CARMANS E. & L.

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CARMANS E. & L.
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 454.207.448

Publication

21/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 11.07.2014, NGL 14.08.2014 14430-0025-019
17/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.05.2013, NGL 14.05.2013 13118-0545-019
10/04/2013
ÿþY  % Mnd 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III i 11111110 1111111 i

*13056092*

RECHTBANKVAN KOOPHANDEL

2 3 -03- 2013

HASSELT

6rffie

Ondernemingsnr :0454.207.448

Benaming (voluit) :CARMANS E&L

(verkort):

Rechtsvorm : handelsvennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap Zetel :3580 Beringen, Nijverheidspark 42 Bus A

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Kapitaalvermindering-statutenwiiziginq

Uit een akte opgesteld door notaris Koen Vermeulen met standplaats te Beringen-Paal op 26 maart 2013 blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de handelsvennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap CARMANS E&L volgende besluiten met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

Vaststelling dat de vergadering geldig is samengesteld.

De uiteenzetting door de voorzitter wordt na akkoordbevinding door de vergadering als juist erkend; zij stelt vast dat ze geldig is samengesteld, dat alle aandelen aanwezig zijn en dat zij bevoegd is om over de onderwerpen van de agenda te beraadslagen.

EERSTE BESLUIT

a) Verslagen

De voorzitter overhandigt een bijzonder verslag van de raad van bestuur de dato 21 maart 2013 omtrent de voorgestelde doeluitbreiding, voorgeschreven door artikel 559 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij dit verslag wordt een staat van activa en passiva de dato 31 december 2012 gevoegd, hetzij minder dan drie maanden vóór heden vastgesteld.

Een exemplaar van dit verslag en van de staat van activa en passiva, zal tegelijk met de expeditie en het uittreksel van deze akte worden neergelegd zoals voorgeschreven door het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het in extenso voorlezen van het verslag van de zaakvoerder bij de voorgestelde doeluitbreiding, en van de daarbijgevoegde staat van activa en passiva. Alle aanwezigen verklaren een exemplaar van de verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

b) Uitbreiding van het doel

Met eenparigheid van stemmen besluit de algemene vergadering vervolgens het doel van de

vennootschap uit de breiden met de hoger omschreven activiteiten.

c) Wijziging statuten

Vervolgens beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen artikel vier van de statuten aan te passen zoals voormeld.

TWEEDE BESLUIT

Omzetting van het kapitaal in Euro

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het kapitaal van de vennootschap, thans bepaald op elf miljoen honderd duizend Frank (11.100.000,00 Bef) om te zetten in tweehonderd vijfenzeventig duizend honderd eenenzestig euro eenentachtig cent (¬ 275.161,81).

DERDE BESLUIT

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen het kapitaal van de vennootschap met zesentachtigduizend zevenhonderd tweeënzestig euro drieënzeventig cent (¬ 86.762,73) te verminderen zodat het kapitaal van tweehonderd vijfenzeventig duizend honderd eenenzestig euro eenentachtig cent (¬ 275.161,81) tot honderd achtentachtig duizend driehonderd negenennegentig euro acht cent (¬ 188.399,08) wordt herleid. De kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vernietiging van aandelen, doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

Op de laatste Na. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

? , T

Luik B - vervolg

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen dat de kwijtschelding van de stortingsplicht op het in geld gestorte kapitaal zal gebeuren, indien binnen twee maanden na de bekendmaking van het besluit, de schuldeisers volgens artikel 72bis van de Vennootschappenwet geen zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die op het ogenblik van de bekendmaking noch niet vervallen zijn. Na het verstrijken van de gemelde termijn, zal de raad van bestuur slechts tot kwijtschelding van de stortingsplicht overgaan, voor zover de schuldeisers voldoening hebben gekregen.

Vervolgens beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen artikel vijf van de statuten aan te passen zoals voormeld.

VIERDE BESLUIT

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de statuten aan te passen aan het feit dat de aandelen steeds op naam zijn geweest en overeenkomstig hiermee artikel dertien aan te passen zoals voormeld.

Tevens beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen de mogelijkheid te voorzien de aandelen om te zetten in de vorm van gedematerialiseerde aandelen.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat het boekjaar van de vennootschap voortaan zal eindigen op 31 maart van ieder jaar.

Bij wijze van overgangsmaatregel zal het huidig lopend boekjaar verlengd worden tot 31 maart 2014. Artikel drieëndertig van de statuten zal voortaan luiden zoals voormeld.

ZESDE BESLUIT

De vergadering beslist vervolgens met eenparigheid van stemmen de datum van de jaarlijkse algemene vergadering te verplaatsten, zodat deze voortaan zal doorgaan op eerste maandag van de maand september om negentien uur.

Bij wijze van overgangsmaatregel zal de eerstvolgende jaarlijkse algemene vergadering gehouden worden op de eerste maandag van de maand september in het jaar 2014.

Artikel vierentwintig van de statuten zal voortaan luiden zoals voormeld.

ZEVENDE BESLUIT

Met eenparigheid van stemmen worden als bestuurders herbenoemd voor een hernieuwbare periode van zes jaar met ingang vanaf heden:

-De heer CARMANS Hendrik Erik, bestuurder van vennootschappen, geboren te Lommel op 06 maart 1967, nationaal nummer 67.03.06 251-27, wonende te 3580 Beringen, Koerselsesteenweg 23. -Mevrouw KLAPS Christel, bestuurder van vennootschappen, geboren te Bree op 31 december 1965, nationaal nummer 65.12.31 220-08, wonende te 3580 Beringen, Koerselsesteenweg 23.

-De heer CARMANS Luc Frans, bestuurder van vennootschappen, geboren te Hasselt op 26 mei 1972, nationaal nummer 72.05.26 091-94, wonende te 3581 Beringen (Beverlo), Langestraat 17. -Mevrouw GOOSSENS Cindy Gustaaf Maria, bestuurder van vennootschappen, geboren te Diest op 13 november 1974, nationaal nummer 74.11.13 004-73, wonende te 3581 Beringen (Beverlo), Langestraat 17,

Zij verklaren hun mandaat te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door een maatregel die zich daartegen verzet.

ACHTSTE BESLUIT

Aanpassing van de statuten aan het Wetboek van vennootschappen na de Reparatiewet van 23 januari 2001

Tenslotte beslist de algemene vergadering met éénparige en voltallige stemmen de nieuwe tekst van de statuten aangepast aan het Wetboek van vennootschappen van 23 januari 2001 en rekening houdend met de hierboven voorgestelde wijziging aan de statuten goed te keuren en te aanvaarden zoals uiteengezet onder punt 8).

RECHTSVORM EN NAAM :

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de rechtsvorm van een Naamloze Vennootschap. Haar naam luidt "CARMANS E&L".

DUUR:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

ZETEL:

De zetel is gevestigd te Beringen, Nijverheidspark 42 Bus A,

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd achtentachtig duizend driehonderd negenennegentig euro acht cent (E 188.399,08).

Het is verdeeld in duizend honderd en tien (1.110) aandelen zonder vermelding van waarde.

BEGIN EN EINDE BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op éénendertig maart van ieder jaar. BEPALINGEN BETREFFENDE HET AANLEGGEN VAN RESERVES - DE VERDELING VAN DE WINST:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

l

Vª% oor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit,

Van deze winst wordt ten minste één twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen,

totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt aangewend volgens het besluit van de algemene vergadering,

De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling der dividenden,

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-

actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden

het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle

reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar

het voorschrift van het Wetboek van vennootschappen.

BESTUUR  OMVANG BEVOEGDHEID EN WIJZE VAN UITOEFENEN:

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur tenminste bestaande uit het minimum aantal

leden door de wet voorzien.

INTERN BESTUUR  BEPERKINGEN:

1. De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor, volgens de wet, de algemene vergadering bevoegd is.

2. De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur toevertrouwen;

a) aan één of meer bestuurders, alsdan afgevaardigde bestuurders genoemd, gekozen binnen de raad;

b) aan één of meer directeurs, gekozen buiten de raad;

c) aan een directiecomité, bestaande uit al dan niet bestuurders en steeds collegiaal optredend. EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT:

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in en buiten rechte, in alle rechtshandelingen en akten, met inbegrip van die akten die de tussenkomst vereisen van een ministeriële ambtenaar, rechtsgeldig verbonden door één afgevaardigde bestuurder, die alleen kan optreden voor verbintenissen tot honderdduizend euro (¬ 100.000,00). Voor verbintenissen van meer dan honderdduizend euro is de handtekening van de twee afgevaardigde bestuurders, die gezamenlijk optreden, vereist.

COMMISSARIS:

Er werd geen commissaris benoemd.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel:

- import, export, groothandel en kleinhandel in vleeswaren, charcuterie, voedingswaren, groenten en fruit,

kazen en zuivelproducten, conserven, bereide maaltijden en delikatessen, chocolaterie, pralines en

confiserie; en dranken;

- het bereiden van koude en warme schotels;

- het uitoefenen van traiteurschap en organiseren van feestmaaltijden;

- het uitbaten van zelfbedieningswinkels alsook het onderverhuren van winkelruimten;

- beheren van roerende en onroerende goederen;

- het nemen van participaties.

- De oprichting, aankoop en verkoop, hetzij uit de hand, hetzij openbaar, van alle roerende en onroerende goederen, het ruilen van dezelfde goederen, onderhouden, wijzigen en verbeteren, het huren en verhuren van zelfde goederen, het verkavelen, het uitvoeren van alle handels- en financiële werkingen, de uitbating van goederen en alles wat hiermee in verband staat, het oprichten van (appartements)gebouwen, het instellen en met roerende meubelen voorzien, alle overeenkomsten dienaangaande aan te gaan, te erkennen en te doen uitvoeren.

- Het beheer in de ruimste zin van het woord van onroerende goederen, daaronder begrepen, het vestigen van zakelijke rechten, de huur, verhuring, onderhuur, de uitbating, de herstelling, de verbetering, het onderhoud, de verbouwing, de aankoop, de oprichting en iedere verwerving en verkoop van onroerende goederen.

De vennootschap mag op elke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten vergemakkelijken,

De vennootschap kan alle roerende of onroerende bedrijvigheden ondernemen, zowel industriële, financiële en commerciële, welke rechtstreeks of onrechtstreeks tot het maatschappelijk doel kunnen teruggebracht worden.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijze die zij het best geschikt zal achten.

De algemene vergadering heeft alleen bevoegdheid om dit voorwerp te verklaren. JAARVERGADERING:

V" oor. behouden aan het àelgisch Staatsblad

Voor-

behouden aan het agsc

Staatsblad

Luik B - vervolg

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand september om negentien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden. VERTEGENWOORDIGING VAN AANDEELHOUDERS:

Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke aandeelhouder op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet aandeelhouder, mits hijzelf of de gevolmachtigde de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om tot de vergadering te worden toegelaten.

De raad van bestuur kan de tekst van de volmachten vaststellen en eisen dat deze ten laatste zeven vrije dagen vô& de algemene vergadering op de door de raad aangeduide plaats worden neergelegd. STEMRECHT:

Elk aandeel met stemrecht heeft recht op één stem.

AANDELEN IN ONVERDEELDHEID - VRUCHTGEBRUIK OP AANDELEN:

Indien een effect aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat een enkele persoon is aangewezen als eigenaar van het effect ten aanzien van de vennootschap.

Vruchtgebruik on aandelen Indien een aandeel met vruchtgebruik is bezwaard zullen -behoudens afwijkende overeenkomst tussen partijen en met uitzondering van het wettelijk voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld- de aan dat aandeel verbonden rechten uitgeoefend worden door de vruchtgebruiker.

NEGENDE BESLUIT

Tenslotte verleent de vergadering alle machten aan de raad van bestuur voor de uitvoering van de huidig genomen beslissingen.

Onderhavige tekst is geldend als gecoördineerde tekst van de statuten.

VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De comparanten in hun hoedanigheid van leden van de raad van bestuur verklaren met eenparigheid van

stemmen te herbenoemen:

- tot afgevaardigde bestuurders: de heer CARMANS Hendrik Erik en de heer CARMANS Luc Frans,

beiden voornoemd.

De afgevaardigde bestuurders kunnen voor de periode van hun mandaat de vennootschap rechtsgeldig

verbinden op de wijze zoals uiteengezet in artikel 12 van de statuten.

Beiden hier aanwezig en verklarende dit mandaat te aanvaarden.

VOOR ONTLEDEND UITREKSEL

Notaris Koen Vermeulen

Tegelijk hiermee aangelegd: expeditie van de akte, verslag van de raad van bestuur en staat van actief en

passief.

Bijlagen bij het Belgisch Sta

20/08/2012 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2011, GGK 23.05.2012, NGL 10.08.2012 12405-0052-018
31/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 23.05.2012, NGL 24.05.2012 12128-0366-018
14/02/2011 : HA088179
24/08/2010 : HA088179
08/04/2010 : HA088179
08/06/2009 : HA088179
16/07/2008 : HA088179
14/06/2007 : HA088179
27/06/2005 : HA088179
06/08/2004 : HA088179
24/05/2004 : HA088179
28/10/2003 : HA088179
27/12/2002 : HA088179
05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 07.09.2015, NGL 30.09.2015 15621-0259-019
08/09/2001 : HA088179
20/12/2000 : HA088179
04/09/1997 : HA88179
04/06/1997 : HA88179
03/01/1997 : HA88179
13/10/1995 : HA88179

Coordonnées
CARMANS E. & L.

Adresse
NIJVERHEIDSPARK 42, BUS A 3580 BERINGEN

Code postal : 3580
Localité : BERINGEN
Commune : BERINGEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande