoot die verklaart op te treden voor de vennootschap, wordt geacht zaakvoerder van de vennootschap te zijn.

Het beëindigen van het mandaat van een zaakvoerder, om welke reden ook, heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt. Zijn er meerdere zaakvoerders in functie op het ogenblik van het beëindigen van het mandaat van een der zaakvoerders, dan wordt de vennootschap verder gezet en wordt zij bestuurd door de overblijvende zaakvoerders. Betreft het beëindigen van het mandaat de enige zaakvoerder, dan wordt

r

deze van rechtswege opgevolgd door de eventueel in deze statuten aangewezen opvolgend-zaakvoerder, zoals hierna bepaald.

Het gebrek aan enige zaakvoerder of opvolgend zaakvoerder, heeft, zoals gemeld, niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt; in dat geval moet door de meest gerede vennoot de algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het beëindigen van de functie van zaakvoerder of opvolgend zaakvoerder, om in hun vervanging te voorzien.

De opdracht van een zaakvoerder kan slechts worden herroepen bij eenparlg besluit van aile vennoten, de betrokken zare.roerder vennoot meegerekend. Bi} het defnitlef worden van de herroeping van de opdracht van de enige zaakvoerder wordt op dezelfde wijze gehandeld ais hiervoor is uiteengezet met betrekking tot het einde van het mandaat van een zaakvoerder.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch S'taatsblad'- 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

III. OVERGANG- EN SLOTBEPALINGEN.

1. Benoeming van zaakvoerder-vennoot.

Worden ais zaakvoerder-vennoot benoemd :

De heer CARLIER Paul, wonende 3560 Lummen, Dr. Vanderhoeydonckstraat 2.

Mevrouw LENAERTS Anita, wonende 3560 Lummen, Dr. Vanderhoeydonckstraat 2

2. Overneming van de verbintenissen

Alle verbintenissen en aile verplichtingen die eruit voortvloeien, en aile activiteiten ondernomen sinds 01.12.2014 door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerders die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

3. Eerste jaarvergadering - Eerste boekjaar.

Hot eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 31 december 2015.

Da eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de 12 juni 2016 om 11 uur.

Paul Carlier

Zaakvoerder

Dei de eaLF.le t,x ucn Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de' rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Anita Lenaerts

Zaakvoerder

Coordonnées
CARLIER-LENAERTS TANDARTSEN

Adresse
DR. VANDERHOEYDONCKSTRAAT 2 3560 LUMMEN

Code postal : 3560
Localité : LUMMEN
Commune : LUMMEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande